Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell In A Cell 2009 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

-Big Y2j-Ryj&Drewno, po co coś takiego, jeśli to mecz tylko po to żeby rozdupczyć ten z dupy Tag Team Y2J&Pig Show, to ok, ale to ma być story, to ja dziękuje...

What? Czy twoim zdaniem story byłoby złe? Dlaczego? Może i nie jest to spełnienie marzeń, ale Rey vs Y2J, to może być taka podpórka tego feudu, a Batista i Big Show może by mieli role ochrony, od czasu do czasu Arm Wrestling...

Co do walki, to może być ciekawa, tylko czemu nie nadali temu stypulacji Hell In A Cell? Nie mam pojęcia, aczkolwiek jestem pewien, że dadzą z siebie wszystko, a sama walka będzie stała na przyzwoitym poziomie (przyznam się, że markuje Rey&Batista), ale nie mam uprzedzeń do drugiego teamu, także czekam na tę walkę... Wygra Y2J&Big Show, gdyż myślę, że od razu pasu im nie dadzą, myślę, że na następnym PPV (tak jak Taker - Punk)

Walka Punka z Undertakerem zakończy się zwycięstwem dla grabarza, bo nie widzę jakoś Punka, który wygrywa z Undertakerem. To by się nie trzymało gimmicku obu panów...

OJP -.- Cena vs Orton... Nie skomentuje :t_down: Wygra Cena

Morrison i Ziggler... To może być coś jak Rey vs Ziggler. Rey vs Morrison. 619 z obydwoma był w stanie wykręcić świetne walki. Ciekawe, czy ta dwójka będzie potrafiła się zgrać, tak jak robili to z Reyem... Myślę, że będzie świetna walka, w której zwycięży Morrison... :t_up:

Kofi vs Miz vs Swagger :P

Do boju Miz :P Mam nadzieję, że to on zgarnie pas, gdyż... dopiero od tego feudu się przekonałem do tego zawodnika. Nigdy jakoś mi specjalnie nie imponował umiejętnościami, ale jednak Miz jest dobrym zawodnikiem... Typ: Miz

DX vs Legacy

Mam nadzieję, że wygra DX, bo to trochę dziwne by było, jakby ci, którzy mają takie doświadczenie w walkach HIAC (wspomnieli to już w segmencie na jakimś RAW) przegraliby z Legacy, którzy będą walczyć pierwszy raz w tej stypulacji...

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• anika.yo

4

• szymi94

2

• Boogeyman1996

2

• piter737

2

Top użytkownicy w tym temacie

Czy twoim zdaniem story byłoby złe? Dlaczego?

Spojrzyj sobie kto w tym walczy... Ryj i Y2J już po 10 każdemu się musieli znudzić, a Batista i Big Show... Jakoś nie kupuje obu Tagu, bo mistrzowie powstali pd kontuzji Edga, a pretendenci po przymusowym urlopie ryja. W ogóle ostatnio Tagi powstają z dupy, ale jakoś się kręci... Dziwne...

CM Punk© vs. Undertaker

Myślę, że wygra Undertaker po kontrowersyjnym zwycięstwie a potem porażce na Breaking Point. I feud będzie dalej kontynuowany...

John Cena© vs. Randy Orton

Tutaj na 100% wygra Cena. Nie zeszmacą go do trzymania pasa przez miesiąc tak jak zrobili Jeff'owi. Cena wygra to ciekawej i długiem walce.

Chris Jericho© & Big Show© vs. Batista & Rey Mysterio

Zapowiada się dobry pojedynek. Mam nadzieje, ze Batista z Mysterio zdobędą pasy, bo Y2J Show mają je dosyć długo. Zapowiada się ciekawy feud między tymi Tagami :D

John Morrison© vs. Dolph Ziggler

Licze na Morrisona i mam nadzieje, że on wygra. Ziggler już od 2 mies. kręci się wokół pasa Intercintinentalnego, wiem może tym razem go zdobędzie w co wątpie :)

Kofi Kingston© vs. The Miz vs. Jack Swagger

Chciałbym żeby wygrał Kofi ale tak jak poprzednik myślę ze wygra Swagger, ale nie na dlugo bedzie posiadaczem pasa.

D-Generation X vs. Legacy

DX wygra na pewno. Ostatnio przegrali więc teraz czas na zwycięstwo i może będzie koniec tego feudu bo zaczyna mnie on powoli nudzić. Wygra DX po ładnej walce

Mickie James © vs. Alicia Fox

Nie obchodzi mnie to ale wygra Mickie.

• Reputacja:   2

Jeszcze nigdy nie miałem tak mieszanych uczuć co do gali. Z jednej strony Hell in a Cell, ale co to za walka o WHC: Taker vs Punk. Taker jest świetny, ale CM Punk nic nie pokazuje nadzwyczajnego w ringu. WWE Championship? Cena vs Randy Orton. Kto by tutaj nie wygrał, to i tak walka będzie nudna. Ile można patrzeć na brawlerów. Może Orton nie do końca nim jest, ale już wyobrażam sobie tę walkę. Big Code vs Mysterio i Batista. No, nareszcie coś ciekawego. Po cichutku liczę na Rey'a i Batka. No i teraz najlepiej zapowiadająca się walka. Tudutudutudum! Morrison vs Ziggler. Olbrzymi potencjał walki. Znakomity highfly w wykonaniu John'a i umiejętności Dolph'a. Kofi Kingston i reszta, mało mnie obchodzi, ale może być ciekawie, bo i Kofi i Mizanin i Swagger to świetni wrestlerzy. DX vs Legacy...zobaczymy, ale to może być dobre show. I na koniec znów zapychacz. Divy. Poczekamy zobaczymy. mam nadzieję, ze warto będzie zarwać nockę.

http://www.picshot.pl/pthumbs/large/247335/TNT%20Userbar.gif

Gala nieźle się zapowiada. Walki o IC i US będą najciekawsze i to na nie najbardziej czekam.

CM Punk© vs. The Undertaker

Tu wygra Taker jestem w 90% pewien. Hell in a Cell z Takerem oznacza ładną walke i może być ciekawie ale co to za Hell in a Cell Match bez krwi i właśnie dlatego ta walka nie będzie się taka dobra. Aż prosi się żeby Punk zaczął krwawić ale niestety WWE4Kids durna polityka WWE i zamiast krwi zobaczymy 5letnie dziecie płaczące z powodu pokonania Jeffa przez CM Punka.

DX vs Legacy

Tutaj nudy. Wiadomo DX wygra, bo bookerzy WWE nic lepszego nie wymyślą. Wolałbym zobaczyć HBK solo, bo z Triple H się marnuje zdecydowanie wolałem pierwszą forme DX.

John Morrison © vs Dolph Ziggler

Jedna z najciekawszych walk. Dwóch młodych utalentowanych wrestlerów w jednej walce. Naspokojnie może to być najlepsza walka gali. Chyba, że bookerzy WWE spieprzą. Obaj pokazywali, że potrafią wykręcić wspaniałą walke (jak na WWE) i mam nadzieje, że zrobią taką walke jak Morrison vs Mysterio na, którymś SD! o IC albo walke Zigglera z Mysterio na SS, która mi się podobała.

John Cena © vs Randy Orton

Wiadomo Cena wygra i ten feud będzie sie toczył dalej bez specjalnych emocij. Już nie moge na nich patrzeć i gdy będe oglądał Hiac to ich walke sobie przewine. Na nic nie licze od tych dwóch drewien.

Chris Jericho i Big Show © vs Żal team (Batista i Ryjek)

Wiadomo Żal team wygra, bo jak dzieci mogą zobaczyć, że ich herosi przegrywają z takimi słabymi wrestlerami. Tylko słabi to są Mysterio i Batista, a Big Show jest takim średnim wrestlerem ani nie jest dobry chociaż i tak dużo więcej z jego warunkami nie dało by swię zrobić ale jakoś szczególnie brakiem talentu nie razi. A Y2J to jeden z lepszych wrestlerów WWE obecnie w ringu bardzo dobry, a i mic-skille na bardzo wysokim poziomie. Czyli oczywiście następne oznaki poliytki WWE.

To także może być bardzo dobra walka. według mnie wygra Miz dzięki czemu mógłby potem walczyć na Bragging Rights z Morrisonem. IC kontra US to była by ciekawa walka. A co do tej to nie chce żeby Kofi wygrał, bo 4 miesiące z jednym mistrzem źle wyglądają. Chociaż przez te 4 miesiące utrzymuje cały czas wysoką forme i trzeba powiedzieć, że jest bardzo dobrym mistrzem. Jakby wygrał Swagger to nic strasznego by się nie stało także bardzo utalentowany młody wrestler ale on już według mnie jest wystarczająco wypromowany mogliby by go zacząć wsadzać do ME już był przecież ECW Championem więc jakby teraz zdobył WWE Champa to było by duzo lepiej niż oglądać Jaśka i ortona ciągle przeciwko sobie. Walka może wyjść świetnie. I będzie konkurowała z walką o IC o miano najlepszej walki gali. ;)

Hell In a Cell Match World Heavyweight Championship

CM Punk© vs. Undertaker

Sądze ,że CM Punk wygra po raz kolejny z Undertakerem , ale na następnym feudzie Undertaker rozgromi CM Punka i będą go musieli do szpitala zabierać. WWE chce zrobić dobre wdowiskow więc sądze że tak będzie.

Hell In A Cell Match 4 WWE Championship

Ludzie, czy wam nigdy się to nie znudzi.... Na SummerSlam i na Breaking Point można było umrzeć z nudów. Jasiek po 132 RKO wstanie zrobi FU i STFU i po robocie. Ja bym na miejscu Ortona już po Braking Point'cie odpóścił.

Unified Tag Team Championship

Dla mnie sprawa jest jasna. Y2J zrobi Walls of Jericho a Big Show dokończy sprawe. Mam na dzieje że będą kontynuować te walki bo zapowiadają się ciekawie.

Intercontinental Championship Match

Hmmmmm....... Nie mam szczerze tu swojego faworyta, ale myśle że Morrison wygra, bo troche za krótko ma pas.

WWE United States Championship Triple Threat Match

Zdecydowanie chciałbym aby Kofi wygrał, ale sądze, że nie utrzyma juz dłużej pasu. Według mnie Jack Swagger wygra. Bardzo podoba mi się jego styl walki.

Tag Team Hell In A Cell Match

Ten feud juz powoli mi się nudzi, ponieważ zawsze chce aby DX wygrało :P ale Legacy to przyszłośc WWE. Sądze że kiedys będą tacy jak DX.

WWE Divas Title Match

Mickie James© vs. Alicia Fox

Tu nie mam zdania, ale bodajże MIckie James ma już długo pas więc Fox wygra.

1372dy0.gif

12004.png

1627.gif

28441.gif

31529.jpg

31154.gif

30022.jpg

CM Punk© vs. Undertaker

Tutaj sądzę że Tejker wygra tą walkę. Ostatnio przegrał przez decyzję Teddiego, teraz musi być inaczej jak to się mówi "Punk nie będzie miał ucieczki". Powiedzmy szczerze. Tejkerowi należy się to zwycięstwo. Tylko zastanawiam się co później. Jedyną opcją jak dla mnie jest feud z Y2Jem. Tylko z kim wtedy feudował zwierzak z Ryjkiem? I jaką rolę WWE da Edgowi gdy wróci po kontuzji. Myślę że jest opcja że Edge powróci ... na ECW i rozpocznie Feud z Krystyną, co podniosło by rangę pasa ECW.

Wszyscy mówią że Cena wygra. Nie byłbym tego taki pewien. Myślę że Randy odzyska pas. Może nie na tym PPV ale na kolejnym. Pierwszym powodem dla mnie jest sprawa

Face Turnu Teda DiBiasego. Myślę że Orton zdobędzie pas WWE i na SS zmierzy się on w drużynowym pojedynku o pas powiedzmy z Ceną i Orton straci ten pas przez Ted'a właśnie.

Później pewnie zobaczymy Heel Turn któregoś z DX i walka o pas WWE pomiędzy Nochalem a panem cHolera Boli Krzyż (zwrócić uwagę na duże litery ;) ) gdzieś może obok

pasa zakręsci więc myślę że na razie wygra Jasiu.

Jestem przekonany na 92% że Chris razem z Giantem wygrają ten pojedynek. Żeby poprostu pociągnąć ten feud później strata pasów Y2J idzie po WHC Show zakręci się w okół pasa

WWE, a zwierzak i misteriusz będą dzierżyli pasy TT, aż na przeciwko nie wyjdzie im drużna Punka i no właśnie kogo ... Może nowy nabytek z ROH ... może Edge .. nie mam pojęcia.

Dolph'owi należy się pas ale ... no właśnie John ma za krótko pas. Tak więc myślę że John obroni tytuł.

Kofi już bardzo długo jest mistrzem. Dlatego myślę że Szwagier wygra tą batalię bo jak dla mnie to jest on godny tego tytułu.

Hm.. Myślę że po ostatniej porażce DX to tym razem oni wygrają i feud będzie się ciągnął i ciągnął aż do SS, gdzie się będzie działo.

Mickie James © vs. Alicia Fox

Ostatnio urzekła mnie Alicia, ale myślę, że nie odbierze tak szybko pasa Mickie. Może na następnym Raw po HiaC xD

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jako że mam dobry humor to wszystkie posty nie trzymające się regulaminu po prostu usunąłem a nie dawałem warnów , miłego dnia.

A teraz coś o nadchodzącej gali. Hell in a Cell miała być galą gdzie każda walka byłaby w piekle w celi na szczęście wychodzi na to że nie będzie tak czyli wyjdzie na plus. Oczywiście nie jestem za takim pomysłem co do gal , żeby było więcej niż jedna taka stypulacja chyba że chodzi o Elimination Chamber czy Traditional Survivor Series Match. Więc mamy oficjalnie trzy walki w klatce , Taker vs Punk , DX vs Legacy i Cena vs Orton. O dwie walki jestem spokojny , Taker i Punk w przeciwieństwie do walki na Breaking Point na pewno pokażą coś więcej , pokażą coś o czym nikt z nas by nie pomyślał. Hmm wyszedłem za daleko? Oczywiście , mam po prostu nadzieje że będzie to walka na wysokim poziomie co obydwoje potrafią zrobić. DX vs Legacy , jeśli panowie zrobią coś podobnego do walki na BP i to w klatce to kupuję to wszystko nawet tylko dla tej walki. Wiem że ta czwórka nawet z Codym potrafi stworzyć kawał porządnej walki i wierzę że dadzą radę i tutaj. Co do walki Orton vs Cena cóż obawiam się większego shitu niż walka na Breaking Point....i walka w klatce nawet tego nie uratuje. Co do pozostałych walk , walka o Tag Team championship , walka Big Code vs Batista i Ryj Ryj , aczkolwiek dziwne że tak szybko dali Reyowi odwieszenie to jednak myślę że może tu być niespodzianka i zmiana właścicieli , tak pokazywali na urywkach Smacka że był to Tag Team i takie tam i myślę że zobacyzmy niespodziankę po czym Y2J może z raz będzie walczył o odbiór pasa i rozpocznie program z Takerem o tak :). Walka o IC , panowie Ziggler i Morrison pokazali nam że na prawdę dobrze się dogadują i walka może być na prawdę ciekawa. Co do zmiany właściciela IC to jeszcze nie Dolph , jeszcze pare razy i Morrison go to ME a Dolph walczy z następnym i pas drugorzędowy. Walka o U.S. nie wiem czemu wytypowałem Kingstona z Ghany ale...może znowu zobaczymy ciekawy pojedynek bez zmiany właściciela...może...

Zobaczymy już w poniedziałek ;)

Gala tuż tuż, a jutro okaże się czy kolejna zmiana nazwy i programu PPV była dobra, niestety snuje pewne obawy. HiaC to jest bez wątpienia najlepsza stypulacja, która w rękawie ma WWE i nie jestem pewien czy użycie tej stypulacji aż trzy razy w jeden wieczór nie unicestwi jej i zrobi z niej stypulacji 'masowej' że tak to ujmę. Na pierwszy ogień idzie walka właśnie w wspomnianej już ogromnej klatce, dokładniej John Cena© vs. Randy Orton Co ja mogę o takiej sprawie sądzić, nie wiem ciężko mi jest powiedzieć ale boje się, że nie każda walka w klatce będzie arcydziełem i oto główny kandydat do zostania w tyle za innymi walkami. Kolejną walką jaka przyjdzie nam oglądać to Chris Jericho© & Big Show© vs. Batista & Rey Mysterio już nic fajnego w tym nie widzę, postawiłem w typerze na Jericho i Showa, ale mam do tego mieszane uczucia, zwykły zapychacz jako pierwsza czy druga walka. John Morrison© vs. Dolph Ziggler Wohaaa, ta walka ukradnie show, w końcu doczekaliśmy się Morrisona na świeczniku, wszyscy wiemy, że to aktualnie najlepszy worker WWE, a dolph do piachu :waving: Kolejny pojedynek to Kofi Kingston© vs. The Miz vs. Jack Swagger o pas stanów zjednoczonych, nie obchodzi mnie to kto zgarnie pas, a może kontrowersyjny choć mało mówiący Ghańczyk (?) znowu utrzyma pas, mało w to wierzę, ale kto wie ? na poprzednich PPV mówiłem to samo. Undertaker vs. CM Punk także walka w klatce, nie mogę kupić tego nowego heelowego CMa on ssie na całej linii czy to w ringu czy przy mikrofonie mogę, właściwie nie mogę jego słuchać czy oglądać. Zobaczymy ja nie jestem pewien jak poprzednicy, że to będzie megahit. Czas wspomnieć o kobietach Mickie James© vs. Alicia Fox dostały walkę na PPV, ale nie obejrzę jej, bo Fox jest brzydka. I już ostatnia walka także w klatce D-Generation X vs. Legacy jak wiemy DX stworzyło bardzo dobrą walkę w klatce przeciwko McMahons i Big Show, ale teraz na poziomie wiekowym WWE ciężko jest określić czy sięgną nawet po krzesło, więc co mówić więcej.

Generalnie gala może wypaść skrajnie źle, albo zajebiście i to chyba jej największy dylemat, niezmiernie ciesze się, że zobaczymy Morrisona, a resztę okaże się w poniedziałek.

O doszła nowa walka i szczerze powiedziawszy zapowiada się naprawde dobrze. McIntyre z tego co widziałem to pokazuje naprawde dużo. Ale dopiero co zadebiutował i już walka na PPV wróży mu to bardzo dobrze ale zobaczymy. R-Truth także potrafi dużo chociaż i tak najlepsze czasy miał w TNA teraz jest słabiej ale nadal potrafi wykręcić niezłą walke. Będzie to napewno jedna z lepszych walk tego PPV chyba, że zwalą walke i zrobią coś takiego jak na SD! robili z ich walkami. Czyli kończyły się przed rozpoczeńciem.