Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powrót Batisty na Smackdown

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

batista.jpg

Jak wiemy, na ostanim Raw, Dave Batista ogłosił, iż przechodzi na Smackdown! Powodem było: zawieszenie Mysteria, odejście Hardy'ego, itd. itp. Podejrzewam, iż Batek nie spocznie w swoim nowym brandzie, tylko zacznie feudować o pas - i tu jest "ale". Na pewno nie będzie to IC, bo po prostu Dave nie nadaje się na ten pas. Tag Team? Powiedzcie mi z kim. US jest na Raw, WWE też. Zostaje tylko jedno wyjście - WHC! Tak, wywnioskowałem to podczas wychodzenie z psem(lol.)

Pozostaje jednak kolejne pytanie - z kim? I tu nasuwa się wniosek: Undertaker! Tylko to wyjście jest możliwe! Dlaczego?

Na HiaC powinna być walka Grabarza z Punkerem. Taker wygrywa, wytyka jęzorek, wszystko git... I walk alone!

Rozbrzmiewa muzyka Animala, Batek przechodzi heel turn(?), atakuje Marka i(uwaga!) kradnie pas! Tak, drugie PPV z rzędu, na którym Taker szybko traci pas.Punker odchodzi w niepamięć, tzn. zajmuje się innym pasem/innym feudem a Taker i Batista zaczynają feudować. ofc. pozostaje tez wyjście drugie, tzn. Punker zatrzymuje pas na HiaC, Batista jakoś się władowuje, i feud 'trójkącik' gotowy.

Ja tam myślę, że 1 wyjście jest najprawdopodobniejsze, ale może macie jakieś pomysły, więc piszcie je tu.

p-mo: Po pierwsze fajnie, że założyłeś temat. Niestety słabo Ci to wyszło. Polecam zapoznać się z poradnikiem Dzika. Jeśli się nie zastosujesz do pewnych standardów to następne tego typu tematy polecą do rookie lub kosza. Ofkoz poprawiłem co się dało tak na szybko.

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DirtDevil1674325924

1

• Exer

1

• Saper007

1

• anika.yo

1

Top użytkownicy w tym temacie

Myślę, że Batista został przeniesiony na SD!, bo brakuje im magnesu dla widzów. Jak wiemy (albo nie wiemy)

Batista na piątkowym SD! pokonał Jericho, może jednak TT, albo rozpad Big Code

Więc Batista raczej walk o pas na razie nie dostanie, myślę, że Punk z Takerem skończą na Survivor Series, a wtedy Batista przejdzie heel turn i będzie obijał Takera. Ciekawie w kontekście przyszłości SD wygląda powrót Edga. Pożyjemy, zobaczymy...

Myślę , że pomysł z feudowaniem o pas WHC jest bardzo prawdopodobny. Mam tez inny pomysł Batista mógłby z Johnem Morrisonem albo z R-truthem walczyć o pasy tag team.Myślę , że było by to ciekawe rozwiązanie. Albo feudować z punkiem choć w to wątpie.

Hmm... Batista szczerze mówiąc nie jest dobrym zapaśnikiem (wiadomo koks...) , ale publika (dzieci) go bardzo lubią. Szczególnie za ten feud Randym Ortonem. Batista na SD! ? Myślę ,że to dobry pomysł sami popatrzcie na Smacku z walczących o pasy face'ów jest tylko Morrison i Undertaker... Był Mysterio i Hardy , ale wiemy co się z nimi stało... Heelowie? CM Punk , Jericho , Show , Ziggler ! Batista musi być facem inaczej będzie bezsensownie. WHC dla Batisty? DeadMan i tak w koncu odbierze pas od Punka , a Face vs Face odpada... Wątpie w face turn tych dwóch panów... Więc może Intercontinental Championship? Dla VInce'a Batista jest na niego za słaby... Więc pozostaje jedna możliwość Tag Teamy!

Na next Smacku będzie walczył i wygra z Jericho , więc czemu nie?

Ale z kim? Morrison do drewna nie pasuje , poza tym ma IC ... Mam dla niego wyśmienitego kandydata , który go w 99 % przypomina ? Khalas! =)) :8 znając fantazję Makmana wszystko jest możliwe , nawet Drewno Squad , drewno and drewno... ALe po co kolejny Tag Team :?:

Mam nadzieję , że będzie ciekawie , bron boze bez Huntera , Ceny i Ortona!!!

Batista szczerze mówiąc nie jest dobrym zapaśnikiem (wiadomo koks...)

Czyli Twoim zdaniem koks = zły wrestler?

Batista, Goldberg, Bobby Lashley, Brock Lesnar, Chris Masters, Matt Morgan, Triple H, John Cena, D-Von Dudley to tylko niektórzy z koksów, a ja nie uważam, żeby ktokolwiek z nich zamulał w ringu... To, że dla Ciebie koks = cienias, to Twoja sprawa...

Dla VInce'a Batista jest na niego za słaby...

Dla Vince'a to chyba Batista jest za mocny na IC...

Khalas! =)) :8 znając fantazję Makmana wszystko jest możliwe , nawet Drewno Squad , drewno and drewno...

Pewnie wszyscy i tak wiedzą, że lubię Batistę... Jak śmiesz porównywać go do Khali'ego? Tamten to nawet biegać nie potrafi, więc nie wiem skąd takie porównanie...

Zostaje tylko jedno wyjście - WHC! Tak, wywnioskowałem to podczas wychodzenie z psem(lol.)

Szczerze? To ja od początku wiedziałem, że ktoś do tego feudu dojdzie/zastąpi Punka. Równanie proste - Punk za słaby na tą stawkę (przyznajmy sobie szczerze, że Batista, ani Taker mu nie jobbną...), a feud, w którym Punk non stop ucieka, kradnie pas, aż w końcu obrywa od grabarza byłby po prostu żenujący, ze względu na to, że ten schemat był już wiele razy powtarzany... Potrzebny jest ktoś, kto ma długą karierę za sobą, osiągnięcia i siłę. Nie wyobrażam sobie, aby ktoś pokroju Jeffa, Punka, Reya był w stanie feudować z Panem: Mam fajny kapelusz, oczy i język, so rest in peace.

Z początku byłem wręcz pewny, że Kane da sobie spokój z Khalasem i pójdzie feudować z Undertakerem. Pomyliłem się... Batista przeszedł na SD! i wszystko jest oczywiste. Pasów TT nie mógłby zdobyć, bo nie ma odpowiedniego partnera... Chyba, że reaktywacja TT z Reyem... No cóż całkiem możliwe, że Batista będzie dostawał indywidualne walki do momentu powrotu Reya. Może będzie coś w stylu Batista & Mystery Partner vs Big Code? Kto wie?

Kurcze... Nie wiem czemu, ale zupełnie nie widzi mi się to co piszecie. Undertaker wrócił, Punk go wykiwał i sądze aby ten feud się szybko skończył.

Może i Batista chciałby się w niego włączyć, ale... po co? Z Punka chcą teraz zrobić heel'a ala Orton, a Undertaker zbyt szybko nie odejdzie od tego pasa.

O Intercontinentala też nie powalczy... W końcu nie dawno był WWE Championem, a teraz IC? Nie ma szans. Pozatym feud z Morrisonem nie jest możliwy.

Pomyślałem sobie, a może Ziggler? Lecz nie sądze... Dolph jeszcze jest za mało wypromowany żeby walczyć z Batistą... I nagle napadła mnie myśl...

PPV - Hell in Cell, wszystkie walki w tej stypulacji (to się okaże :P), więc z kim mógłby zawalczyć Batek? Odpowiedź jest następujące... Kane!

Co prawda Batista na SD! wygra z Jericho, a TGK zawalczy po raz kolejny z Kane'm

Lecz mimo to, wydaje mi się bardzo ciekawym rozwiązaniem, po 1. koniec żałości w wykonaniu Kane i TGK i raczej emocjonujący HiC ;)

Bo z kim innym walczyć ma Koks, jeśli nie wyjdzie do żadnego pasa? Bo chyba nie z Knox'em ;) ( no chyba że jednak wmiesza się pomiędzy Taker'a i Punka, co zbyt fajne by nie było ;) )

2nqz7s6.jpg

Wtrącę swoje trzy grosze :D Nie wydaję mi się żeby wywalili Punka z Mein Eventów i tego feudu zastępując go Batkiem. Po prostu to posunięcie było by totalnie bez sensu. Ledwo Jeff wypromował go na przeciwnika godnego Taker'a a teraz mieliby go przez koksa znów wrzucić do poziomu mid-cardera??? To nie miałoby sensu. Batek z racji, że jest ulubieńcem Vinca to zaraz znajdzie się w walce o pas WHC (co jednak nie oznacza, że mieliby wywalać z tej walki o pas Punka). Być może wpierw feud z jakimś wrestlerem z niższej półki np. Mike Knox, Dolph Ziggler czy Kane'm. Oczywiście miałoby to wizerunek symboliczny tylko po to, żeby go zaraz go wrzucić w wir ME. Właściwie przyszłość Batka w SD! bardzo łatwo przewidzieć i nie ma sensu nad nią dywagować, to proste jak 2 + 2 że szybko zobaczymy go w walce o pas mistrzowski WHC :)

beznazwyi.png

Bardzo się cieszę z powrotu Animala do WWE. Faktycznie na RAW zrobiło się zbyt tłoczno może to i dobrze, że Batista przeszedł do niebieskiego Brandu :) Widziałem dla niego kilka rozwiązań ... Chyba jednak walka o pas WHC jest odpowiednim rozwiązaniem... Myślę że na Hell in Cell go wogóle nie zobaczymy :) Później może jakiś TT z Booyaką... I Triple Threat Match o pas WHC na SD :)

Ja również jestem zadowolona powrotu Animala ;) Myślę,że jego przeniesienie na SD da jakiś powiew świeżości. Wydaje mi się najbardziej prawdopodobna walka o WHC :) (nie tylko zresztą mi ;p)

dop. Łajt.:Za to ja myślę, iż 2 linijki to nieco za mało na tym forum. Na drugi raz polecam się bardziej rozpisać, bo niektórzy nie są tak dobrotliwi...

• 2 tygodnie później...

Ja tam wolałem batiste na RAW. Na SmackDown do powrotu batisty nie było żadnych zamulaczy/drewien. Batista to jest po prostu drewniak... Na RAW jest ich więcej, np.: Big Show, Mark Henry, a zresztą RAW ostatnio nudzi każdą walką. Zawsze najbardziej nie mogę się doczekać SD. A w sprawie batisty, to myślę, że jak wróci Mysterio, to stworzą tag team i będą walczyć o pasy tagowe, bo na WHC batista się po prostu nie nadaje i tyle... Takie jest moje zdanie w sprawie batisty. Na RAW dużo bardziej się nadaje niż na SD.

No Batista zapowiedział już przecież, że jego partnerem będzie pan o numerze "619", zatem możemy spodziewać się reaktywacji tagu. Swoją drogą mnie to cieszy, że WWE zwróciło teraz większą uwagę na tag teamy: reaktywacja DX, tag Y2J i Edge (tj Szoł oczywiście :evil: ), prawdopodobny powrót tagu Kloca i Mysterio, no a poza tym tagi już istniejące: Hart Dynasty, Legacy, Cryme Tyme...

No ale wracając do Koksisty: na początku myślałem, że na Hell in a Cell Undertaker zdobędzie WHC Title, a potem rozpocznie się feud Batista vs Taker o ten właśnie pas. Jednakże po ostatnim SD i wypowiedzi Batisty o tagu z Mysterio... No nie wiem :P Ciężko stwierdzić, czy ma to być jednorazowy match tag teamowy, czy powrót na dobre i póki co będziemy Koksitstę widywać niemalże zawsze u boku Mysterio :roll:

Cóż po przeczytaniu wielkiej zapowiedzi powrotu Batisty na SmackDown z ciekawości zobaczyłem poprzednią galę tego brandu.Na początek oczywiście Animal wyszedł bardzo zadowolony na ring i wygłosił swój speech w którym oznajmił publice jak i Chris'owi Jericho,że Main Eventem tej gali będzie walka pomiędzy nim,a właśnie Y2J.W Main Evencie obaj zawodnicy dostali bodajaże 7,8 minut,nie pamiętam już dokładnie,ale to wystarczyło żeby Batista pokazał,że jest w jeszcze słabszej formie niż przed kontuzją.Ruszał się w ringu ospale,powoli,zaprzeczył istocie dynamiki w wrestlingu.Po prostu jego walka wiała straszną nudą.Nie pokazał nic ciekawego.Czy po to Vince ściągnął go na SD!?Sam nie umiem odpowiedzieć na to pytanie.Jak wiemy doskonale na kolejnym SD! miał się odbyć pojedynek między Animalem,a Big Showem.Oczywiście darowałem sobie "przyjemność" zobaczenia tego wspaniałego pojedynku.No i chyba przechodzimy do sedna całej sprawy.Batista najpierw toczy walkę z Jericho,później z Showem,czyli z mistrzami tag teamów.To już było według mnie podłożem to walki na PPV.Gdy teraz już na pewno wiemy,że na najbliższym PPV Batista wraz ze swym kolegą Mysteriem zmierzą się z mistrzami boję się,aby tylko Vince nie dał od razu im tych pasów.Chyba głównie dlatego Batista wrócił na piątkowe show,by reaktywować swój team z 619.Zobaczymy jak dalej to wszystko się potoczy i czy Batista wraz z Rey'em zdobędą te tytuły i pozostaną w teamie na dłuższy czas niż jedno PPV. ;)

Wreszcie powrót Mojego ulubionego Wrestlera... zapowiada się sporo sukcesów po Powrocie... Animal is Back!!! :D:D:D

Dop.Icon : Cóż niestety zarobiłeś właśnie warna. Kilka powodów zaraz tutaj tobie wymienię:

Regulamin działu

1. Odpowiedź w temacie powinna zawierać minimum 3 zdania.

2. Odpowiedź w temacie należy uzasadnić.

Zabrania się :

4.6. Obniżania poziomu merytorycznego i intelektualnego Forum poprzez pisanie postów o niskim poziomie intelektualnym.

• 3 tygodnie później...

Ja myśle że klocek przejdzie zdobędzie pas whc i przejdzie hell turn.Obstawiłbym że zacznie feudować z jasiem o whc gdy ten przegra iron match z ortonem i bedzie musiał przejść na SD!Osobiście chciałbym żeby tak sie stało bo jasia na raw mam już dość ...

Ja myśle że klocek przejdzie zdobędzie pas whc i przejdzie hell turn.Obstawiłbym że zacznie feudować z jasiem o whc gdy ten przegra iron match z ortonem i bedzie musiał przejść na SD!Osobiście chciałbym żeby tak sie stało bo jasia na raw mam już dość ...

to była twoja wypowiedź

moim zdaniem jaś wygra z hjenom i nie będzie musiał przechodzić do SD ale BATISTA przeszedł sam zdecydował że przechodzi na SD i ja myśle że pokanać tam wszystkich i być najlepszym i zdobyć pas tag team z rey mysterio jak pamientamy oni mieli legendarny tag team oni pokonali big show i kane no mają osiągi ale batista będzie chciałe mieć pas mistrza świata i tag team moim zdaniemm :thumb:

zn338y.jpg

1-2415547-9245106.jpg

URL=http://img367.imageshack.us/i/hbk.jpg/]hbk.jpg[/url]

Sometimes you have to go through hell to get to heaven