Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hulkamania - Let the Battle Begin, R-Truth, Rob Van Dam...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

642566_thumbnail_280_Hulk_Hogan_Hulkamania_Let_the_Battle_Begin.v2.jpg

:arrow:Bazując na ostatnim wpisie na Twitterze Kennedy'ego, niedawno zwolniona gwiazda WWE, w towarzystwie Umagi oraz Vala Vanisa, wyjeżdża do Autralii, by wziąc udział w nadchodzącym "Hulkamania - Let the Battle Begin". "Jestem obecnie w Burbank, w Kalifornii. Przygotowuję się do sesji zdjęciowej na rzecz nadchodzącej listopadowej podróży po Australii wraz z Hulkiem Hoganem i Ericiem Bischoffem. Spotkałem się z Valem Venisem, Umagą, a także po raz pierwszy poznałem The Godfathera i jego Hoooo Train! Dobrze było znów zobaczyc chłopaków."

Kolejnym zawodnikiem, który pojawi się na "Hulkamania - Let Battle Begin" w Autralii, jest Ric Flair. Były zawodnik WWE podpisał trzyletni kontrakt z promocją Hogana, i będzie głównym rywalem Hulka podczas całej podróży. Na turne Hogana pojawi się także Jeff Hardy.

Natomiast Bill Goldberg odrzucił propozycję Hulka i nie pojawi się wraz z resztą wyżej wymienionych zawodników w Autralii. Informację tę potwierdził wpisem na swoim Twitterze: "Szanse na to, że dołączę do turne Hogana są zerowe. Ten stary facet chce całą sumę dla siebie, plus dodatkowo występów w reality show."

:arrow:Jenna Morasca wypowiedziała się po raz pierwszy na temat zwolnionia z TNA Wrestling - oznajmiła, że jej wypowiedzenie pojawiło się zupełnie znikąd. Jenna czuje się wykorzystana przez organizację i mówi, że zwolniono ją, kiedy pomagała swojemu chłopakowi w walce z rakiem.

imagen_181_350x350.jpg

:arrow:R-Truth wziął udział w wywiadzie z SLAM! Wrestling, podczas którego wspomniał, dlaczego postanowił powrócic do World Wrestling Entertainment. "Pomyślałem, że nadszedł odpowiedni czas, aby wrócić do domu. Uznałem, że jestem już w pełni gotów by stac się kimś lepszym, czułem, że dojrzałem i jestem już dorosłym człowiekiem. I miałem rację. Pomyślałem, że warto przetestowac swoje umiejętności na wyższym poziomie. Myślałem nad wszystkimi możliwymi opcjami i postanowiłem wrócic. Występuję u boku najsławniejszych gości w tym biznesie i bardzo mi się tutaj podoba. Czuje się jakbym był dzieckiem w sklepie z cukierkami." Podsumował R-Truth. "Tym razem jednak o wiele się zmieniłem. Kiedy występowałem jeszcze jako K-Kwik, byłem młodszym facetem i nie miałem zbyt wielkiego pojęcia na temat tego biznesu. Aż do tej pory poznawałem się na tym interesie oraz w końcu nauczyłem się, jak byc jego częścią. Chodzi tutaj o pracę w ringu, za kulisami oraz o to, jak dobrze wypaśc w oczach publiki. Trzeba się po prostu na tym doskonale znac. Wiele się dowiedziałem i mam obecnie sporo nowych możliwości, odkąd znów występuję w WWE. Teraz, kiedy jestem już starszym człowiekiem, patrzę na świat z zupełnie innej perspektywy."

:arrow:Nie masz pomysłu jak złożyc komuś życzenia lub go pozdrowic? Zawsze możesz skorzystac z pomocy gwiazd TNA! Stwórz odpowiedni tekst, wybierz swoją ulubioną gwiazdę, i prześlij znajomemu tą jakże oryginalną wiadomośc telefonem lub mailem. Cóż tu więcej mówic, sami sprawdźcie: http://www.TNACallsYou.com

:arrow:Z rozwojówki WWE zwolnieni zostali aż 4 zawodnicy - Chase (Jason Garrison), Troy Jackman (Ian Richardson), Aiden Frost (Jason Riggs) oraz Espiral (Aaron R. Rodriguez).

Garrison podpisał kontrakt z WWE pod koniec ubiegłego roku, zaraz po wizycie Johna Laurinaitisa w Ohio Valley Wrestling. Pod imieniem ringowym "Fletcher Chase", Garrison grał rolę heela, a jego mic skille były o wiele lepsze, aniżeli umiejętności ringowe.

Richardson jest byłym graczem futbolu amerykańskiego, który nigdy nie był w stanie stworzyc wyjątkowej osobowości w Florida Championship Wrestling.

Riggs do rozwojówki trafił po raz drugi, a trzeba szczerze przyznac, że nie było zbyt wielu wrestlerów, którzy mieli okazję otrzymania od WWE następnej szansy. Został on zwolniony jesienią 2006 roku, a kolejną okazję na występy w czołowej federacji wrestlingu otrzymał po udanym zaprezentowaniu się z dobrej strony przedstawicielom FCW. Mimo to, druga próba realizacji marzeń tego zawodnika została zakończona, a swoją frustrację ogłosił on krótką wiadomością na swoim Twitterze: "Oficjalnie wycofuję się z tego biznesu."

Espiral, lepiej znany jako Sicodelico Jr, zwolniony został dwa dni po odejściu trójki pozostałych zawodników. Wszystko wskazuje jednak na to, że na wrestlerze z Meksyku się nie zakończy - w FCW szykują się już kolejne zwolnienia.

RobVanDam.jpg

:arrow:Rob Van Dam stał się triumfatorem turnieju zorganizowanego przez World Stars of Wrestling oraz nowym posiadaczem tytułu WSW World Championship. RVD skomentował tą sytuację na swoim blogu w następujący sposób: "Zeszłej nocy RVD zdobył tytuł wagi ciężkiej WSW, a pytacie w jaki sposób tego dokonał? 5 Star Frog Slash!"

:arrow:Podczas Festiwalu Filmowego w Wenecji zaprezentowany został pierwszy zwiastun najnowszego filmu z udziałem "Stone Colda" Steve'a Austina pod tytułem "The Expendables". W filmie akcji, który ma wyjśc 10 września 2010 roku, zagrało kilku najbardziej rozponawalnych gwiazdorów Hollywood, takich jak: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Mickey Rourke, Randy Couture, Jason Statham, Jet Li czy Dolph Lundgren. Zwiastun zamieszczam poniżej:

:arrow:Na nadchodzącą gale PPV Hell in a Cell zapowiedziane zostały już 2 mecze:

-D-X vs. The Legacy

-Randy Orton vs. John Cena (o pas WWE)

Obie walki odbędą się w klatkach. Podczas najbliższego tapingu SmackDown ogłoszony zostanie następny pojedynek.

:arrow:Kolejne 3-godzinne wydanie gali Monday Night Raw odbędzie się w poniedziałek, 23 listopada w Hershey, stanu Pensylwania. Na show pojawią się gwiazdy z wszystkich 3 brandów WWE.

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• antyrusso

1

• badziewiarz

1

• Mystical1674325918

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Projekt Hogana nabiera barw. Zastanawiając się przedtem nad tym, kogo zwerbuje, nie sądziłem, że w obecnych free agentach, znajdzie jeszcze coś interesującego.

Kolejnym zawodnikiem, który pojawi się na "Hulkamania - Let Battle Begin" w Autralii, jest Ric Flair. Były zawodnik WWE podpisał trzyletni kontrakt z promocją Hogana, i będzie głównym rywalem Hulka podczas całej podróży.

3 letni kontrakt ? sądziłem, że to tylko taki jednorazowy, czy organizowany później sporadycznie tour. Flair głównym rywalem - czyżby wrócił do akcji ? ciekawe. Z osób mających się pojawić, potwierdzono już: DDP, Ric Flair, Jeff Hardy, Mr. Kennedy, The Godfather, Val Venis... popularne nazwiska. Generalnie - fed ma szansę się utrzymać. Przydałaby się jakaś współpraca z TNA. :P

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Projekt Hogana nabiera barw. Zastanawiając się przedtem nad tym, kogo zwerbuje, nie sądziłem, że w obecnych free agentach, znajdzie jeszcze coś interesującego.
Sporo jest jeszcze osób, które można by zwerbować. Do listy trzeba dopisać oczywiście jeszcze osoby takie jak: Shannon Moore, Jimmy Hart i wymieniony już w tym newsie Rob Van Dam. Nie powiem, karta nabiera całkiem dobrego smaku :D
Bill Goldberg odrzucił propozycję Hulka
Ten stary facet chce całą sumę dla siebie
Nie ma co się dziwić. Przez rozwód budżet Hogana trochę się uszczuplił i próbuje sobie teraz odbić straconą kasę, chociaż szkoda, że odmówił. Mówi, że tęskni za wrestlingiem, że chce wrócić, a tu nic.

:arrow: Co do sprawy zwolnienia panny "Survivor", niech się cieszy, że tak długo wytrzymała. Bądźmy szczerzy, jedyną walkę jaką stoczyła, można by nazwać co najwyżej marną. Tęsknić za nią nie będę.

:arrow: 3-godzinne Raw, od razu po Survival Series, to jest to co lubię :thumb: Oby odbył się King Of The Ring i ktoś pozbawił Regalla w końcu tego tytułu.

• Reputacja:   1

Hoganowi brakuje jeszcze tylko najlepszego tag teamu w historii - Matt Hardy & odkurzacz =)) i karta będzie kompletna.

Ogólnie pomysł taki sobie nie ma się co łudzić, że feud flair vs. hogan przyciągnie miliony.... będzie to kolejna podwórkowa federacja val penis jako main eventer =)) albo jeszcze zabawniej pan mikrofon, który kontuzjuje cały roster w 2 tygodnie :P

A patron forum to tylko pazerny na pieniądze jest dureń czego on oczekuje milionów dolarów za 2 ciosy? bueh

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

News o Ricu oraz Jeffie dołączających do Hulkomanii dowiedziałem się ze dwa/trzy dni temu śledząc NoDQ.com na twitterze, nie mogłem się doczekać kiedy je ktoś tu wrzuci bo strasznie chciałem to skomentować :8 . Chodzi mi konkretnie o Jeffa, chodź dodam jeszcze że aż trzy letni kontrakt Ric mnie lekko zszokował. Nie sądziłem po prostu, że wokół tej "federacji" są związane takie nadzieje :shock: . Jeśli chodzi o Jeff'a to powiem, że chłopak mnie skołował. Czego on właściwie chcę? Odszedł z WWE i nie przyjął najlepszego kontraktu jaki ta federacja miała do zaoferowania, a takimi kontraktami mogą się jedynie pochwalić Micheals i Taker, po czym przeszedł do federacji "nieśmiertelnego" - a nie oszukujmy się, u Hogana praca będzie zdecydowanie gorzej płatna. Wydawało mi się, że rzucił póki co wrestling ponieważ chciał się rozwinąć w innych kwestiach - głownie muzycznej. Jak się o tym dowiedziałem to odniosłem wrażenie, że po prostu nie chciał już dłużej pracować dla Makmena. Ważne jest też to na ile podpisał kontrakt z Hoganem. Czy to będzie parę występów, czy może jednak dłuższa współpraca?

beznazwyi.png

Na turne Hogana pojawi się także Jeff Hardy.

Dla wyjaśnienia kilku niejasności! Eric Bischoff kontaktował się z Jeff'em Hardy'm w sprawie występów na tournee w Australii, jednakże jak do tej pory NIC jeszcze nie zostało ustalone. Tak więc występ Hardy'ego to bardzo wątpliwa kwestia. Warto też zaznaczyć, że Eric rozmawiał z Jeff'em zanim ten "wpadł" za posiadanie prochów, czyli mamy kolejny czynnik, który zmniejsza jego szanse na występy u Hogan'a.

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...