Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hulkamania - Let the Battle Begin, R-Truth, Rob Van Dam...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

642566_thumbnail_280_Hulk_Hogan_Hulkamania_Let_the_Battle_Begin.v2.jpg

:arrow:Bazując na ostatnim wpisie na Twitterze Kennedy'ego, niedawno zwolniona gwiazda WWE, w towarzystwie Umagi oraz Vala Vanisa, wyjeżdża do Autralii, by wziąc udział w nadchodzącym "Hulkamania - Let the Battle Begin". "Jestem obecnie w Burbank, w Kalifornii. Przygotowuję się do sesji zdjęciowej na rzecz nadchodzącej listopadowej podróży po Australii wraz z Hulkiem Hoganem i Ericiem Bischoffem. Spotkałem się z Valem Venisem, Umagą, a także po raz pierwszy poznałem The Godfathera i jego Hoooo Train! Dobrze było znów zobaczyc chłopaków."

Kolejnym zawodnikiem, który pojawi się na "Hulkamania - Let Battle Begin" w Autralii, jest Ric Flair. Były zawodnik WWE podpisał trzyletni kontrakt z promocją Hogana, i będzie głównym rywalem Hulka podczas całej podróży. Na turne Hogana pojawi się także Jeff Hardy.

Natomiast Bill Goldberg odrzucił propozycję Hulka i nie pojawi się wraz z resztą wyżej wymienionych zawodników w Autralii. Informację tę potwierdził wpisem na swoim Twitterze: "Szanse na to, że dołączę do turne Hogana są zerowe. Ten stary facet chce całą sumę dla siebie, plus dodatkowo występów w reality show."

:arrow:Jenna Morasca wypowiedziała się po raz pierwszy na temat zwolnionia z TNA Wrestling - oznajmiła, że jej wypowiedzenie pojawiło się zupełnie znikąd. Jenna czuje się wykorzystana przez organizację i mówi, że zwolniono ją, kiedy pomagała swojemu chłopakowi w walce z rakiem.

imagen_181_350x350.jpg

:arrow:R-Truth wziął udział w wywiadzie z SLAM! Wrestling, podczas którego wspomniał, dlaczego postanowił powrócic do World Wrestling Entertainment. "Pomyślałem, że nadszedł odpowiedni czas, aby wrócić do domu. Uznałem, że jestem już w pełni gotów by stac się kimś lepszym, czułem, że dojrzałem i jestem już dorosłym człowiekiem. I miałem rację. Pomyślałem, że warto przetestowac swoje umiejętności na wyższym poziomie. Myślałem nad wszystkimi możliwymi opcjami i postanowiłem wrócic. Występuję u boku najsławniejszych gości w tym biznesie i bardzo mi się tutaj podoba. Czuje się jakbym był dzieckiem w sklepie z cukierkami." Podsumował R-Truth. "Tym razem jednak o wiele się zmieniłem. Kiedy występowałem jeszcze jako K-Kwik, byłem młodszym facetem i nie miałem zbyt wielkiego pojęcia na temat tego biznesu. Aż do tej pory poznawałem się na tym interesie oraz w końcu nauczyłem się, jak byc jego częścią. Chodzi tutaj o pracę w ringu, za kulisami oraz o to, jak dobrze wypaśc w oczach publiki. Trzeba się po prostu na tym doskonale znac. Wiele się dowiedziałem i mam obecnie sporo nowych możliwości, odkąd znów występuję w WWE. Teraz, kiedy jestem już starszym człowiekiem, patrzę na świat z zupełnie innej perspektywy."

:arrow:Nie masz pomysłu jak złożyc komuś życzenia lub go pozdrowic? Zawsze możesz skorzystac z pomocy gwiazd TNA! Stwórz odpowiedni tekst, wybierz swoją ulubioną gwiazdę, i prześlij znajomemu tą jakże oryginalną wiadomośc telefonem lub mailem. Cóż tu więcej mówic, sami sprawdźcie: http://www.TNACallsYou.com

:arrow:Z rozwojówki WWE zwolnieni zostali aż 4 zawodnicy - Chase (Jason Garrison), Troy Jackman (Ian Richardson), Aiden Frost (Jason Riggs) oraz Espiral (Aaron R. Rodriguez).

Garrison podpisał kontrakt z WWE pod koniec ubiegłego roku, zaraz po wizycie Johna Laurinaitisa w Ohio Valley Wrestling. Pod imieniem ringowym "Fletcher Chase", Garrison grał rolę heela, a jego mic skille były o wiele lepsze, aniżeli umiejętności ringowe.

Richardson jest byłym graczem futbolu amerykańskiego, który nigdy nie był w stanie stworzyc wyjątkowej osobowości w Florida Championship Wrestling.

Riggs do rozwojówki trafił po raz drugi, a trzeba szczerze przyznac, że nie było zbyt wielu wrestlerów, którzy mieli okazję otrzymania od WWE następnej szansy. Został on zwolniony jesienią 2006 roku, a kolejną okazję na występy w czołowej federacji wrestlingu otrzymał po udanym zaprezentowaniu się z dobrej strony przedstawicielom FCW. Mimo to, druga próba realizacji marzeń tego zawodnika została zakończona, a swoją frustrację ogłosił on krótką wiadomością na swoim Twitterze: "Oficjalnie wycofuję się z tego biznesu."

Espiral, lepiej znany jako Sicodelico Jr, zwolniony został dwa dni po odejściu trójki pozostałych zawodników. Wszystko wskazuje jednak na to, że na wrestlerze z Meksyku się nie zakończy - w FCW szykują się już kolejne zwolnienia.

RobVanDam.jpg

:arrow:Rob Van Dam stał się triumfatorem turnieju zorganizowanego przez World Stars of Wrestling oraz nowym posiadaczem tytułu WSW World Championship. RVD skomentował tą sytuację na swoim blogu w następujący sposób: "Zeszłej nocy RVD zdobył tytuł wagi ciężkiej WSW, a pytacie w jaki sposób tego dokonał? 5 Star Frog Slash!"

:arrow:Podczas Festiwalu Filmowego w Wenecji zaprezentowany został pierwszy zwiastun najnowszego filmu z udziałem "Stone Colda" Steve'a Austina pod tytułem "The Expendables". W filmie akcji, który ma wyjśc 10 września 2010 roku, zagrało kilku najbardziej rozponawalnych gwiazdorów Hollywood, takich jak: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Mickey Rourke, Randy Couture, Jason Statham, Jet Li czy Dolph Lundgren. Zwiastun zamieszczam poniżej:

:arrow:Na nadchodzącą gale PPV Hell in a Cell zapowiedziane zostały już 2 mecze:

-D-X vs. The Legacy

-Randy Orton vs. John Cena (o pas WWE)

Obie walki odbędą się w klatkach. Podczas najbliższego tapingu SmackDown ogłoszony zostanie następny pojedynek.

:arrow:Kolejne 3-godzinne wydanie gali Monday Night Raw odbędzie się w poniedziałek, 23 listopada w Hershey, stanu Pensylwania. Na show pojawią się gwiazdy z wszystkich 3 brandów WWE.

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• antyrusso

1

• badziewiarz

1

• Mystical1674325918

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Projekt Hogana nabiera barw. Zastanawiając się przedtem nad tym, kogo zwerbuje, nie sądziłem, że w obecnych free agentach, znajdzie jeszcze coś interesującego.

Kolejnym zawodnikiem, który pojawi się na "Hulkamania - Let Battle Begin" w Autralii, jest Ric Flair. Były zawodnik WWE podpisał trzyletni kontrakt z promocją Hogana, i będzie głównym rywalem Hulka podczas całej podróży.

3 letni kontrakt ? sądziłem, że to tylko taki jednorazowy, czy organizowany później sporadycznie tour. Flair głównym rywalem - czyżby wrócił do akcji ? ciekawe. Z osób mających się pojawić, potwierdzono już: DDP, Ric Flair, Jeff Hardy, Mr. Kennedy, The Godfather, Val Venis... popularne nazwiska. Generalnie - fed ma szansę się utrzymać. Przydałaby się jakaś współpraca z TNA. :P

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Projekt Hogana nabiera barw. Zastanawiając się przedtem nad tym, kogo zwerbuje, nie sądziłem, że w obecnych free agentach, znajdzie jeszcze coś interesującego.
Sporo jest jeszcze osób, które można by zwerbować. Do listy trzeba dopisać oczywiście jeszcze osoby takie jak: Shannon Moore, Jimmy Hart i wymieniony już w tym newsie Rob Van Dam. Nie powiem, karta nabiera całkiem dobrego smaku :D
Bill Goldberg odrzucił propozycję Hulka
Ten stary facet chce całą sumę dla siebie
Nie ma co się dziwić. Przez rozwód budżet Hogana trochę się uszczuplił i próbuje sobie teraz odbić straconą kasę, chociaż szkoda, że odmówił. Mówi, że tęskni za wrestlingiem, że chce wrócić, a tu nic.

:arrow: Co do sprawy zwolnienia panny "Survivor", niech się cieszy, że tak długo wytrzymała. Bądźmy szczerzy, jedyną walkę jaką stoczyła, można by nazwać co najwyżej marną. Tęsknić za nią nie będę.

:arrow: 3-godzinne Raw, od razu po Survival Series, to jest to co lubię :thumb: Oby odbył się King Of The Ring i ktoś pozbawił Regalla w końcu tego tytułu.

• Reputacja:   1

Hoganowi brakuje jeszcze tylko najlepszego tag teamu w historii - Matt Hardy & odkurzacz =)) i karta będzie kompletna.

Ogólnie pomysł taki sobie nie ma się co łudzić, że feud flair vs. hogan przyciągnie miliony.... będzie to kolejna podwórkowa federacja val penis jako main eventer =)) albo jeszcze zabawniej pan mikrofon, który kontuzjuje cały roster w 2 tygodnie :P

A patron forum to tylko pazerny na pieniądze jest dureń czego on oczekuje milionów dolarów za 2 ciosy? bueh

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

News o Ricu oraz Jeffie dołączających do Hulkomanii dowiedziałem się ze dwa/trzy dni temu śledząc NoDQ.com na twitterze, nie mogłem się doczekać kiedy je ktoś tu wrzuci bo strasznie chciałem to skomentować :8 . Chodzi mi konkretnie o Jeffa, chodź dodam jeszcze że aż trzy letni kontrakt Ric mnie lekko zszokował. Nie sądziłem po prostu, że wokół tej "federacji" są związane takie nadzieje :shock: . Jeśli chodzi o Jeff'a to powiem, że chłopak mnie skołował. Czego on właściwie chcę? Odszedł z WWE i nie przyjął najlepszego kontraktu jaki ta federacja miała do zaoferowania, a takimi kontraktami mogą się jedynie pochwalić Micheals i Taker, po czym przeszedł do federacji "nieśmiertelnego" - a nie oszukujmy się, u Hogana praca będzie zdecydowanie gorzej płatna. Wydawało mi się, że rzucił póki co wrestling ponieważ chciał się rozwinąć w innych kwestiach - głownie muzycznej. Jak się o tym dowiedziałem to odniosłem wrażenie, że po prostu nie chciał już dłużej pracować dla Makmena. Ważne jest też to na ile podpisał kontrakt z Hoganem. Czy to będzie parę występów, czy może jednak dłuższa współpraca?

beznazwyi.png

Na turne Hogana pojawi się także Jeff Hardy.

Dla wyjaśnienia kilku niejasności! Eric Bischoff kontaktował się z Jeff'em Hardy'm w sprawie występów na tournee w Australii, jednakże jak do tej pory NIC jeszcze nie zostało ustalone. Tak więc występ Hardy'ego to bardzo wątpliwa kwestia. Warto też zaznaczyć, że Eric rozmawiał z Jeff'em zanim ten "wpadł" za posiadanie prochów, czyli mamy kolejny czynnik, który zmniejsza jego szanse na występy u Hogan'a.

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...