Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Xbox 360 corner - temat dowolny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Witam wszystkich użytkowników maszyny The Billa. Zapraszam do dowolnej dyskusji o tym sprzęcie i grach. W co aktualnie gracie, co zamierzacie kupić, co sprzedajecie na allegro itp, pytania porady - słowem wszystko! Osobiście kończę zbierać flagi w Assassin's Creed i przymierzam się powoli do kupna FIFA 10, liczę że będzie jakaś dobra promocja w media markt jak w tamtym roku. Niestety nie miałem okazji jeszcze pograć w demo - powód brak golda co najmniej jeszcze przez miesiąc.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

33

• DonCarlos

19

• Rejden

19

• CezarMVP

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dobra, to tak. Może ktoś grał w Batman Arkham Asylum? Bo zamierzam się do kupna owej gierki tylko nie wiem czy się opłaca czy poczekać i przeznaczyć pieniądze przeznaczyć na coś innego (Fifa10, SvR10, Asasassin2)?

Batmana zamierzam kupić jak będzie w okolicach 100. A propos na allegro staniał trochę miesięczny gold, jest po 22 zł.

Co do moich planów na przyszłość to zamierzam kupić, GH 5, Fifę 10 i SvR 10. Co do gier, że tak powiem z fabułą to czekam do okolic gwiazdki. Wtedy największy wysyp i kasy i gier. ;)

Mnie na pewno nie ominą takie hity jak: Need For Speed Shift, FIFA 10 oraz SVR 2010. :) Posiadam, Colin'a McRae Dirt 2 i powiem, że jest nawet ciekawy. :) Co prawda nie grałem w niego na razie wiele razy, bo dopiero od niedawna znalazłem czas na wszystko, lecz zamierzam grać dalej. Mógłby ktoś jeszcze polecić jakieś hity? :P

Właśnie ja mam pytanie :D Czy jak mam konsole przerobioną ( wersja 1.6 ) to czy mogę posiadać konto Gold? I pytanie jeszcze jedno jak mogę :) to gdzie można zakupić takie konto?

No oczywiście, ja tak mam. ;) Jak pierwszy raz wchodzisz na live'a to masz 3 konta gold aktywne przez miesiąc. A później to już tylko kupno, czy to kodu na allegro, czy poprzez samą konsolę.

A konto musi być zrobiony na jakiś inny kraj czy musi być Polska?

Może być inny, na przykład Irlandię polecam. ;)

• 4 tygodnie później...

Ma ktoś może FIFA 10? Możemy ustawić się na mały sparing :) Kupiłem wczoraj i jestem w pełni zadowolony, polecam wszystkim fanom futbolu.

Cholera, Pablo, ile kosztuje? Ja jestem chętny na partyjkę GoW 2, ew. Fifa Street 3, SvR 09.

W Media miała być jakaś promocja na Fife 10, prawda to ? Cena o ile pamiętam miała wynosić 129 albo 139 zł.

Ja mam, gra jest super.. jednak jeden problem.. koniec z Goldem. Tak więc, jeżeli sobie takie konto zakupię to czemu nie?

W empiku była po 149 zł teraz grubo ponad 2 stówy. Ja kupiłem w media markt za 170 zł plus piłka abibasa.

Cześć, mam do was pytanie.Jestem posiadaczem Xboxa (Arcade) od Sierpnia, który jak wiadomo nie posiada dysku twardego.Ostatnio na allegro zobaczyłem takowy o pojemności 20 GB za 100 zł(używany)...Czy waszym zdaniem to dobra cena za dysk?Przede wszystkim jakie profity daje posiadanie w swoim x-klocku hard drive'a?Z góry dzięki ,pozdrawiam...

Sergio+Aguero07.png

shejmussygna.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
    • MattDevitto
      To mnie uspokoił
  • Dodaj nową pozycję...