Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler PPV WWE Breaking Point 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Chris Jericho & Big Show - obrona pasów mistrzowskich

2. Kofi Kingston - obrona pasu US

3. Legacy - Pokonanie DX

4. Kane - wygrana z Great Khalim

5. Christian - obrona pasa ECW

6. John Cena - Zdobycie Pasa WWE

7. Undertaker - Zdobycie Pasa WHC

8. CM Punk - Odzyskanie Pasa WHC

9. Inny

2nqz7s6.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• 7star

1

• lecash

1

• anika.yo

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

z7027306X.jpg

Tyle na ten temat - na tym PPV moim zdaniem absolutnie nikt nie pokazał sie dobrze ze strony solowej... No chyba że oddam głos na Teddy'ego Longa :lol

Ja zagłosowałem na inny. Według mnie wrestlerem BP jest Orton. Podobało mi się jak przypiął Cenę do słupa i traktował jak swoją suke , która lubi sadomaso.

79363325354627f1096144.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

z7027306X.jpg

Tyle na ten temat - na tym PPV moim zdaniem absolutnie nikt nie pokazał sie dobrze ze strony solowej...

Prawda o tym ppv jest bolesna. Ja dałem głos na Kane'a bo może w końcu zakończył ten żałosny feud.

Christian - za bardzo dobry techniczny mecz z Williamem Regalem. Dawno w WWE nie mogliśmy oglądać tak technicznego meczu, dużo ciekawych akcji, nearfalli. Christian był tak "over" w tym meczu jak i z fanami.

jrthqr.jpg

Cena, za to, że wreszcie zdobył swój pas. Mam nadzieję, że nie będzie to 8 dniowy run, tak jak przedtem z Batistą :t_up:

Sir William Regal za świetny techniczny pojedynek z Christianem. :applause: Bardzo żałuję, że to on nie stał się nowym mistrzem ECW...

23c2684898.png

John Cena, za naprawdę ciężki dla niego mecz, szramy na brzuchu, zabawy SM z Ortonem i zdobycie WWE Title :t_up:

Ja oddałem swój głos na Legacy. Na Breaking Point mecz DX vs Legacy najbardziej mi się podobał, a zwycięstwo nad takim Tag Teamem jak DX to nie byle co. Chłopaki sobie zasłużyli, bardzo fajny pojedynek, dużo akcji, a z tego co słyszałem to publice też się spodobał. Wynik mnie również bardzo zaskoczył i choć nie wierzyłem, że dadzą Legacy zwyciężyć to jednak zostałem mile zaskoczony, choć podchodząc do tego meczu nie miałem faworytów. :applause:

beznazwyi.png

Swój głos oddaję na Legacy, naprawdę chłopcy pokazali się z dobrej strony pokonując DX. Myślę, że ten Tag Team to właśnie przyszłość WWE, a na tej gali pokazali, że umieją wygrać z najlepszymi!!

Kofi !

BOOM BOOM BOOM! Świetna technika, świetny popis umiejętności choć sądzę, że i tak nie pokazał wszystkiego. Na szczęście na coraz lepszego MIZ'a wystarczyło :t_up:

MMA 2010 Typer Championship!

Mój głos odnośnie BP zdobył Cena. Najbardziej podobała mi się właśnie jego walka,choć całkiem ciekawie oglądało się Legacy walczących z DX :D (Ogólnie myślę,że gala była zadowalająca,ale nie rewelacyjna)

Ja zagłosowałem na Jaśka. Głównie dlatego że zabrał pasek Ortonowi.

2iietk3.jpg

11540.jpg

2363.jpg

11048.jpg

Dobra inny ..... Poniewaz DX zaprezentowało sie z najlepszej strony po mimo przegranej. Widze ciekawe rozwiązania z tym feudem z Legacy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
    • -Raven-
      Tak jest.
    • VictorV2
      Wyobraźmy sobie sytuację w której musimy robić nic, żeby być chwalonymi za dobry produkt.  I zamiast tego, wysilić się i zrobić wszystko żeby to zjebać. Randy wygrywa EC, atakując znienacka Cody'ego. Idzie na WMke, gdzie pomaga podbudować Drew. W międzyczasie Cody i Jacob kontynuują swój feud. Drew wygrywa z Randy'm, Jacob z Cody'm. Jacob i Drew wracają do swojego programu rozpoczętego X miesięcu temu kiedy Drew kosztował Jacob'a jego match o WWE title, Randy i Cody wracają do sytuacji
    • Kaczy316
      Lecimy z pierwszym SD po Elimination Chamber i ciekawi mnie w co ostatecznie pójdziemy, mamy dzisiaj walkę Drew vs Cody o tytuł Undisputed WWE, chciałbym, żeby Drew to obronił, ale Cody vs Orton jako singlowe starcie o tytuł również mi nie przeszkadza, zobaczmy w co pójdą, tutaj nie ma złej decyzji imo, a przynajmniej jest o nią bardzo ciężko.   Poza standardowo powtórką wydarzeń z sobotniego Elimination Chamber to na ring wychodzi Randy Orton! Chętnie się przekonam co nam powie! Orton
  • Dodaj nową pozycję...