Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dysk daje to, że możesz na niego wgrać grę i przez to gra chodzi szybciej, szybciej się ładuje itp. (płyta z grą musi być w konsoli). Można również ściągać rzeczy z Live'a, bo na karcie pamięci raczej nie da rady. I to by było na tyle. ;)

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Wgrywasz grę na dysk = gra jest w lepszym stanie co ma znaczenie jeśli ją sprzedajesz dalej, konsola prawdopodobnie dłużej pociągnie :P

16476371734edf391100c30.jpg

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Pojade lekko laicko. W tym tygodniu stałem się szczęśliwym posiadaczem XBOXA 360 Elite. Wszystko fajnie ale mam problem z połączenie z Xbox Live. Teoretycznie połączenie z internetem jest sprawne, bo po teście tak mi wskazuje, jednak gdy próbuje założyć konto to podaje mi być spróbował później. Wiece w czym może być problem?

Witaj w rodzinie :) masz już jakieś gry, polecam Gears of War, Bioshock, FIFA10, Assassin's Creed, DIRTa. Stanowczo odradzam TNA iMPACT ta gra to straszne gówno, ale chętnie sprzedam ;) Co do Twojego problemu nie wiem o co chodzi, zobacz na stronę http://onlinecenter.pl/ lub na ich forum, tak jest krok po kroku jak założyć konto. http://www.onlinecenter.pl/Artykuly/Kon ... -Live.html

Zmień ustawienia regionalne na np. Irlandię. Miałem tak samo. ;)

PietreQ dzięki, czasem jak widać najprostsze rozwiązania pomagają.

Czekam na zaproszenie :)modjo85 PL

Czekam na zaproszenie modjo85 PL

jak siąde do konsoli do na pewno podeślę :) a nie wiem czy dobrze widziałem - ogólnie korzystanie z Live'a jest płatne po wygaśnięciu triala? To dranie! :P

Tak czy inaczej w poniedziałek przerabiam konsole, bo nie jestem na tyle zapaleńcem by wydawać po 200 PLN za gry :) Szczególnie gdy ma się konto premium na Rapidshare i można ściągnąć co się chce. Jak dobrze gdzieś wyczytałem, to granie na Live przy przerobionej konsoli grozi banem? Rzekomo trzeba grać na piratach sprawdzonych grup... Może ktoś z użytkowników, którzy już tak grali się wypowiedzą.

Póki co jestem w fazie przestawiania się na grę padem, skołowałem sobie GTA4 i przyznam że trochę niełatwo mi się przestawić biorąc pod uwagę, że szponciłem w to na pececie przy użyciu myszki w klawy. Nie wspomne już o FPS'ach, bo na konsolach nigdy w takowe nie grałem, bo nie ogarniałem.

To znaczy wiesz, tak naprawdę, to masz 3 miesiące Live'a darmowego, z tym, że aby(po skończeniu pierwszego) mieć kolejne dwa, musisz utworzyć nowy profil, a co za tym idzie, będziesz miał 0 kasy, etc.

Jak tam chłopcy rozkoszujecie się już nowym wrestlingiem ? Bo ja mam jakieś mieszane uczucia, ale tak naprawdę mało grałem więc nie będę się na razie wypowiadał. Kolejną grą jaką posiadam od kilku dni jest TEKKEN 6 strasznie jestem tym faktem pod jarany, ale też mało grałem, wszystko przez szkołę. Tekken to oczywiście klasyka, czekam na weekend :waving:

No właśnie jak tam z tekkenem? W trójkę kiedyś grałem latami :) Aktualnie nadal męczę fifę i to głównie w meczach online. Jakoś nie mogę się oderwać. A propos mam do sprzedania DIRTa i TNA iMPACT :) dziś chyba wystawię na allegro.

A ja męczę nowy wrestling. I powiem tak - trochę się zmieniło na plus lecz trochę na minus. Ostatnio w jednym pojedynku grałem chyba "Kryszczynem" i w pewnym momencie przeciwnik chciał mnie ze zepchnąć z narożnika lecz ECW Champion "złapał" się tych lin i się utrzymał na narożniku, nie było by w tym nic dziwnego, ale liny były że tak powiem wyżej niż głowa Christian'a a rękę miał na wysokości tułowia. Często też zdarza się sytuacja kiedy lina na samym dole w niewyjaśniony sposób się wygina w stronę ringu. :P

Ja ostatnio 'zakupiłem' następujące gry. FIFA 10, SvR 10, Brutal Legend, Batman:AA i Borderlands pierwsze wrażenia za parę dni. ;)

A ja nie wiem co sie dzieje ze mną, odpalam X'a na max godzine dziennie, czasem co kilka dni i gram tylko w GH Metallike :P. Może poprawi się to po kupnie dodatku do GTA IV. Według mnie jest to must have, po świetnym Lost and Damned dostajemy drugi, jeszcze lepszy pod względem możliwości (klimatu z TLAD raczej nie pobije, wojny motocyklowych gangów, dużo dobrej muzyki wymiata) DLC. Ktoś z forum zamierza kupić ? Wersja pudełkowa czy pobrana z Xbox Live ? Ja pobieram z Xbox Live, TLAD kupione mam więc nie potrzebne mi jest kupienie go znowu. Pudełka też mam więc sobie wydrukuje okładkę i będzie gitara. Jednak mieć coś kupione ale czego nie można zobaczyć tak na pułce ssie ;).

Nie mogę jeszcze ocenić z dokładnością, ale tekken to TEKKEN, klasyka sama w sobie, też męczyłem tryliony godzin w 'trójkę' mam nadzieję, że teraz się to nie zmieni, więcej opisze po weekendzie (dużo nauki). Co do batmana, to cudowna grafika, naprawdę nigdy nie widziałem lepszej, choć z braku czasu nie grałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
    • MattDevitto
      To mnie uspokoił
  • Dodaj nową pozycję...