Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dysk daje to, że możesz na niego wgrać grę i przez to gra chodzi szybciej, szybciej się ładuje itp. (płyta z grą musi być w konsoli). Można również ściągać rzeczy z Live'a, bo na karcie pamięci raczej nie da rady. I to by było na tyle. ;)

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Wgrywasz grę na dysk = gra jest w lepszym stanie co ma znaczenie jeśli ją sprzedajesz dalej, konsola prawdopodobnie dłużej pociągnie :P

16476371734edf391100c30.jpg

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Pojade lekko laicko. W tym tygodniu stałem się szczęśliwym posiadaczem XBOXA 360 Elite. Wszystko fajnie ale mam problem z połączenie z Xbox Live. Teoretycznie połączenie z internetem jest sprawne, bo po teście tak mi wskazuje, jednak gdy próbuje założyć konto to podaje mi być spróbował później. Wiece w czym może być problem?

Witaj w rodzinie :) masz już jakieś gry, polecam Gears of War, Bioshock, FIFA10, Assassin's Creed, DIRTa. Stanowczo odradzam TNA iMPACT ta gra to straszne gówno, ale chętnie sprzedam ;) Co do Twojego problemu nie wiem o co chodzi, zobacz na stronę http://onlinecenter.pl/ lub na ich forum, tak jest krok po kroku jak założyć konto. http://www.onlinecenter.pl/Artykuly/Kon ... -Live.html

Zmień ustawienia regionalne na np. Irlandię. Miałem tak samo. ;)

PietreQ dzięki, czasem jak widać najprostsze rozwiązania pomagają.

Czekam na zaproszenie :)modjo85 PL

Czekam na zaproszenie modjo85 PL

jak siąde do konsoli do na pewno podeślę :) a nie wiem czy dobrze widziałem - ogólnie korzystanie z Live'a jest płatne po wygaśnięciu triala? To dranie! :P

Tak czy inaczej w poniedziałek przerabiam konsole, bo nie jestem na tyle zapaleńcem by wydawać po 200 PLN za gry :) Szczególnie gdy ma się konto premium na Rapidshare i można ściągnąć co się chce. Jak dobrze gdzieś wyczytałem, to granie na Live przy przerobionej konsoli grozi banem? Rzekomo trzeba grać na piratach sprawdzonych grup... Może ktoś z użytkowników, którzy już tak grali się wypowiedzą.

Póki co jestem w fazie przestawiania się na grę padem, skołowałem sobie GTA4 i przyznam że trochę niełatwo mi się przestawić biorąc pod uwagę, że szponciłem w to na pececie przy użyciu myszki w klawy. Nie wspomne już o FPS'ach, bo na konsolach nigdy w takowe nie grałem, bo nie ogarniałem.

To znaczy wiesz, tak naprawdę, to masz 3 miesiące Live'a darmowego, z tym, że aby(po skończeniu pierwszego) mieć kolejne dwa, musisz utworzyć nowy profil, a co za tym idzie, będziesz miał 0 kasy, etc.

Jak tam chłopcy rozkoszujecie się już nowym wrestlingiem ? Bo ja mam jakieś mieszane uczucia, ale tak naprawdę mało grałem więc nie będę się na razie wypowiadał. Kolejną grą jaką posiadam od kilku dni jest TEKKEN 6 strasznie jestem tym faktem pod jarany, ale też mało grałem, wszystko przez szkołę. Tekken to oczywiście klasyka, czekam na weekend :waving:

No właśnie jak tam z tekkenem? W trójkę kiedyś grałem latami :) Aktualnie nadal męczę fifę i to głównie w meczach online. Jakoś nie mogę się oderwać. A propos mam do sprzedania DIRTa i TNA iMPACT :) dziś chyba wystawię na allegro.

A ja męczę nowy wrestling. I powiem tak - trochę się zmieniło na plus lecz trochę na minus. Ostatnio w jednym pojedynku grałem chyba "Kryszczynem" i w pewnym momencie przeciwnik chciał mnie ze zepchnąć z narożnika lecz ECW Champion "złapał" się tych lin i się utrzymał na narożniku, nie było by w tym nic dziwnego, ale liny były że tak powiem wyżej niż głowa Christian'a a rękę miał na wysokości tułowia. Często też zdarza się sytuacja kiedy lina na samym dole w niewyjaśniony sposób się wygina w stronę ringu. :P

Ja ostatnio 'zakupiłem' następujące gry. FIFA 10, SvR 10, Brutal Legend, Batman:AA i Borderlands pierwsze wrażenia za parę dni. ;)

A ja nie wiem co sie dzieje ze mną, odpalam X'a na max godzine dziennie, czasem co kilka dni i gram tylko w GH Metallike :P. Może poprawi się to po kupnie dodatku do GTA IV. Według mnie jest to must have, po świetnym Lost and Damned dostajemy drugi, jeszcze lepszy pod względem możliwości (klimatu z TLAD raczej nie pobije, wojny motocyklowych gangów, dużo dobrej muzyki wymiata) DLC. Ktoś z forum zamierza kupić ? Wersja pudełkowa czy pobrana z Xbox Live ? Ja pobieram z Xbox Live, TLAD kupione mam więc nie potrzebne mi jest kupienie go znowu. Pudełka też mam więc sobie wydrukuje okładkę i będzie gitara. Jednak mieć coś kupione ale czego nie można zobaczyć tak na pułce ssie ;).

Nie mogę jeszcze ocenić z dokładnością, ale tekken to TEKKEN, klasyka sama w sobie, też męczyłem tryliony godzin w 'trójkę' mam nadzieję, że teraz się to nie zmieni, więcej opisze po weekendzie (dużo nauki). Co do batmana, to cudowna grafika, naprawdę nigdy nie widziałem lepszej, choć z braku czasu nie grałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...