Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

The Hurricane pokonał Paul'a Burchill'a (w/Katie Lea)

2. Tag Team Match

Shelton Benjamin & Sheamus pokonali Yoshi Tatsu i Goldusta

3.Match

Zack Ryder pokonał Rory'ego Fargo

4.Tag Team Match

Kozlov & Ezekiel Jackson pokonali Tommy'ego Dreamer'a i Christiana

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• TNA Original

1

• Eddy1674325917

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

ECW bardzo przyjemne dla oka,ze względu na to,że praktycznie przez całą galę mieliśmy dosłownie dwa segmenty,a reszta to sól wrestlingu,czyli walki.Na poziom których myślę,że nie mieliśmy co narzekać.Było co najmniej przyzwoicie,ale po kolei.Mecz pierwszy.Walka może nie zachwycała dynamiką,ale na pewno obaj zawodnicy przedstawili kilka ciekawych akcji.Oczywiście wygrana Hurrican'a jak najbardziej do przewidzenia.Z kolei Tag Team Match był raczej średnim pojedynkiem.Wraz z nadchodzącym końcem walki działo się coraz więcej.Na koniec konflikt pomiędzy Benjamin'em oraz Sheamus'em i szykuje nam się nowy feud w ECW.Zack Ryder kontra jobber.Walka bardzo krótka,tak więc wygrana Ryder'a bardzo łatwa w tym tygodniu.Pojedynek praktycznie bez historii.No i main event na który czekałem od tygodnia.Muszę przyznać,że się nie zawiodłem.Dobra walka z bardzo dobrymi momentami.Praktycznie całą walkę przeważali Kozlov i Jackson.Na koniec Regal wtrącił swoje trzy grosze i było po zawodach.ECW jak najbardziej do obejrzenia w tym tygodniu.

Plusy:

-początek feudu na lini Benjamin - Sheamus,

-main event,

Minusy:

- walka Ryder'a z jobber'em,

Jeśli ktoś nie lubi oglądać speechy czy segmentów w czasie gal to polecam mu te ECW.Na gali były tylko dwa krótkie segmenty o ile pamięć mnie nie myli. ;)

Welcome to ECW!

1) Hurricane vs Paul Burchill

I zaczynamy! Czy Burchill udowodni, że Hurricane to Helms? Gre.. Hurricane kontruje w narożniku i cross body! 1..2.. kick out. Teraz mamy head scissors.. jednak jako submission. Anglik uwalnia się z chwytu, jednak arm drag. Teraz mamy octopus hold. Jednak Burchill wynosi go i body slam! Wspaniały back suplex! 1.. kick out. Kolejny chwyt, chinlock + kolano w plecy, pozwala wstać przeciwnikowi i clothesline! 1..2.. kick out. Knee strike w narożniku! (coś w stylu finisher'a Burke'a/Dinero, tylko, że od przodu.) 1..2.. kick out. Innovative backbreaker! To musiało boleć, jednak Hurricane podnosi się! Chce walczyć! Jeden, punch, drugi.. roll up! 1..2.. kick out. Mógł to zakończyć. Jeszcze jeden clothesline od Paul'a i 2 count. Chce go wykonać jeszcze raz, jednak wylatuje z ringu! A co robi Hurricane? Cross body za ring! Obaj wstali.. pele kick! Shades of AJ Styles.. Whip do narożnika.. kontra! Obaj mocno zmęczeni.. sędzia odlicza.. 5 i stoją! Hurricane.. Lou Thesz Press! Neckbreaker! 1..2.. kick out! 3 lina.. cross body! 1..2.. kick out. Są na narożniku.. Powerslam z narożnika by Paul Burchill! 1..2.. kick out. Jeszcze jedna kontra w narożniku i hurricanerana! 1..2.. kick out. Uwaga.. Eye of the Hurricane! Pomogła mu w zwycięstwu.. Katie Lea.

a695797d316d6ef6med.jpg

08e9665673a21fa7med.jpg

0512a4854d3366f1med.jpg

989a12f2d2f7fecemed.jpg

Savannah: Chciałabym powitać mistrza ECW, Christiana i Tommy'ego Dreamer'a. Panowie, co myślicie o waszej walce? Dreamer: ECW to mój dom! Byłem mistrzem tak jak Christian i wiem co to dla niego znaczy. Ostatnimy czasy Ezekiel, Regal, Kozlov.. robią co chcą. Christian: Tu nie chodzi o nas! O całe ECW! Dostaną za swoje. Nie wazne czy to będzie dziś, czy może na Breaking Point. Jestem gotowy na walkę!

b05c1625b6fef3e5med.jpg

4f6c9222facb9795med.jpg

2) Shelton Benjamin and Sheamus vs Yoshi Tatsu and Goldust

Zaczyna Shelton i Goldust. Typowe arm dragi, whip i shoulder block. Następnie hip toss by Gold. Whip do narożnika, bulldog skontrowany.. jednak whip, unik i punch! Shelton szybko wstaje i zmiana. Wchodzi Yoshi! Seria kopnięć.. whip.. mocny kick w brzuch. Zajął się Benjamin'em i otrzymuje potężny clothesline! Jeszcze dwa elbow dropy i pin. 1..2.. kick out. Snapmare i chinlock. Odbicie od lin, sunset flip.. kontra i obaj leżą. Z tym, że Shelton za ringiem. Wymiana ciosów z Goldustem i wraca na ring. Zmiana z Sheamus'em.. kick w plecy, zmiana! Whip, forearm. Znów whip.. atomic drop.. jednak po chwili dostaje od Irlandczyka. Ładna kontra w narożniku. Potężny kick! Blind tag! Shelton in! 1..2..3! Kłótnia.. punch by Sheamus! Mamy brawl za ringiem!

6105367493218415med.jpg

74f7c95c61ebe35cmed.jpg

78f3fa12f0e554aamed.jpg

a91b30c743a7223cmed.jpg

7195124a165e4cf0med.jpg

120be4eb47245354med.jpg

37e73f8701402412med.jpg

3) Zack Ryder vs Rory Fargo

Zwarcie.. scoopslam.. jednak school boy! Od razu wychodzi z uchwytu i atak kolanem! Mamy teraz duszenie przy linach.. i potężny kick w głowę. Wymiana ciosów.. bootwash przy linach! Innovative catapult! W narożniku, z tym, że uderza o drugą linę! A teraz.. Zack Attack!

fce9013af3ee1095med.jpg

6b1a9eaa3f1a185bmed.jpg

894479acb11e3408med.jpg

Na zapleczu, grupa Regal'a przerwała pogawędke Tiffany i Tyler'owi Reks'owi. Tiffany: Nie teraz.. Reks: Nie, spokojnie, porozmawiamy później. Regal: Wiem jak ciężko jest być General Manager'em.. Ale jak mogłaś pozwolić by Christian i Dreamer zaatakowali moich przyjaciół! Tiffany: Zareagowałabym, gdybyście wy nie zrobili tego samego w poprzednich tygodniach!

fdd475b692319e87med.jpg

4) Ezekiel Jackson and Vladimir Kozlov w/ William Regal vs Tommy Dreamer and Christian

W ringu Kozlov z Christian'em. Przewagę ma Rosjanin.. próba back suplexu.. jednak whip i shoulder block! Seria prawych w narożniku, a mistrz odpowiada jednym mocnym. Zmiana z Ezekiel'em. Zmiana z Dreamer'em! Znów zwarcie i Big Zeke ciska przeciwnikiem o ziemię. Whip.. nie! Scoopslam! Jednak nie trafia elbow drop'em. Nabieg.. Ezekiel'a nie ma w ringu. Tag! Captain Charisma.. dropkick! Próba cross body za ring.. Jackson łapię go! Jednak skacze rónież Dreamer! Po przerwie podwójny russian leg sweep! 1..2. kick out. Potężny shoulder block od Ezekiel'a. Zmiana z Ruskiem.. i znów shoulder tackle. Tag.. i coś dziwnego! Double shoulder block! Ezekiel zakłada submission! Kolejna zmiana. Chwyta przeciwnika, seria uderzeń z baśki i belly to belly suplex. 1..2.. kick out. Dreamer desperacko się broni. Szykuje się super plex.. kontra! Clothesline z 2 liny! Czas na zmianę! Jest! Seria ciosów i clothesline. Jeszcze jeden. Whip.. kontra.. dropkick! 3 lina.. dropkick! 1..2.. kick out. Jednak znów są blisko narożnika.. jednak nie ma zmiany.. Battering Ram! 1..2.. kick out. Teraz tag. Backbreaker. Jeszcze jeden! Wow! Znów submission. Whip i clothesline w plecy. Teraz wysoki back suplex. 1..2.. kick out. Narożnik i tag again. Seria ciosów z baśki i belly to belly again. 1..2.. kick out. Wyswobadza się.. jednak nie ma zmiany. Fallaway Slam! 1..2.. kick out. Zmiana. Teraz ładny double underhook suplex! 1..2.. kick out. Kontra nareszcie! Uppercut z 2 liny! Tag! Dreamer - Jackson. Cross body! 1..2.. kick out. Running bulldog! 1..2.. kick out. Modified neckbreaker by Tommy. 3 lina. Splash! 1.. Kozlov przerywa. Jednak Christian pomaga. A w ringu.. chokeslam.. 1..2..3. Jeszcze Regal Stretch! It's a domination!

d5c3bce500040d83med.jpg

acaedb15362d3398med.jpg

244badf3ee88d1dfmed.jpg

3e5515b2ada0c2e9med.jpg