Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Angelina Love zwolniona!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

angelinawings.jpg

Była TNA Knockout Champion Angelina Love została zwolniona z TNA. Powodem tego zwolnienia jest brak aktualnej wizy, ponieważ Angelina jest z Kanady. TNA mówi że ma związane ręce i po prostu musiało to zrobic. Nie będą mogli jej zatrudnic spowrotem, dopóki nie będzie miała aktualnej wizy. Warto wspomniec, że to daje szansę WWE na zatrudnienie Angeliny, jeśli tylko uaktualni wizę. Jej fani nie powinni się zbytnio martwic, w najbliższym czasie powinna powrócic. Swoją drogą ciekawe jak TNA rozwiąże sytuację z The Beautiful People i turniej o TNA Knockouts Tag Team Championship.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Yao

1

• TNA Original

1

• Aquiva.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Boże nareszcie :D Już miałem dość tego paszteta. Nie dość że OCHYDNA to jeszcze w ringu gówno pokazywała. Najlepsza wiadomość w tym miesiącu jak dla mnie ;)

(bezkitu nie było wrestlerki do której bym czuł taką antypatie jak do tej szmiry.)

91794957345e1dece60d6b.jpg

Z jednej strony cieszę się, że zwolnili tą szmaciarkę, jednak teraz nie widzę przyszłości w TNA dla Velvetki... Ciekawym rozwiązaniem byłoby "wrzucenie" Velvet Sky do World Elite. Znając jednak bookerów TNA, będą ją teraz stopniowo szmacić, aż zacznie pojawiać się tylko w segmentach.

Heh, ale zonk. Fakt, był rozłam w The Beautiful People, ale na taką okoliczność zarząd TNA chyba nie był przygotowany :lol Ja tam lubiłem jej egoistyczną i pyszną osobę, tworzyły dobry duet z Velvet.

No ale skoro to tylko kwestia czasu, że wróci, to nie ma co rozpaczać/cieszyć się za bardzo :P

Urbeer! Mój człowiek! Czuję dokładnie to samo! Nie znosiłem jej. Tylko jak już ktoś napisał, co z Velvet? Może jednak połączy się z Madison, bo ona przeszkodziła nie jej, tylko Love. Wszystko się okaże.. Za parę tygodni..

Jestem z tego faktu niezmiernie zadowolony.Ile można patrzeć jak Love kręci się wokół pasa.Teraz gdy w TNA są nowe zawodniczki takie jak Sarita czy Hamada,nikt nie będzie tęsknił za Love.Jednak jestem przekonany,że jeśli tylko Love dostanie wizę to powróci do TNA.Osobiście chciałbym żeby WWE ją jakoś przechwyciło do siebie. ;) Pozostaje nam poczekać na rozwój wydarzeń.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

I bardzo dobrze się stało. Nigdy nie lubiłem Love. Nie jest ani ładna ani dobra na ringu. Zero.

Tylko jak już ktoś napisał, co z Velvet?

Mam nadzieje że będzie sama walczyć bo w BP tylko się marnowała a jest bardzo dobrą zawodniczką.

No ciekawe czy WWE weźmie ją do siebie. WWE lubi zawodniczki które mają małe umiejętności a duże piersi. A więc nie zdziwię się jak Love będzie w WWE.

#SmartFanZone

Nie wiem o co ten cały hałas, czy was odstraszała czy przyciągała to nadal będzie to robić, nie straci pracy z powodu papierów, co nie ?

A więc nie zdziwię się jak Love będzie w WWE.

Ja bym się mocno zdziwił nie dość, że niedługo wróci na impakty to w wwe pasztety na bok.

Może i nie była najpiękniejsza ale ona mi się jakoś tak podobała (Może jestem dziwny ale dla mnie to była nawet sexy :twisted: ). Skoro to kwestia czasu dopóki nie powróci to nie będę rozpaczał, będę za to wyczekiwał na powrót Mi Pi sexy :D Patrzcie 2 tygodnie mnie nie ma w domu wracam z urlopu a tu Jeff nie robi już w WWE, Angelina wyleciała z TNA i... dupa. Nigdy więcej nigdzie nie wyjadę, za dużo złego się dzieje jak mnie nie ma :lol .

beznazwyi.png

Ja też się muszę przyznać, że Angelina podobała mi się :P, za równo pod względem umiejętności, jak i wyglądu. Bez niej TNA i TBP nie będą już takie same.

A co do Velvetki to z nią może być nie za ciekawie, zabraknie jej partnerki do teamu, zawsze pokazywała się z Angeliną a teraz pewnie zniknie z TV, może czekają ją przymusowy urlop do czasu załatwienia wizy. Zobaczymy :D

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Wg NODQ.com Angelina Love raczej nie powróci do TNA. Powód jest prosty - Angelina otrzymał tzw. wizę pracowniczą gdy podpisała kontrakt z WWE w 2004 roku. Wiza ta obowiązywała przez czas gdy Angelina pracowała dla WWE. Gdy w 2007 zakończyła współpracę z tą federacją powinna wrócić do Kanady lub postarać sie o nową wizę. Tymczasem Angelina nie zrobiła nic tylko podpisała kontrakt z TNA. Z tego wynika że od 2 lat przebywała w USA nielegalnie. Została deportowana do Kanady, grozi Jej kara wysokiej grzywny oraz zakaz wjazdu na teren Stanów Zjednoczonych przez 10 lat.

• Reputacja:   6

Buehehe a to dobre. W sumie wcale mi jej nie żal. W ogóle jej nie lubiłem, wszystkie jej walki przewijałem, segmenty również. Nic ciekawego sobą nie reprezentowała. NA, NA, NA, NA guuuud baj! :lol

16476371734edf391100c30.jpg

Jakoś nie pasowała ni od momentu kiedy ją zobaczyłem pierwszy raz. Nawet jestem szczęśliwy że ona odeszła.. Przy Velvet to wo gule brak słów. Velvetka ładniejsza oraz lepsza w ringu. Więc tak jak to powiedział pablo

NA, NA, NA, NA guuuud baj! :lol

• Reputacja:   997

Może to wytłumaczyć te ostatnie zawirowania wokół jej runów z Knockouts title - traciła je na Impektach, w jakiś dziwnych sytuacjach. Trochę mi szkoda, ale możliwe, że teraz, Velvet Sky dostanie większy push - zawsze była w cieniu Angeliny. Wszystko wskazuje na to, że Beautiful People się nie rozsypie, a zarząd planuje wzmocnienie drużyny o kogoś nowego:

1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...