Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News - The Rock powraca na SmackDown

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

rock01.jpg

Dwayne "The Rock" Johnson powraca do WWE! Pewną informacją jest to że WWE nakręciło promo z byłym mistrzem federacji w środku ostatniego tygodnia, a wczoraj wieczorem do sieci przeniknęła informacja że The Rock pojawi się na nagraniu 10cio lecia SmackDown które pojawi się na antenie już w ten piątek na myNetworkTV. Ponad to sporo osób twierdzi że nie będzie to tylko jednorazowy występ. Co prawda szanse na stały powrót Dwayne'a do federacji są nikłe to jednak mówi się o tym że Rocky miałby zostać uwiązany w jakieś story które potrwałoby do gali Survivor Series. Więcej informacji na ten temat powinno ukazać sie w środę po nagraniu tapingu Smackdown :)
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

2

• Tuptuś

2

• escapadro

2

• Yanki

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Finally The Rock has Come Back to WWE :D

fajnie będzie znowu zobaczyć The Rock w akcji :D to jest najlepsza wiadomość dnia :D

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Jeśli Rock pojawi się na Smacku od razu ściągam :) To więcej niż pewne w końcu "Smackdown is the rock show" ;) Zajebiście by było gdyby zagościł na dłużej w co niestety wątpię..

16476371734edf391100c30.jpg

• Styl:  Klasyczny

Kozacka wiadomość ;) Fajnie jakby Rock pozostał na dłużej i dał sobie na razie spokój z aktorstwem, chociaż nie wiem, czy można na to liczyć :lol Gdzieś czytałem, że oprócz The Rock'a na tapingach pojawić ma się również Stone Cold Steve Austin... Ciekawe jak się ma sytuacja w jego sprawie...

Bardzo dobra wiadomość. :) Pojawienie się Rocka na Smackdown napewno ożywi tą galę,a także przyciągnie widzów do tego produktu spod szyldu WWE.Jeśli natomiast Rock zostałby wciągnięty w jakiś większy storyline,aż do Survivor Series to byłoby to coś wspaniałego.Z chęcią zobaczyłbym te PPV z udziałem The Rocka. ;)

Rocky powraca? :D No cóż tak jak ktoś już wyżej napisał

Kozacka wiadomość
Lepiej się tego nie da ująć :t_up:

Mam nadzieje że jednak się to nie skończy na feudzie z Jaśkiem o który się tak wciąż prosi, wtedy ten "come back" zostałby spieprzony. Jest więcej talentów w rosterze SD! czy po prostu w WWE które mogły by walczyć z Dwaynem Np. Jericho?

beznazwyi.png

A ja jestem pewien, że go Pan Pawłowski do tego przekonał :thumb:

The Rock na pewno ożywi Smackdown! Teraz będę chyba chętniej oglądał SD! niż RAW... :t_up:

Finally The Rock has come back to WWE!

Tak, będzie się działo ^^ Mam nadzieję, że Dwayne zostanie mimo to na dłużej.

I mam powód żeby znów zacząć SD oglądać.Rock ożywi ten roster! Już nie moge się doczekać!

Kozacka wiadomość to za mało powiedziane... jeśli to prawda to wracam do regularnego ściągania SmackDown :) Mam tylko nadzieje, że to nie żadna plotka...

A to Ci dopiero.... Od razu lepiej będzie w SD jak taka Legenda powraca...

Byleby dobrze wprowadzili The Rocka w jakiś feud. :)

I aby to nie była fałszywa informacja....

681b5e39b1615143.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Windows

Wow, co za news :lol Właśnie oglądam ''The Rock The Most Electrifying Man In Sports Entertainment'', wchodzę na BGZ i oczom nie wierzę. Już się nie mogę doczekać, co tam ciekawego wymyślą. Oby było to coś godnego uwagi. FINALLY.....

Yeah!No to Smack baardzo się wzmocniło.Świetnie,że Rock powrócił,może zostanie na dłużej ;)

P.S.Że dopiero teraz zauważyłem tego newsa :lol

Super.Juz nie moge się doczekać The Rock w akcji ,ale było by lepiej gdzyby został na dłużej :D

8269677174ae70b4624f0e.jpg

Jeśli The Most Electrifying Man In Sports Entertaiment powroci wtedy Necro Will Come Back to THE WWE .

Co prawda the rock nie będzie miał za bardzo z kim walczyć,ale będzie miło nawet jeśli powróci zrobi małe czyszczenie ringu pogada i odejdzie .

Jaki cud ,ostatnio znalazłem na starych pendrive'ach DVD The Rocka i sobie wspominałem a tu na gg ,JPP mi nawija ze w news'ach można wyczytać o jego powrocie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Zelina Vega skomentowała swoje odejście z WWE. Vega, jej mąż i partner ekranowy Aleister Black znaleźli się wśród kilku nazwisk ujawnionych w piątek w ramach cięć w rosterze WWE po WrestleMania 42. Późnym wieczorem w piątek Vega opublikowała w mediach społecznościowych: W sobotę Vega napisała: Później w sobotę Vega opublikowała wpis na Instagramie: 35-letnia gwiazda podpisała kontrakt z WWE po raz pierwszy w 2017 roku, początkowo jako menedżerka Andrade w NXT. Pod koniec 2020 r
    • Grok
      przez: Ian McCord 25 kwietnia New Japan Pro-Wrestling zorganizowało galę Wrestling Redzone in Hiroshima w Hiroshima Sun Plaza, gromadząc 2053 kibiców. Głównym wydarzeniem wieczoru było starcie, w którym Bishamon rzuciło wyzwanie Knockout Brothers o IWGP Tag Team Championships. Bishamon, duet Hirooki Goto i YOSHI-HASHI, wywalczyło sobie title shot na IWGP Tag Titles 20 kwietnia, pokonując Great-O-Khana i Henare z United Empire na gali Road to Wrestling Dontaku 2026, dzień 2 w Korakuen Hall. W
    • Grok
      Kairi Sane opublikowała emocjonalny post po zwolnieniu z WWE. Sane była jedną z kilku gwiazd zwolnionych w ramach cięć rosteru WWE po WrestleMania 42. Zwolnienia te ogłoszono w piątek. W sobotę podzieliła się następującym wpisem w mediach społecznościowych: Asuka odpowiedziała jej tak: Bayley również napisała do Sane: Był to drugi pobyt Sane w WWE. Wróciła do federacji na Crown Jewel 4 listopada 2023 roku. Poprzedni run trwał od 2017 do wygaśnięcia kontraktu pod koniec 2021 roku,
    • Grok
      Swerve Strickland i Raquel Rodriguez gościli na NFL Draft w sobotę. Strickland ogłosił pick Jacksonville Jaguars w czwartej rundzie draftu w Pittsburghu. Jaguars wybrali Wesleya Williamsa, defensive enda z Duke, tym wyborem. Rodriguez pojawiła się w wideo z Monterrey w Meksyku, gdzie brała udział w turnieju flag football kobiet. Ogłosiła, że Houston Texans wybierają Febechi Nwaiwu, guarda z Oklahomy. W tym roku NFL Draft obfitował w liczne powiązania ze światem wrestlingu. Seth Rollins i
    • PercAngle
      "Apartheid" blednie przy tej epopei. Pełen wachlarz emocji, zwroty akcji, hollywoodzki rozmach, rozpiętość gatunkowa (raz rzecz skręca w stronę buddy movie, raz sensacji, raz dramatu prawniczego albo szpiegowskiego) – działo się tyle, że absurdalnej objętości tej gali w zasadzie zbytnio nie odczułem. Upadek Felipe Castro to była wielka rzecz – fajnie została rozegrana w kontekście zbliżającego się krachu całej federacji, bo niby tyran został obalony, ale niebagatelnym kosztem, który głównym boha
  • Dodaj nową pozycję...