Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown 28/08/2009 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Tag Team Match:

Matt Hardy & John Morrison pokonali The Hart Dynasty

2. Match

Drew McIntyre vs. R-Truth - no contest

3. Non-title Match

Rey Mysterio pokonał Kane'a by DQ

4.Match

Chris Jericho & Big Show pokonali Cryme Tyme

(początkowo była to walka Y2J vs Shad, ale szybko zmieniła się w rewanż za Summerslam)

5.Steel cage a "Loser leaves WWE" match

CM Punk pokonał Jeff'a Hardy'ego, który tym samym odchodzi z WWE

Nie komentujemy wyników przed obejrzeniem gali!

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• defsztar

2

• Hacjend

1

• Wyro

1

• Saper007

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Tag Team Match:

Matt Hardy coraz grubszy sie robi :D Ogolnie walke nazwalbym jednostronna. Hart Dynasty nie pokazlo nic. Dobrze, ze Morrison i Hardy wygrali :)

2. Match

Drew McIntyre - kto to wogole jest? :o Kolesia juz lubie. Ma dosyc pedalski glos ale mi sie podoba ogolnie :D Walka baardzo krotka ^^ Na poczatku myslalem ze to bedzie R-Tryth vs jobber, jednak sie pomylilem :D

3. Non-title Match

Jak dla mnie to Kane pokazal, ze nie jest az tak calkowicie bez formy. Walka fajna do momentu az sie Khali pokazal... Zauwazyliscie jak on obrywal ciosy od Kane jak wchodzil na ring? On sie tam wlasnymi rekami poplatal :roll::t_down:

4.Match

I po co znow CT? :roll: Walka mi sie ogolnie nie podobala. Dobrze, ze Show zakonczyl ja "tak szybko" :P

Walke szczerze mowiac co chwila przewijalem (jedno nacisniecie - 5sek). Zostawialem tylko ciekawsze momenty.

A teraz pytanie... Czy Jeff odchodzi z WWE na serio? Nie przedluzyl kontraktu i nie zrobi tego? Czy to storyline, a Jeff bedzie mial chwile urlopu w WWE? Bo jestem ciekaw.

Ale masakra... ile ludzi plakalo jak Jeff sie zegnal. Szkoda troche jesli to na prawde bylo (a nie storyline) :<

Brakowalo mi jednego... Undertakera! Mam czekac caly tydzien na niego?! :shock:

Czy to koniec ery Jeffa :shock: .Nie to nie możliwe a może :( .Do du*y to Smackdown :t_down::censored: .R.I.P. JEFF HARDY!

• Styl:  Jasny

powiem tak. smack ogólnie słabo wyszedł!! ale main event spawił, że nota ogólna jest w miarę wysoka.

więc tak:

po pierwsze segment punka i jeffa ok (widomo obaj nie są mistrzami mic-scillów) i mamy od razu mecz na Breaking Point (o tym dalej)

1 match nie było rewelacji oprócz morrisona ( co tu więcej komentowac)

2 match szczerze trochę mi szkoda killingsa :t_down::t_down: widocznie naprawdę dostaje niezłą kasę skoro ma byc tak szmacony. jakiś mc(ktoś)????? nie kupuję tego!! :t_down::t_down: pozatym jego wejście (mam na myśli killingsa) jest ostatnio naprawdę wkurwiające!!!!!!

3 match wg mnie wielu niesłusznie osądza Kane'a (że bez formy itp itd). musi dostac poprostu odpowiedniego przeciwnika i dobry scenariusz. wszyscy wiemy, że Kane to świetny wrestler - poprostu WWE nie umie tego wykorzystac. bo co niby Kane ma wycisnac z Khalasa?? odpowiem wprost - WIELKIE GóWNO!!!!!!

4 match - nawet nie chciało mi się oglądac!! obejrzałem tylko ze względu na Chrisa - naprawdę szkoda mi gościa!! :t_down::t_down: Zamiast prowadzic zajebisty feud z Takerem o tytuł, to pałęta wokół tag team'u (znaczy nie on - tak go poprostu udupili)

5 match - jak go oglądałem odniosłem wrażenie, że ten match był lepszy niż TLC match (który myslałem, że będzie konkurentem do walki michaels vs taker na WM 25 - ależ pomyłka). match był naprawdę ok!! fajne akcje (typu superplex) i wogóle super walka!! wreszcie CM jest prawdziwym heelem!!!!!!!!!! hardas pięknie odegrał rolę przegranego :t_up::t_up: brawo dla niego!! a ludzie co płakali - są poprostu żałośni!!! =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

apropo walki na Breaking Point Taker vs Punk - Gdzie do cholery był Taker na tej tygodniówce?? Po zajebistym powrocie na SS zapadł się pod ziemię na smacku?? WTF?? :censored::censored::censored::censored:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

apropo walki na Breaking Point Taker vs Punk - Gdzie do cholery był Taker na tej tygodniówce?? Po zajebistym powrocie na SS zapadł się pod ziemię na smacku?? WTF?? :censored: :censored: :censored: :censored:

W Promo podczas SmackDown! wspominali, ze pojawi sie za tydzien ;)

1. Tag Team Match:

Kilka fajnych akcji dwójkowych hardy+morison.Oczywiscie sam morison zajebisty.HD nic znowu nie pokazala-niech se fueduja z cryme time....

2. Match

Nie wiem ktot to ale zmieńcie mu gimmick i bedzie dobrze :D CZemu w TNA moga mieć jakies ciekawe gimmicki a wwe wiekszosc te same majtki. Fajny finisher :P

3. Non-title Match

zapychacz aby kontynuwoac feudy khali vs kane

i rey vs ziggler

4.Match

(początkowo była to walka Y2J vs Shad, ale szybko zmieniła się w rewanż za Summerslam)

bieda.szkoda y2j. CT sa ciency i fejsy z nich zadne. big slow jak zawsze. Teraz jeszcze bardziej poznajemy jak bardzo szkoda tt z edgem. Chris uciekaj z tego tagu!!!Sam walki nie zrobi niestety.

Ktos napisal ze jedna z najlepszych walk tych dwoch panow.Zla nie byla ale zeby od razu jakas tam super to tez nie. Fajny jedynie suplex z klatki i chyba nic wiecej.Lach z ludzi ktorzy tam plakali :P bylo wiadomo ze jakos musza to rozwiazac:P ja bym jednak wolal zeby taker wparowal w czasie walki o pas na SS i na cm punku chokelsma a na jeffie tombstone i jeff niby kark skrecony. potem jakeis zmartwychstanie czy tam powrot i juz story jest :P

Myslalem ze bedzie fajny smack zawiodlem sie.

1. Bardzo się cieszę, że Matt wrócił do WWE i nie jest już przeciwko Jeffowi :) Tylko szkoda, że chwilowo Jeffa nie ma w WWE.. Ale to nic Matt i John mają nawet fajny TT 8) Walka całkiem całkiem :)

2. Myślałem że kolejny ziomek typu Joshi Tatsu czy tego Tylera Rexa :) Po mimo że do nich nic nie mam, ale są jacyś za dziwni na WWE ... A tu Drew zaskoczył atakiem na R-Trutha :) I tu go popieram bo też nie chce słuchać tego całego "WHAT'S UP", bo to wrestling a nie zawody rapu 8) Gościu już mi przypadł do gustu reasumując, a walki nie ma co komentować, bo nawet nie było gongu :D

3. Rey Mysterio! Gościu ma naprawdę świetne walki ... Ta technika i szybkość akcji ! Nawet z Kane'm stworzył ładną walke :) Szkoda, że został zawieszony na miesiąc... Ale cóż jego wina ! :( I nagle dyskwalifikacja Kejna.... Nie potrzebnie uderzył Reyem o ring poraz drugi... Wchodzi Wielka Khhhhaleka.. Bije Kane nie wiem po co :) Ten feud zdecydowanie powinien być za nami !!! :( I co wchodzi ten wspaniały fighter Dolph i nie potrzebnie wykonuje finisher na ledwo leżącym Reyu... Wielkie nieporozumienia :D

4. No i właśnie skończyłe oglądać walke Big Sroła i tego Tag Team'u z Cryme Time ... Walka trwała z 3minuty może ... Mam nadzieję, że DX szybko zdobędzie Unified TT Championship 8) Bo Y2J z z Srołem to jakieś nieudaczniki i zawsze ich walki będą się to kończyło prawym sierpem od Sroła lub nudnym Chokeslam :(

5. Ledwo chodzący zawdonik 1 vs ledwo chodzący zawodnik 2 :t_up: Oczywiście CM Punk musiał zrobić napad na biednego Jeffa bo inaczej walczyć nie umie :) No i pierwsza rzecz którą próbuje zrobić Punk ... UCIECZKA Z KLATKI... Fakt, że ten kto zejdzie na podłoge wygrywa, ale mógłby przecież przyłożyć przeciwnika 8) Oczywiście 2 rzecz, którą robi CM Punk to jest próba ucieczki z klatki :) Kurde ile można ??? CM PUNK ZNOWU PRÓBUJE WSPIĄĆ SIĘ I WYJŚC Z KLATKI !!! :[ :evil::t_down: Chwila walki !!! 2 próby ucieczki Jeffa... Chwila walki :) jakiś Superplecks ... I Punk spieprzył z klatki :) Żenada :) Pamiętam walke z 2008 roku Steel Cage Match między Batistą i Y2J :) Jericho się tak samo bał Animala jak Punk boi się Jeffa :shock: 3/10 za Steel Cage Match :)

Za gale 5,5/10

PS. Trzeba czekać kiedy znowu zobaczymy Jeffa w WWE :) Mam nadzieję, że szykują coś na Breaking Point a najpóźniej Wrestlemania !! :)

• Reputacja:   1

Ehym, ehym...

Bardzo smutny SD! za nami 2 co do kolejności patron naszego forum pożegnał się ze światem wrestlingu musimy szukać oparcia w innych, nie wiem jak można inaczej wyrazić mó.... moją radość =)) dobrze, że wybrałeś opcję urlopową Jeff. Dość się nalatałeś teraz trzeba coś od życia trawka się sama nie spali musisz jej w tym pomóc.

Speech Punk'a odnośnie używek itp. ciulstewek niby działa, ale mnie nie zadowala - mogli by się poruszyć na coś bardziej wyrafinowanego, ale co tam nie można mieć wszystkiego. Wszystko poszło zgodnie z planem, wpadł Jeff coś pobełkotał i tyle z tego wszystkiego wyszło.

Morrison wdepnął tym razem w Matt'a, a skoro to grubas to ciężko będzie się go pozbyć - wniosek zmarnowane kilka tygodni kariery i durny feud z Hart'ami - którzy nie prezentują nic, nie mam pojęcia po co tworzono tę stajnię w okół niej nie dzieje się absolutnie nic - jest to jak zawsze marnowanie potencjału ze strony WWE czyli inaczej mówiąc standard. Walka słaba - nawet sam Morrison się nie popisał, ale przecież i on nie jest idealny.

Drew McIntyre - interesujący osobnik, sam fakt, że przeszkadza mu wejście andruta, daje mu wielkiego plusa na start +2 do kariery.

Rey Mysterio vs. Kane oto przykład nie wyciągania wniosków ze wcześniejszych porażek - najgorszy feud 2008 roku i oni znowu się spotykają? I to po to by pociągnąć gniot obecnego roku - to nie koniec na lini Khali vs. Kane co może oznaczać, że będziemy oglądać do aż do rematchu na WM o zgrozo.

Tag team Jericho & Big Show to totalne nie porozumienie wolał bym już nawet aby to Shawn był partnerem Jericho, a nie ten grubas, który z każdym rokiem cofa się w umiejętnościach, to kolejny tag team z dupy - żadnych plusów tam nie widzę i raczej nie zobaczę oby Edge wrócił jak najszybciej, albo jakiemuś russo włączyła się lampka nad głową i wpadł na pomysł rozpadu tego kalecznego ekhm teamu. Walka słaba, JTG do solowej kariery bo teraz się marnuje.

Sam steel cage - nawet nie średni słabo, nie przemyślanie i na szybko.

Porażka Jeff'a i pożegnanie, które było jeszcze gorsze niż debiut Christiana.

Odchodzi bohater dzieci, a tam cisza, jakieś "thanks you Jeff", ale bardzo po cichu i tyle? wszyscy chyba myślą podobnie do kolegi sapera, że jeff już na breaking point wróci - nieźle się zdziwicie.

Wniosek - do dupy jak zawsze i niech potem, żaden tektura czy inny bryła nie gada o okresie czy coś bo zaraz laciem z ćwierć obrotu przypier*** właśnie :)

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P