Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Witam wszystkich użytkowników maszyny The Billa. Zapraszam do dowolnej dyskusji o tym sprzęcie i grach. W co aktualnie gracie, co zamierzacie kupić, co sprzedajecie na allegro itp, pytania porady - słowem wszystko! Osobiście kończę zbierać flagi w Assassin's Creed i przymierzam się powoli do kupna FIFA 10, liczę że będzie jakaś dobra promocja w media markt jak w tamtym roku. Niestety nie miałem okazji jeszcze pograć w demo - powód brak golda co najmniej jeszcze przez miesiąc.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dobra, to tak. Może ktoś grał w Batman Arkham Asylum? Bo zamierzam się do kupna owej gierki tylko nie wiem czy się opłaca czy poczekać i przeznaczyć pieniądze przeznaczyć na coś innego (Fifa10, SvR10, Asasassin2)?

Batmana zamierzam kupić jak będzie w okolicach 100. A propos na allegro staniał trochę miesięczny gold, jest po 22 zł.

Co do moich planów na przyszłość to zamierzam kupić, GH 5, Fifę 10 i SvR 10. Co do gier, że tak powiem z fabułą to czekam do okolic gwiazdki. Wtedy największy wysyp i kasy i gier. ;)

Mnie na pewno nie ominą takie hity jak: Need For Speed Shift, FIFA 10 oraz SVR 2010. :) Posiadam, Colin'a McRae Dirt 2 i powiem, że jest nawet ciekawy. :) Co prawda nie grałem w niego na razie wiele razy, bo dopiero od niedawna znalazłem czas na wszystko, lecz zamierzam grać dalej. Mógłby ktoś jeszcze polecić jakieś hity? :P

Właśnie ja mam pytanie :D Czy jak mam konsole przerobioną ( wersja 1.6 ) to czy mogę posiadać konto Gold? I pytanie jeszcze jedno jak mogę :) to gdzie można zakupić takie konto?

No oczywiście, ja tak mam. ;) Jak pierwszy raz wchodzisz na live'a to masz 3 konta gold aktywne przez miesiąc. A później to już tylko kupno, czy to kodu na allegro, czy poprzez samą konsolę.

A konto musi być zrobiony na jakiś inny kraj czy musi być Polska?

Może być inny, na przykład Irlandię polecam. ;)

• 4 tygodnie później...

Ma ktoś może FIFA 10? Możemy ustawić się na mały sparing :) Kupiłem wczoraj i jestem w pełni zadowolony, polecam wszystkim fanom futbolu.

Cholera, Pablo, ile kosztuje? Ja jestem chętny na partyjkę GoW 2, ew. Fifa Street 3, SvR 09.

W Media miała być jakaś promocja na Fife 10, prawda to ? Cena o ile pamiętam miała wynosić 129 albo 139 zł.

Ja mam, gra jest super.. jednak jeden problem.. koniec z Goldem. Tak więc, jeżeli sobie takie konto zakupię to czemu nie?

W empiku była po 149 zł teraz grubo ponad 2 stówy. Ja kupiłem w media markt za 170 zł plus piłka abibasa.

Cześć, mam do was pytanie.Jestem posiadaczem Xboxa (Arcade) od Sierpnia, który jak wiadomo nie posiada dysku twardego.Ostatnio na allegro zobaczyłem takowy o pojemności 20 GB za 100 zł(używany)...Czy waszym zdaniem to dobra cena za dysk?Przede wszystkim jakie profity daje posiadanie w swoim x-klocku hard drive'a?Z góry dzięki ,pozdrawiam...

Sergio+Aguero07.png

shejmussygna.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...