Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka Breaking Point 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

"I Quit" Match 4 WWE Championship

Randy Orton© vs. John Cena

World Heavyweight Championship Match

CM Punk© vs The Undertaker

ECW Championship Match

Christian© vs. William Regal

Unified Tag team Championship Match

Chris Jericho© & Big Show© vs. MVP & Mark Henry

Submissions Count Anywhere Match

D-Generation X vs. Legacy

Singapore Cane Match

The Great Khali vs. Kane

WWE United States Championship

Kofi Kingston © vs The Miz

Ankieta potrwa do następnego PPV WWE!

Swój głos uzasadnij postem!
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Heartbreak Kid

2

• CMxPUNKxOLA

1

• Anonymus

1

• lecash

1

Top użytkownicy w tym temacie

Głos na walkę o ECW title, czyli William Regal kontra Christian. Wahałem się, czy nie dać swojego głosu na I Quit Match, ale zdecydowałem się na Regal - Christian. Mecz I Quit był bardzo postawiony na Entertaining, opowiadał historię - no i nieźle to wychodziło. Jedak techniczni zawodnicy w WWE teraz to... nazwijmy to "rarytas" (czekamy na Bryana i Nigela), dlatego meczem Breaking Point 2009 w moim mniemaniu zostaje Christian - Regal.

jrthqr.jpg

Wahałem się pomiędzy pojedynkiem 'I Quit' a 'Submission Count Anywhere' w ostatecznym rozrachunku wybrałem walkę w której wystąpił John Cena i Randy Orton, bo bardzo miło mnie zaskoczyli, spodziewałem się gniotu a obejrzałem dobry pojedynek.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Nie rozumiem dawania głosów na I Quit...chyba nigdy nie wiedzieliście prawdziwego I quit matchu , ech może jeszcze przeżywam tą galę ale walka jedyna która mogła się podobać to submission count anywhere match.

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Swój głos oddaje na walkę DX vs. Legacy. Chyba jedno z bardziej udanych i ciekawych starć na tej gali. Resztę pozostawię bez komentarza. Gali Breaking Point, mówimy :waving:

***1/2 gwiazdki. Wystarczojąco, by stwierdzić iż walką wieczoru było starcie DX z Legacy :)

ECW Championship Match & Submissions Count Anywhere Match to jedyne dwie walki, które oceniam pozytywnie. Ostatecznie mój głos leci na starcie Christiana z Williamem Regalem, przez wzgląd na rewelacyjną technikę, którą zaprezentowali.

23c2684898.png

Poziom gali nie zachwycił... głos oddaję na walkę DX vs Legacy, chlopaki trochę się poobijali, trochę pobiegali, gdzieniegdzie było na co popatrzeć.

Swój głos oddaje na walkę DX vs. Legacy! Walka była ciekawa(jak prawie każda Count Out Anywhere) w akcje poszły niezłe gadżety ogólnie było ekscytująco!

Ehhh ... głoś na Kofiego i MIZ'a. Chciałem oddać na Christiana i Regala, ale tam panowie darli się z "bólu" na siebie jak psy ujadające o mięso :/ Lubię atletyczne i techniczne pojedynki a nie brawle z których nic nie ma ani do wrestlingu ani entertainment :t_down:

toteż ... BOOM BOOM BOOM! Całe szczęście BP za nami ... czekam z niecierpliwością na PPV Hell In A Cell i tygodniówki ...

I niech mi ktoś wyjaśni co to do uja było z tym pojedynkiem i Takerem :/ Kolejny Montreal Screw Job ? :8

MMA 2010 Typer Championship!

DX vs Legacy. Ta walka na tle innych prezentowała się w miarę ale szału nie ma.

2iietk3.jpg

11540.jpg

2363.jpg

11048.jpg

Submissions Count Anywhere Match ta walka zdecydowanie najbardziej przypadła mi do gustu. Nawalali się gdzie tylko można było i można było oglądać ciekawe akcję. Niestety poziom innych walk nie zachwycał jedynie pojedynki Miz vs Kofi i Christian vs Regal zasługują jeszcze na oddanie głosu na najlepsza walkę tej gali.

Żeby nie było to nie mogłem edytować swojego pierwszego posta.

Zdecydowanie DX vs Legacy... Nie musze tłumaczyć chyba dlaczego :) Przede wszystkim mi się podobało bo można było wykonać submission wszędzie :) Panowie pokazali klase... Troche Vince zawalił bo Legacy nie powinno wygrać ale cóż 8)

One and only - DX vs Legacy.

• 2 miesiące temu...

Swój głos oddaje na walkę DX vs. Legacy! Walka była ciekawa Dx Dali dobra szkołe ale Legacy tez sobei poradzili i wygrali ;/

ARE YOU READY ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...