Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ROH Wrestling on HDNet - 24.08.2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1) El Generico & Kevin Steen def. Sami Callihan & Tony Kozina

2) D'Lo Brown def. John Kervin

3) Austin Aries def. Roderick Strong
23c2684898.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Michael

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1) Sami Callihan and Tony Kozina vs El Generico and Kevin Steen

Zaczyna Generico i Sami. Publiczność rozgrzana dzięki temu pierwszemu, znane wszystkim Ole! Typowa wymiana ciosów, seria arm dragów i punche w narożniku. Doliczył do dziesięciu, ale kontra! Inverted atomic drop! Whip i calf kick od Generico! Near fall i zmiana. Back splash! 1..2.. kick out. Zmiana z Tony'm jednak back body drop! Head lock, próba podwójnej akcji.. drop toe hold i sommersault leg drop! Interwencja partnera! Dostaje się i Generico i Steen'owi. Suplex! 1..2.. kick out. Callihan zakłada crossface! Whip i powalenie. 1..2. kick out. Tag, Kozina w ringu i butterfly suplex! Pięknie! 1..2.. kick out. Kolejna zmiana i kolejny resthold! Headlock! Whip..zmiana ze Steen'em. Czyści ring i.. powerbomb na Kozin'ie, który ląduje na swojego partnera! 1..2. kick out. 3 lina! Senton! Jednak na kolana. Tony znów w ringu, wyeliminował luchador'a i springboard bulldog na Kevin'ie! Podwójna akcja.. jednak kontra i Yakuza Kick na obu w narożniku! Vintage El Generico! Now Steen! Double samoan drop! Czas na koniec! Package Piledriver i Brainbuster wystarczyło by pokonać dwójkę Callihan/Kozina.

ba00d700f1370fddmed.jpg

0083bc0ed80a4bafmed.jpg

aa3bed288468bb77med.jpg

5e2d68c8a1e1ad3amed.jpg

bdfb19d0d70fa950med.jpg

2) D'Lo Brown vs John Kervin

Od samego początku przewagę ma Brown i potężny clothesline! Chop w narożniku! Jeszcze jeden! Przeciwnik nie trafia dropkick'iem i clothesline! Atak kolanem w narożniku i uppercut. Scoopslam i.. leg drop! Whip.. D'Lo w narożniku, jednak kontra! Superplex? Sky High! Z narożnika! This was awesome! 1..2..3!

Durden:Co myślisz o tym co powiedział Lynn? Po przegranej walce ma odejść na emeryturę! D'Lo: Przez tyle czasu w ROH pytasz mnie o coś pierwszy raz.. ale nie o mnie, o tym co myśli Lynn?! Wychodź! Moja opinia? OK. Ostatni raz gdy spotkałem kogos kto odchodził miał 65 lat. Czy Jerry ostatnio obchodził swoje 65 urodziny? Jerry spójrz tu! Mam nadzieje, że odejdziesz. Najlepiej, żebyś umarł. Bo jesteś moją ostatnią przeszkodą w zdobyciu mistrzostwa ROH.

93ce36c8d081dc28med.jpg

7aa0dbfecf7028aamed.jpg

bba1a3fd7592a682med.jpg

Tyler Black: Wychodzę tu bo chcę porozmawiać o Jerry'm Lynn'ie. Stracił pas, o który tak walczył, ale musi się podnieść. Jedyne co wiem to zrobię co mogę, by stać się mistrzem tak jak on. Jerry Lynn: Sorka, że przeszkadzam. D'Lo? Myślałem, że mam 46 i wiele ludzi też chciałoby mojej śmierci. Ostatnio dużo działo się wokół mnie.. Jako 45 latek przybyłem tu by zdobyć pas. Wygrałem z Nigel'em i zostałem mistrzem. Muszę Ci coś powiedzieć.. Tyle razy byłem w domu, spakowany, pożegnać się z rodziną.. ale oni nie chcieli bym odchodził. Ale musiałem.. To moja praca.. Co o tym myślisz? Wracałem, ale za chwile znów musiałem wracać. Dzieci zaczepiały mnie, chciały się ze mną bawić, ale ja nie mogłem.. Nie dam rady.. Skłamałbym jeżeli powiedziałbym, że jestem daleko od odejścia. Nikt nie chce odchodzić.. Ja tego nie zrobię.. A Ty jesteś tym, który wyeliminował mnie z walki o pretendenta. A walka z Tobą będzie jedną z lepszych w mojej karierze..

21efe0209b43834cmed.jpg

3) Roderick Strong vs Austin Aries

A jednak, podali sobie ręce. Austin czeka na ruch przeciwnika. Jednak mamy zwarcie i typowy początek. A teraz zaskoczenie, kręcenie łapy! Jednak nagle Aries przechodzi do Last Chancery! Roderick ma kłopoty, jednak złapał za liny. Arm drag i próba boston crab'u, jednak mistrz sięga lin. Whip i shoulder block by Aries, biegnie dalej i mocny chop, tym razem Roderick. What a backbreaker! Kolejny chop! Wymiana ciosów w narożniku, po jednym z nich Austin zaplątał się w liny i otrzymał kolejnego chop'a. Jednak kolejnego skontrował. Odsłania matę przy ringu.. Brainbuster!? Nie, Strong wykonuje kontrę i to Aries spada na matę obok. Knife edge chop, again. Wyniesienie, jednak wpada w stalowy narożnik! 3 lina, double axe handle by Austin Aries. 1..2.. kick out. STO! I teraz czekamy na to.. twisting elbow drop! 1..2.. kick out. Duszenie przy linach.. puszcza chwyt. Brainbuster now? Nie, atomic drop, seria clothesline'ów i ładny backbreaker. 1..2.. kick out. Boston.. znów liny. Próba half nelson backbreaker'a.. crucifix bomb! Co za kontra! 1..2.. kick out. Whip do lin.. i russian leg sweep! 2 count. Przygotował sobie przeciwnika w narożniku i back rake. Kontra! A jednak nie.. Aries ściąga go o liny. Neckbreaker o druga linę! 1..2.. near fall! Kontra w narożniku.. enzuiguri! Dokłada modified back suplex i obaj leżą.. wymiana chopów.. whip i dropkick! Clothesline w narożniku.. i backbreaker! Kontra.. Strong za ringiem.. HEAT SEEKING MISSLE! Wracają do ringu, Aries na 3 linie.. kontra! Chokebreaker! Znów do dwóch! Nieudany boston crab.. Austin znów wchodzi na 3 linę, dostaje enzuiguri i.. roll up! 1..2.. kick out. Mocne kopnięcie w głowę.. dropkick i roll up! 1..2.. kick out. Last Chancery! Jednak Roddy sięga lin. Champ stoi na apronie, będzie brainbuster.. nie! Strong wykonuje sitout slingshot suplex! To może być to! 1..2.. kick out. ZNów próba boston crabu, jednak nieudaje się i mamy roll up 1..2.. kick out. Seria kontr i nareszcie! Death by Roderick! I jeszcze! Sick Kick! 1..2.. Aries łapie liny! Kolejny backbreaker! Może teraz! Boston Crab! Roll up! Nogi na linach! 1..2..3!

319fbc27b2ea222bmed.jpg

7be70e4832f67d9emed.jpg

9200450fc9ad774bmed.jpg

dda7fe3e5ec6a462med.jpg

8cce3115a1636403med.jpg

4dec2635d758de3amed.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mój pierwszy raport, jeśli chcecie będę pisał dalej raporty z tygodniówek ROH a czasem napisze i z jakieś innej gali ROH, czy PWG. Oczywiście wszystko zależy od was, czy ktoś to w ogóle ogląda, czy chociaż czyta. Wasz pietrek.