Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

J/w - Street Fighter i inne tego typu bijatyki, gry wręcz stworzone do gry na jednej konsoli we dwóch. Oprócz tego jak lubisz te anime to polecam ci Dragon Ball Ragging Blast, zresztą chyba już dwójka wyszła, naprawdę fajna bijatyka. Może FIFA? Nie wiem, jak jeszcze coś sobie przypomnę to dopiszę.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli chodzi ci o mocny tytuł na xboxa to ja szczerze polecam UFC UNDISPUTED 2010. Gra jest niesamowita. Grafika stoi na niesamowicie wysokim poziomie. Jak dla mnie wszystko jest tam dopracowane. Dużo zawodowych zawodników, możliwość tworzenia swoich, super tryb kariery. Gwarantuje ci że przy tym tytule, nawet grając player vs player nie bedziesz się nudził.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Styl:  Jasny

Ja osobiście mam UFC 2010 i jakoś nie zauważyłem żeby grafika stała na niesamowicie dobrym poziomie nawet nie zauważyłem żeby stała na dobrym poziomie :roll: To prawda gra wciąga i wiele godzin można nad nią spędzić, ale nie jest ona jakaś niesamowita i jest dużo rzeczy, które można dopracować np. u mnie prawie za każdym razem zawodnik po nokaucie pada tak samo, za każdym razem wypada mu szczęka.... można by tak chwilę wymieniać gra jest bardzo ciekawa przez xbox live lub gdy walczysz ze znajomymi :P. A ja sobie aktualnie pykam w Fife 11 i polecam, gra jest zrobiona super i dość znacząco różni się od poprzedniczek, gra jest bardziej żywa, szybsza no i kariera ciekawa i możliwość grania przez live w 11 miazga :) Polecam

Dla mnie UFC w HDMI prezentuje się na prawdę bardzo dobrze. No i Montana pytał o grę z kolegami więc tytuł jest jak najbardziej odpowiedni do takiego typu rozgrywki. A pytanie mam do Fify. Co lepiej się prezentuje ostatni PES czy Fifka ?

Punksigcultkopia.png

gggggc.png

17.07.2011-...

WCE STREAK

Grałem w demo Pesa jak i przed "kupnem" Fify grałem w demo i PES się chowa w tym roku przy Fifie oczywiście IMO :P PES się tym razem nie postarał i nie przyciąga niczym ciekawym.....

A jak jest z czcionką na konsoli? Bo czytałem gdzieś że strasznie niewyraźnie i nie da się tego uregulować. I miałem obawy. To była jakaś wada czy wszystko jest ok w finalnej wersji ?

Punksigcultkopia.png

gggggc.png

17.07.2011-...

WCE STREAK

A no są problemy, ale jak odpalasz w HD to problem znika, ale co Ty tam chcesz czytać tam chodzi o grę ! :) (i już nie pisz takich pojedynczych pytań jak masz jeszcze jakieś to napisz ich kilka, bo zrobi się spam)

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

UFC 2010 to najlepsze demko na rynku :) Demko króluje u mnie zawsze gdy wpadają kumple na piwo. Robimy zwykle turniej każdy z każdym do 2 wygranych. Emocji co nie miara. Intuicyjne sterowanie sprawia, że nawet osoby nie mające styczności z padem szybko zaczynają kumać o co biega i po chwili padają znakomite nokauty. Muszę w końcu kupić pełną wersję :)

edit:

Dzisiaj startuje beat Gearsów 3 dla preorderowców :) już nie mogę się doczekać! Jak mnie dwa tygodnie nie będzie to właśnie dlatego :D

16476371734edf391100c30.jpg

• 3 miesiące temu...

Cześć wszystkim! Posiada ktoś na X'a 360 grę TNA Impact? Podoba wam się czy nie? Z gier o tematyce wrestlingu mam tylko SvR 2011 i SvR 2007, jak na tle tych gier wypada Impact? Z góry dzięki

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Grałem w swojej karierze gracza w kilka wrestlingowych tytułów zarówno na PSX, PS2, PC i Xboksa i TNA iMPACT jest słaby jak barszcz. Piszę to jako fan TNA. Nie polecam, a wręcz odradzam tą grę. Pamiętam, że żałowałem wydanych 30 zł ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Kurcze zaktualizowałem moją przerobioną konsolę przez xbox live i to był cholerny błąd. Jak by komuś przyszło to samo do głowy to odradzam, bo przez tą aktualizację nie mogę już grać w piraty i muszę na nowo przerabiać mojego xboxa. Pisałem o tym na forum o xboxach i napisali, że to jedyne wyjście ponownie przerobić. Piszę to żeby nikt nie popełnił mojego błędu i teraz mogę grać tylko w GTA IV, bo to mam tylko oryginalne :cry:

Witam co myślicie o wwe 12 z tego co piszą technicznie ma być lepsza od svr 2011 ale z targów E3 jak oglądałem to specjalnie mnie nie zaskoczyła ale czekam z nadzieją no svr 2011 samo w sobie nie jest złe ale jest do trzego sie przyczepić piszcie :)

Kurcze zaktualizowałem moją przerobioną konsolę przez xbox live i to był cholerny błąd. Jak by komuś przyszło to samo do głowy to odradzam, bo przez tą aktualizację nie mogę już grać w piraty i muszę na nowo przerabiać mojego xboxa. Pisałem o tym na forum o xboxach i napisali, że to jedyne wyjście ponownie przerobić. Piszę to żeby nikt nie popełnił mojego błędu i teraz mogę grać tylko w GTA IV, bo to mam tylko oryginalne :cry:

Się nieźle wkopałeś koleś. Ja myślałem, że najwyżej mogą Cię zbanować na Xbox Live, ale to, że musisz znowu przerabiać, żeby na piratach jeździć, to się nie spodziewałem. Dzięki za info, bo możliwe, że ten sam błąd bym zrobił.

Nie mów do mnie koleś jasne koleś ? Chodzi o to, że ta aktualizacja wgrywa coś do napędu. Zawsze odpalałem nowsze gry za pomocą płyty activate.iso i teraz jest za każdym razem gdy wkładam płytę odtwórz dvd. I tyle z grania mam tak już od miesiąca i dałem rade przejść 3 razy GTA 4 :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...