Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Shelton Benjamin pokonał Zack'a Ryder'a

Match 2

Tag Team Match

Kozlov i Ezekiel Jackson (w/William Regal) pokonali Jim'a Parks'a i Mike'a Taylor'a

Match 3

NO DQ Match

Sheamus pokonał Goldust'a
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• TNA Original

1

• Viper

1

Top użytkownicy w tym temacie

Welcome to ECW!

1) Shelton Benjamin vs Zack Ryder

Rywalizacja obu panów trwa już od jakiegoś czasu. Inicjatywę przejmuje Ryder, jednak po irish whip'ie nadziewa się na back body drop. Mała szamotanina i neck breaker od Ryder'a. 1..2.. kick out. Teraz chinlock, obaj wstają.. leg lariat! Znów pin. 1..2.. kick out again. Kolejny chwyt, crossface.. następnie przechodzi do headlock'a. Shelton wstaje, odbicie od narożnika i double axe handle. Whip i jeszcze jeden back body drop. Seria punchy w narożniku, whip i splash! Backbreaker z pociągnięciem za głowę! Whip, kontra.. springboard neckbreaker! Nice Benjamin! Czeka.. Paydirt! 1..2..3!

dabe8f2bb3a6780a.jpg

367c7a12fd6cf950.jpg

a7962f1ebc836871.jpg

2) Abraham Washington Show w/ Tony Atlas. Guests -> Hurricane and Paul Burchill

Abe: Dzięki za wprowadzenie, nieźle się trzymasz. Witam w show, a oto ja, prowadzący.. Abraham Washington! Wiecie o co chodzi.. jestem szczęśliwy, że jestem w Cleveland. W tym mieście pojawil się Arsenio Hall, ale od nie może mnie dotknąć. Ale wiecie co powiem.. macie szczęście, że jesteście na tym show. Jestem w najlepszym show, jestem najbardzie rozrywkowy.. Bardziej niż LeBron James! Ooo tak. Ale mamy też podobieństwa, obaj chcemy się wyrwać z Cleveland. Zgadnijcie kto jest moim gościem. Gość, który prowadzi wywiady.. Gregory Helms! Abe: Witaj. Chcę gadać o poważnych rzeczach. Chcemy znać prawdę.. jesteś.. The Hurricane'm? Wiem, że to Ty. Helms: Sam fakt, że podglądałeś mnie, świadczy, że nim nie jestem. Ale prawda to.. że byłem dwukrotnym mistrzem cruiserweight, posiadałem ten pas najdłużej, ale miałem kontuzję szyji więc wróciłem jako komentator. Abe: Słyszałeś to Tony? Gregory jesteś królem kłamców! Ale mam też innego gościa, który ma inne poglądy. Przychodzi tu ze swoją siostrą Katie Lea.. Paul Burchill! Atlas: Katie! Wyglądasz bosko! Paul: Chcę zapytać po co marnujesz czas z tym gościem. To porażka. Trzeba się za niego wstydzić. Na Superstars pokonałem go... (titantron - wiadomość od Hurricane'a) Hej Burchill! Jedyna zastanawiająca rzecz, to Twoje przechwalanie się zwycięstwem.. moim zwycięstwem! Dzisiaj tu nie ma, ale za tydzień wyzywam Cię! Paul: Nie wiem jak to robisz.. Ale zobaczymy się za tydzień.. Abe: Więc, słyszeliście.. Za tydzień mamy niezłą walkę, oraz jak zawsze wspaniały AWShow!

03fea30e6cf3422b.jpg

d112d22ef4d0687d.jpg

650faf165ce1111b.jpg

8b67b4ed2bfef8a9.jpg

62fbbcb1f88b289c.jpg

1a039e6b20259b91.jpg

3) Vladimir Kozlov and Ezekiel Jackson vs Mike Tolar and Jim Parks

Kozlov zaczyna z big boot'em a następnie belly to belly suplex! Tag i wchodzi Bick Dick Zeke! Potężny backbreaker i jeszcze jeden! Tag again. Kozlov.. battering ram! Zmiana.Vertical suplex! Atakuje również partnera przeciwnika.. Czas to kończyć. Chokeslam! Kozlov! Chce zmiany! Chokeslam i pin. 1..2..3! Dodatkowo Regal zakłada Regal Stretch. Ale kto to.. GO! To Christian! Regal: Zapraszam słoneczko! C: O tak, ale nie przychodzę sam.. (ty ty tyryryryry..) Tommy Dreamer! Regal: To Twój wielki plan? Tommy Dreamer?! Tommy Ty żyjesz? Jeśli wejdziecie do ringu popełnicie największy błąd Twojego życia. C: Dzięki Bill, wiemy, że 2 na 3 to niełatwa sprawa, więc.. (2 kendo sticki) Kozlov i Bick Zeke nieźle dostają.. Regal ucieka ale ring jest ich.

43cdc29a117635b3.jpg

a39dd8f464680a3a.jpg

bef463ec5267c62d.jpg

e0349811a16ac1c9.jpg

e43427f1ebae3da3.jpg

d48d3983899bf3fc.jpg

26aa17e35d42e437.jpg

28cf01f371c52466.jpg

4) Sheamus vs Goldust

No holds barred! Obaj zaczynają ostro, zwarcie, whip.. Sheamus zachowuje się chamsko, whip.. slap, ale mamy odpowiedź! Dropkick! Irlandczyk ucieka za ring i otrzymuje clothesline na rampie! Po przerwie jesteśmy w ringu. Whip.. i clothesline! Obaj poza ringiem. Sheamus obrywa jeszcze o rampę po czym kontruje na apronie i rzuca nim o stalowy narożnik! Scoopslam za ringiem! Skupił się na plecach Goldust'a i dostaje mocny heat. Pin! 1..2.. kick out. Goldi próbuje się uwolnić, unik.. punch.. jednak nie! Zablokowany. Teraz rozciąga go o stalowy narożnik, to musialo boleć. 1.. kick out! Kolejny submission na plecy, bow and arrow. Wstaje.. jednak nie, mat slam. Nareszcie! Uwolnił się i wymiana ciosów.. whip i clothesline! Jeszcze jeden.. Atomic drop! Bulldog! A teraz.. Jednak kontra.. Nie! Roll up! 1..2.. kick out. Obaj biegną... powerslam by Goldust! 1..2.. kick out! Clothesline z apronu, ucieczka na nic się zdała. Jednak brat Cody'ego zostaje odepchnięty o narożnik. Whip.. jednak kontra! I to O'Shaunessy wpada w narożnik. Są w ringu. Punch, lokejny.. Running bulldog się nie udał.. Znów to Shemus panuje w ringu, whip.. tym razem się udało! Unik + punch! Jednak od razu odpowiedź! Bicycle Kick! Podnosi go.. Irish Curse! 1..2..3! Sheamus wygrywa w Main Evencie ECW!

2c0e5c949c76f72b.jpg

922470f549b27ae5.jpg

57236f137928d0a0.jpg

f1dcdeefeccd42b9.jpg

4dc32995e91aabea.jpg

Pierwsze ECW od dłuższego czasu.Gala była średnia,jednak jestem zadowolony tym co prezentuje teraz trzeci w kolejności brand WWE.Shelton Benjamin vs Zack Ryder.Była to dobra walka.Szczególnie podobała mi się forma Sheltona w ringu.Kilka naprawdę dobrych akcji.Ogólnie opener na plus.Abraham Washington Show.Też jakoś szczególnie nie przynudzał.Można było spokojnie obejrzeć bez przewijania.Odskocznia od walk na tej gali.Kozlov i Jackson kontra lokalni jobberzy.Wiadomo walka nie powalała na kolana.Jednak była dość krótka,więc specjalnie nie nudzili.No i na koniec pojawiają się nam Christian z Dreamer'em,więc zaczyna nam się coś dziać.W ten wtorek czeka nas bardzo ciekawa walka Christian,Dreamer vs Kozlov,Jackson na ECW. :t_up: No i pozostał nam Main Event,który był solidną walką.Walka stała na przyzwoitym poziomie.Wygrana Sheamus'a,specjalnie mnie nie zdziwiła.Na tym kończymy te ECW. :)

Plusy:

-dobry opener,

-zapowiedź walki tag teamów w przyszłym tygodniu,

-pięknie zrobione video walki HBK vs Taker na WM 25 :t_up: .Polecam każdemu. ;)

Minusy:

-Kozlov i Jackson rozwlają jobberów,

Naprawdę bardzo przyzwoite te ECW w tym tygodniu.Oby tak dalej. :t_up: