Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To mój opis chwile po odpaleniu:

modern warfare 2 - WOHOHO :o

Z czystym sercem powiem, że to najlepsza gra w jaką grałem. Jedynka była świetna, przepojona niesamowitą akcją ze świetną misją skradankową. Tutaj jest jeszcze lepiej, miód wylewający się razem z krwią z każdej misji, świetnie dobrana muzyka, świetne przerywniki, świetna jak dla mnie fabuła ze świetnymi elementami zaskoczenia i zwrotami akcji, świetna grafika, świetne specjalne operacje, świetne pudełko.. świetna gra. Jedyny mały minus to, że książeczka dołączona do gry ma tylko 6 stron. Z braku Golda nie mogę przetestować tego chwalonego przez wszystkich multiplayera i w pełni operacji specjalnych ponieważ 3/4 misji nie da się przeżyć w pojedynkę. Polecam, polecam, polecam :)

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

Dzisiaj nabyłem Modern Warfare 2 , narazie jest dobrze ale bez rewelacji.

Grafika średnia w Uncharted 2 jest lepsza :twisted: .Single Player jest dość krótki około 5h , już na początku SP zauważyłem że strasznie dużo się dzieje i nie idzie się w ogóle połapać do czego strzelać i gdzie namierzać + jak ktoś do Ciebie strzela to ekran już zalewa krew i za przeproszeniem gówno widać ogólnie Single Player jest minusem tej gry , oczekiwałem że będzie dłuższy.Multiplayer jest naprawdę dobry chociaż grałem w niego tylko 10min to już mi się spodobał jedyny minus MP to to że gra się tam bardzo łatwo , przy moim debiucie byłem najlepszy na serwie dlatego że bardzo łatwo się celuję i szybko zabija przeciwników.

Ogólnie gra jest dobra lecz mogła by być lepsza jak na kontynuację Modern Warfare.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Kampania jest wyjebista :) sam jej koniec i ostatnia scena z nożem wgniatają po prostu w fotel :) Krew nie zalewa na wyższym poziomie trudności - po prostu od razu giniesz :P ja przeszedłem kampanie w 6:30 h i w cale nie uważam, że jest za krótka. Tak jak z filmem, wiadomo że jak jest dobry to by się chciało go oglądać dłużej, ale cóż. :)

Multiplayer - miód :) gearsy i fifa poszły w odstawkę.

16476371734edf391100c30.jpg

Z mojego podpisu zniknęła rubryka Xbox Live, wiecie dlaczego.. Otóż dziś włączam konsolę, podpinam net'a, loguje się a tu.. konto zablokowane! Teraz strach czy będę mógł dalej grać, włączam Borderlands.. i działa uff. Także z nikim już przez neta nie pogram. PS. 20lvl w Bordersach.

I bardzo dobrze, piractwo trzeba tępić :P swoją drogą ostatnio dużo osób pobanowali. :twisted:

No właśnie jakaś fala ostatnio, bo mój znajomy, który właśnie zajmuje się przerabianiem konsol itd. dał mi cynk, żebym nie grał bo mogą mnie zbanować. Ja chce się tylko zalogować a tu niespodzianka. Ale w sumie, Gold'a bym sobie prędko nie kupił :P

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

I bardzo dobrze, piractwo trzeba tępić

To goń i zamawiaj wrestlingowe gale dvd z zagranicy za krocie. :>

Uważam, że każdego stać na grę którą może sobie potem odsprzedać na allegro i kupić za otrzymaną kasę kolejną itd. Sam tak robię i jakoś majątku nie wydałem. Jedynie ostatnio rzuciłem się na nową Fifę i MW2, ale to dlatego, że te gry starczą mi na kilka miechów. A bany na live jak najbardziej popieram :P Swoją drogą IIL co z Twoją konsolą z allegro, doszła w końcu czy koleś Cię wydymał :P ???

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Chodziło mi właśnie ogólnie o piractwo. Pablo też ściągasz wrestling i nie płacisz za niego, także również się do nich zaliczasz. :P

A co do xboxa... zamiast premium dostałem arcade i odesłałem po paru dniach. Koleś zaczął coś kręcić i musiałem prawie miesiąc czekać na kasę. 90 zł do tyłu - pokrywałem przesyłki towaru w dwie strony i nie wiedzieć czemu, koleś przysłał 40 zł mniej. Obecnie nie mam zamiaru kupować konsoli, wyleczyło mnie całkowicie. Nie pisałem na forum, bo sporo tutaj o tym trułem, a nie ma się co chwalić efektami. :8

Ogólnie nie mam zamiaru kupować już rzeczy na allegro droższych od 100 zł.

A dlaczego jak robią teraz gry FPS to nie widać sterowanemu przez nas ''bohaterowi'' kończyn, konkretnie nóg? Tyle się teraz mówi o realizmie gier na PS3 i innych konsolach tego typu. Ostatnią grą w jakiej widziałem ''nogi'' to była nowa część ''Chronicles of Riddick''. Wiem, że to nie jest jakaś nie wiadomo jaka rzecz ale jednak jest to dziwne, że steruje się samymi rękami które trzymają broń :lol .

A świstak siedzi i zawija starą w te sreberka.

A dlaczego jak robią teraz gry FPS to nie widać sterowanemu przez nas ''bohaterowi'' kończyn, konkretnie nóg? Tyle się teraz mówi o realizmie gier na PS3 i innych konsolach tego typu. Ostatnią grą w jakiej widziałem ''nogi'' to była nowa część ''Chronicles of Riddick''. Wiem, że to nie jest jakaś nie wiadomo jaka rzecz ale jednak jest to dziwne, że steruje się samymi rękami które trzymają broń .

FPS tym sie właśnie charakteryzuje że widać same ręce trzymające broń.Gry w których widać nogi oraz inne części ciała to TPP (Third Person).

Jemu chodzi o FPS w stylu Mirror's Edge.

• 2 tygodnie później...

Wie ktoś jak podłączyć głośniki do konsoli ? Kabel VGA do monitora LCD już podpiąłem , obraz jest natomiast mam problem z dzwiękiem.Mam głośniki Logitech S-220 , które są podłączone do kompa.Niech ktoś mi powie jak to skonfigurować , wiem że jakąś przejściówkę będe musiał dokupić.

Z góry dzięki.

kolo mnie jest za 60 zl ale to nie tak źle ale wkońcu 40 zł różnicy ;d

na twoim miejscu bym kupił ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
    • MattDevitto
      To mnie uspokoił
  • Dodaj nową pozycję...