Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Grałem na Xboxie (i gram często...) jak byłem u kuzyna (...gdy u niego jestem) i gra jest naprawdę fajna jak dla mnie to się niczym nie różni od 2k11 tylko składami i lepsiejszą grafiką... Tyle! Grywalność zajebista ale polecam ustawić prędkość gry na 100% bo na 50% to wygląda jakby muliło na 20 fps'ach.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Tomb Raider

Tytuł znany nie od wczoraj. Parę dni temu premierę miała najnowsza część tej gry, która postanowiłem zakupić jako że zawsze miło wspominałem poprzednie twory z tej serii, a także widząc jak dobre oceny zbiera ta produkcja. Parę słów o fabule - młoda Lara Croft jest członkinią jakiejś grupy badawczej. Ich statek niestety rozbija się podczas sztormu, i wszyscy zostają rozproszeni po tajemniczej wyspie. Jak można się domyślać wyspa nie jest zbytnio przyjazna, okazuje się że są tam wrogo nastawieni tubylcy i inne czary mary(takie trochę klimaty zaczerpnięte z Lostów). Co przemawia za tą grą? Przyjemna fabuła która zawiera poszukiwania swoich kolegów, walkę z wrogiem, a także przy okazji plądrowanie grobowców oraz polowanie na dziką zwierzynę. Świetny jest system walki, niesamowicie dynamiczny, a zarazem całkiem przyjemnie prosty. Warto też wspomnieć o kapitalnej oprawie graficznej która jest niesamowicie miła dla oka. Pewnie znajdzie się paru typków którzy ponarzekają na małą ilość broni(łuk, pistolet, karabin, strzelba + czekan wykorzystywany w walce wręcz), ale tak naprawdę więcej nie potrzeba - osobiście przesiedziałem przy grze jakieś 3-4 godziny i wszystko da się załatwić za pomocą łuku. Do tego dochodzi system upgradu broni który pozwala co jakiś czas wzmocnić nasz ekwipunek. Naprawdę solidny tytuł przy którym pewnie zawalę weekend. Gra niesamowicie wciąga. Poletzam. :)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Podbijam Kartona, tylko mam do Ciebie takie pytanie - nie nużą Cię etapy platformowe? Bo ja już teraz dochodzę do celu jak najszybciej mogę zbierając tylko ew. napotkane znajdźki. Bez przesady z tym skakaniem.

Nie, ja jestem fanem przechodzenia gry w jak największej części. Zawsze staram się zebrać wszystkie gówna jakie są na mapie, wykonać wszystkie możliwe zadania poboczne jak chociażby palenie jakiś plakatów. Szczególnie że tutaj w TR od czasu do czasu trafi się jakaś fajna zagadka, wiesz tu naciśnij, tu popchnij, tu przesuń. Każdy lubi co innego ;)

Jak najbardziej Tomb Rider jako gra jest godna polecenia. Wszyscy, który myślą, że to kolejna głupia przygodówka "śliczną lalą", najwyraźniej nie wiedzą co mówią. Właśnie przed chwilką ją ukończyłem i ciągle jestem pod wrażeniem. Cała historia związana z tą przypadkową wyprawą i w ogóle cała ta otoczka została fajnie zrobiona. Momenty, w których trzeba było zwykłego logicznego ruszenia głową w dzisiejszych grach jest mało popularne. Przyznam się bez bicia, że w niektórych miejscach, a szczególnie w grobowcach nie potrafiłem poradzić sobie z zadaniem ;P

Nie jest to zabijaka, lecz gra z przyszłością. Czekam na kolejną część bo WARTO! :t_up:

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

Od razu dodam, że Naruto jest moją ulubioną, a zarazem jedyną mangą jaką czytam czy też anime jakie oglądam. Ciężko, a raczej z niemożliwością byłoby opowiedzieć każdemu wszystko od początku, dlatego postanowiłem tego nie robić :P Gra została zrobiona na podstawie popularnej mangi autorstwa Masashiego Kishimoto. Tytuł, podobnie jak jego poprzednicy, opiera się na dwóch głównych rodzajach rozgrywki (bijatyce oraz trybie fabularnym). Wszystko dzięki dobrej grafice przybiera efekt, tak jakbyśmy oglądali kolejny odcinek w internecie. Niestety żal mi tego, że gra tak szybko się skończyła, bo w całości zajęła mi ona 9 godzin, ale to dlatego, że autorzy gry jak i sam twórca mangi nie chcieli za daleko wychodzić w przyszłość.

Historia w tej części kręci się wokół IV Wielkiej Wojny Shinobi, gdzie głównym celem jest ochrona Naruto (głównego bohatera) przez wrogiem. Niestety Naruto dowiaduje się o tej całej wojnie i rusza na pole bitwy. W tym czasie uczy się nowych technik i powoli staje się jednością ze swoim Dziewięcioognistym (tak jakby demon wewnątrz niego). Oczywiście polecam ją każdemu kto lubi sobie zagrać w porządną bijatykę powiązaną z ciekawymi historiami. :)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Na dniach premiera nowych Gearsów, kupujecie na premierę? Ja liczę na to, że i tym razem w pobliskim sklepie z grami będą mieli gearsy na kilka dni przed premierą w sprzedaży :)))

Obecnie ogrywam Maksa Payne'a 3 - zacny tytuł :)

16476371734edf391100c30.jpg

• 6 miesięcy temu...

Wolf Among Us

Nowa produkcja twórców Walking Dead czyli najlepszej gry zeszłego roku. Miałem obawy czy podołają temu jak wysoko postawili sobie poprzeczkę poprzednim tytułem, jednakże postanowiłem ściągnąć pierwszy epizod(podobnie jak WD - gra będzie wydana w 5 częściach) i obadać czy jest to warte uwagi. Okazało się że zdecydowanie jest. Fabuła? Postacie z bajkowego świata jakiś czas temu przeniosły się do rzeczywistości, większość z nich za pomocą zaklęcia przybrała ludzkie formy i stworzyła własną społeczność. Głównym bohaterem jest szeryf Bigby Wolf(zły wilk) który wpada na trop sprawy mordercy bajkowych postaci. Przez pierwszy epizod(jakieś 2-3 godzinki) ogólnie zapoznajemy się z innymi postaciami i śledzimy pierwszych podejrzanych. Kapitalnie wykorzystano(znowu podobnie jak w WD) nieliniową fabułę, w której nasze decyzje wpływają na dalsze losy gry. Świetne zakończenie pierwszego odcinka, aż strach pomyśleć ile każą czekać nam na drugi : ( 17 złotych wydałem na pierwszy epizod, po skończeniu bez większych obaw wydałem 54 na season pass. Dobrze zainwestowane pieniądze. :)

Przy Walking Dead był ten problem, że ta cała "nieliniowa fabuła" tyczyła się tylko tego czy np. postać umrze w tym czy kolejnym epizodzie, a te teksty na dole ekranu Clementine will remeber that to w sumie nie wiem po co zrobili :roll: Nieliniową fabuła jest dla mnie np. Heavy Rain gdzie faktycznie masz ~20 różnych zakończeń i w niektórym zakończeniu wszyscy przeżywają w innym nikt :D

Chociaż THD było jak najbardziej na plus, troszkę sobie nawet popłakałem na koniec :8 To Wolf Among US chętnie obczaję z nadzieją, że będzie tak dobre jak Walking Dead.

• 2 miesiące temu...

Sleepings Dogs

Ostatnio wykupiłem sobie pakiet Games with Gold w xboxie i ostatnio właśnie ta gra pojawiła się do pobrania za darmo. Pamiętam że kiedyś sprawdzałem tego demo, jednakże jakoś nie potrafiłem się do tego przekonać, pełna wersja jednak całkowicie przekonała mnie do siebie. Pracujemy jako glina pod przykrywką w azjatyckiej mafii, Naszym głównym zadaniem jest oczywiście zniszczenie gangu, jednak żeby zdobyć sobie zaufanie bandytów wykonujemy masę misji związanych z przestępstwami. Gra oferuje różne typy doświadczeń - mafijne, policyjne, sztuki walki, reputację. Każdy z tych czynników jest punktowany w zależności od tego jak wykonaliśmy misję, dla przykładu, zabijanie cywili nie przysporzy nam wielu policyjnych punktów. Producenci gry porwali się na wiele ponieważ tak naprawdę to azjatycka wersja GTA, w dziale gier tak zdominowanym przez produkcję Rockstars ciężko o konkurencję, jednakże Sleepings Dogs daje sobie radę. Świetna fabuła, fantastyczny klimat Hongkongu, ciekawy system walki, szybka akcja. Na chwilę obecną postawiłbym to wyżej niż GTA IV. Polecam za każdą cenę.

Poza tym od czasu do czasu usiądę do Mirror's Edge czy Gears of War. Wy coś ciekawego polecacie?

WWE 2k14

Co tutaj dużo mówić... Jest to WWE '13 w wydaniu 2K zmieniło się w sumie menu i wyglądy zawodników na beznadziejne... Mamy tryb 30 Years of Wrestlemania i są ery jakie były od Hulkamania Runs Wild przez New Generation, Attitude Era (tylko cztery pojedynki na WM), Ruthless Aggression aż w końcu dochodzimy do ostatniej "ery" i o ile myślałem że będzie to nazwane coś w stylu czasy obecne czy jakoś inaczej to nazwali to Universe Era co jest dla mnie niezrozumiałe no ale nie ważne... Sam tryb jest bardzo fajny bo mamy wszystkie najważniejsze walki z każdej wrestlemanii i zaczynając od Andre The Giant vs Big John Studd i kończąć na Rock vs. Cena o WWE Title cały czas jest fajnie, są przerywniki, są wrestlemania moment (odpowiednik attitude moment) więc jest git jednak jak dla mnie ta gra to nie tylko tryb WM (Warto dodać że mamy jeszcze Beat The Streak ale jeszcze nie grałem) ale też WWE Universe mode i tutaj dalej jestem zawiedziony że nie możemy tworzyć czegoś na styl segmentów a same walki są monotonne i niczego nie wprowadzają nie mówiąc już o tym że nie możemy zrobić jakiegoś spektakularnego powrotu jakiejś starej gwiazdy np. SCSA gdzie bije się dwóch a tutaj wchodzi Austin, publika wybucha a Cole dosłownie drze ryja z podniecenia, zamiast czegoś co wprowadzałoby emocje dostajemy np. interference i bam sędzia pada na matę, Cole mówi jak gdyby nigdy nic "oh no." i wbiegamy np. goldbergiem, ze strony publiki jest cisza strzelamy finisher, budzimy sędziego i pin fall nasz sprzymierzeniec wygrywa...

Podsumowując gra ma bardzo fajny tryb 30 years of Wrestlemania ale tragiczny tryb Universe a jako kolejny minusik można dodać to że mamy wszystkich członków evolution w grze jednak tworząc stajnie nie ma ich theme songu ani wejścia, które noto bene było niepotrzebne w poprzedniej części... Panowie z 2K nie postarali się i dali nam odgrzewany kotlet z nowym trybem z WM i gorszym wyglądem postaci i tyle...

wce.png

Panowie z 2K nie postarali się i dali nam odgrzewany kotlet z nowym trybem z WM i gorszym wyglądem postaci i tyle...

2K zajmowało się tylko wydaniem i sprzedażą w tym roku. Gra została stworzona jeszcze przez zespół THQ, 2k zajmie się produkcją od następnej edycji : )

Ogólnie nawet nie myślałem o zakupie 14, poprzednie dwie wersje różniły się praktycznie niczym poza rosterem, do tego zamiast całkiem interesujących wymyślonych story od 13 zaczęli po prostu wracac do starych programów. Z ciekawością będę obserwował zapowiedzi 2k15 jako że z nowym zespołem produkcyjnym mogą przyjśc jakieś zmiany i kto wie może 15 będzie warta zakupu : )

Nawet nie wiedziałem że 2k zajmowało się tylko wydaniem więc zwracam honor i kupię 2k15 dla sprawdzenia

wce.png

• 2 miesiące temu...

South Park - Kijek Prawdy

Podchodziłem do tego tytułu z pewną niepewnością. Z jednej strony jestem wielkim fanem serii, z drugiej jednak obawiałem się czy uda się przenieść cały klimat serialu i przykuć uwagę gracza na te kilkanaście godzin. Na całe szczęście się udało, ba, wyszło im to dużo lepiej niż mogłem się spodziewać. Gra to połączenie rpg z platformówką, większość akcji toczy się w tytułowym miasteczku do którego właśnie się wprowadziliśmy. Jako 9latek dołączamy do zabawy postaci znanych z serialu, jako żołnierz armii ludzi dowodzonych przez Cartmana i Kenny'ego stajemy do walki o tytułowy Kijek z elfami pod przywództwem Kyle'a i Stana. Na początku gry możemy wybrać klasę naszej postaci(do wyboru wojownik, mag, złodziej oraz żyd) i przez całą fabułę pracujemy na to by w końcu zdobyć Kijek i zostać Królem. Największymi zaletami gry jest jest prostota - zarówno walka jak i system poruszania się po miasteczku jest bardzo łatwa do nauki - oraz humor - w której innej produkcji masz okazję stanąć do walki na przeciwko martwym nazistowskim płodom, czy też zostać porwanym przez kosmitów w celu wszczepienia sondy analnej? Pomimo tego że to dopiero początek roku, to SP zdecydowanie będzie w czołówce najlepszych gier.

• 2 miesiące temu...
  • Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android

Gracie coś na klocku jeszcze? Ja przechodzę drugi raz Red Dead Redemption. Moim zdaniem najlepsza gra minionej generacji. Jestem pod koniec głównego wątku, tym razem wyciskając z gry wszystkie soki i wykonując wszystkie zadania poboczne. Potem Undead Nightmare i... jest ochota na GTA V oraz Tomb Raider, ale to ogarnę sobie już na PS4 na które przeskoczę w wakacje. :)

• 6 miesięcy temu...

Od jakiegoś tygodnia zabieram się za Śródziemie: Cień Mordoru. Gra jest w stylu Assassina, co pozwala na szybkie ogarnięcie sterowania. Do tego tematyka z Władcy Pierścieni, więc nie trzeba mi nic więcej :P

Graliście? Może zamierzacie grać?

Dodano:

Gra ukończona, a dokładnie główny tryb fabularny. Całą oprawą jestem niesamowicie zadowolony, ale trochę nie podoba mi się to, że w tych najważniejszych walkach dużo akcji dzieje się poprzez wciskanie narzuconych z góry przycisków albo przez głupie filmiki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...