Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #5

Temat pracy: Finishing Move - Akcja kończąca

Termin oddania: 12 wrzesień (sobota) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi ukazywać wrestlera wykonującego "swoją akcję kończącą".

Prace wysyłamy do mnie na PW

_____________________________________________________________________________________

1. 570936Rock-Bottom.png

2. slpd6r.jpg

3. 7971a6da54517d4a.jpg

4. ifsewg.jpg

5. 23h6g48.png

6. 382373.jpeg

7. i1005903_tombstonesig.png

Głosujemy jak w poprzednim SotW, czyli:

Wprowadzony został nowy system głosowania!

Tym razem będziemy glosować w nieco inny sposób. Dużo bardziej sprawiedliwy niż przedtem. Jak to ma wyglądać?

Będziemy wystawiać pracom oceny - w skali od 1 do 6 - niedługo już szkoła :)

Dzięki temu każda praca otrzyma od nas ocenę i autorzy innych prac będą wiedzieli co sądzimy o ich pracach.

Jest to także udogodnieniem dla tych, którzy nie mogą się zdecydować pomiędzy dwoma pracami - zawsze można dać takie same oceny.

Jak to ma wyglądać? Oto przykład:

[Praca 1] - twoja ocena
[Praca 2] - twoja ocena
[Praca 3] - twoja ocena
[Praca 4] - twoja ocena
[Praca 5] - twoja ocena
[Praca 6] - twoja ocena

Na przykład

[Praca 1] - 6

[Praca 2] - 6

[Praca 3] - 6

[Praca 4] - 6

[Praca 5] - 6

[Praca 6] - 6

Po zakończeniu głosowania wyliczamy średnią i ogłaszamy zwycięzce, myślę, że ten sposób głosowania rozwiąże wszelkie problemy "głosowań na znajomych"

Zapraszam do głosowania! Oprócz wystawienia ocen nie zapomnij o napisaniu co sądzisz o pracach i co skłoniło cię do wystawienia takich a nie innych ocen. Głosy nieuzasadnione nie będą liczone, dlatego prosimy takich nie wystawiać. Głosujemy 6 dni.

P.S Od siebie dodam, że jestem zajebiście dumny z niektórym uczestników SotW! Tylko tak dalej panowie!

jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mirai

2

• Wiurek

1

• Łajt

1

• Anonymus

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 4 Ładne kolory, lecz czegos zabrakło mi w tej pracy.. Nie wiem ale według mnie te blaski zepsuły efekt końcowy pracy..

[Praca 2] - 6 Ten Vert bardzo mi sie podoba.. Według mnie najlepsza pracka na rynku.. Kolory ładnie dobrane do sytuacji ujętej w tym Verticalu.. Brawo

[Praca 3] - 2 Ta praca nie podoba mi się za cholerę.. To tło odrzuciło mnie od samego początku.. I na dodatek te napisy..

[Praca 4] - 2 Kolejna praca, która mi sie nie podoba.. Bardzo mało na niej jest zrobione.. A szkoda, bo mozna było wycisnąć więcej z tej pracy..

[Praca 5] - 4 Już lepsza pracka, lecz coś mi brakuje w niej.. Można było sie bardziej postarać dodać jeszcze jakieś c4d albo coś, bo te boki takie puste.

[Praca 6] - 5 Ładna praca. Napis dobry pomysł z nutami i blaskiem wypalił oby więcej takich prac...

[Praca 7] - 6 Pracka bardzo ładna, kolory gites majonez.. Brawo .. I jeszcze dodam że pomysł z ogniem zajebisty.. :t_up:

No i dodam że ten "Signature of the Week" wypadł bardzo dobrze. Wszytkie prace trzymały poziom, lecz kilka prac odskoczyło innym.. A są to prace 2 i 7... Brawo oby następny temat jak i prace były tak samo dobre..

Praca nr 1 - praca nie jest zła, ale mnie nie zachwyca. Czegoś jej brakuje... 4

Praca nr 2 - ta praca również mi średnio pasuje... Oprócz tego efektu 'starego papieru' nie widzę, żeby było robione z tą pracą coś jeszcze... 2

Praca nr 3 - widziałem kilka wersji tej pracy, no i ta zamieszczona tutaj jest... średnia. Troszkę niewyraźna. Ale podoba mi się z drugiej strony dobranie tła pod maskę Mysterio :)4

Praca nr 4 - fajna, klimatyczna, jedna z lepszych w tym tygodniu. 5

Praca nr 5 - ogólnie dobra, ale brakuje jakiegoś wypełnienia, tła po bokach... 4

Praca nr 6 - dla mnie najlepsza w tym tygodniu. Spełnia według mnie wszystkie wymogi profesjonalnej sygnatury :)6

Praca nr 7 - jeśliby porównać 2 i 7, to siódemka miażdży. Bardzo dobre wykonanie, fajny efekt płomienia. 5

WYŚMIENITY SOTW! Nie ma nic, co by ssało...

Praca 1: 4 : Estetyczna, ładna praca, choć nie jest do końca uchwycony temat pracki. Ogólnie ładna praca, choć nie tak piękna, jak dwie inne :)

Praca 2: 5: Bardzo fajny vert, bardzo podoba mi się w nim ramka i brak zbędnych efektów. Rzekłbym, że jest taka trochę Amerykańska :D

Praca 3: 3: Najsłabsza praca, aczkolwiek nie jest zła. Troszkę nie podoba mi się tło, za to ciekawy napis i ładne uchwycenie Walls of Jericho daje radę. Troszkę cukierkowa sygna.

Praca 4: 4: Dobra praca, ale nieco za pusta. Wszystko rekompensuje to, iż jest wyjątkowo harmonijna i prosta. Mi się mimo wszystko podoba.

Praca 5: 4: Identycznie jak u góry.

Praca 6: 6: Wyśmienita praca, bardzo profecjonalna, ładnie uchwycony temat i te nutki, które wywołały lekki uśmiech na mojej twarzy.

Praca 7 6: kolejna wyśmienita praca. Wyjątkowo podoba mi się w niej te hasło: "Tombstone to hell" i wstawienie tego motywu do sygnatury. Świetna praca :t_up:

[Praca 1] - 4 Praca , ładnie wykonana , ale nie ma w niej nic szczególnego

[Praca 2] - 4 Bardzo Estetycznie wykonana pracka , ale nic praktycznie nie zostalo w niej zmienione , tylko kolory

[Praca 3] - 4 Brzydkie tło , ale mi się podoba ... Jest poprostu inna u za to ta 4...

[Praca 4] - 5 Prosta , estetyczna praca. Ładne kolory , świetne uchwycenie uśmiechu Kane'a.

[Praca 5] - 3 Ta praca ani trochę mi się nie podoba... Jedynie podoba m isię w niej odblask białego.

[Praca 6] - 5 bardzo dobra praca , świetne uchwycenie kopnięcia... Dobry napis . Brawo !

[Praca 7] - 6 Najlepsza praca , świetny efekt z płonącą głową! Gratki :thumb:

Praca 1 - 4 Niezła pracka, estetyczna, ale autor chyba się nie narobił. Parę jakiś linii, ramka i napis, ot co.

Praca 2 - 3 Tu w sumie też niewiele zrobione, zmienione kolory, rameczka... a te kolory mi się już znudziły.

Praca 3 - 3 Ta panterka trochę mnie denerwuje, ale za to świetny napis nadrabia.

Praca 4 - 2 Dla mnie to nie jest finishing move, tylko po prostu złapanie za szyjkę korniszonka. :P Czarno po bokach i to jest imo największa wada tej pracy.

Praca 5 - 2 Niezbyt dobrze. Ten kolor ani trochę nie pasuje do Trajpla, poza tym pusto po bokach, czcionka również słaba.

Praca 6 - 6 Zajebista robota, moim zdaniem tytułowy SotW. Te nutki wokół nogi Shawna są po prostu genialne. Inne efekty również miażdżą.

Praca 7 - 5 Również świetnie, zdecydowanie lepiej od 2, bardzo dużo zrobione, świetny napis z przesłaniem i te efekty oddają właśnie, że to jest Tombstone do piekła, te płomienie niesamowite.

1 - 3,5 - praca taka "średnia". Wg. mnie napis jest w złym miejscu :)

2 - 2,5 - bardzo mało zmienione... Nie dopracowana praca.

3 - 3,5 - Fajna praca, ale beznadziejne napisy... Nie można się doczytać!

4 - 5 - Bardzo podoba mi się ta praca, lecz zamiast napisu Kane, powinno być Chokeslam ;)

5 - 5,5 - Jak na początku przeglądałem pracę, nawet jej nie zauważyłem. Lecz potem, gdy oglądałem je szczegółowo, strasznie wpadła mi w oko. Bardzo mi się podoba :)

6 - 4 - Praca dobra, ale coś mi w niej nie pasuje... Jakoś nie przepadam za pracami z HBK w takim odcieniu...

7 - 5 - Świetna praca, idealny napis.

2nqz7s6.jpg

[Praca 1] - 4 Wszystko zepsuł tatuaż The Rocka, ale praca niezła

[Praca 2] - 4 Ładnie, ale bez rewelacji

[Praca 3] - 5 Według mnie jedna z lepszych, nie podoba mi się tylko przekrzywienie postaci

[Praca 4] - 3 Niewykorzystany potencjał pracy, zwyczajna, wtórna

[Praca 5] - 3 Również totalnie z dupy wzięty niebieski kolor po bokach, ale praca może się podobać

[Praca 6] - 5 Chyba najlepsza praca tygodnia, oprócz pomysłu, na plus należy zaliczyć samo wykonanie, i uchwycenie wrestlerów w ruchu

[Praca 7] - 5 Na pierwszy rzut oka nasrane tam niepotrzebnego ognia, ale po przyjrzeniu się widać profesjonalną pracę autora

Praca 1 - 4

Niezła sygnatura, wyróżniająca się wyjątkowo estetycznym wykonaniem.

Praca 2 - 4

Jak wyżej. ;)

Praca 3 - 3

Obrzydliwe tło & kiepski napis. Najgorsza praca...

Praca 4 - 4

Prostota i klimat. Dwie główne zalety tej sygnatury.

Praca 5 - 4

Jak wyżej. ;)

Praca 6 - 5

Rewelacja! :applause: Świetny pomysł oraz wyśmienite wykonanie. :D

Praca 7 - 4

Największym plusem tej pracy jest napis. Reszta jakoś niespecjalnie mnie przekonuje...

23c2684898.png

[1] - 3 Słaba praca, ale w miarę estetyczna. Na 3 wystarczy, na więcej trzeba sie troche bardziej postarać.

[2] - 3 Na pierwszy rzut oka efektowna, ale po dokładniejszym obejrzeniu, widac, że autor specjalnie się z nią nie męczył.

[3] - 2 Kicha. Wszystko zlewa się, przez źle dobrane kolory.

[4] - 4 bardzo prosta, ale swój klimacik ma. Ogólnie podoba się ;)

[5] - 2 Pusta i niezbyt ładna. Widać, że robił ją jakis początkujący.

[6] - 5Hah! Świenty pomysł, ładne wykonanie. Najlepsza na tym SotW.

[7] - 5 Trochę oklepane te tumbstołny, ale ta i tak robi wrażenie. Doczepię się tylko do kolorów, wg mnie przejaskrawiona.

Proponuję zmienic system glosowania na poprzedni, bo na sotfik po raz pierwszy padnie nie z braku grafików, ale głosujących...

Praca 1 - Średnia Głosów: 3.77

Praca 2 - Średnia Głosów: 3.66

Praca 3 - Średnia Głosów: 3.22

Praca 4 - Średnia Głosów: 3.77

Praca 5 - Średnia Głosów: 3.22

Praca 6 - Średnia Głosów: 5.22

Praca 7 - Średnia Głosów: 5.22

Ladies and gentlemen... zwycięzcy Sotw #5, z jednakową średnią głosów... NameTh i jego praca "Sweet Chin Music" oraz C jego praca "Tombstone to Hell"!

382373.jpeg

i1005903_tombstonesig.png
jrthqr.jpg