Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Nowe Halo Reach dostaniesz już za 60 zł jak dobrze poszukasz, a co do SvR11 jeśli jest nowe to opłaca się bo można dostać tą grę właśnie od tej ceny(nie wiem czy ci chodziło o to czy się opłaca kupować te gry za te ceny czy opłaca się kupować pod względem grywalności)

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Dobra napisze w co teraz gram, a noz jakas dyskusja z tego bedzie bo w watku o ps3 mi nie odpisza :roll: Niestety nie mam swobodnego dostepu do internetu i musialem na jakis czas porzucic multi w bf3. Akurat teraz kiedy po 140h gry odblokowalem naprowadzana rakiete i cos w koncu z samolotu trafiam. God damn it. Jednakze dzieki temu postanowilem obadac gierki, ktore przyszly mi z lockerz ( moze niektory kojarza). Padlo na God of war collection. Pomimo posiadania PSP ominalem ten tytul i bardzo zaluje. Gra jest mega zajebista, moim zdaniemscisla czolowka w grach. Super fabula, ktora opiera sie na watkach mitologicznych. Miodzio. Takze obczailem Split Second. Gierka tez bardzo przyjemna. Ja strasznie lubie scigalki z modelem jazdy arcade, wiec gra w porowananiu do Gran Turidmo bardzo przypadla mi do gustu. Glownie dzieki temu, ze gdy napelnimy nasz jakistam pasek to mozemy zlomowac naszych rywali np. dzieki walacemu sie na niego mostowi :D. Super sprawa, polecam gierke, gdyz jest obecnie w dosc niskiej cenie. Kupilem tez 2x move i gralem w the fight, fajna gra lecz na chwile. W polowie kariery juz mi sie nudzi :D Potem obczailem demowke Tumble. I gra jest super, cos ala bomblox z wykorzystaniem movea. Musze sobie po wakacjach sprawic (36zl to nie pieniadze, w dodatku wezmie sie na spolke z psn to bedzie 18). No to chyba tyle apropo moich wakacyjnych grach.

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Polecam Sleeping Dogs. Gra o której wcześniej kompletnie nic nie słyszałem. Zaciekawiło mnie demo i od razu kupiłem. Nie zawiodłem się! Około 20h naprawdę dobrej zabawy. Końcówka gry jest naprawdę super. Wczułem się o wiele bardziej niż w GTA. Fajnie, że twórcy postawili na walkę wręcz a nie na strzelanie. Polecam! (8+/10)

Walking Dead 3 odcinek - dwa momenty w tym odcinku po prostu urwały mi głowę :) Przyznaję, że 3 odcinek trzyma dobry poziom. Choć w pewnym momencie odczułem pojawiającą się powoli monotonię (pociąg). Z utęsknieniem czekam na 4 odcinek i po raz kolejny polecam.

A i znowu wróciłem do Skyrima. Tym razem buduje dom ;) hehe.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1

A ja wam polecę "te gorsze MMA" czyli EA Sports MMA. Nie wiem czemu ludzie tak gadają że jest słaba i w ogóle i UFC bije ją na głowę bo jak dla mnie jest odwrotnie i lepiej gra mi się w EA MMA niż w UFC, które oferuje Pride ale poza tym jest to stara 2010 i tyle jak dla mnie a EA Sports MMA ma fajny tryb kariery (choć przydałaby się jakaś historia) a także jeżeli walczy się zawodnikami na tym samym poziomie z jakimś kumplem\koleżanką to gra jest naprawdę na godziny bo jak wiadomo Polacy lubią obijanie się po mordach i tyle. Gra warta polecenia, fajne sterowanie i ruchy postaci nie są jakieś drętwe ;)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Urządzenie:  Windows

Walking Dead 3 odcinek - dwa momenty w tym odcinku po prostu urwały mi głowę :)

Śmierć Carley to istny mindfuck, co nie? Do tego jeszcze dokładka z rodziną Kenny'ego.

Bez kitu ten epizod ma potężne pierdolnięcie, co prawda rzeczywiście był ten moment przestoju w środkowej części, ale zarówno początek jak i sam finał epizodu zwróciły to w pełni. Szczególnie finał który sprawia że na 4 epizod czeka się z jeszcze większym utęsknieniem niż na poprzednie. Nie wiem co ze sobą zrobię jak już skończą te planowane 5 części, może coś w rodzaju następnego sezonu?

Potwierdze to o czym napisał Tuptuś. MMA od EA Sports jest IMO zdecydowanie lepszą grą, gra się z większą swobodą, ponieważ ciosy nie są uzależnione od uderzeń czterema przyciskami, jeśli chodzi o parter, dla mnie jest on lepszy ponieważ nie ogranicza się tylko do kręcenia analogiem najszybciej jak można, tylko przyciskiem (bodajże x i b) kontrolujesz dźwignie musząc uważać na staminę. Minusem jak dla mnie jest łatwiejszy clinch ( w całym systemie walki jest to jedyny minus). Tryb kariery jest też lepszy, ponieważ zawiera tak jak wspomniał Tup jakąś tam fabułę, wybór między federacjami, choć jak zdobędzie się ten pas zawalczy się z mistrzem z Mistic, to kariera robi się nudna, i następnym minusem jest to, że nie mozna tak jak w UFC przenieść się do innej wagi. Jak dla mnie gra jest świetna, choć jak gram z kimś, kto nie gra na codzień na konsoli to wybieram jednak grę od THQ bo podobno jest łatwiejsza do ogarnięcia ( może zadaje się z półmózgami, którzy nie ogarniają o co chodzi)... jak dla mnie gra jest na prawdę godna polecenia, i jest dobrą odskocznią od nudy czy coś.

• 2 tygodnie później...

Ściągnąłem sobie dzisiaj demo Resident Evil 6 i jak nigdy nie lubiłem strzelaninek czy gier tego typu, a już w ogóle na xboxa to po chwili gry w Resident Evil zmieniłem zdanie. Gra mi się bardzo podoba mimo, że demo nie ukazuje wszystkich plusów i minusów gry to jestem pod wrażeniem. Największy minus jaki zdążyłem wyłapać to kamera czasami jest wkurzająca. Polecam sobie wypróbować to demo, bo ja kupuje na pewno pełną wersję jak wyjdzie :)

Teraz spojrzałem na allegro i widzę, że już można kupić, a w 2013 dopiero na PC więc chyba pokuszę się na zakup w najbliższych tygodniach :P

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

FIFA 13 kupiona w media markcie za 179 zeta (w steel boksie), szkoda tylko, że czasu mało na granie. Jak narazie wrażenia na plus :) A przyznam, że FIFĘ kupuję co rok od edycji 09.

16476371734edf391100c30.jpg

• 1 miesiąc temu...

Hell Yeah ! Wrath of the Dead Rabbit - kapitalna gra. Taka przygodówka 2d, jednakże fun jaki zapewnia jest nieprawdopodobny. System mini gierek i wykańczania bosów jest niesamowity i za to wielki, wielki plus ( nie wiem co twórcy brali ). Gra na prawdę super, świetny klimat, szczerze polecam.

Ps. Playstation Plus rules :t_up:

Walking Dead odcinek 4 - Najlepszy odcinek z tych, które wyszły! Miejsce akcji wciąż się zmieniało, dużo momentów przestraszyło, lub zaskoczyło i co najważniejsze (w przeciwieństwie do odcinka 3) akcja nie była monotonna. Końcówka zajebista

Czyli to ugryzienie Lee i na dodatek porwanie

i teraz nie wiem, co mam robić, póki nie wyjdzie 5 odcinek.

Walking Dead 4

Myślałem że po śmierci rodziny Kenny'ego nie wymyślą już nic lepszego. To dojebali z ugryzieniem Lee... Aż się boję co w 5 zrobią :o

Świetny epizod, dobre 3 godziny zeszły na jego przejściu. Praktycznie od początku do końca coś się działo, naprawdę wielkiego propsy dla twórców. Swoją drogą Kotleten z kim dotarłeś do 5 epizodu? Ja

przekonałem Omida i Christe, Kenny którego popierałem wszystkie epizody poszedł z własnej woli, a Ben stety/niestety spadł w wieży, w sumie i tak tylko pecha wszystkim przynosił :D

Bena uratowałem i go wziąłem, ale Kenny'emu kazałem spadać :D Omida i Christę też zabrałem, a to 6%, którzy poszli sami to jacyś idioci. Z tym że ten ostatni tekst do porywacza miałem "You're FUCKING dead!" I teraz nie wiem, co się stanie.

Trochę dziwne, że nie pokazali zwiastunu odcinka 5, bo nie wiadomo, czego mamy się spodziewać.

Ja tam propsuje brak zapowiedzi - w końcu to finałowy epizod i dodają brakiem jakiegokolwiek zwiastuna trochę niepewności. Poza tym jak pewnie zauważyłeś sporo rzeczy z poprzednich zwiastunów i tak na koniec nie znalazło się w grze takimi jakimi były pokazane.

Bena wziąłeś zamiast Kenny'ego? No k***a :D Przecież ta łajza spowodowała tyle śmierci w około że szok. Najpierw układa się z bandytami co skutkuje śmiercią Carley/Douga oraz rodziny Kena. Potem spierdala podczas ataku zombie przez co finalnie ginie Chuck, a na koniec jeszcze odblokowuje drzwi dla zombie przez co ginie ta babka od Vernona. Nie wyobrażam sobie żeby go ze sobą brac. A Kenny od początku był pomocny - wyciągnął Lee z apteki gdy zaatakował go Larry, potem w zależności od różnych wyborów też ratował nam skórę, no i planował zabranie nas na łódkę. :waving:

No ta... Tylko wiesz, nigdy nie chciałem zabijać ludzi, gdy miałem wybór, toteż uratowałem Bena, a co do Kenny'ego, to właśnie próbowałem Lilly uratować Larry'ego i Kenny od tamtej pory mi nie pomagał. Kiedy pokazałem im ugryzienie, to miał wątpliwości, czy z nami nie iść, to pomyślałem, że łaski nam nie robi, więc narka :waving: A wgl kogo obstawiasz z tym radyjkiem ? To będzie ktoś, kogo poznaliśmy w grze, czy ktoś nieznajomy?

No właśnie nie wiem - na początku myślałem o tych kanibalach z farmy, ale przecież były osoby które zabiły tam wszystkich więc to odpada. Poza tym cała reszta z którą się zetknęliśmy nie żyje. Więc z tego by wynikało że to musi byc ktoś nowy, ale raczej w jakiś sposób powiązany z historią. Nie wiem może jakiś sąsiad Clem, ktoś z okolic kanibali, albo bandytów z 3 epizodu. Ogólnie ciekawie jak to rozwiążą :D

O, teraz mi się przypomniało - to może byc ktoś kto zostawił ten samochód z zapasami na koniec drugiego epizodu. Miałby dobry powód żeby nam uprzykrzyć życie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...