Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #4

Temat pracy: High fly move - czyli akcja wysokiego ryzyka.

Termin oddania: 5 wrzesień (sobota) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi ukazywac wrestlera wykonującego "akcję wysokiego ryzyka".

Prace wysyłamy do mnie na PW

1. i959642_lalsig.png

2. 2hekl0k.png

3. d13c8f52adf1f502.jpg

4. ajvertcopy.png

5. bgzsotf.jpg

6. 20559nn.jpg

Głosujemy jak w poprzednim SotW, czyli:

Wprowadzony został nowy system głosowania!

Tym razem będziemy glosować w nieco inny sposób. Dużo bardziej sprawiedliwy niż przedtem. Jak to ma wyglądać?

Będziemy wystawiać pracom oceny - w skali od 1 do 6 - niedługo już szkoła :)

Dzięki temu każda praca otrzyma od nas ocenę i autorzy innych prac będą wiedzieli co sądzimy o ich pracach.

Jest to także udogodnieniem dla tych, którzy nie mogą się zdecydować pomiędzy dwoma pracami - zawsze można dać takie same oceny.

Jak to ma wyglądać? Oto przykład:

[Praca 1] - twoja ocena
[Praca 2] - twoja ocena
[Praca 3] - twoja ocena
[Praca 4] - twoja ocena
[Praca 5] - twoja ocena
[Praca 6] - twoja ocena

Na przykład

[Praca 1] - 6

[Praca 2] - 6

[Praca 3] - 6

[Praca 4] - 6

[Praca 5] - 6

[Praca 6] - 6

Po zakończeniu głosowania wyliczamy średnią i ogłaszamy zwycięzce, myślę, że ten sposób głosowania rozwiąże wszelkie problemy "głosowań na znajomych"

Zapraszam do głosowania! Oprócz wystawienia ocen nie zapomnij o napisaniu co sądzisz o pracach i co skłoniło cię do wystawienia takich a nie innych ocen. Głosy nieuzasadnione nie będą liczone, dlatego prosimy takich nie wystawiać. Głosujemy 6 dni.

jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mirai

2

• Wiurek

1

• Raul

1

• Cutter

1

Top użytkownicy w tym temacie

Praca 1 - 3 Może i fajny napis, ciekawy pomysł, ale trochę dziwne wykonanie. Christian wygląda, jakby srał...

Praca 2 - 2 Nic wielkiego tu nie zostało zrobione, ot Jeff, a wokół jakieś tło.

Praca 3 - 6 Strasznie mi się podoba, najbardziej pomysłowa sygna z również dobrym wykonaniem. Te skrzydła są świetne.

Praca 4 - 3 Nic ambitnego, AJ, jakieś tło i napis. Tutaj można było zrobić więcej.

Praca 5 - 5 Parę niezłych efektów plus ciekawy napis, który świadczy, że wykonawca miał pomysł na tę sygnę. Good.

Praca 6 - 4 Muszę przyznać, nieźle, ale bardzo standardowo i... po prostu niezbyt oryginalnie. Już po raz kolejny widzę ten sam kolor sygny i dlatego domyślam się, kogo to jest. Mimo wszystko pomysł niezły, wykonanie również niczego sobie.

Edytowane przez Gość

[Praca 1] - 3 jakoś mi się nie podoba,

Christian wygląda, jakby srał...
a mi się zdaje że wybuchnęła pod nim bomba :)

[Praca 2] - 2 słabo, słabo i jeszcze raz słabo. c4d to nie wszystko panowie.

[Praca 3] - 5 praca można rzec wyborowa, ale mi nie przypadła do gustu.

[Praca 4] - 5 Moim zdaniem najlepsza praca w tym tygodniu jedyne co mi się nie podoba to czcionka nachodząca na AJ'a

[Praca 5] - 4 Praca estetyczna lecz to nie jest to. Ważny jest pomysł na sygnę, a wykonawca pracy nr5 miał pomysł :)

[Praca 6] - 5 Praca fajna lecz mi się nie podoba zbytnio, wiem że autora jest stać na dużo więcej. Ale ogólnie praca estetyczna i profesjonalna więc ocena musi być bardzo dobra :)

Edytowane przez Gość

[Praca 1] - 4

[Praca 2] - 1

[Praca 3] - 5

[Praca 4] - 6

[Praca 5] - 5

[Praca 6]- 2

No to tak:Praca nr1 wszystko niby dobrze, ładnie skomponowane jednak jest mały minus..Przez światło na dole Christiana nie widać czy on wykonuje akcje wysokiego ryzyka czy też tylko stoi :8 .Głównie dlatego tylko "4".

Praca nr2 Zdecydowanie najsłabsza praca ze wszystkich w tym konkursie.Brzydkie kolory, brak napisu a na tle nic ciekawego się nie dzieje.Niestety to zbyt mało aby wyciągnąć pozytywną ocene.

Praca nr3 Bardzo fajny efekt skrzydeł wszystko zgrabnie wyglądające.Jednak jest jeden dla mnie mały minus przez który niema maxa.Otóż niezbyt podoba mi się oświetlenie postaci na górze.Moim zdaniem za bardzo oświetlony.Jednak i tak dałem dobrą ocenę.

Praca nr4 Jak dla mnie zdecydowanie najładniejsza praca.Render bardzo dobrze wtopiony w tło.Ładny napis i ogólnie praca na plus.Ocena to max :)

Praca nr5 Tutaj też praca wyglądająca dość dobrze.Jednak są też minusy.Nie podoba mi się napis.No i drugi minus to z tego co widzę brak ramki :| Jednak i tak daje dobra ocenę za staranność.

Praca nr 6 Tylko dwójka albo aż.Nie podobają mi się kolory...Wtapianie Renderu przez zmniejszenie krycia jakoś nie przekonuje mnie do siebie...Sygna nie przekonująca do siebie..

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Praca 1. High Fly movie ? nic tutaj nie widać. 1.

Praca 2. Jedna z lepszych prac, ujęcie może oklepane, ale wykonanie, okej. 5.

Praca 3. Podobnie, jak praca wyżej, czołówka. Interesujące wykonanie i fajny patent z skrzydłami Fallen Angela. Dla mnie wygrywa. 6.

Praca 4. Wykonanie świetne, ale fotka stara i do kitu. ;) 2.

Praca 5. Nawet fajne, ale najwyższych lotów nie jest. 3.

Praca 6. Ogólnie okej, ale namazane jest strasznie i mało widać. Chociaż motywy z piorunami, jak najbardziej na plus. 4.

Praca 1 - 4 Dość dziwna praca. Christian wygląda jakby był jakimś Jinem, a myślę, że to nie było celem...

Praca 2 - 2 Brak napisu, tło jakieś dziwne, nie mówiąc o renderze...

Praca 3 - 5 Dobry pomysł ze skrzydłami, tu jak najbardziej na plus, ale Fallen Angel wyszedł tak jakoś nieproporcjonalnie do nich...

Praca 4 - 4 Dobra praca. Mina Aj jakaś nie tęga xD Ale ogólnie na +

Praca 5 - 6 Najlepsza praca. Napis dobry, trafiona treść i odpowiednio umieszczony. Tło i rendery także na +

Praca 6 - 5 Efekt piorunów... Piorunujący xD Dobra praca, bardzo mi się podoba.

Od razu mówię że nie znam się na grafice, oceniam według własnego upodobania :)

1- 2,5. - Wszystko fajnie, ale gdzie tutaj akcja wysokiego ryzyka?

2 - 2. - Wygląda jak wycięty obrazek z bajki anime. Nic ciekawego.

3 - 4. - Fajny efekt skrzydeł, lecz coś mi się tutaj nie podoba... :thinking:

4 - 5,5. - Bardzo fajna praca, Aj dobrze pasuje do tła :)

5 - 5. - Też dobra praca, powiem szczerze że aż mnie "intryguje". Wszystko w tej pracy idealnie do siebie pasuje :applause:

6 - 6. - Najlepsza praca 4 kolejki. Jakbym tylko mógł, od razu wkleiłbym ją w podpis :)

2nqz7s6.jpg

1-3 Praca mi się nie bardzo podoba.Na dole za jasno jakby fajerwerki były.

2-2 Widać odłamki c4d,nie za ładnie to wygląda.Postać jakaś przefiltrowana,nie ma napisu,a tu bardzo by się przydał.

3-4 Ładna praca.Ramka mi się zupełnie nie podoba jak i to,że Daniels został na niebiesko rozjaśniony.

4-6 Świetna praca,świetnie wtopiony render,nawet ciekawe tło wywaliłbym tylko ramkę :P

5-5 Też dobra praca,aczkolwiek coś mi w niej brakuje,co nie znaczy,że dym świetnie wygląda,jak i c4d/tekstury na nogach.Nie podoba mi się napis,i trochę jest tam ciemno.

6-4 Taka ocena ponieważ pomysł był-ujawnić wszystkie etapy SSP.Nie podobają mi się te pioruny,autor mógł zastąpić je jakimś innym materiałem.

[Praca 1] - 3 Ta praca nie podoba mi się przez te światło , gdyby go nie było może bylo by inaczej.

[Praca 2] - 5 Może nic wielkiego przy niej nie zostało zrobione , ale jest ciekawa i estetyczna.

[Praca 3] - 6 Świetna praca , bardzo podoba mi się pomysł z zastosowaniem skrzydeł.

[Praca 4] - 5 Następna dobra praca , ale po niej nie widac by Styles wykonywał "akcji wysokiego ryzyka"

[Praca 5] - 5 Dobra praca , fajne efekty , ale brak ramki.

[Praca 6] - 4 Dosyć dobra praca , choć mało na niej widac , bo za dużo jest "napaćkane" ale ogolnie na +.

[Praca 1] - 3 Ogólnie praca według mnie nie nawiązuje do akcji wysokiego ryzyka. Christian stoi na narożniku i tyle..

[Praca 2] - 2 Słaba praca bardzo słaba. Nic na niej nie ma. C4D za bardzo widoczne.

[Praca 3] - 5 Praca jest ładna, ale nie tyle by dać jest "Szóstkę" Nie podoba mi sie rozjaśnienie Danielsa oraz przejście z jasnego na ciemne kolory.. Reszta spoko. Motyw z skrzydłami wypalił..

[Praca 4] - 5 Praca jest bardzo ładna, lecz nie wygląda mi to na akcje wysokiego ryzyka, prędzej na taunt albo coś. Ten co zrobił tą pracę mógł wybrać inna akcję.. Z chęcią bym dał "6", lecz przez tą akcję dam tylko 5

[Praca 5] - 5 Nie wiem jak wam, ale mi ten Vert bardzo sie podoba. Napis dobry wszystko dobre. Lądna kompozycja blasku na ręku i tła.. Ale brak ramki troche odrzuca.

[Praca 6] - 4 Praca ładna, ale tak jak to powiedział Skuter.. pioruny mogłeś zastąpić czymś innym. Psuja one pracę..

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

[Praca 1] - 1 - Małe , gówniane i gówno na niej widać za przeproszeniem. Wybaczcie tą ocenę ale cóż...

[Praca 2] - 2 - Hmm ciekawy styl i to wszystko.

[Praca 3] - 3 - Gdyby pomysł został lepiej rozwinięty byłoby świetnie , ale cholera ten Daniels wygląda jakby miał anemię połączoną z bulimią.

[Praca 4] - 6 - Prawdziwy majstersztyk , brawa dla tego który to wykombinował , podoba mi się strasznie.

[Praca 5] - 5 - Fly with HBK , też bardzo ładna praca ale coś jej brakuje do pracy numer 4.

[Praca 6] - 4 - Po prostu cztery moim zdaniem dobra praca

Praca 1 - bardzo dobra praca, podoba mi się ten efekt płomienia/pioruna, wygląda profesjonalnie :)5

Praca 2 - nie za bardzo mi się podoba, nie było chyba włożone w nią za dużo pracy. 2

Praca 3 - lepsza od pracy drugiej, ale jakoś bez rewelacji... te skrzydła mogłyby być jakoś lepiej zrobione... 3

Praca 4 - dobra, nawet bardzo. brakuje mi tylko czegoś więcej, oprócz samej postaci AJ'a :)4

Praca 5 - jak dla mnie najlepsza ze wszystkich w tej edycji. Może nie było włożone w nią dużo pracy, ale bardzo mi się podoba :) Nie wiem czy to z powodu Michaelsa, czy koloru, ale jakoś wszystko zusammen do kupy ładnie współgra :)6

Praca 6 - jakoś tak nijak... matowo, trochę niewyraźnie... 3

Praca 1 - 2

Jedynym plusem tej pracy jest napis. Cała reszta ssie po całości...

Praca 2 - 2

Kolejna beznadziejna sygnatura. Wykonanie kompletnie kuleje. Amatorszczyzna. :|

Praca 3 - 5

Fantastyczny pomysł (skrzydła :D) + niezłe wykonanie. Miejsce na podium gwarantowane. ;)

Praca 4 - 5

Ciekawa sygnatura. Małe zastrzeżenia mam tylko do napisu, ale to zupełnie nieistotne. :)

Praca 5 - 5

Kolejna świetna praca. Pomysłowe, z polotem ( :8 ), wykonane solidnie. Ewidentnie #1!

Praca 6 - 3

Średnie... Ni grzeje, ni ziębi...

23c2684898.png

[1] - 2 - Mierne wykonanie, nic co mogło by przykuć uwagę. tragicznie nie jest, ale na więcej niż 2 nie zasługuje.

[2] - 2 - To samo co wyżej, tylko tym razem jest tragicznie. 1 nie dam, bo nikt kto składa pracę na SOTW na to nie zasługuje.

[3] - 4 - Pomysł bardzo fajny, ale efekt mógłby być dużo lepszy.

[4] - 4 - Podoba mi się, nie potrafię wyjaśnić dlaczego, po prostu ma to coś :)

[5] - 6 - Sygnatura doskonała. Chyba najlepszy vert jaki widziałem.

[6] - 3 - Nie lubię zbytnio sigów z kilkoma renderami, poza tym ten jest trochę niewyraźny. Więcej minusów nie stwierdzono :)

praca 1: [3] - Wykonanie estetyczne, pomysł całkiem, ale jakoś tak strasznie mało tego wszystkiego jest... Nie wiem czemu, ale praca sprawia wrazenie, jakby to tylko te żółte cosie tam włożono...

praca2: [2] - Praca nic nie mówiac słaba, aczkolwiek nie ma tu niczego, co by raziło fatalnym wykonaniem. Stad nie ma 1, a jest 2 :t_up: Chyba jest to początkujacy grafik, więc przekazuję mu, żeby się nie zrażał :)

praca 3: [4]- Niezły pomysł, całkiem znosne wykonanie, ale tak jak w pracy nr 1, czegoś mi brakuje. Tak czy inaczej, praca niezła.

praca 4: [5]: Może i wszystko tkwi w prostocie? hm... ta praca jest w tym SOTW najlepsza, najbardziej mi się podoba, więc daję 5. Super podoba mi się tło i napis, w ogóle świetny efekt...

praca 5: [4]: Też niezła praca, może i prosta w wykonaniu, ale dała wyśmienity efekt. CO tu dużo mówić, praca łądna.

praca 6: [3]: Chyć wykonanie wydaje się bardzo profesjonalne, całkowity efekt niestety mi nie przypadł do gustu. Sam nie wiem czemu, ale ta praca nie bardzo mi się podoba.