Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

Yoshi Tatsu pokonał Paul'a Burchilla (w/ Katie Lea)

2. Tag Team Match

Kozlov & Jackson pokonali Dustin'a Starra i Brandona Young'a

3.ECW Title Championship Match

Christian© pokonał Zack'a Ryder'a

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Eddy1674325917

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to ECW!

1) Abraham Washington Show.

Chciałbym Was powitać w moim show! Najbardziej rozrywkowy człowiek w biznesie.. Abraham Washington! Dzisiejszy show będzie wspaniały! Moim gościem będzie Irlandczyk, który chce zostać mistrzem ECW! Sheamus! AW: Proszę usiądź. Wiesz co? Założę okulary bo coś się wybieliło w naszym show. Wyglądasz jak Casper! Sheamus, jak długo jesteś biały? Spokojnie. Jestem pewniem, że ludzie chcą wiedzieć o co chodzi z Tobą i Sheltonem. S: Dwa tygodnie temu ciężko pracowałem, a on ukradł moją wygraną. <śmiech Atlas'a> AW: Ej z czego się śmiejesz? TA: Bo on wygląda jak elf z płatków śniadaniowych. AW: Nieźle! Ale Sheamus, na battle royal wyeliminowałeś Shelton'a. O co chodzi? S: No wiesz.. oko za oko. AW: Ale ciekawe co ma do powiedzenia Shelton! Hej! To nie show Jerry'ego Springer'a! Usiądźcie. Benjamin, witaj w show. Znów. Twoje włosy wyglądają nieźle. Shelton słyszałeś co mówił Sheamus. SB: Jestem zaskoczony, że wciąż tu jesteś. A Ty. Nie wiem jak to się robi w Irlandii.. ale u nas jeżeli jesteśmy w teamie.. skoro ja wygrałem, to Ty też. S: Nie mówmy tu o krajach. Ale z Twojego ludzie kradną i tak dalej.. Ja jestem z kraju Celtyckich Wojowników, jesteśmy honorowi. SB: Poczekaj waleczne serce. Nie chcę gadać o Twojej rodzinie. Jestem zaskoczony, że pochodzisz.. Twoi przodkowie to legendy, a to Twoje drzewko genealogiczne. S: To takie śmieszne? SB: 'Try me.. I dare you!' Atlas: Shelton nie chcesz tego zrobić.. i rozróba.

a4e293b5e07ca0c9med.jpg

50d6c523bad78dd6med.jpg

23b70e23a01be434med.jpg

744027f465fd66cfmed.jpg

e3f40b21f38da86cmed.jpg

51f2fb49eff7add5med.jpg

b02a7d038b3df50bmed.jpg

2) Paul Burchill vs Yoshi Tatsu

Kręcenie łapy z którego zwycięsko wychodzi Yoshi i headlock. Whip i shoulder block. 1..2.. kick out. Znów whip i sunset fip. 1..2. kick out. Arm drag a potem dropkick! Clotheslinem wyrzuca przeciwnika z ringu. A teraz cross body za ring! Są w ringu, Tatsu na narożniku, Burchill kontruje i wchodzi za nim. Super plex! 1.. kick out. Scoopslam! Dokłada knee drop i pin. 1..2.. kick out. Mamy headlock. Wstają, whip i nice samoan drop by The Ripper! 1..2.. kick out. Submission again and.. Full Nelson Bomb! Shades of Brother Ray. Dokłada jeszcze leg scissors i ładny submission. Wstają, odbicie od narożnika i roll up. 1..2.. kick out. Whip, jednak seria kopnięć od Japończyka! Snapmare i kick! 3 lina.. spinning wheel kick! 1..2.. kick out! Kontra, są w narożniku.. Tatsu spada.. knee drop! 1..2.. kick out! Czas to kończyć... kontra.. Roundhouse kick! 1..2..3!

6cc5f113c590da3fmed.jpg

4f21b81144126e74med.jpg

1ae9c7dfdf2910e3med.jpg

7b9721ba3ee8eedbmed.jpg

Savannah: Zack, dziś masz wielką szansę! Ryder: Posłuchaj, ja nie jestem jak większość ludzi. Nie tracę szans. Sam je sobie stwarzam. Zasługuje na nie. A za parę minut będziesz mogła do mnie mówić mistrzu.. You know it..

06866e519f1c16abmed.jpg

Pogadankę Katie z Helmsem przerywa Paul i atakuje Gregory'ego..

3) Vladimir Kozlov and Ezekiel Jackson vs Dustin Brady and Brandon Young.

Kolosy wygrywają po chokeslam'ie od Jacksona.

cb3adb9e079c8e42med.jpg

c593108a67082879med.jpg

4) Christian vs Zack Ryder

Whip i Ryder powala przeciwnika shoulder blockiem! Szybki pin, jednak nawet nie doszło do jednego. Są w narożniku, Zack champsko klepie przeciwnika i w nagrodę mocny slap! Jeszcze jeden! Whip i taka sama akcja jak ostatnio. Tylko, że ze strony Christiana. Ryder atakuje kopnięciami.. headbutt i duszenie przy linach. Whip i hurricanrana od Christiana! Wyrzuca go z ringu i.. cross body, jednak zauważył, że przeciwnik chciał kontrować.. running dropkick i typowy dla niego splash! Wracają do ringu i pin. Tylko do jednego. Mocny uppercut, jednak missle dropkick skontrowany. 1..2.. kick out. Whip i back body drop. 1..2.. kick out. Teraz atak mistrza, sunset flip! 1..2.. kick out. Whip, seria uników i dropkick. Są na apronie i Christian spada na schody! 1..2.. kick out. Leg scissors, przeciwnik wydostaje się, jednak atak kolanem. 1..2.. kick out. Rzuca mistrza na liny i dokłada kolano. 1..2.. kick out. Chwyt nogami, znowu.. Ryder skacze z 2 liny.. jednak kontra i flapjack! 1..2.. kick out. Seria ciosów, clothesline i duszenie nogami przy linach. Kontra na apronie i hip toss na ring. Szykował się leg lariat, jednak Inverted DDT! Odbicie od lin i clothesline! 1..2.. kick out. 2 lina i dropkick! 3 lina i znów! A jednak nie.. są dwie kontry i Captain wykonuje katapultę na narożnik! Springboard sunset.. roll up! 1..2.. kick out. Kontra w narożniku! Missle dropkick! 1..2.. kick out. Czas na Killswitch! Łapie go.. Ryder wyrzuca go z ringu. CC wchodzi szybko na 3 linę i chybione cross body! W odpowiedzi leg lariat! 1..2.. kick out. Zack Attack nie udany.. Kill.. rol up! 1..2.. kick out. Ściągnięcie o liny na apronie i uppercut z 2 liny by Christian! Killswitch! 1..2..3!

Słyszymy muzykę Regal'a.. Prędzej czy później zawalczysz o ten pas ze mną, czyli zostanę nowym mistrzem.. Atak mistrza! I na tym kończymy dzisiejsze show.

d41cadc2b36b8466med.jpg

da45a910f7244cecmed.jpg

f3f6b8e46146974cmed.jpg

75e9a26ed0c8791amed.jpg

7cbeddabe781c0cdmed.jpg

b8c71de9eea7126bmed.jpg

1c9ab29e322cc253med.jpg

06b4e0e18dda4331med.jpg