Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Stary, mogę ci sprzedać SvR09 lub ewentualnie 10, może być też wymiana :D

Obuiektywnie, SvR est na kilka godzin/dni, zależy ile czasu dziennie grasz.

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Ja właśnie grałem w Prison Break i powiem szczerze gówno nad gównami może i fabuła jest niezła ale grafika sterowanie kamera :shock: nie polecam tej gry zawiodłem się strasznie na tym tytule :( a już jutro będę miał Dragon Age słyszałem dużo opinii na temat tej gry i już nie mogę się doczekać aż załączę tą grę u siebie ktoś grał w to może już ???

Tak Rejden ja grałem.Powiem Ci że zajebista gierka od EA.Graficznie nie jest świetnie ale fabuła jest genialna.Na początku się tworzysz wybierasz wszystko, nawet czy chcesz być człowiekiem czy elfem :D Gra jest dość długa przynajmniej takie miałem wrażenie, ale jak Ci się spodoba to nie będziesz się mógł od niej oderwać :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• 1 miesiąc temu...

A Ja sobie pykam teraz w UFC 2010 i jest fajnie :D graficznie za dużo się nie zmienia od poprzedniczki ale walka to jest niebo a ziemia xD teraz to można w to grać bez przerwy fajny tryb turnieju genialny tryb kariery no żyć nie umierać (i jest nawet jeden polak Krzysztof Soszyński :P) POLECAM !!

• 1 miesiąc temu...

Na odświeżenie tematu mam do was pytanie, jakie gry aktualnie polecacie bo mogę wybrać sobie 2 gry wybrałem już Prince Of Percia Zapomniane Piaski :) ale kompletnie nie mam pojęcie co wybrać, jako numer 2 jakieś propozycje ??

Ja Xboxa nie posiadam, ale doradzić mogę bo grałem w bardzo dużo gier na tej konsoli. Na pewno Splinter Cell: Conviction , świetna gierka, zajebista fabuła, a w dodatku system Kooperacji. No i druga gra którą polecam to Dante's Inferno, gra cudeńko. Fakt krótka, siedem godzin i przeszedłeś gre, ale na prawdę gra się niesamowicie, wiele ciosów, coś jak Good of War. No i może jeszcze Army Of Two The 40 Day. Też świetna kontynuacja pierwszej serii spod szyłu EA...

Rated-R Superstar !

Jak mozna pominac w polecaniu Red Dead Redemption? Gra miazga ! nie mozna jej pominac!! tak po za tym z nowych to jeszcze SC Conviction, i nowa gra Singularity!! zajebisty fps chyba jeden z lepszycj w jaki gralem!!!

pozdrawiam!!

robbenisneijder86.jpg

Nie poleciłem RDR, bo w to nie grałem, proste. Ale fakt słyszałem że gra jest wykurwista...

Rated-R Superstar !

• 4 miesiące temu...

ja zakupiłem smackdown vs raw 2010 na xboxa i poproszę o sterowanie

• 1 miesiąc temu...

Zamierzam kupić xbox 360 lub ps3 i mam nadzieję,że mi pomożecie.Mam internet radiowy 512 kb/s i niewiem czy przy tym internecie opłaca mi się kupować dostęp do konta gold.Najlepszą dla mnie opcją jest xbox 360 w wersji elite i z dyskiem 120 gb.Nie orientujecie się ile one teraz kosztują?Jak możecie to napiszcie mi jak o niego dbać żeby nie pojawiły się te czerwone diody śmierci.No i podajcie jakie gry wybrać na początek tylko nie przygodówki i strategie.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Na 3 diody śmierci masz gwarancję 3 lata. Jak dbać? Najlepiej instalować gry na dysku plus odpowiednie ustawienie konsoli by się nie przegrzewała.

16476371734edf391100c30.jpg

• 4 tygodnie później...

Właśnie przeszedłem Star Wars The Force Unleashed II i gra jest fajna, ale bardzo krótka (przeszedłem ją w 6 godzin) no i nie mam teraz w co grać, może wy mi coś polecicie ? Lubię gry przygodowe,sportowe i bijatyki :) czekam na jakieś propozycje :roll:

Jak lubisz bijatyki to polecam ci Super Street Fighter IV, ja mam zwykłą wersję na PC, i giera zajebista, poprostu esencja bijatyk. Jeżeli zwykła wersja jest kozacka to pomyśl jaka jest edycja Super. :roll: Zdecydowanie polecam!

Enslaved: Odyssey to the West - odpowiednik Uncharteda z PS3 na X360. Bardzo miło się grało. B. dobra zarówno walka jak i etapy platformowe. Fajnie zarysowane postaci, szczególnie Monkey. Dziwny, zaskakujący acz wspaniały koniec. Ostatnia gra jaką ukończyłem. Polecam.

Zamówiłem sobie drugiego pada do X'a i szukam jakieś dobrej gry ,w którą można grać na 2 osoby.Polecacie jakiś mocny tytuł oprócz serii SvR?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...