Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact 10/09/2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

8-Man Tag Team Gauntlet Match

Brutus Magnus & Doug Williams pokonali Team 3D, Beer Money Inc. oraz TNA Tag Team Champions Booker'a T & Scott'a Steiner'a

TNA Knockouts Tag Team Championship Tournament

Sarita & Taylor Wilde pokonały Daffney & Alissa'e Flash

The Pope D'Angelo Dinero pokonał Jay'a Lethal'a

TNA Knockouts Tag Team Championship Tournament

The Beautiful People pokonały Madison Rayne & Roxxi

Abyss pokonał Dr. Stevie'ego

MMA Rules

Cody Deaner pokonał Tare

Tag Team Match

AJ Styles & Daniels pokonali TNA World Heavyweight Championa Kurta Angle'a & TNA X Division Championa Samoe Joe
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• k4rol-13

1

• DonCarlos

1

• TNA Original

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Impact trzymał poziom podobny do ostatnich odsłon, czyli przyjemnie się go oglądało i warto było na niego poświęcić te 1,5 godziny. Jedyne zgrzyty to dwie skopane walki czyli squash Abyss vs Doctor, (wydarzenia po walce też nieciekawe) i Tara vs Deaner, to był prawdziwy badziew... Jak pomyśle że to coś będzie walczyć o pas na NS to mnie na wymioty bierze. Wracając do tego co było dobre to na plus trzeba zaliczyć nietypowy początek, czyli w środku walki, nie wiem, może ściągnąłem jakąś ruską wersje, ale mi się podobało. Dalej, podoba mi się team Sarita & Wilde. Patrząc na nie jakoś zacząłem się przekonywać do tych nowych pasów. Z drugiej walki kobiet zapamiętałem tylko Velvet- za*biście wyglądała... :t_up:

Oki, walki walkami, ale to co najważniejsze odbyło się po nich: Heelturn Homicida! Szczerze powiem, że wcale się tego nie spodziewałem... Nawet nie wiem czy się cieszyć, czy płakać, bo LAX teraz się rozpadło chyba na dobre, ale dzięki turnowi Homiego, może były mistrz X-Div nie odejdzie w odstawkę. Na początku myślałem, że WE go obiją i Latynos pożegna się z fedem, w końcu sam chciał odejść... A tak to może zarząd przygotował dla niego jakiś storyline i utrzymają go w TNA. Mam nadzieję że wszystko się jakoś ciekawie potoczy, teraz można jedynie czekać na kolejny Impact...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie wiem który to już z kolei impact,który bezprzecznie trzyma bardzo dobry poziom.Kolejna bardzo dobra porcja wrestling'u ze strony TNA.Po raz kolejny też dało się zauważyć dużą ilość walk,zdecydowanie górującą nad speechami czy segmentami. :t_up: Jednak przejdźmy do samej gali.

Od razu mocne wejście.Walka,która od razu wkracza w decydującą fazę. ;) Gauntlet Match,bo o nim mowa wyszedł dobrze.Było kilka bardzo ładnych akcji.Lecz najważniejszy w tym wszystkim był udział członków World Elite oraz MEM.Dlatego,że później toczyły się dalsze losy obu tych stajni,właśnie dzięki końcówce tej walki.Spór między nimi na impakcie można zaliczyć jak najbardziej na plus. :applause:Knockouts Tag Team match wypadł równie bardzo dobrze.Z świetnej strony pokazała się Sarita,która według mnie teraz jest jedną z najlepszych pań w całej federacji. :) Pojedynek jak na panie bardzo dobry.Dinero vs Lethal.Panowie dostali trochę za mało czasu,jednak pomimo tego nie zamulali.Wygrana Pope'a nie zdziwiła mnie.Kolejny pojedynek pań to także walka turniejowa.Pojawiła nam się Roxxi. :t_up: Zaskoczenie było duże z mojej strony in plus.Mecz bez specjalnych emocji,ale wypadł przyzwoicie.Abyss vs Stevie.Szczerze nie spodziewałem się czegoś wspaniałego po tym pojedynku i też się nie zawiodłem.Krótko i treściwie TNA rozpisało ten pojedynek.Na koniec pojawia nam się Nash,ale Foley,który komentował ten mecz pomaga Abyss'owi.MMA Rules match.Hmm,ciężko to nazwać walką.Końcówka już była ciekawsza,dlatego,że pojawiła nam się Kong.Na skutek czego Tara przegrała z Deaner'em.No i pozostał nam Main Event.Bardzo dobry pojedynek jak na tygodniówkę. :t_up: Ucieszyło mnie to,że AJ odliczył Kurta. :) Jednak największy smaczek TNA pozostawiło na koniec.Mianowicie chyba już definitywny koniec LAX.Odwrócenie się Homicide'a od Hernadez'a było dla mnie niemałym szokiem. :shock: Jednak to pozwoli wymienionej dwójce na dalsze prowadzenie swoich solowych karier.Oprócz tego na impakcie najbardziej ucieszyło mnie pojawienie się MCMG przy swoim stole komentatorskim.Chłopaki potrafią rozśmieszyć publikę. Świetnie to wyglądało. :) Podsumowując był to kolejny jakże bardzo udany impact.Oby tak dalej. Jeszcze chciałbym ze swojej strony podziękować Wiurkowi za to,że wspólnie obejrzeliśmy ten impact. :)