Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

B.News: J.Hardy aresztowany!, Carlito, inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow:Kelly Kelly pracuje aktualnie nad kontuzją kolana. WWE Diva przeszła już badania rentgenowskie, ale wyniki tych badań nie są znane.

:arrow:David Hart Smith z The Hart Dynasty wypowiedział się w jednym z wywiadów w sprawie, że nie brał on (jak i jego stajnia) udziału w PPV SummerSlam w sierpniu: „Jestem odrobinę zawiedziony, że nie braliśmy udziału w żadnej walce na SummerSlam w tym roku. W moim odczuciu, jeśliby spojrzeć na ‘nas’ jako ogół, jesteśmy najprawdopodobniej najsilniejszym tag teamem w całym WWE.”

:arrow:Wydaje się, że Vince McMahon jest bardziej skoncentrowany na programie RAW, w porównaniu do SmackDown! czy ECW, niż kiedykolwiek przedtem. Związane jest to z niepewnym statusem MyNetwork TV.

jeffhardymug.jpg

:arrow:Breaking News! Jeff Hardy aresztowany!

Sytuacja miała miejsce 11go września, po przeszukaniu domu byłej gwiazdy WWE. W domu Jeff’a Hardy’ego zostały znalezione nielegalne recepty i substancje (zakwalifikowane m.in. do lekkich narkotyków), takie jak sterydy czy kokaina, oraz akcesoria używane do tworzenia/przerabiania narkotyków.

Były WWE World Heavyweight Champion opuścił areszt po wpłacie 125 tysięcy dolarów, którą to wpłatę zamieścił jego brat – Matt Hardy.

Sam oskarżony jest mocno poirytowany i zdenerwowany tym, że media bardzo rozkręciły całą historię i, że nie przedstawiają jej tak, jak naprawdę wyglądała. Wszystkim swoim fanom powiedział, żeby nie wierzyli w to, co widzą czy słyszą w mediach oraz podziękował im za troskę. Na koniec dodał, że Matt wcale nie wpłacił za niego kaucji, a jedynie pożyczył mu pieniądze.

Pojawia się tutaj jednak nieścisłość, ponieważ informacja o wpłacie kaucji przez Matt’a Hardy’ego pochodzi od policjantów zajmujących się całą sprawą, a zatem jest ona bardzo rzetelna.

Jim Ross wypowiedział się na swoim blogu w całej ten sprawie: „Informacje o aresztowaniu Jeff’a Hardy’ego są niepokojące. (…) Wiem, że Jeff to dobry chłopak. Jak każdy z nas, on też popełnia błędy. Mam jedynie nadzieję, że cała ta sprawa zostanie szybko rozwiązana, tak aby Hardy mógł spokojnie kontynuować swoje życie już na dobrej drodze. Jeff Hardy jest niewinni, dopóki nie zostanie udowodniona jego wina, a zatem nie ma co dalej komentować czy spekulować.”

Również kilku zawodników zabrało głos:

Chavo Guerrero: „Hej ludziska, dopiero co się dowiedziałem o całej sprawie. Nie znam jeszcze szczegółów, ale chcę, żeby Jeff wiedział, że ma we mnie wsparcie.”

Chris Jericho: „Nie zamierzam osądzać Jeffa, nie po tym, ile razem przeszliśmy. Jeff może zawsze na mnie liczyć.”

carlito.jpg

:arrow:SLAM Wrestling przeprowadziło wywiad z Carlito. Oto najważniejsze części jego wypowiedzi:

O fakcie, że został on pominięty na karcie WWE PPV Breaking Point: „Staram się jak tylko mogę. Jeśli tak wygląda sytuacja, to trudno. Zawsze pozostaje przecież następne pay-per-view…”

O tym, że dużo bardziej woli być heel’em: „Od zawsze nienawidziłem bycia babyface’m. Jeśli chodzi o mnie, to czuję się bardziej ‘wolny’ jako heel. Lubię prowokować ludzi, grać im na nerwach, taki chyba po prostu jestem.”

mickiejames0017.jpg

:arrow:Wcześniejsze informacje donosiły, że WWE diva Mickie James opuściła niedzielny house show, oraz występ na Monday Night Raw, z powodu pęknięcia implanta piersi podczas jednego z match’ów. Informacje te zdają się być prawdziwe – James opuści również najbliższe house show’y i w tym czasie lekarze będą starali się poprawić ‘usterkę’.

:arrow:TNA iMPACT! zgarnęło rating 0.93 i jest to najniższy rating od sierpnia 2008…

:arrow:WWE Women’s Champion Michelle McCool podała informację, że nie wyleczyła jeszcze do końca swojej kontuzji kolana, aczkolwiek czuje się ona już gotowa, aby wrócić na ring.

tazz301x312.jpg

:arrow:Taz o pracy w TNA z Mike’m Tenay’em: „Wspaniale bawię się pracując z Mike’m. Obaj uczymy się od siebie wielu rzeczy i robimy wszystko, aby stać się najlepszą parą komentatorów w całym tym biznesie. Starajcie się zrozumieć, że jako komentatorzy musimy często zostać ‘pochłonięci’ przez historie tworzone przez wrestlerów, aby lepiej przedstawić je tym mniej wyedukowanym i bystrym fanom. I nie chciałbym zatem, aby ci mądrzejsi widzowie poczuli się w jakiś sposób urażeni.”

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

4

• GMS

3

• budyll

1

• Cutter

1

Top użytkownicy w tym temacie

:arrow:

Starajcie się zrozumieć, że jako komentatorzy musimy często zostać ‘pochłonięci’ przez historie tworzone przez wrestlerów, aby lepiej przedstawić je tym mniej wyedukowanym i bystrym fanom. I nie chciałbym zatem, aby ci mądrzejsi widzowie poczuli się w jakiś sposób urażeni.”

=)) Hahaha. Rozwalił mnie tym tekstem. Gratuluję Taz'owi szczerości :thumb: .

:arrow:

Wcześniejsze informacje donosiły, że WWE diva Mickie James opuściła niedzielny house show, oraz występ na Monday Night Raw, z powodu pęknięcia implanta piersi podczas jednego z match’ów. Informacje te zdają się być prawdziwe – James opuści również najbliższe house show’y i w tym czasie lekarze będą starali się poprawić ‘usterkę’.

=))=))=)) Ale jak to mogło tak pęknąć??? W sensie, "zawartość" (Tak to nazwijmy) się wylała??? I jeszcze na dodatek w trakcie jednego z meczy. Hmm, ciekawe jak zareagowała publika ?

:arrow: Jeśli chodzi o Jeffa to choć uwielbiam tego gościa i lubię go po za ringiem jak i w ringu, to bądźmy szczerzy. To nie pierwszy taki numer i nie ostatni. Wcześniej już się coś podobnego działo ( Zawieszenie na czas WMki 24) i będzie się to kontynuować. Chyba, że facet się w końcu opanuję co szczerzę wątpię. Na dodatek to dość ironiczne, że ta sprawa wypłynęła tuż po feudzie ze "Straight Edge" - CM Punkiem.

:arrow: No i D.H Smith w tym wywiadzie trochę przesadził, po powrocie DX wątpię żeby byli numero uno...

beznazwyi.png

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jeff Hardy, sam sobie dołki kopie. Odnoszę wrażenie, że koleś jest wariatem. Odrzucił kontrakt WWE, jakim pochwalić może się tylko Undertaker i Shawn Michaels. Nic nowego, o ile dobrze pamiętam, raz go już z tego powodu wyrzucono z WWE, następnie trafił do TNA, gdzie też się go pozbyli, druga przygoda z WWE również się nie powiodła. Co dalej ? na pewno nic nie będzie już takie same. Nie zapominajcie, że fani Jeffa, to dzieciaki i nawet jeżeli kiedykolwiek wróci do WWE, to przezorny Vince, poprowadzi go już inaczej. Nie może pozwolić na to, aby idol dzieciaków był ćpunem! oglądalność i ogólna produktywność też by spadła, bo jaki rodzic pozwoliłby oglądać/kupować merchandise ćpuna. Godne politowania, ale Hardas sam sobie zasłużył.

Na dodatek to dość ironiczne, że ta sprawa wypłynęła tuż po feudzie ze "Straight Edge"

=))

Kurcze mam nadzieję, że Jeff się w końcu opanuje. Szkoda, że ta sprawa wypłyneła w takim momencie. No, ale sam Jeff powiedział, żeby nie wierzyć wszystko co piszą media. Mam nadzieje, że Jeff w końcu wyjdzie na prostą.A co do Micky James to jak to wogule jest możliwe =)) Kurcze chciałabym tą sytuację zobaczyć, ponieważ musiała być śmieszna =))=))=)) Chyba jej przeciwniczka musiała ją czymś ukłuć ;D =))=))=))=))

Kurcze... Wydaje mi się, że ćpanie było powodem zakończenia kariery w WWE. Głód był coraz silniejszy i odszedł z WWE żeby sobie dać w żyłę (czy tam cokolwiek innego)

Powrót DX i The Hart Dynasty #1? Buhaha. Jest jeszcze Cryme Tyme, Big Code, Legacy, MVP&Henry no i właśnie DX (nie zapominając o Evan&Hornswoggle xD)

Tazz fajnie skwitował to xDD

Ten implant? Myślę, że to nie było widoczne dla fanów. Pewnie było to małe pęknięcie...

Jak dla mnie to Carlito nie zasługuje na PPV. Przynajmniej jeszcze nie teraz...

Jeff Hardy, sam sobie dołki kopie. Odnoszę wrażenie, że koleś jest wariatem. Odrzucił kontrakt WWE, jakim pochwalić może się tylko Undertaker i Shawn Michaels. Nic nowego, o ile dobrze pamiętam, raz go już z tego powodu wyrzucono z WWE, następnie trafił do TNA, gdzie też się go pozbyli, druga przygoda z WWE również się nie powiodła. Co dalej ? na pewno nic nie będzie już takie same. Nie zapominajcie, że fani Jeffa, to dzieciaki i nawet jeżeli kiedykolwiek wróci do WWE, to przezorny Vince, poprowadzi go już inaczej. Nie może pozwolić na to, aby idol dzieciaków był ćpunem! oglądalność i ogólna produktywność też by spadła, bo jaki rodzic pozwoliłby oglądać/kupować merchandise ćpuna. Godne politowania, ale Hardas sam sobie zasłużył.
Na dodatek to dość ironiczne, że ta sprawa wypłynęła tuż po feudzie ze "Straight Edge"

=))

Dzieciaki hmm ja już do dzieciaków nie należę a i tak gościa uwielbiam. Ale to już jego sprawa chce się zaćpać niech ćpa ważne żeby po powrocie ( o ile wróci) pokazywał się jak z najlepszej strony. Carlito lubi być hellem a to nowość jak dla mnie jeśli trochę się postara to może być lepszy do CM punka.

Hart Dynasty wg mnie są teraz na trzecim miejscu zaraz po DX i Legacy ( nie mówcie mi tu o czopie i Y2Y i MVP z heńkiem bo to jak dla mnie żadne tag teamy nie umniejszając nikomu z nich umiejętności)

sig.png

Dzieciaki hmm ja już do dzieciaków nie należę a i tak gościa uwielbiam.

I okej, nikt Ci nie broni. Nie zaprzeczysz jednak, że znaczna większość fanów Hardy'ego, to osoby, które nie ukończyły 18 lat. Mysterio i Hardy, to ludzie #1, jeżeli chodzi o przyciąganie młodszych widzów, a jak się okazuje, oboje mają problemy z używkami. Na pewno odciśnie to na nich piętno.

Co do sytuacji z Mickie James - wy myślicie, że jej cycek odpadł, czy co ? normalne przemieszczenie implanta. Pamiętam, że coś takiego przydarzyło się kilka razy Gail Kim i też nikt jej sutków z maty zbierać nie musiał...

No nie zaprzeczę ale skoro wszyscy to wiedzą to po co taką sensacje robić... po za tym wątpię żeby ktoś w tym show czegoś sobie czasem nie wzioł chociażby trawki na odstresowanie i jakoś nikt z tego nie robi problemu(może ich nie przyłapali na gorącym uczynku ale badania ponoć są i tak przeprowadzane). A teraz sensacja jak nie wiem co bo u hardego znaleziono sterydy i narkotyki. Co do Reya nie dziwie się jak bym miał tyle razy operacje co on to pewnie też bym szukał czegoś na osłabienie bólu. a że nie powinni tego robić to już inna sprawa.

sig.png

Są normalnymi ludźmi, jak wszyscy. Niby nie ma z czego robić afery, ale fakt jest taki, że to medialne osoby, w dodatku pewne wzorce dla dzieci i coś takiego jak narkotyki, to na pewno nie jest dobry przykład.

To racja ale tutaj samo sobie WWE zawaliło z tą polityką 4kids... kiedyś jakoś nie pamiętam żeby coś takiego się zdarzało ale mogę się mylić

a jeśli o wzorce chodzi to największym Babyfacem powinien teraz być CM Punk który nie je nie pije i nie wącha :D

Aaa i najważniejsze nigdzie nie jest napisane że Hardy to brał tylko że znaleziono to u niego w domu poczekamy na testy to się dowiemy

sig.png

Tak jak myślałem wszystkie niby ''Divy'' w WWE maja sztuczne piersi. Od dawna zastanawiało mnie z kąd mają takie ''kokosy'' więc teraz mam odpowiedź, że rzeczywiście je mają. WWE przyjmuje tylko kobiety ze sztucznymi, dużymi ''walorami'' ?

Co do Taz'a dobrze powiedział i szczerze to mu się nie dziwię, że odszedł do TNA. Wiele lat spędził w oryginalnym ECW, a to co z ECW teraz zrobił Wincenty to żal i o lol.

A świstak siedzi i zawija starą w te sreberka.

Ja coś na temat Hardy'ego powiem,bo już IIL i Shrekomir zaczęli więc tak zacznę od tego:

że fani Jeffa, to dzieciaki

IILu tak samo można powiedzieć o każdym zapaśniku,równie dobrze o AJ'u jak i Undertakerze lub Michaelsie.

ale fakt jest taki, że to medialne osoby, w dodatku pewne wzorce dla dzieci i coś takiego jak narkotyki

Wzorce wzorcami,ale każdy ma własne życie prywatne,Hardy wybrał nie najlepszą drogę-narkotyki i nikt nie powinien go winić,a ja osobiście,nie chciałbym ćpać,lub produkować narkotyki.

Odrzucił kontrakt WWE, jakim pochwalić może się tylko Undertaker i Shawn Michaels

Też tego nie rozumiem,miałby kontrakt jakim innym zapaśnikom nawet się nie śniło...

Kurcze... Wydaje mi się, że ćpanie było powodem zakończenia kariery w WWE

Zakończenie kariery :thinking: ,może i tak,ale nie sądze,że WWE zrezygnuje z takiego zawodnika.A co do tego ćpania,to mam wątpliwości czy to wszystko dla zespołu,który ma powiedzmy szczerze nie za dobre piosenki prócz themu Hardy'ego z TNA.

pęknięcia implanta piersi
Tak jak myślałem wszystkie niby ''Divy'' w WWE maja sztuczne piersi

=))=))=)) Weź po się przez ciebie poryczałem ze śmiechu =))=))=))

pominięty na karcie WWE PPV Breaking Point

Carlito wg.mnie nie jest jeszcze na to gotowy,aby występować na każdym WWE PPV,niech cierpliwie czeka na swoją szanse,a nie wydziwia w mediach :8

Zakończenie kariery :thinking: ,może i tak,ale nie sądze,że WWE zrezygnuje z takiego zawodnika.

Tego problemu nie ma i możliwe, że Jeff Hardy naprawdę nie wróci już do WWE. Przypomnijcie sobie sprawę Chrisa Benoita - Vince potrafi całkowicie wymazać pewne postacie z swojej firmy.

IILu tak samo można powiedzieć o każdym zapaśniku,równie dobrze o AJ'u jak i Undertakerze lub Michaelsie.

Oczywiście. Nie zapominaj jednak, że głównym targetem WWE są właśnie dzieciaki i to właśnie oni tworzą największą grupę fanów Hardasa. Chyba to już wyżej pisałem. :thinking:

:arrow: Ja wierze że Jeff powróci do WWE i to w wielkim stylu. ( Dajmy tu przykład...Undertakera :twisted: ) Jeff jest niesamowity i oddany swoim kibicom a to w wrestlingu jest najważniejsze.. noi oczywiście pokazowy Swantom Bomb :thumb:
  • 4 tygodnie później...

Występy Jeffa są bardzo efektowne i właśnie za to jego fani go kochają. Chłopak nie jest doskonały, zgadzam się, ale zrobił dla WWE bardzo dużo. Uwielbiam oglądać jego walki. Myślę, że ta sprawa z używkami znalezionymi w jego domu rozejdzie się po kościach, mało tego myślę też, że odrzucił kontrakt dlatego, że potrzebował odpocząć od interesu a nie po to by w końcu na legalu móc sobie zaćpać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...