Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Ja mam UFC od września i powiem że gra na początku bardzo bardzo mnie wciągła a teraz gram już sporadycznie ponieważ wygrywam wszystkie walki po kolei jak leci komputer na najwyższym lvl jest już dla mnie za słaby nie żebym się chwalił :twisted: teraz tylko czekam aż kolega zrobi mi internet w xboxie i będę pykał w necie :twisted:

Mam pytanie wczoraj wybrałem się do saturna powiedziałem gościowi że chce podłączyć xboxa pod kompa dał mi jakiś kabel i powiedział że wystarczy tylko podpiąć ale nie wystarczy tylko podłączyć i tu jest moje pytanie jak mogę przegrać np.Piosenkę na xboxa za pomocą kabla(niestety nie mam opakowania po kablu więc żadnych informacji o kablu nie mam moge jedynie powiedzieć że ma wtyczkę sieciową) :twisted:

Dodano:

czy ktoś mi pomoże naprawde zależy mi na przegraniu piosenki na xboxa a jakoś na necie nie potrafię tego znaleźć :|

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Jeśli naprawdę potrzebujesz pomocy to poszukaj jej na forach tematycznych o xbox 360 - proste.

16476371734edf391100c30.jpg

• Styl:  Klasyczny

2 lutego oficjalnie biorę na raty xboxa elite......

Prosze o porady w sprawie tzw 3 gry bo pierwsza i druga napewno bedzie DJ Hero i Guitar Hero III: Legends of Rock

I pytam sie czy warto kupic FNR4 i UFC ! CZy w Svr10 cos sie zmienilo w porownaniu z 09? jakies fajne tytuly zaproponować ....

czekam na odpowiedzi jak ktos chce na live dodac mnie do znajomych to niech pisze bo na PC'towym juz mam konto to drugiego juz nie bede napoczynal ;p

robbenisneijder86.jpg

Jakby ktoś chciał kupić iksa 360 przerobionego dysk 120 GB. To PW :)

Oficjalnie zakupiony xbox 360 elite

nick live : hardSASIN

robbenisneijder86.jpg
  • 3 tygodnie później...

Kto jest chętny do gry ze mną :D w SvR 2010 lub 2009 albo w UFC :D jak co to pisać na gadu 4253675 :t_up: CZEKAM NA WYZWANIA xDD

• 1 miesiąc temu...

W co tam teraz pykacie? Ja maltertuje Bad Company 2, zacna gierka i w multi po prostu rządzi i dzieli. Ta współpraca z kompanami - miód. Polecam wszystkim, którzy mają xboksa, live i headseta :) Singiel też dobry, ale łba nie urywa.

Jako, że na dniach dostałem nowy telewizor trzeba było go wypróbować to na ruszt poszła styczniowa Bayonetta, przyjemnie się ciachało, gra nie przekracza 10 godzin i nie jest przełomowa, ale myślę, że jest to tytuł który warto posiadać. Mam jeszcze parę gier, które się kurzą, ale kolega niedawno skończył bardziej interesujący tytuł czyli sławetnego już Battlefield'a Bad Company 2 nie miałem okazji, żeby za długo poszpilać, ale to co widziałem i tak mi jaja urwało, chociaż nie jestem fanem strzelanek to mam nadzieję, że to godziny przed ekranem spędzę z przyjemnością.

Mam pytanie czy na pirackiej wersjii gry mozna grac na LIVE ??

to zależy bo jest możliwość przerobienia konsoli tak żebyś nie dostał bana na Live to musisz się dowiedzieć u osoby u której będziesz przerabiał

Dodano:

A ja właśnie przeszedłem 2 raz Assassina II i polecam gierkę dzisiaj będę miał Fight Night 4 oraz Prison Break więc troche sobie dzisiaj pogram :)

Mam pytanie co lepiej wziac bo w Piątek na allegro jakies gry chcem wziac i jest kilka tytulow do wyboru

Dokladnie 3:

Jakies jRPG pojedynek Blue Dragon/Lost Oddysey

Nawalanka pojedynek Tekken 6/Dead or Alive 4/Soul Calibur IV

Slasher pojedynek Viking: Battle for Asgard/Ninja Gaiden 2/Bayonetta

Prosze o opinie

robbenisneijder86.jpg

Lost Oddysey

Soul Calibur IV

Bayonetta

Szczególnie polecam tą ostatnią grę - posiadam ją i jest naprawdę świetna.

Kończę calakować BF:BC2 i trzeba będzie zakupić coś nowego i w sumie sam się zastanawiam co wybrać :) nowości odpadają, bo ostatnio wykosztowałem się na premiery MW2, Mass Effect 2 i właśnie BC2 :) trzeba coś ze starych hitów kupić.

Dokładnie wczoraj przechadzając się pod Media Markt, zauważyłem dwie gry po 80 zł są to Brutal Legend i The Saboteur, co prawda ta druga dostała dość mocno po dupie od recenzentów (choć i tak nie zawsze warto im wierzyć), ale pierwsza to bardzo dobra przygodówka, wydaje mi się, że tutaj nie poniesiesz zbyt dużych kosztów, a zabawisz się kilku godzinną grą.

A to muszę najpierw obczaić jak się mają ceny na allegro. Ogólnie mam chęć zagrania w kilka tytułów m.in. Dead Space, jakiś smackdown, Dirt 2, GRID, Forza 3, prototype i parę innych których w tej chwili nie pamiętam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...