Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #6

Temat pracy: Taunt Wrestlera (Wrestler eksponuje się, drwi z rywala, np: "Suck It" Triple H czy też "rozkładanie rąk Ortona"

Termin oddania: 19 wrzesień (sobota) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi ukazywać wrestlera wykonującego "swój taunt".

Prace wysyłamy do mnie na PW

_____________________________________________________________________________________

1. cagechris2.jpg

2. LI.png

3. znllhl.jpg

4. 204501d117a5671e.jpg

5. 390290.jpeg

6. 10h3imc.png

Głosujemy jak w poprzednim SotW, czyli:

Wprowadzony został nowy system głosowania!

Tym razem będziemy glosować w nieco inny sposób. Dużo bardziej sprawiedliwy niż przedtem. Jak to ma wyglądać?

Będziemy wystawiać pracom oceny - w skali od 1 do 6 - niedługo już szkoła :)

Dzięki temu każda praca otrzyma od nas ocenę i autorzy innych prac będą wiedzieli co sądzimy o ich pracach.

Jest to także udogodnieniem dla tych, którzy nie mogą się zdecydować pomiędzy dwoma pracami - zawsze można dać takie same oceny.

Jak to ma wyglądać? Oto przykład:

[Praca 1] - twoja ocena
[Praca 2] - twoja ocena
[Praca 3] - twoja ocena
[Praca 4] - twoja ocena
[Praca 5] - twoja ocena
[Praca 6] - twoja ocena

Na przykład

[Praca 1] - 6

[Praca 2] - 6

[Praca 3] - 6

[Praca 4] - 6

[Praca 5] - 6

[Praca 6] - 6

Po zakończeniu głosowania wyliczamy średnią i ogłaszamy zwycięzce, myślę, że ten sposób głosowania rozwiąże wszelkie problemy "głosowań na znajomych"

Zapraszam do głosowania! Oprócz wystawienia ocen nie zapomnij o napisaniu co sądzisz o pracach i co skłoniło cię do wystawienia takich a nie innych ocen. Uzasadnianie głosów mile widziane. Głosujemy 6 dni.

jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mirai

2

• Yanki

1

• Anonymus

1

• y2jundertakerhbk

1

Top użytkownicy w tym temacie

1 - Czyżby to był... Chyba wiem kto :> Praca nawet nawet, daję 4.

2 - Jak dla mnie świetna! 6

3 - Just give me one more beer, dude! 5

4 - One of a Kind. Fajne napisy tam z tyłu, 4.

5 - rewelacja, 6.

6. - Nawet, 4.

Praca nr 1 - znany taunt, ale praca jak dla mnie zbyt niewyraźna. 4

Praca nr 2 - bardzo dobra pracka! co tu się rozpisywać, 6.

Praca nr 3 - podoba mi się ten efekt 'zniszczonego podręcznika', jak najbardziej na tak. 6.

Praca nr 4 - można by z niej więcej wycisnąć... 4.

Praca nr 5 - tak jak wspominałem autorowi, przesadzone kolory :lol4.

Praca nr 6 - średnio mnie urzekła, można by lepiej ten taunt wykorzystać... 3.

Praca 1 - 3 Wykonanie średnie, nieciekawe efekty, mało estetyczna ta praca w ogóle. Mimo wszystko pomysł good.

Praca 2 - 5 Widać po stylu, kto to robił, świetna sygna. Te powiększone ręce w tle genialne, efekty gut, jawol.

Praca 3 - 2 A to mi się nie podoba. Dla mnie to nie jest taunt, to po pierwsze, a po drugie mało widać na tym vercie.

Praca 4 - 3 Trochę źle wtopiona postać i czcionka tekstu piosenki mogłaby być znacznie lepsza, ale good work at all.

Praca 5 - 4 Hm, dziwne to. Pomysłowe... bo rozumiem, że te oczy to oczy tych Peepsów. Poza tym te kolory tęczy nie pasują tu trochę.

Praca 6 - 6 Najlepsza praca tego SotW. Sygna ma klimat, od razu widać, o co chodzi. Te drzewa, nagrobki, napis... wszystko pasuje do Deadmana ideolo. :)

[Praca 1] - Wykonanie nawet, nawet... ale jako całość wypada średnio 4

[Praca 2] - Taka lekka sygna :) aż miło się na nią patrzy oraz bardzo dobre wykonanie 5

[Praca 3] - Widzę, że głosy a podzielone. A mi się ta praca bardzo podoba. Dobra robota 6

[Praca 4] - Trochę dziwne te napisy i postać dziwnie wtopiona ^^ ale końcowy efekt dosyć fajny 4

[Praca 5] - W tej pracy jakby trochę za dużo... wszystkiego. Może i pomysł był fajny ale wykonanie mi się nie podoba 2

[Praca 6] - Niezły napis, te efekty drzew i innych nagrobków na plus 5

praca 1 - 2: Praca nie ukrywajmy słaba. Nie podoba mi się w niej prawie nic. Jedyne co, zgodność z tematem. Ogólnie jest za jasno i przede wszystkim nie wyraźnie. Nie podoba mi się praca.

praca 2 - 3: Praca estetyczna, choć ten taunt troszkę kuleje. Hmmm... troszkę brakuje mi w tej sygnaturze takiego "jaja"

praca 3 - 5: Bardzo dobra praca, świetne efekty, takie nie standardowe, nie takie, jakie stosuje większość grafików. Mi się bardzo podoba.

praca 4 - 4: Dobra praca, choć render troszkę nie zgrywa się z napisami w tle. W ogólnym rozrachunku nie jest źle :)

praca 5 - 4: troszkę za dużo efektu oków :8 A tak na serio to bardzo niekonwencjonalne kolory, wykonanie też w miarę estetyczne :)

praca 6 - 3: Troszkę nie zgrywa się całość, ale pomysłowość jest dość ciekawe, więc nie pożałowałem i dałem solidne 3 :)

• Styl:  Jasny

[Praca 1] - 2 - Nie będę ukrywał, że praca mi się nie podoba. Słaba jakość stocka, kiepsko nałożona tekstura, kolory jednolite i mdłe, napis w tym przypadku nie pasuje. Sorry... :)

[Praca 2] - 6 - P-E-R-F-E-K-C-J-A! Świetne, żywe kolory, genialny napis, fajny pomysł z wyglądem "jak przez mgłę". Brak ramki w tym przypadku wyszedł na plus. Wspaniała robota.

[Praca 3] - 3 - Kiepska tekstura nałożona na obrazek, który chyba nie prezentuje taunt'a... :) Na dole po prawej widać bardzo brzydkie piksele, co w znacznym stopniu obniża ocenę pracy. Ponadto przydałby się napis.

[Praca 4] - 3 - Pomimo iż jest to sygnatura z moim ulubionym wrestlerem to wg. mnie prezentuje się średnio :P . Pierwsze co rzuca się w oczy to render w słabej jakości. W tle widać napisy, które kompletnie nie pasują.... kolory również mnie nie przekonują.

[Praca 5] - 4 - Pierwsza reakcja na tą sygnę była taka - "wow, niezła sygna, bardzo żywa i kolorowa", lecz po przyjrzeniu się wcale nie jest tak wspaniale. Kolory... naprawdę fajne tyle, że bardzo przejaskrawione. W oczy kłuje to, że więcej kolorków znajduje się na tym największym oku w tle, a nie na Christianie :) . Napis mi się nie podoba... to znaczy gdyby część "All my peeps..." była napisana w tym samym kolorze i tą samą czcionką co "...in my heart" to byłby naprawdę niezły, a tak... słabo.

[Praca 6] - 3 - Widać, że praca została wykonana przez kogoś początkującego, bądź też ktoś zbytnio sie przy niej nie napracował. Render zupełnie nie wpasowany w tło... nie chodzi mi tutaj o wtopienie, czy coś tylko po prostu kolory. Jeśli już przy nich jesteśmy to moim zdaniem są ładne, ale nie do sygny z Takerem... takowa powinna był ciemna, czarno biała, bądź mieć odcienie fioletu i granatowego. Napis na +, podoba mi się :) .

Ogólnie SotW na przyzwoitym poziomie. Wyraźnie wybija się #2 i to właśnie dlatego dostała ode mnie 6.

• Reputacja:   1

praca 1 - 4 Praca ogolnie zła nie jest, ale kolor ssie (wygląda jakbym ja ją zrobił :8 ) Troszke przesadzona ta teksturka na postaci. Napis całkiem niezly.

praca 2 - 5 Ewidentnie najlepsza praca na tym sotw. Mogłaby być wieksza i wiecej Zacka na niej by mogło być ^^

praca 4 - 2 Moim zdaniem słabiutko. Słabe wtopienie, te napisy z tyłu saają pałke. Ogólnie mi si nie podoba.

praca 5 - 4 Praca fajna i z pomysłem, ale autor troche przesadził z tymi kolorami. Napis daje rade.

praca 6 - 3 Bardzo ładne tło. Natomiast render mi zupełnie do niego nie pasuje kolorystycznie. Wtopienie tez słabiutkie. Napis fajny ale mógłby byc w troche jasniejszym odcieniu.

91794957345e1dece60d6b.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

1) Kiepsko, kiepsko... Praca mało dopracowana, jakość sygnatury tez pozostawia wiele do życzenia... 2

2) Ładna, staranna z pomysłem... Ale brakuje czegoś przez co by nie można oderwać wzroku od tej pracy... 4

3) Podobnie jak co niektórzy nademną zastanawiam się czy praca oddaje temat... Poza tym całkiem nieźle... 3

4) Umieszczenie tekstu piosenki w tle to bardzo fajny pomysł, poza tym nie ma większych zarzutów co do wykonania, jednak podobnie jak przy pracy z Ryderem nie ma "tego czegoś"... 3

5) Mi się ta praca akurat najbardziej podoba... Bardzo fajny pomysł, całkiem niezłe wykonanie... I co najważniejsze przyciąga wzrok... 5

6) Wszystko ładnie, pięknie... Klimat Takera zdecydowanie oddany... Ale widać "brak zgrania" między tłem a postacią... Ale jest potenciał w autorze... 4

1) Praca w gruncie rzeczy tak jakoś się niczym nie wyróżnia, ale jest poprawna... 4

2) Świetnie wpasowane tło wraz z renderem... 5

3) Niezła praca. Dobry render i tło, ale nie wiem czy oddaje temat... 4

4) Bardzo pomysłowa praca. Naprawdę, ktoś tutaj długo myślał nad sposobem tej pra Mi się ta praca akurat najbardziej podoba... Bardzo fajny pomysł, całkiem niezłe wykonanie... I co najważniejsze przyciąga wzrok... 5

5) Najlepsza praca, można się wpatrzeć... 6

6) Taker... w porównaniu do tła jest chyba za duże nasycenie kolorów... Przynajmniej ja mam takie wrażenie... 3

[Praca 1] - 3 Ładnie, estetycznie,choć trochę sterylnie i dlatego tylko 3

[Praca 2] - 3 Takie to trochę zwykłe, wtórne, za słabe na SotW

[Praca 3] - 2 Słabo... bardzo mało zmian, i to na gorsze, brak jakiegokolwiek pomysłu na pracę

[Praca 4] - 4 Mi się podoba. Tekst theme'u w tle, na pierwszym planie postać RVD w klasycznej pozie

[Praca 5] - 5 Uwielbiam takie przećpane, psychotyczne kolorki, a te oczy dodają jeszcze pracy klimatu. Najlepiej w tym tygodniu

[Praca 6] - 3 Średnie... Klimat wymarłego lasu nie pasuje do Deadmena, można to było lepiej wykorzystać

[Praca 1] - Praca nie jest jakoś super ekstra, ale też nie jest słaba.. 3

[Praca 2] - Ta pracka trzyma klimat..Dobre wykonanie.. Ale tak jak ktos już to powiedział mogło byc więcej Zacka.. 6

[Praca 3] - Brak napisu.. Nic ciekawego nie zrobiono w tej pracy.. W efekcie tylko 2

[Praca 4] - Pracka niby ładna, ale jakos mnie nie przyciąga.. Brakuje mi tu czegoś.. 3

[Praca 5] - Praca kolorowa, lecz troche za dużo tych oczu i to mnie odrzuca od tej pracy.. 4

[Praca 6] - Ostatnia praca. Napis dobry.. Render troche taki sobie.. Nie pasuje troszke do tła... Reszta spoko.. 4

Praca nr 1 -praca lekko nie niewyraźna. 4

Praca nr 2 - świetna, bez porównania najlepsza 6.

Praca nr 3 - praca doskonała z tym że brakuje mi w niej coś jeszcze.... 5.

Praca nr 4 - jak dla mnie... 4.

Praca nr 5 - ładnie ładnie z za dużym podkreśleniem kolorów 4.

Praca nr 6 - za słabe wkomponowanie Takera i tła 4.

681b5e39b1615143.jpg

Praca 1 - 3

Mimo niezłego pomysłu, praca wykonana nijako.. Typowy średniak.

Praca 2 - 5

Rewelacja! :applause: Świetny napis, genialne wykonanie i pomysł... Najlepsza praca! :applause:

Praca 3 - 2

Dno... Beznadziejne tło, brak napisu... Gdzie tu taunt?!

Praca 4 - 3

Średnie tło & niezbyt dobre wtopienie. :|

Praca 5 - 4

Pomysłowe, wykonane w miarę estetycznie... Bardzo ciekawy napis. :)

Praca 6 - 3

Średnio... Całość nieco nie współgra ze sobą...

23c2684898.png

[1] - 2 Słabiutka praca. W pracy nie podoba mi się nietety nic, aczkolwiek tragedii nie ma.

[2] - 5 Świetny sig, pewniak do wygranej. Świetny efekt, estetyka, pomysł, brawo :) Nie wiem czemu, ale mam dziwne uczucie że jednak nie wyszla z rąk tego grafika, na którego moze wskazywac postac :roll:

[3] - 4 Coś podobnego do pierwszej pracy z Takerem z ostatniego SotW, tylko że wygląda jeszcze lepiej. Dam wyższą ocenę, bo najważniejszy jest przecież efekt.

[4] - 2 Slabo wkomponowany render zabił tą pracę, szkoda.

[5] - 2 Co za dużo... i tak dalej, nie kupuje tego motywu, kolory nie trafione, sorry.

[6] - 4 Niby prosty styl, ale sig ma to "coś". Oczko wyżej za najlpeiej (obok pracy nr 2) wkomponowany napis.