Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Który lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak więc, witam w mojej pierwszej ankiecie. Dotyczy ona tematu: Który HF jest lepszy? Są cztery opcje do wyboru.

Enjoy.

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yanki

3

• szymi94

1

• Boogeyman1996

1

• T0meq

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos zdecydowanie poleciał na Evana Bourne'a. Znakomity wachlarz ataków HF. I ten finisher :D Tuż za nim na pewno AJ. :)

Mój głos zdecydowanie na Evana Bourne.W WWE jako jeden z nielicznych potrafi wspaniale latać.Jeff i Rey na pewno nie są w stanie tak wspaniale latać jak Evan.Co do Aj Styles to również jest to dobry HF ale nie taki jak Evan.Głos na Evana Bourne.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Korniszon na dzień dzisiejszy zjada oponentów, ale niestety przez to że niektórzy Jego fani mają IQ mniejsze niż wiek Rey w oczach wielu stał się kimś bez umiejętności, kimś kto tylko robi 619... Szkoda bo żadne Bourny, czy Dżefy Twarde nie dorastają mu do pięt :)

Polecam wszystkim by obejrzeli kilka walk Korniszona gdy miał 10 kilo mniej... A i zacznijcie wyrażać swoje zdanie, a nie podpinać się pod innych by wydać się "fajnym"(do nikogo konkretnego nie pije) :)

Don Carlos wiem, że Rey kiedyś był dobrym wrestlerem ale chodzi o to, że teraz jest bardzo słaby może nie którzy się podpinają pod innych ale on naprawde jest teraz cienki. W tej ankiecie głosowałem na Bourne jest najlepszym i jedynym HF w WWE. Drugie miejsce AJ też bardzo dobry HF ale jeśli kiedykolwiek pójdzie do WWE to zmarnuje kariere.

Well, Karton... Pisałeś mi na gg, Rey wymiatał, etc. WymiataŁ. Czas przeszły. Nie twierdzę, że go nie lubię, bo mu kiedyś markowałem, ale chodzi o czas teraźniejszy. I z przykrością(choć nie tak wielką, Bourne is my favourite wrestler :P) przyznaję, że na teraźniejszą chwilę to Bourne zjada innych. I głos na niego.

Ja wiem, że teraz to nie ta waga, nie te lata, etc., ale jak już wspominałem, chwila teraźniejsza.

A Dżef Hardy to do Ultraviolentu by poszedł :8

Dla mnie Rey i do dziś potrafi jeszcze coś. Dlaczego? Bo skleił jedną z lepszych, jak nie najlepszą walkę na Summer Slam. Nie potrzebował żadnych drabin, ani zbyt boskiego oponenta (Ziggler umiejętnościami nie grzeszy, przynajmniej ja w nim nie dostrzegam). Oczywiście, możecie się czepiać, że nie skacze z drabin jak Hardy, ale on potrafi zrobić piękną walkę nie wychodząc poza ring... Evan Bourne? Może i wymiata TERAZ, ale jakoś WWE mu nie pozwala na pokazanie wszystkich umiejętności... Tak więc można by uznać, że teraz on też nie wymiata. And if you not down with that, we've got two words for ya: SUCK IT :hhh:

Nie pozwala, ale wiem(y), że je ma. Dla mnie Bourne i 619 są mimo to równi, ale jeżeli odblokować by wszystkie ciosy Sydala(np. Cyclorama), to Evan byłby lepszy.

Ja zagłosowałem na AJ'a i dziwię się, że nie prowadzi w tej ankiecie. Każdy z wyżej wymienionych panów zasłużył się czymś dla High-Flying'u, ale to co zrobił Styles przez te wszystkie lata, wychodzi poza poprzeczkę Rey'ów i Bourn'ów. Zaraz ktoś wyskoczy, że powinienem pooglądać walki Sydal'a, kiedy był jeszcze w roh, ale tak się składa, że przejrzałem jego walki (nie wszystkie oczywiście), jeszcze kiedy wstępował do ecw. Rey'a przeszłość w WCW też nie jest mi obca i choć jestem jego wielkim markiem (i zawsze bd), to w tej ankiecie staram się być obiektywny. Jeśli chodzi o umiejętności High-Fly to Aj jest dla mnie prawdziwym phenomenal one i takie jest moje zdanie.

rmsig3.png

2483_1.png

• 4 miesiące temu...

Ja głosowalem na Reya , bo jest moim ulubionym wrestlerem , a to , że teraz trochę się opuścił nie zmienia tego , że świetny. Może świadczyć otym między innymi to ,że będzie walczł z Takerem na RR .Jego walki zawsze są , moim zdaniem przynajmniej dobre.

• 5 tygodni później...

Jak dla mnie Evan Bourne, chłopak ma talent, Air Bourne poprosić znakomity finisher. Wszystkie akcje High Fly wielki +

e1dc04d5a2.jpg

Zagłosowałem na Jeffa, ponieważ jest wspaniałym high flyerem. To co pokazał w WWE i TNA tylko umacnia mój wybór.

Rey tez jest dobry, fakt pushowany był odkąd pamiętam ( z krótkimi przerwami ).

Co do Bourne to niezbyt przypadł mi do gustu, jeżeli wwe dało by mu jakiś push może na USC i pokazał bym więcej swoich high flyerowych umiejętności to mogło by być ciekawie.

Co do AJ to jest u mnie na 2 miejscu to co robi to coś niesamowitego, jednak moim zdaniem nie tylko obroty w powietrzu uczynią dobrego high flyera. :)

A co do Ultraviolentu ;] Dla mnie to przzegięcie.

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Oddałem głos na Jeffa Hardy'ego bo jest świetnym lotnikiem.To co pokazał głownie w WWE pokazuje że mój wybór jest dobry.Jego wszystkie walki trzymały ciągle w napięciu.Na gali Extreme Rules odbyła się wspaniała walka pomiędzy Hardym a Edgem.

Mój głos padł na Jeff'a. Według mnie najbardziej utalentowany zawodnik z tych tutaj wymienionych. Każda jego walka była wspaniała.

masterpiecep.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
  • Dodaj nową pozycję...