Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News - The Rock powraca na SmackDown

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

A mnie wydaje się, że jaracie się tą wiadomością nieco na zapas. Moim zdaniem 'pojawienie' się Rocka będzie wyglądac podobnie jak wtedy, gdy uciął promo przed WM 23. WWE po prostu nakręci promo, wyemituje je i .. na tym obecność 'Króla Skorpiona' na gali się zakończy.

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

2

• Tuptuś

2

• escapadro

2

• GMS

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

The Rock pojawił się na gali WXW, odbywającej się na Florydzie. Znajdował się w publice, by dopingować córkę WWE Hall of Famera - Saronę Snuka. Po walce podszedł do ringu i powiedział, że znalazł się tam, by wspierać Saronę, jego rodzinę i WXW. Jest to pierwszy jego występ na żywo od pięciu lat.

http://twitpic.com/jg7q1

http://twitpic.com/ja16v

Czyżby Rocky serio myślał poważniej o powrocie do wrestlingu ?

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

misie wydaje ze bedzie to tylko jednorazowa walka ,ale mam ciche nadzieje :)

• Reputacja:   2

Fajnie by było gdyby powrócił. Jednak nie wydaje mi się, żeby tak się stało. Poczekamy, zobaczymy.

http://www.picshot.pl/pthumbs/large/247335/TNT%20Userbar.gif

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

A ja pochodzę do tego bardziej negatywnie.

Otóż jaracie się tym jakby to było nie wiadomo co. Ja przyznam się , że mimo fantastycznych walk w wykonaniu Rokcy'ego i ogółu tego co wyprawiał na scenach WWE - nie chce wcale jego powrotu w takim stylu. Ot rzeczywiście - wielki mistrz wypiął się na fanów i poleciał na kasę ...zrywająć całkowicie z tym co uczyniło go sławnym dla zysku ....a teraz ot tak wróci sobie na miesiąc - bo ma kaprys albo założył się z kimś o dolara i pewnie jeszcze podłożą mu pół rosteru....

915802072594e34bce782c.jpg

podłożą mu pół rosteru

I to właśnie największy minus tego powrotu. Facet odszedł dla kasy, być może zapomniał połowy chwytów, jest mało dynamiczny, a i tak Vincenty dla kasy i ratingów podłoży mu większość przez lata ciężko pracującego Main Eventu. O ile oczywiście Rocky wejdzie na ring, bo mi to wygląda tylko na serie dwóch-trzech prom, i słuch o nim zaginie.

Ja i tak wolalbym zeby powrocil Goldberk to by bylo cos jakies walki ;D

The rock hmm ?

Undertaker/Batista z tymi napewno by nie wygral :)

Oj oj panowie żebyśmy się czasem nie z%#^%li,

Znając Rocka wróci sobie na SD! na jednej odcinek, zarobi niezłą kaskę, wtąpie czy zobaczymy go w ringu i na tym zakończymy następny Come Back,

Dwayn już nie raz mówił że nigdy nie wróci do zawodowego wrs, więc skąd ten entuzjazm ?

pezetvi7.png

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Dwayn już nie raz mówił że nigdy nie wróci do zawodowego wrs, więc skąd ten entuzjazm ?

A no z tego , ,że każdemu Aktorowi , który gra w dobrym filmie ,zdarza się, że zachłyśnięty sukcesem , wpada w wir gównianych ról i zdaje sobie sprawe , że to już nie to samo i zamiast zyskiwać tylko na tym traci. Przecież nie wmówicie mi chyba , że Hogan , który powrócił do wrestlingu z aktorki zrobił to z miłości i pasji. Po prostu czasem nawet mierny matematyk wyliczy sobie , że gaża z występów w ringu plus kampanie reklamowe plus okładki magazynów plus pewnie jakaś prowizja z gadżetów z jego ryłem.. opłaca się w ogólnych rozrachunku dużo bardziej , niż wątpliwa szansa otrzymywania propozycji ról w dobrych filmach produkcji hollywoodzkich... Generalnie czy taki Rock ma pewność , że za rok , otrzyma tyle samo ofert grania ról ? A może zepchną go na boczny tor dla aktorów znanych , którzy mają dojście - a on sam będzie zmuszony grać za "słabe" pieniądze w dupnych produkcjach ?

A tak ...pamiętajcie - aktor , który się zestarzeje , generalnie musi być naprawde wybitny , by dalej otrzymywać propozycje. W obenych czasach lepiej sprzedają się młodzi perspektywiczni - niezaś ci , którzy najlepsze rolę mają już za sobą. Taki Nicholson , Connery , Sutherland z tych już Śp. Matthau czy Lemon ...to tylko kilka aktorów , którzy zagrali dobre role bedąć po 60 - lub nawet - 70. Reszta zaś zakończyła przygodę w raz z utratą mięśni (Arnold) , wieku (Russel) czy urody (cały ród Baldwinów)....a przyszłość trzeba finansowo zabezpieczyć , bo nie kady za swoich lat zarobi jak na standardy filmowe tyle kasy - by mógł nic nie robić całe emerytalne życie. Czy taki Daniel Radcliffe , kiedy skonczy powiedzmy 50 lat , a kolejne odsłony pedałka z grzmotniętego przez czoło się już dawno skonczą moze być spokojny o swoje rolę ?

W wrestlingu jest inaczej. Nawet jesli kariera ringowa już nie dla ciebie , zawsze możesz pozostać na ciepłej posadce wuja McMahona jako Road Agent , Writer , Konsultant , Promotor i całej masie innych tego rodzaju stanowisk - oraz okazjonalnie zaliczyć występ na jakiejś gali dostając wpierdy od młodego (Patterson) , pozorując walkę w jakimś teamie "respiratorów" (Snuka) , czy nawet zaliczyć normalny występ. Zawsze możesz także wcisnąć do biznesu rodzinę - i czerpać z tego dalej , aż do śmierci.

Co więc opłaca się bardziej ?

Abstrach***jąc. Mimo tego co napisałem - i tak uważam , że rock nie wróci , chyba , że dostałby wielkiej desperacji , ale na to chyba jescze za wczesnie. Więć jeżeli już bedzie to promo podobne do tego w którym to ostatnio rock podniesie na titantronie brewkę , zapyta if you smell ....i zgarnie co ma zgarnąć.

Nie daj boniu , żeby wpadł na 5 minut ...rozgromił pól rosteru i zniknął znów na 100 lat. Jednego terminatora mamy.....wystarczy. 3 on 1 handicap to dla niego za łatwe ...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jako wielki fan Rocka uważam że jego powrót jest....na dzień dzisiejszy nie możliwy. Jestem takiego zdania jak Dziko czy LK że po prostu będzie promo jak przed WM 23. I szukałem w internecie coś na temat jego powrotu i tylko wyczytałem z nieoficjalnych źródeł że ma być promo nakręcone u niego na chacie więc pewnie tak to będzie wyglądać. Austin pewnie się pojawi bo on jak musi to jest. Co do Rock'a , może za rok za dwa jak przestanie dostawać angaże jak Dziko napisał powróci do WWE i wtedy będzie można powiedzieć Finally. Cóż ja mam nadzieje że moje słowa nic nie są warte ale niestety w nie wierzę...mam nadzieje że się mylę.

No i na filmiku się skończyło ehhh :( a już miałem malutką nadzieję że będzie jakiś choćby 2 galowy feudzik :(:(:(:(:(:(

sig.png
  • 4 tygodnie później...

Również jako wielki fan The Rock'a, podzielam zdanie, że powrót byłby naprawdę dużym wydarzeniem, aczkolwiek nie wiem, czy na teraźniejszą chwilę to możliwe.

Widziałem dekadę Smackdown! gdzie dał popis, ale nawet nie wlazł na ring.... No szkoda, może to i lepiej, zrobił to co miał zrobić, teraz i tak WWE się schrzaniło na maksa....

Niemniej jednak oczekuję na chwilę, którą zapowiedzieli, że będzie gościem na RAW za niedługo.... Zobaczymy!

IF YOU SMELL! WHAT THE ROCK! IS COOKIN'!

• 1 miesiąc temu...

Mam pytanie a tak wogule kiedy Rock miałby wpasc na SD ?

To już się odbyło, a było to drugiego października tego roku :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...