Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy tag team w historii.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ostatnia wypowiedź była 4 czerwca więc jeszcze mogę się wypowiedzieć w tym temacie , jeśli chodzi o to , który tag team był dla mnie najlepszy to napisze tak , że bez wątpienia wybieram Dudley Boyz za to wszystko co zrobili oni dla WWF i ECW to poprostu naprawdę było coś. Chyba każdy fan szczególnie Ery Attitude pamięta pamiętną walke z 1 kwietnia 2001 roku WM XVII Houston , Texas walka TLC o pasy WWF Dudley Boyz vs E & C vs Hardyz Boyz , może nie obronili pasów , ale pokazali wtedy , że są znakmitym tag teamem , jeśli jeszcze dobrze pamiętam odbyła się jeszcze jedna walka tego typu i chyba walczyły ze sobą także te 3 tag teamy , ale mogę się mylić. W ostatnim czasie zacząłem oglądać walki ze starego ECW , zza czasów właśnie Dudley Boyz , Tommego Dreamera czy też Sabu , a także innych ikon ECW. Jeśli ktoś oglądał hardcorowe matche z udziałem Dudley Boyz to chyba powinien wiedzieć czemu wybrałem właśnie ich walki typu table match to była rozwalanka z ich udziałem , albo była taka sytuacja kiedy to podpalili stół i rzucili na niego Dreamera , to było coś , teraz to nawet stołów już nie widzimy :P , ale i tak ich walki mam w pamięci. Teraz są w TNA tylko szkoda mi tego , że ich tag team się powoli rozpada , przecież oni w walkach tag teamowych są fenomenalni , może nie tak jak kiedyś , ale jeśli teraz w TNA wprowadzą pas Hardcore to będziemy mogli ujrzeć coraz więcej walk zbliżonych napewno poziomem do ECW , choć dopóki tego nie zobacze to nie uwierze :roll: . Ale jeśli tak się stanie to wtedy chętnie bym zobaczył jakiś hardcore monsters ball match powiedzmy z udziałem Abyssa , Dreamera , Brtohera Rey'a , Brothera Devona , Ravena , RVD to było by coś.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LC Edgar

1

• Artiquno

1

• Bajo

1

• Jacob

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja zastanawiałem się pomiędzy Rated RKO, Dudley Boyz i Edge & Christian. Wybrałem E&C, zawsze ich lubiłem, walki też mieli nie najgorsze. Szkoda, że się rozpadli.

Co wy wszyscy tak z tym DX? Owszem Shawn Michaels był jasnym punktem tej stajni (bo chyba nie nochal) mieli pare udanych walk i to wszystko. Najlepszy tag team w historii musiał się jakoś zapisać, a według mnie zapisały się 3 tag teamy - E&C, Dudley Boyz i The Hardy Boyz. Dlaczego? Ano dlatego że te drużyny jako pierwsze w historii walczyły w Triple Threat TLC Tag Team! No i oddaje głos na E&C gdyż to oni wygrali te walki (Summerslam 2000 i Wrestlemania X-Seven)

Ja miałem dylemat pomiędzy The Hardys Boyz E&C oraz Dudley Boyz.UrbanOn mało tego że jako pierwsi w historii walczyli w Triple Threat TLC Tag Team ale mój zdaniem to był najlepszy pojedynek TLC do dzisiaj.Boże co tam się działo.The Hardys zawsze będzie zapamiętanym Tagiem.Dudley Boyz jednak odpada ponieważ nie podoba mi się ich styl walki i gimmicki w TNA.Zostaje mi Edge&Christian oraz The Hardyz.Jest to bardzo równy tag.Zawsze potrafili wykręcić znakomity mecz i show.Ostatecznie wybiorę jednak The Hardys za osiągnięcia.6 razy WWF/E World Tag Team Championship mówi samo za siebie.Ale robię to z wielkim bólem serca.

paparoach.png

18659.png

Moim zdaniem najlepszym Tag Teamem w historii jest D generation X .Te żarty z wszystkiego i dobre walki oczywiście .Wybrałem ich także z powodu ,że był w tym TT HBK Shawn Michaels .

10248323974c22fdae58aa9.jpg

• 4 tygodnie później...

Najlepszym Tag teamem jest zdecydownaie TEAM 3D aka Dudley Boyz.Ich suksecy trzeba uszanować.

Ludzie wy nie wiecie że DX najlepsze było w okresie kiedy była stajnia,jako tag team już poprostu ssali.

Zagłosowałem na Edge'a i Christian'a ponieważ wykręcali niezłe walki na przykład z Dudley Boyz i Hardyz w TLC Match'u. Według mnie DX czy Rated RKO to przy nich to jak Hornswoggle przy Khali'm. Również wspaniałym TT był Brothers of Destruction, który mieli fenomenalne zgranie. Pokazywali je w walkach Tag Team'owych ale też w stypulacjach typu Battle Royal. Nie zapominajmy też o JeriShow. Zdobyli pasy Unifed Tag Team Champion'ów wciągu dwóch walk ale mój głos padł na Edge&Christian.

themizv2.jpg

Zaznaczyłem inny więc chodzi mi oczywiście o (Are U Ready?) D-Generation X tak jest DX dominowało i nie bali się niczego mieli dystans do różnych spraw oraz byli bardzo zgrani. Gdyby nie szał na punkcie Deadmana (chodzi mi HBK) DX by pewnie istniało i byliby nadal Unified TT Champions ;] Uwielbiam takżę Hardys i Edge & Christian

11053.jpg

61291681747486991927.png

edgei.png

• 2 tygodnie później...

Ja postawiłem na inny czyli MCMG. Ich walki są jednymi z najlepszych. Ich akcje tag teamowe są wyśmienite. W końcu to dwoje HF-ów

Mój głos bez wątpienia idzie na BoD oni robili wielkie show każdy miał strach w oczach gdy ich widział. Undertaker umarlak na harley'u, Kane pokrzywdzony gość który nieboi się niekogo i niczego(oczywiście chodzi o Masked Kane'a) , para doskonała bardzo ich lubiłem i nadal lubie

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

Oczywiście DX powody jest tam The Heart Break Kid (HBK) The Showstopper Mr. Wrestlemania The Icon The Legend The Headliner The Main Event Sexy Boy

SHAWN MICHEALS oraz The Game Triple H

W WWE było mnóstwo świetnych Tag-Teamów, ciężko wybrać najlepszy, jednak brakuje mi tu... D-Generation X. Jednak sercem i duszą jestem przy Brothers of Destruction, złożonym z moich ulubionych wrestlerów. Podobało mi sie w nich wszystko- theme, wejście i przede wszystkim to, że jak schodzili z ringu to rywale leżeli i sie zwijali*. Nazwa adekwatna do teamu :D

*żeby nie było niedomówień wiem, że wrestling jest udawany.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Ja nie oddam głosu bo wszystkie TT z tej listy zasługują na pochwałę. Ale wypowiem się tylko o paru. Pierwsi w kolejce to The Brothers of Desturction Kane&Undertaker. Tak na marginesie podobał mi się ich theme jak wychodzili przy Rollin :P Bardzo dobre walki, bardzo dobre feudy zasługują w 100% na wyróżnienie. Rockers zasługują też na wyróżnienie, robili genialne Matche. Dalej w kolejce są Edge&christian. Znakomity Tag-Team który podobnie jak Rockersi i BoD zasługują na 110% na wyróżnienie w moim poście. Dalej Hardy Boys. Nie że jestem markiem Jeffa itp. ale podobały mi się ich walki w TLC, naprawdę zasłużyli. Dalej mamy Rated RKO którzy byli jednym z lepszych Tag-Teamów no i oczywiście DX. Ale nie to obecne. Chodzi o te wjazdy na biuro WCW, wjazdy czołgiem na halę, ogolnie robienie świetnego show! Na wyróżnienie zasługuje The Legion of Doom. Genialny Tag-Team, genialne gimmicki. Oczywiście jeszcze Motor City Machine Guns którzy praktycznie ZAWSZE wykręcają znakomite Matche. To chyba tyle

• 4 tygodnie później...

Mój głos oddaję na inny ponieważ najlepszym tag teamem w historii jest D-Generation X.

Ich występy były naprawdę niezłe.

Tyle humoru wprowadzili do wwe, że naprawdę trzeba to docenić.

Więc bez zastanowienia oddaję swój głos na nich

Mój głos oddałem na inny, gdyż według mnie najlepszym tag teamem jest MCMG, świetne walki i akcje w teamie :)