Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mysterio zawieszony!, Guest Host na kolejnym RAW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

rey-mysterio.jpg

:arrow: Jak donosi WWE.com, Oscar Gutierrez znany lepiej jako Rey Mysterio Jr. został zawieszony na 30 dni za naruszenie statutu federacji. Kara zostanie naliczana od 2 września, więc wszystko wskazuje na to, że na wtorkowym tapingu SmackDown w Cleveland, dzień przed zawieszeniem, Rey straci swój pas IC. Do skutku nie dojdzie również jego walka z Dolphem Zigglerem na Breaking Point, a także oczywiście wszystkie inne na house showach. Najprawdopodobniej powodem zawieszenia było nielegalne palenie marihuany, mówi się też o innych narkotykach, ale plotki wydają się być mocno przesadzone.

11_4_rhodes_dusty5.jpg

:arrow: Guest Hostem na kolejnym RAW będzie Hall of Famer, Dusty Rhoades. WWE próbowało się porozumieć z LeBronem Jamesem, mówiono również o tym, że gospodarzem może być Lillian Garcia, ale widocznie nic z tego nie wyszło i WWE zdecydowało się na Rhoades, o którego pojawieniu, jego syn, Cody mówił już jakiś czas temu.

Newspack z tego żaden, to miało być tylko info o zawieszeniu Mysterio, przy okazji dodałem również news o Rhoadesie :roll:

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• GMS

3

• trs123

2

• Eddy1674325917

2

• Saper007

1

Top użytkownicy w tym temacie

No to Rey się nie popisał , może stracić swoją pozycję w WWE bo wiadomo ,że od 2 miesięcy Vince nie był zadowolony z Reya ,który słabo wyglądą w ringu - inną drogą jeśli w WWE wszyscy spisywali się tak jak Rey to mielibyśmy mocne walki. Pas dostanie Ziggler tak od niczego. Ale z tą marihuaną to i tak dziwna sprawa w wielu krajach walczy się o legalizację w małych środkach w innych zakazane zrobili by jakiś ogólny przepis. Co do samego zawieszenia to 1 zawieszenia Reya więc pogratulować ,że długo wytrzymywał/nie nakryli go. Zresztą we wrestlingu wszyscy się dopalają zwłaszcza Batista. Orton też raczej nawet w czystość Ceny nie wierze po prostu. Kwestia złapania zawodnika ,niektórzy nieźle się kryja :)

Ta, jak dla mnie to Jericho jest strasznie podejrzany. Podczas większości gal ma albo całą czerwoną twarz, albo całe oczy ma przekrwione.

Szkoda, jak przeczytałem ten artykuł to się strasznie rozczarowałem :( Bardzo lubię Reya... A jeszcze złapali go na nielegalnym paleniu Marihuany :( Miejmy nadzieje, że nie jest nałogowcem bo byłaby straszna szkoda ... 6-1-9 :) Pas zostanie oddany dla Dolpha... No tu nie będę się smucił bo on na niego zasługuje 8)

Zobaczymy co wymyśli Dusty na kolejną RAW może być ciekawie nie mogę się doczekać :D Bo The Million Dollar Man Ted DiBiase mnie miło zaskoczył walką Teda Jr z Viperem :)

Dobrze tak Mysterio. Słaby w ringu. Ma 33 lata, a rusza się jakby miał 15 więcej. No i do tego pas będzie oddany Zigglerowi co jest nastepną dobrą wiadomością, bo ma on talent i udowodnił to kilkoma niezłymi akcjami na SS. Dusty Rhodes Gm RAW no już się spodziewam, że pewnie ustali walke DX vs Legacy na Breaking Point. A na RAW Rhodes i DiBiase zmierzą się z Jericho i Showem o pasy ale im się nie uda. Orton pewnie zawlczy z Jasiem i tyle z tego będzie.

Od razu lepiej bez tego reja ale po 30 dniach znowu będziemy się męczyć. Rhodes jako guest hous to nie wypał powinni jakąś gwiazde ściągnąc

333iadi.gif

ten filmik na dole to nie Rey tylko Chavo więc nie masz co pokazywać. Poczytaj o ich feudzie troche

Nie no RAY JARA o ja pier... no normalnie szok ukamienowaciać głowe koło samej DU.. i powiesić...

no dobra a teraz poważnie wielkii krytyku w wieku 12 lat oglądam reya od kilku dobrych lat gdy ty jeszcze brązowiłeś pieluchy może baby face ale jest dobry nie powie mi tego nikt że nie zresztą co potrafi pokazał na SS zła walka?? a że ty lubisz Power wreslerów no to już inna bajka Ziggler hmm nie kupuje go może jakby mu gimmnick zmienili to może narazie jak dla mnie wielka ciota z jeszcze większym potencjałem tak pas mu się należy w końcu to wrestlingniech każdy sobie coś potrzyma skoro już nawet hornswoggle miał pas :D

sig.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Za Mysterio zbytnio nie będę tęsknił. Ostatnio nic nie pokazywał na ringu ciekawego( To już nie ten Rey co kiedyś :t_down: )

Co prawda miał niezłą walkę na SS ale wcześniej zero.

Rhodes jako guest hous to nie wypał powinni jakąś gwiazde ściągnąc

Widziałeś jego walki :lol ?? Ja bym nie powiedział że to nie gwiazda :x Bardzo dobrze że nie biorą samych ludzi nie powiązanych z wrestlingiem. Bo może i robią one Show ale ich decyzje są słabe np: Shaq. Zrobił show ale żadnych decyzji nie podją tak jak na przykład np: "Million Dolar Man". A więc cieszę się żę Dusty będzie Guest Hostem.( Jak by Lebron był też bym nie płakał =)) )

#SmartFanZone

Hmm zero powiadasz no ok każdy ma swoje zdanie ja tam bardzo lubię ogólnie wysokie loty no ale są gusta i guściki

sig.png

Dobrze tak Mysterio. Słaby w ringu.

chyba źle na oczy widzę? :shock: Mysterio słaby w ringu? Mimo, że ma cukierkowy gimmick, jest ubóstwiany przez dzieciaki, to ma zajebiste umiejętności, jakkolwiek by go ktoś nie lubił.

Ale wracając... Dziwi mnie cała sytuacja, niedawno WWE spinało z całej siły zwieracze, aby go zatrzymać u siebie, bo miał oferty od innych federacji, a tu proszę... No ale cóż, przepisy to przepisy, nic się nie poradzi. Ziggler zapewne dostanie pas, no i będą dalej ciągnąć ten feud - to chyba dobry aspekt tej całej 'afery' :)

Cóż, ja osobiście nieobecnośc Rey'a uważam za wielką stratę dla SD, który stracił jednego ze swoich znaczących zawodników. Mysterio świetnie sprawował się jako IC Champ, tym bardziej, że stoczył o ten pas wiele dobrych pojedynków. Szkoda mi, że w ten sposób zakończony został feud z Zigglerem, naprawdę jest czego żałowac... Mam nadzieję, że po miesiącu wszystko wróci do normy, i Rey nadal będzie zmagał się o pas Interkontynentalny.

To już nie ten Rey co kiedyś :t_down:
Dobrze tak Mysterio. Słaby w ringu.

Rzeczywiście, to nie ten sam Rey. Jednak pomimo tego, że stał się o wiele wolniejszy i gorzej prezentuje się w ringu aniżeli kilka lat temu, nadal uważam, że jest to jedna z najbardziej efektownie walczących postaci w WWE. Nadal lubię tego gościa - jakby nie było, Rey prezentuje się wyśmienicie na tle pozostałych gwiazd federacji McMahona... Cóż, zawieszenie osoby potrafiącej zrobic tak dobre show i skleic tak wiele świetnych walk nie jest dobrą wiadomością. Szkoda mi zawodnika, który swoimi występami zachęcał mnie do obejrzenia całych gal SD czy PPV (pomimo niskiego poziomu większości pozostałych walk), ale miesiąc zawieszenia to w końcu nie jest aż tak długo. Możecie mówic o nim co chcecie, ale teksty typu "Rey ssie bo jest ulubieńcem dzieci" zupełnie do mnie nie przemawiają, w końcu umiejętności nie mają nic do tego, że jest się idolem młodszej części publiczności.

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

Teoretycznie nie ma co rozpaczać, bo to tylko 30 dni. Mysterio opuści zaledwie jedno ppv, na którym zapewne i tak straciłby pas. Może sobie wrócić już na Hell in a Cell, czyli 2 dni po odwieszeniu, ale moim zdaniem nie ma na to szans. Dlaczego?

No ale cóż, przepisy to przepisy, nic się nie poradzi.

I tu pojawia się problem. Dopalacze używa mnóstwo wrestlerów, a trawę pali pewnie ponad połowa rosteru i moim zdaniem Mysterio musiał komuś solidnie zajść za skórę, że akurat do niego się przyczepili. A co do hejterów wyżej, którzy twierdzą "że to już nie ten sam Mysterio" to ciekawe ilu z nich śledziło jego losy w najlepszych latach, bo obejrzenie dwóch walk na youtube to zdecydowanie za mało, żeby pisać takie opinie. Ja tam specjalnym jego zwolennikiem nigdy nie byłem, ale jeśli chodzi o ostatnie lata w WWE to muszę przyznać, że najwyższą formę ma właśnie teraz i jak dla mnie to na chwilę obecną najlepszy HF w całej federacji.

Gdyby Rey nie chciał większej kasy, ani długiego title runu wszystkie niedozwolone substancje magicznie wyparowałyby z jego organizmu :lol Przyczyniło się pewnie też do tego zdjęcie bez maski na myspace. Poza tym od czasu do czasu, żeby udowodnić, że w ogóle istnieje jakieś welness policy jest zawieszany ktoś z wyższej półki, zawieszanie no name'ów nie wystarcza. No i szkoda, że na niego padło bo seria Reya z Y2J'em, a teraz z Zigglerem to jedne z nielicznych dobrych rzeczy w obecnym WWE.

Cóż, ja osobiście nieobecnośc Rey'a uważam za wielką stratę dla SD, który stracił jednego ze swoich znaczących zawodników. Mysterio świetnie sprawował się jako IC Champ, tym bardziej, że stoczył o ten pas wiele dobrych pojedynków. Szkoda mi, że w ten sposób zakończony został feud z Zigglerem, naprawdę jest czego żałowac... Mam nadzieję, że po miesiącu wszystko wróci do normy, i Rey nadal będzie zmagał się o pas Interkontynentalny.

Rzeczywiście, to nie ten sam Rey. Jednak pomimo tego, że stał się o wiele wolniejszy i gorzej prezentuje się w ringu aniżeli kilka lat temu, nadal uważam, że jest to jedna z najbardziej efektownie walczących postaci w WWE. Nadal lubię tego gościa - jakby nie było, Rey prezentuje się wyśmienicie na tle pozostałych gwiazd federacji McMahona... Cóż, zawieszenie osoby potrafiącej zrobic tak dobre show i skleic tak wiele świetnych walk nie jest dobrą wiadomością. Szkoda mi zawodnika, który swoimi występami zachęcał mnie do obejrzenia całych gal SD czy PPV (pomimo niskiego poziomu większości pozostałych walk), ale miesiąc zawieszenia to w końcu nie jest aż tak długo. Możecie mówic o nim co chcecie, ale teksty typu "Rey ssie bo jest ulubieńcem dzieci" zupełnie do mnie nie przemawiają, w końcu umiejętności nie mają nic do tego, że jest się idolem młodszej części publiczności.

Przede wszytkim pozdrawiam kolegę z moich stron trzeba się na coś ugadać a co do reszty w sumie niech ziggler ma ten pas może rey kiedyś w ońcu dostanie push na pas WWE ach chętnie bym go zobaczył chociaż raz obojetnie czy to undertaker czy CM PUNK (ps nie powiecie mi że brzuch cm punka to nie jest typowy brzuch lub inaczej zwany mięśniem PIWNYM) lub Morrison też piękne występy a ale mam nadzieje że rey pójdzie dalej w końcu muszą iść inne feuudy niż taker/hardy vs punk pozatym życzylbym sobie punka z czasów RoH nawet jako hella wtedy pokazywał na co go stać a teraz hmmm... a teraz no sory jak dla mnie w ringu nie pokazuje za cdurzo zaraz pewnie zostane zbluzgany przez jakiegoś 1`4 latka no ale trudno się mówi pozdro wszystkim starym wyjadaczom howk

sig.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...