Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Grałem u kolegi, gra jest świetna... Te wszystkie Ninja Gaiden, Star Wars The Force Unleashed i inne Red Dead Redemption to nic w porównaniu z tym co zastałem na Paynie... Ogólnie jestem fanem serii Max Payne (dwójeczka <3) i popieram kandydaturę numeru trzeciego. Jak kumpel skończy grać to zaraz od niego pożyczam i sam przechodzę całość ;)

Ps. Auto AIM spisuje się świetnie :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Dzisiaj przeszedłem Assassin' s Creed Revelation i była to 3 gra z pod znaku Assassin's Creed jaką przeszedłem głupio przyznać, ale w jedynkę nie grałem : P Porównując do siebie Assassina II, Brother Hood i Revelation to wszystkie 3 stoją na bardzo wysokim poziomie. Assassin's Creed to najlepsza gra w jaką grałem uwielbiam takie gry, a cała historia Ezio Auditore da Firenze wciągła mnie masakrycznie. W Revelation najbardziej podobała mi się historia i kontynuowanie działa Altaira po prostu lepiej tego nie mogli wymyślić nie chce tu opowiadać fabuły gry, bo jak ktoś jeszcze nie grał, a chciał by to nie chce psuć zabawy. Dodano kilka fajnych elementów w grze np. hak, który bardzo ułatwia wspinaczkę jak i umożliwia zjazdy po linie co nie raz uratowało mi dupę. Jeszcze raz to napisze NAJLEPSZA GRA W JAKĄ KIEDYKOLWIEK GRAŁEM bardzo polecam szczególnie jak ktoś się interesuje historią ( wiem, że w tej grze większość to fikcja, ale jest kilka wątków historycznych) Już nie mogę się doczekać Assassina III : )

• Styl:  Klasyczny

Ja dostałem XBOXA w 2008 i do dziś cały czas na nim gram.Najlepszą grą w jaką grałem była GTA 4 i Assasin Creed II.Widziałem zwiastun III i już nie mogę się doczekać.Sądzę,że xbox jest lepszy niż PS3.Wszystkim polecam xboxa. :)

The Miz jest niesamowity.Wprowadzenie...

Ja dostałem XBOXA w 2008 i do dziś cały czas na nim gram.Najlepszą grą w jaką grałem była GTA 4 i Assasin Creed II.Widziałem zwiastun III i już nie mogę się doczekać.Sądzę,że xbox jest lepszy niż PS3.Wszystkim polecam xboxa. :)

A nie łaska napisać czemu ? :)

Dlatego,ponieważ według mnie przynajmniej xbox live jest lepszy od PS3(internetu nie wiem jak to się nazywa).Chociaż na PS3 jest chyba darmo a na live niestety nie.:(W sumie ja też nie mam PS3 więc nie wiem do końca jak tam jest.Jedynie jak jestem u kolegi to gram.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Dlatego,ponieważ według mnie przynajmniej xbox live jest lepszy od PS3(internetu nie wiem jak to się nazywa).Chociaż na PS3 jest chyba darmo a na live niestety nie.W sumie ja też nie mam PS3 więc nie wiem do końca jak tam jest.Jedynie jak jestem u kolegi to gram.

Czy tylko ja nic nie zrozumiałem z tej wypowiedzi ?? :shock:

#SmartFanZone

Chodziło mi o to,że na xboxie internet jest płatny a na PS3 chyba nie.Sorry za takie napisanie wcześniejszego posta.

Xbox ma jedną ważną przewagę nad Ps3 - jest zwyczajnie tańszy. A skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać? :roll:

Odchodząc trochę od tego tematu - ze swojej strony mogę śmiało polecic Wiedźmina 2. Naprawdę kawał dobrej gry, spędzam przy tym sporo czasu, mama zadań poza główną fabułą daję możliwości zapoznania się z grą jeszcze bardziej. Tryb nieliniowej fabuły(decyzje podejmowane w czasie gry wpływają na jej dalszy przebieg) też spisuje się świetnie. Coś świetnego dla fanów tematu, a i dużo radochy sprawi ludziom niezorientowanym w świecie Sapkowskiego.

Poza tym ostatnio nabyłem UFC 2010 i to czysta miazga. Tryb kariery gniecie WWE 12 jak marnego robaka. Polecam szczerze : )

Ja też mam zapytanie. Mianowicie - Gdy na pudle od X'a nie ma napisane "Kinnect ready" to oznacza, że do tego X'a nie da się podłączyć kinnecta? A jeśli nie o to chodzi, to o co? Gdyż na niektórych pudłach było "Kinnect ready", a akurat na moim nie ma :D

do kazdego xboxa da sie podlaczyc kinecta, tylko do tych starszych wersji potrzebny jest zasilacz osobny a slim juz go ma wbudowany

Ukończyłem właśnie najnowszy Mortal Kombat i jak dla mnie gra jest bardzo dobra i śmiało mogę ją polecić, fajny tryb story mode, gramy prawie każdą postacią z "drużyny Rejdena :P" a na końcu nim samym... Jednak gra dość szybko może się znudzić co stało się ze mną gdy nie mogłem pokonać Shao Kana (2 razy więcej HP), ale rozgrywka Player vs. Player jak zwykle dodaje tej grze uroku, są też różnego rodzaju urozmaicenia do odblokowania za Mortal Points, które można zdobyć przechodząc klasyczną już wieże Mortal Kombat ale i za tryb story mode. Mortal Points możemy wykorzystać na odblokowanie różnych urozmaiceń typu drugie fatality, alternatywny kostium, babality czy nawet opcje typu walka bez rąk (ustawianie obrazków w trakcie ładowania walki, np. postacie mają ucięte ręce). Jest to naprawdę bardzo fajne urozmaicenie, które dodaje rozgrywce Player vs. Player dużo dobrego... Z niecierpliwością czekam na kontynuację Mortal Kombat i kontynuację story mode, gdyż fabuła nie kończy się na pokonaniu Shao Kahna, gdyż i tutaj spoiler:

W grze po pokonaniu pojawia się Shinnok i wspomina że niedługo zostanie uwolniony a ziemia nigdy nie będzie taka sama ;)

Gre oceniam na jakieś 4,5/6 czy jak kto woli 8,5/10 i naprawdę ją polecam.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ja po obcykaniu na prawo i lewo Battlefielda 3, wziąłem się za Fifę 12. Co roku mówię sobię, że nie kupię "nowej wersji" Fifolca, ale jak narazie to od edycji 2009 nie mogę się od tej gry odpędzić ;) Nie żałuję zakupu, co się nabawiłem to moje ;)

Następnie przyszedł czas na Walking Dead ep.1. Kurde naprawdę wciąga! Ciekaw jestem jak moje wybory z 1 części rozwiną się w 2. Polecam :) za 400 punktów to jak za darmo.

Teraz męczę Skyrima. Ponad 50 h na liczniku i ciągle nie mam dość biegania z łukiem ;)

Na celowniku mam: Tony Hawka HD i nowego Batmana.

16476371734edf391100c30.jpg

Walking Dead jest zrobione naprawdę mocarnie. Samo demo które trwa chyba z 5 minut wciąga niesamowicie, muszę przy najbliższej okazji wykupić sobie punkty, bo słyszę tylko pozytywne reakcję jeśli idzie o tą produkcję. :)

Ostatnio przeglądając dema sprawdziłem też Sniper Elite v2 - świetne są efekty specjalne prezentowane w tej grze. Motywy typowo jak z filmu gdy kamera podróżuję razem z kulą, natychmiastowy rentgen który pokazuje jak kula przebija kości. Zapowiada się coś naprawdę fajnego.

• 1 miesiąc temu...

Walking Dead jest zrobione naprawdę mocarnie. Samo demo które trwa chyba z 5 minut wciąga niesamowicie, muszę przy najbliższej okazji wykupić sobie punkty, bo słyszę tylko pozytywne reakcję jeśli idzie o tą produkcję

No i kupiłem w końcu to Walking Dead i muszę przyznac że jestem zachwycony. Gra jest zrobiona świetnie, fabuła rozwijająca się zgodnie z naszymi często trudnymi wyborami, bardzo oryginalna grafika rodem z komiksu, do tego sporo fajnej akcji. Pierwszy epizod przeszedłem na raz, teraz jestem w trakcie drugiego, naprawdę ciężko się od tego oderwac. Gdy tylko skończę 2 to pewnie w oczekiwaniu na 3 cześć sprawdzę jak można inaczej pokierować fabułą. 400 punktów za każdą częsc to śmiesznie mało. Każdy szanujący się posiadacz X-Boxa powinien to sprawdzic : )

Czy opłaca się kupić grę Halo Reach używaną za 32 zł? No i czy opłaca się kupić SDvsRAW2011 za 54,90zł? Pytam bo dziś w końcu kupiłem swojego pierwszego nowego Xboxa(Slim 250GB^^) i nie wiem jakie gry na niego wybrać;).

http://freeminecraft.me/?ref=481068 Wejdź, popierasz w ten sposób moją akcję "Dla Kumpla":).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
  • Dodaj nową pozycję...