Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"Najpiękniejsza" - eliminacje, cz. I

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam Was w nowym konkursie, który obmyśliłem przy niewielkim (wybacz Carlos :P ) wsparciu Carlosa :)

Konkurs ten polega na wyłonieniu najpiękniejszej kobiety showbiznesu na świecie. W konkursie biorą udział aż 64 Panie. Są One ustawione w 8 równych grupach - każda po 8 Pań. Każdego tygodnia będziemy mieli okazję wyłonić zwyciężczynie każdej z grup, poza nią jeszcze zawodniczka z drugim wynikiem awansuje dalej. Po eliminacjach zaczniemy fazę 1/8 finału gdzie Panie zmierzą się 1 on 1 (niestety bez kisielu :8 ). Potem oczywiście 1/4, 1/2 i wielki finał w którym wyłoniona zostanie najpiękniejsza Kobieta wg userów BGZ :t_up:

Ankieta potrwa 7 dni!

Dodam, że możecie zagłosować na 2 Panie!

Swój wybór umotywuj postem!

A oto 8 pań z pierwszego etapu eliminacji:

Angelina Jolie

angelinajolieq.jpg

Anna Samusionek

annasamusionek.jpg

Britney Spears

britneyspearsm.jpg

Cameron Diaz

camerondiaz.jpg

Demi Moore

demimooreo.jpg

Doda

doda.jpg

Eva Longoria

evalongoriad.jpg

Jennifer Aniston

jenniferaniston.jpg
Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Anonymus

3

• Kojot

1

• Wiurek

1

• Aquiva.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Mój glos leci na Cameron Diaz. Zawze mi sie bardzo podobała ;)

91794957345e1dece60d6b.jpg

Ode mnie głosy poleciały na Angelinę i Evę. ;)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jen Aniston ^^ Babka jest kozacka :) Drugi głos poleciał na Panią Jolie ;)

Ode mnie: Eva Longoria i Cameron Diaz, uważam, że to najładniejsze panie z tej grupy :)

Moje głosy lecą na Longorie i Aniston. Jen :5

jrthqr.jpg

Mój głos leci na Eve która zawsze mi się podobała(lubie niskie kobitki 8) ).Drugi głos leci na Angelinę Jolie.

Zgrzeszyłbym gdybym nie wybrał Angeliny Jolie, kobieta cud czasem zastanawiam się czy jest jakaś równa jej pani na tej ziemi, zawsze wychodzi zachwycająca, a porównania do Megan Fox (warto wspomnieć, że Megan 'trafia' do mnie) są jakby nie patrzeć śmieszne. Następny głos leci na panią Longorie, lubię latynoskie klimaty.

Doda - Wiem, wiem że głupia, ale figurę ma !

I tutaj chciałbym wyrazić swoją opinię. Doda nie jest głupia, ale na pewno głupią udaję, inteligentna osobę w naszych czasach 'sprzedać' jest niesamowicie trudno, przykładem niech będzie Kuba Wojewódzki prawdopodobnie wasi rodzice (nie ma to na celu obrażania), a na pewno wasze babcie czy dziadkowie, mówią 'Wojewódzki debil potrafi rozmawiać tylko o seksie, a do kościoła też nie chodzi'. Przynajmniej parę osób z forum powinno wiedzieć, że to najmądrzejszy dziennikarz, tak ! Teraz już nie koniecznie można to zauważyć (chodzi o niechęć do Kuby, ale ile lat musiał prowadzić program aby ludzie go 'kupili' na tę przeciwieństwo Doda wyskoczyła jak filip z konopi i stała się królową dla sporej grupy osób (przykre, nie ?). Następnie jej wygląd, nic nie mam do ludzi którym się podoba, bo o gustach się nie dyskutuje, ale powiedzieć, że ma figurę to kłamstwo w stu procentach, Cycki sztuczne wprawdzie ale ma, a figura ? Jedyne słowo jakie się nasuwa po obejrzeniu jej rzekomej tali to wór.

Edytowane przez Gość

Eva Longoria i Angelina Jolie - to moje głosy. Chodź pani Jolie na tym zdjęciu nie wyszła za ładnie, ale ogólnie jest piękna i to jej na + ..

Longoria i Jolie - ale laseczki, wg mnie wymiatają w tym wątku :8

• Styl:  Jasny

Jen Aniston ^^ Babka jest kozacka :)

Popieram, dlatego również na nią głosuję :) Drugi głos na Eve Longorie.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

1. Cameron Diaz - Piękność. Zawsze uwielbiałem tą panią :) (nawet jak była łysa :P )

2. Doda - Wiem, wiem że głupia, ale figurę ma ! Może i po operacjach, ale zawsze :D

2nqz7s6.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

Angelina Jolie i Eva Longoria- wdzięk, kobiecość,urok...

Moje głosy:

1.Cameron Diaz,

2.Eva Longoria.

Dwie bardzo piękne kobiety. ;)

Zagłosuję na Jennifer oraz Evę. Wyjaśniać chyba nie trzeba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
    • Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
  • Dodaj nową pozycję...