Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SuperMex w drodze po World title?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

450px-HernandezLockdown.jpg

Shawn Hernandez w TNA jest od 6 lat. Swoje największe sukcesy odnosił w teamie z Homicide'm. LAX przez długi czas rządziło w dywizji tagów. Niezapomniane waki, akcje, momenty. W pewnym momencie coś się wypaliło. Hernandez odniósł kontuzję i wrócił odmieniony. TNA zaczęło go promować jako pierwszego latynowskiego wrestlera który zdobędzie world title. Hernandez porzucił swoje uliczne wdzianko na rzecz dość śmiesznych ciuchów, lecz w barwach Meksyku (o ile się nie mylę). Dostał nowy mocno klimatyczny

;) theme. I co najważniejsze całkiem duży push. Na sam początek rozklepał przecież Joe, po czym odebrał swoją walizkę z world title. Ogólnie sądzę, że szykuje się coś wielkiego dla Hernandeza. Być może TNA chce zorganizować jakieś PPV w Meksyku z main eventem w którym wystąpi właśnie SuperMex? . Coś jest na rzeczy. P.S. Wcześniej myślałem, że Hernandez nie zna zbytnio angielskiego, bo przy micu pojawiał się bardzo rzadko i zwykle nawijał tam coś krótkiego po swojemu. A jednak potrafi coś tam przygadać. Zapraszam do wypowiedzi w temacie
IMG_9342.jpg

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

2

• IIL

1

• k4rol-13

1

• Łajt

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   995
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

Nie jestem zbytnio ucieszony tym faktem. O wiele bardziej wolałbym, aby to Homicide, otrzymał taką szansę. Dlaczego ? ponieważ Hernandez w solowych walkach, po prostu, zamula. Do tego, dali mu kiepski theme - fakt, meksykańskie zawsze były do kitu, ale ten jest fatalny. Przydałby mu się jakiś manager, jak Hector Guerrero. Generalnie push ten rozumiem poprzez próbę ściągnięcia uwagi fanów zza płd granicy USA. Kiedyś wypłynął pewien news, w którym okazało się, że WWE ma tam ogromną rzeszę fanów i być może dlatego, TNA stara się odbić tamten rynek.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Przydałby mu się jakiś manager, jak Hector Guerrero

mówisz i masz- vide ostatni impact

Ogólnie jestem fanboyem Hernandeza, ale jakoś ten nowy gimmick mi nie podchodzi. Nie to że jest zly, po prostu wolałem go w wersji Latin Gringo, przynajmniej miał fajny theme... Ale jeśli na te rzeczy się nie będzie zwracać uwagi/ przyzwyczai się, to jak najbardziej widzialbym go z pasem HW. W ringu jest bardzo dobry i nie zgodzę się że w solowych walkach zamula, co prawda w TNA za dużo sam nie powalczył, a ostatnia walka z Homicidem była słabo-średnia, ale np jakieś pół roku temu miał świetną walkę z Necro Butcherem w JAPW. Z miciem jest troche gorzej, ale też nie tragicznie, plus w końcu od gadania może być manager, ważne że Hernandez ma jakąś tam charyzmę i publika go lubi ( choć to pewnie dlatego że jest facem.. :roll: ) Co do pushu, to zanosi się na to, że sam rozwali Światową Elitę, to mi się mniej podoba, bo w samo WE też potrzebuje promocji, a taka porażka z jednym wrestlerem im nie pomoże...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie ma co tu sie rozpisywać. hernandez jesat w Main Evencie kosztem LAX. Czy to jest fair wobec Homicide'a? Niby tak, w końcu ten mniejszy miał pas X division. Ale tylko miesiąc i to też tak z łaski, żeby utrzymać go [Homicide'a] w federacji. Choc w Hernandeza w LAX bardzo lubię, nie sadzę, by w solowej karierze będzie mu tak dobrze jak w tagu. Ciężsi zawodnicy, większa konkurencja... Meksykanin może się nie wybić. I choć posiada walizkę z Fist of fired, to nie jest pewne, iż zdobędzie WHC. Niby teraz krąży i czyha na ten pas, ale w sumie teraz zbliża się BFG i raczej wątpię, by wykorzystał tę walizkę ja przed lub na najważniejszej gali tego roku.

W ringu jest bardzo dobry i nie zgodzę się że w solowych walkach zamula, co prawda w TNA za dużo sam nie powalczył, a ostatnia walka z Homicidem była słabo-średnia

ostatnio ciężko znaleźć walkę z udziałem tegoż meksykanina, gdzie wykorzystał w pełni drzemiący w nim świetny potencjał. Może to i brak formy po kontuzji. Należy jednak łudzić się tym, że szybko to się mieni :t_up:

Przydałby mu się jakiś manager, jak Hector Guerrero.

Myślę, że na to powolutku sie zapowiada, i wiem, że będzie to wspaniała decyzja ze strony zarządu, Oczywiście, jeśli tak się stanie :)

Z mojej strony na razie tyle :)

• Reputacja:   6

Ostatni iMPACT wprowadził sporo zamieszania. Kto nie oglądał niech dalej nie czyta:

W każdym razie Hernandez został "zdradzony" przez swojego partnera Homicide'a. W sumie nie dziwie się takiemu posunięciu TNA. W końcu już dawno zrezygnowali z LAX. Feud między dwoma byłymi członkami to klasyka. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to jakaś minutowa walka. Oby obaj wrestlerzy pokazali coś więcej. Jakaś ciekawa stypulacja na Bound 4 Glory mile widziana. A Hernandez jeszcze nie jest wystarczająco dobrze wypromowany na main eventy. Chociaż materiał z niego dobry.

16476371734edf391100c30.jpg