Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Być może ktoś z was jest zainteresowany, lub planuje nabyć Assasins Creed 2. Oto lista achievmentów:

* The Birth of an Assassin - Odródź się jako Ezio Auditore Da Firenze (20G)

* Arrivederci Abstergo - Ucieknij z Abstergo (20G)

* Welcome to the Animus 2.0 - Wejdź do Animusa 2.0 (20G)

# The Pain of Betrayal - Ukończ pierwszą sekwencję DNA (30G)

# Vengeance - Ukończ drugą sekwencję DNA (30G)

# Exit the Son - Ukończ trzecią sekwencję DNA (30G)

# Bloody Sunday - Ukończ czwartą sekwencję DNA (30G)

# The Conspirators - Ukończ piątą sekwencję DNA (30G)

# An Unexpected Journey - Ukończ szóstą sekwencję DNA (30G)

# The Merchant of Venice - Ukończ siódmą sekwencję DNA (30G)

# The Impenetrable Palazzo - Ukończ ósmą sekwencję DNA (30G)

# Masquerade - Ukończ dziewiątą sekwencję DNA (30G)

# Bianca's Man - Ukończ dziesiątą sekwencję DNA (30G)

# The Prophet - Ukończ jedenastą sekwencję DNA (30G)

# The Vault - Ukończ czternastą sekwencję DNA (Silver, 30G

* Undertaker - Odkryj Grobowiec Asasynów pod kościołem Santa Maria Novella (20G)

* Venetian Gladiator - Odkryj Growbowiec Asasynów w kościele Santa Maria della Visitazione (20G)

* I can see your house from here! - Odkryj Grobowiec Asasynów w Torre Grossa (20G)

* Hallowed be thy name - Odkryj Grobowiec Asasynów w Basilica di San Marco (20G)

* Prison Escape - Odkryj Growbowiec Asasynów w fortecy Rocca di Ravaldino (20G)

* Choir Boy - Odkryj Grobowiec Asasynów w kościele Santa Maria del Fiore (20G)

* Myth Maker - Odnajdź 8 statuetek w Monteriggioni (5G)

* Vitruvian Man - Odnajdź wszystkie 20 części filmu Obiektu 16 (20G)

Bleeding Effect - Ukończ trening i wejdź ponownie do Animusa (30G)

* Macho Man - Obroń honor kobiety (10G)

* Steal Home - Wygraj wyścig ze złodziejami (10G)

* Show your Colors - Ubierz Noś czapkę rodu Auditore w każdym mieście (10G)

* I like the view - Synchronizuj 10 punktów widokowych (10G)

* High Dive - Wykonaj Skok Wiary ze szczytu budynku Giotto's Campanile we Florencji (10G)

* Mailman - Przechwyć kuriera Borgiów (10G)

* Tip of the Iceberg - Wykorzystaj Wzrok Orła by zeskanować Runę (Glyph) w otoczeniu (10G)

* A Piece of the Puzzle - Odkryj kawałek filmu Obiektu 16 (10G)

* Art Connoisseur - Kup obraz z Florencji i Wenecji (10G)

* Handy Man - Rozbuduj budynek w swojej posiadłości (10G)

* Podestà of Monteriggioni - Osiągnij 80% wartości swojej posiadłości (30G)

* Perfect Harmony - Przefarbuj ubrania na kolory Wetland Ebony i Wetland Ivory (10G)

* In Memory of Petruccio - Zbierz wszystkie piórka (30G)

* Red Light Addict - Wydaj 5000 florenów na kurtyzany (10G)

* Man of the People - Rzuć ludowi więcej niż 300 florenów (10G)

* Victory lies in preparation - Zdobąć wszystkie ukryte ostrza, sakiewki i wzmocnienia zbroi (10G)

* Perfect Harmony - Przefarbuj ubrania na kolory Wetland Ebony i Wetland Ivory (10G)

* In Memory of Petruccio - Zbierz wszystkie piórka (30G)

* Red Light Addict - Wydaj 5000 florenów na kurtyzany (10G)

* Man of the People - Rzuć ludowi więcej niż 300 florenów (10G)

* Victory lies in preparation - Zdobąć wszystkie ukryte ostrza, sakiewki i wzmocnienia zbroi (10G)

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Jeśli chodzi o GTA4 to planuje zakup dodatków na płycie, głównie z tego powodu że 4 dawno już sprzedałem :)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Pany, mam problem. Nie każda wypalona przeze mnie gra chce śmigać na mojej przerobionej konsoli. Np. SvR 2010 działa, ale już taki PES2010 nie uruchamia się. Dziwne to bo najpierw przed wypaleniem sprawdzam obraz odpowiednim programem, który wykazuje że wszystko jest ok.

W ogóle mnie piractwo nie interesuje jeśli chodzi o xboxa, lecz wiem że dema wypalane musiały być na DVD ze znaczkiem "-" minus.

Już 2100 MP kupione, ale jestem napalony na ten dodatek. Modjo jak będzie jakiś darmowy tydzień jak przy premierze TLAD to się już nie wymigasz od batów na multi :D

Dziś zainicjowałem grę w Tekken'a 6. Spotkałem się z przyjaciółmi i zaczęła się zabawa, multiplayer na każdej grze daje wielkie emocje, łatwo też wpadają zabawne teksty i bardzo miło się spędza czas, a Tekken wyśmienity. Bałem się co do systemu rage, że może to zniszczyć klimat gry, jednak mogę zapewnić was, że nie jest to wielki negatyw, da się żyć a skłonny byłbym nawet do zaliczenia tego do plusów. Sporo nowych postaci, co na pewno przechodzi na stronę pozytywów. No i ta maniakalna uciecha z wygranej, polecam, polecam i polecam.

Choć mam jakieś negatywne emocje co do najnowszej produkcji THQ, a wam się podoba ?

Od kilku dni ostro pogrywam w Fife10. Przyznam, że każda poprzednia (pc-towa) wersja odrzucała mnie od monitora po rozegraniu jednego meczu. Nie inaczej było z tegoroczną pc-tową wersją. Jednak wersja na X'a jest moim zdaniem niesamowita. Animacja, swoboda rozgrywki jest pierwszy raz dużo lepsza niż w PES'ie. Wczoraj włączyłem nowego PES'a i jakoś wydaje mi się identyczny jak zeszłoroczny, bez jakichś dobrych ulepszeń. Ale z sentymentu dam sobie trochę czasu i pogram również w grę do KONAMI, a nóż mnie wciągnie tak jak co roku.

estevez ja wypalam wszystko na "+". Jest sprawa że wprowadzili teraz chyba czwarty poziom zabezpieczeń i z tego co wiem te gry chodzą tylko na iXtreme 1.6.

• 2 tygodnie później...

Największa premiera roku już za nami, kto ma Modern Warfare 2 i chce pograć w multi :)

estevez ja wypalam wszystko na "+". Jest sprawa że wprowadzili teraz chyba czwarty poziom zabezpieczeń i z tego co wiem te gry chodzą tylko na iXtreme 1.6.

Już problem rozwiązałem wcześniej, tzn. rozwiązał się sam, bo wszystko śmiga :) Nie wiem, którą przeróbkę mam, ale przerabiałem 3 tygodnie temu, konsole mam najnowszą więc raczej i przeróbka powinna być najnowsza dostępna :)

Największa premiera roku już za nami, kto ma Modern Warfare 2 i chce pograć w multi :)

Modern Warfare 2 , też na to czekam , będę mięć dopiero jutro , jak wrażenia z tego nowego CoD'a?Mój kolega zimin skomentował to tak: ch*jstwo,zje*ana gra i ustawił sobie opis godzinę po tym jak dostał grę: "Sprzedam MW2".

Ja teraz gorąco polecam Borderlands. Gram już dość długo bo 14 lvl wbity, nie wiem czy to duży w skali gry, ale raczej nie. Jest i tryb Arena więc jak ktoś zakupiłby grę to zapraszam. ;)

Wrażenia: na początku jakoś mnie nie rzucił MW2 na kolana, ale im więcej gram tym więcej chcę grać i mam coraz lepsze zdanie o tej grze :) jest wyjebista po prostu. Jedyny mankament to krótka kampania, ale za to jaka. Filma akcji normalnie :D

A jak Multiplayer?

na początku jakoś mnie nie rzucił MW2 na kolana, ale im więcej gram tym więcej chcę grać i mam coraz lepsze zdanie o tej grze :) jest wyjebista po prostu

to się tyczy też multiplayera :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...