Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja myślę, że do gry może wrócić Lilly, bo nie widzieliśmy jak ginie (ja ją zostawiłem). A zauważyłeś, że głos w radyjku był inny w końcówce 3 odcinka niż w 4? Nie wiem, czy to kwestia dubbingu, czy ma to jakiś związek z fabułą. A może Glenn? On miał w końcu drugą krótkofalówkę jak wyjeżdżał pod koniec 1 odcinka...

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Glenn nie - na koniec pierwszego epizodu znika by pojawić się w pierwszym sezonie serialu i tam ma sporo do roboty. A Lilly z tego co czytałem to w komiksie ma też jakąś swoją rolę. Tymczasem z tego co widać to postacie z oryginalnego komiksu występują tylko gościnnie, poza tym ten ktoś czekał w Savannie na bohaterów - nie ma możliwości by Lilly wyprzedziła pociąg ;)

Czy głos był inny? Szczerze mówiąc nie zwróciłem specjalnie uwagi. Co raz bardziej skłaniam się ku właścicielowi/właścicielom porzuconego auta z drugiego epizodu. Jako jedyni mieliby jakiś konkretny motyw żeby pogrywać z Lee. I przynajmniej ten wybór czy kraść ich zapasy czy nie może miał by jakieś znaczenie teraz w finale :)

No w sumie tak, bo jak dotąd nie miało to wpływu na akcję, może tylko na relację z Clementine, ale w małym stopniu. Ja jednak rzeczy nie zabrałem, więc nie wiem, co w tym wypadku do mnie mają :8

Aha, a wiadomo może kiedy wyjdzie 5 epizod? Bo ja tu już usiedzieć nie mogę.

• 3 tygodnie później...

Jak zawsze nie wiadomo nic. Pamiętając ostatnie epizody wychodzą mniej więcej co dwa miesiące, więc może początek grudnia? Przynajmniej mam taką nadzieję, bo wyraźnie im się nie śpieszy. Poważniejsze pytanie brzmi co po 5 epizodzie? Jakiś drugi sezon? :D

Dodano:

Walking Dead ep. 5

Ok, premiera była dziś rano, czy koło południa - ściągnąłem, zagrałem, skończyłem. Epizod jako epizod zostawił bardzo mieszane uczucia, z jednej strony fabularnie było bez większych zarzutów, wszystko posunęło się we właściwą stronę, były ciekawe momenty, tylko że cholera strasznie krótko to trwało. Nie wiem czy spędziłem przy tym epizodzie chociażby dwie godziny, pierwszy i drugi ep trwały dobrze po dwie godziny, trójka i czwórka zajmowały mi prawie trzy, a teraz nagle szast-prast i jakieś półtorej godziny później już oglądam epilog. Rozumiem że musieli włożyć więcej pracy ze względu na kilka różnych zakończeń 4 epizodu, ale naprawdę mogli z tego wyciągnąć więcej. Zakończenie jest genialne, świetnie oddaje klimat całej serii, ale trwało zwyczajnie za krótko. Świetna wiadomość za to że postanowili zrobić drugą serię. Co do spoilerów

Wkurwiłem się trochę że szybko uśmiercili Kenny'ego, typ był moim kumplem przez całą serię i gdzieś tam liczyłem na jego wsparcie w najbardziej kluczowych momentach, a tutaj wyjebali go bo nagle zapałał miłością do dzieciaka który zabił mu rodzinę. Przesada. Kozacko wypada ostatnia scena w której(przynajmniej z mojego wyboru) Clem zabija Lee, żeby ten nie się nie przemienił. Umrę jeśli nie będzie jej postaci w drugiej serii. Trafiłem że typem który porwał Clem był właściciel auta z końcówki drugiego ep, co prawda z dupy to trochę, ale chyba najlepsze z możliwych. Ciekaw jestem kogo Clem zobaczyła w epilogu, pasowałoby żeby byli to Omid i Christa, ale to działo się za miastem, a oni mieli czekac niedaleko. No cóż liczę że to pociągną w drugiej serii.

:waving:

Zajebisty ostatni odcinek Walking Dead. Co prawda nie zabrałem Kenny'ego, ale i tak wrócił do grupy, bo znaleźliśmy go zamkniętego w szopie. A jak u Ciebie zginął Kenny Carlos? U mnie Ben spadł z balkonu na jakiś pręt, Kenny chciał go uratować i obaj zginęli. Ale w sumie całkiem ładnie trafiłeś z gościem z samochodu, problem w tym, że ja rzeczy nie wziąłem, a on i tak miał jakiś problem :D I końcówka - Bardzo emocjonalna, ciężko mi się to oglądało. Serce mi waliło jak nie wiem. Masakra. Jak powiedzieli sobie, że będą tęsknić to o mało co się nie rozryczałem. A tak sobie pomyślałem, że gdyby powiedzieli sobie jeszcze "do widzenia", to bym nie wytrzymał. Niemniej jednak bardzo dobra seria! A co do epilogu, Omid i Christa byłoby za oczywiste. Kto wie... I tak pierwsze informację będą na początku przyszłego roku, więc trzeba czekać.

A jak u Ciebie zginął Kenny Carlos? U mnie Ben spadł z balkonu na jakiś pręt, Kenny chciał go uratować i obaj zginęli.

Ostatecznie uznałem że przy misji ratowania Clem każdy może się przydac i na szybko przed grą zrobiłem rewind ostatniego fregmentu 4 ep i uratowałem Bena. Jak widac miałem rację pierwszy raz że zawsze musi coś spierdolic, a właściwie spierdolic siebie z balkonu :D Ogólnie jak czytałem to i tak bez względu na wybór tego kto z nami idzie wszystko toczyło się mniej więcej tak samo, a sam koniec wygląda dokładnie tak samo. Swoją drogą czy tylko ja zdecydowałem się pozbawic Lee ręki bo liczyłem że to uratuje mu w końcówce skórę? A tu piskus, cały epizod bez ręki i całe poświęcenie na nic :(

No ja też mu ją ujebałem :D Potem z Lee była łajza, no ale cóż. Musiał zginąć. A ten porywacz, to najpierw obwinia mnie o kradzież zapasów, potem jak mu mówię, że chciałem je zostawić, to znajduje nowy problem. I kto tu jest głupi ? :D

Gośc nosił głowę swojej żony w torbie na kręgle. O czym więcej mówic? :D

Swoją drogą i tak nie wypadłem w tej rozmowie źle, poza kradzieżą zapasów wypomniał mi tylko fakt że Clem zjadła ludzkie mięso, oraz to że zostawiłem Lilly na drodze. Jak na tyle rzeczy i tak jest props. Co do łajzy z jedną ręką - rozpierdalały momenty w których jędnoręki Lee musiał radzic sobie sam, jak chociażby z drabiną, ale to lenistwo twórców którzy przygotowywali wszystko na podstawie gdzie Lee jest sam.

Co do drugiego sezonu - myślisz że Clem będzie w to jakoś uwiązana czy dostaniemy zupełnie inną historię? Bo ja już czytam różne teorie z których najciekawsza mówi o timeskipie o parę lat i sterowaniu dorosłą już Clem :D

Lool, ja powstrzymałem przed zjedzeniem tego mięcha. Ma się refleks! No ta głowa była zajebista. I ten tekst "Nie znoszę, gdy tak na mnie patrzysz. Brakuje mi twojego uśmiechu." padłem :D

Co do epilogu. Wszyscy mówią, że to może być Omid i Christa. A jak tak sobie myślę, że przecież to mogą być jakieś nieznane truposzki :D Taki troll od twórców, jak z tą ręką.

Jeśli w 2 sezonie miałaby być dorosła Clem, to po co epilog na końcu? To by było najciekawsze i najfajniejsze, ale kupy się nie trzyma. Wkurzę się tylko, jeśli w 2 sezonie mielibyśmy dostać zupełnie inną historię.

• 2 tygodnie później...

Witam,

Ja ostatnio kupiłem grę Batman Arkam City oraz moratl kombat z dodatkiem Freddiego Krugera. Gra naprawdę miazga.

Bioshock 2

Dostałem tę grę gratis do zakupu konsoli i jakoś odruchowo odłożyłem ją w kąt kosztem znanych mi produkcji. Ostatnio jednak z nudów sięgnąłem po to i zostałem niesamowicie mile zaskoczony. Fabuła jest prosta - znajdujemy się w podwodnym mieście Rapture które najwyraźniej najlepsze czasy ma już za sobą. Jesteśmy tzw. Big Daddym czyli swego rodzaju Robocopem, tyle że naszym strojem jest potężny skafander płetwonurka i wyruszamy na poszukiwania Elenore tzw. Litte Sister z którą jesteśmy związani od czasów pierwszej gry. Na naszej drodze staje wiele niebezpieczeństw, głównie z rąk niedobitków którzy pozostali w mieście i są na usługach matki Elenore z którą mamy na pieńku. Gra jest bardzo rozbudowana, opcje doskonalenia naszej postaci są praktycznie nieskończone. Do naszej dyspozycji są karabiny, strzelby, granatniki, miotacze harpunów, do tego jeszcze cała gama tzw. plazmaidów od miotania ogniem przez zamrażanie, aż nawet po hipnozę. W każdej części miasta spotykamy różnych przeciwników, każda część miasta jest inaczej zbudowana, twórcy naprawdę nie żałowali czasu podczas pracy nad stroną graficzną. Szczerze polecam wszystkim fanom FPS'ów.

Swoją drogą posiada ktoś oryginalną pierwszą część tej gry? Chętnie bym wymienił parę złotych na płytę ;)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Bardzo sobie cenię Bioshocka. Obie części są świetne. Wciągają jak bagno. Pierwszą cześć nawet wycalakowałem.

Swoją drogą do Bioshock 2 jest bardzo fajne fabularne DLC z wciągającą osobną historią. Naprawdę polecam wydać kilkaset punktów na to DLC.

Osobiście po ograniu Black Opsa 2 przerzuciłem się na Far Cry 3. Po kilku godzinach grania jestem bardzo zadowolony.

16476371734edf391100c30.jpg

• 4 tygodnie później...

Zakupiłem ostatnio Fifę 2013 na konsole. Gra się fajnie ale nie umiem zrobić żadnej sztuczki, zna ktoś może jakieś fajne triki?

Masz tutorial w fifie jak robić tricki

Panowie, a są może miłośnicy serii NBA 2k ? zastanawiam się czy kupić 2k13, ktoś miał okazję zagrać. ? ;) Biorąc pod uwagę poziom poprzednich produktów np. 2k11 to chyba najnowsza wersja nie jest zła? :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...