Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Breaking Point 2009 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co do walki Orton vs Cena, to jestem o nią dziwnie spokojny.

Ty zawsze jesteś dziwnie spokojny o Ortona ale pewnie dlatego że on byłby dla ciebie ciekawy nawet w bujanym foteliki w różowych kapciach, czytający dzieci z bulerbyn. Ten chłopak obecnie tak zasysa że pała mała, zmiana pasa jak najbardziej wskazana, nawet na Jasia, choć coś mi się zdaje że to się stanie dopiero na następnej PPV. Czy I quit cos zmieni? Pewnie nie, dalej będzie 20 minut wyczesanych headlocków. 7 dyskawlifikacji z powrotami na ring aż w końcu przydupasy przykują jasia do lin i zacznie się znęcanie aż padnie bo oczywiścei Terminator nie ma w swoim słowniku I quit.

Reszta walk też nie prezentuje się rewelacyjnie. Reagal vs Cage będzie ssało, korniak z Dolfem też, w tagach zwycięzcy są do przewidzenia, nie po to puszują Jericho i BS by podłożyć ich tagowi z dupy wziętemu, na końcu pewnie MVP dostani kastetem, taki niby rewanżyk. Punk vs Taker? Popieram, DQ niemal pewne, Taker nie padnie po kolano w głowe a Punk nie Hardy nie da sobie zabrać pasa po miesiącu. Mam nadzieje że choć oni pokażą coś ciekawego, ale nadzieja matką głupich, hardy na odchodne pewnie i tak zepsuje wszystko.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miki004

4

• GMS

3

• Boogeyman1996

2

• Tojero

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Co do pierwszej walki... jestem całym cierpiącym nadciśnienie sercem za Orton'em...absolutnie nie chce żeby ten pas zdobył Cena. Randy dalej prowadzony jest jako "mistrz -farciarz - kanciarz - pierdoła" - ostatni raz wcale zbytnio animuszu mu nie dodał. Po cichu licze (stawiam na to realnie rzecz biorąc jakieś 10%) , że Cena jakimś dziwnym trafem powie , że ma dość. Jednak to jest wersja "mam nadzieje" .Wersja "Spójrzmy realnie" ...wręcz napierdala mnie po ryju jak tylko pomyślę o zwycięstwie Ortona. Wersja realna mówi , że nie wyobrażam sobie za chiny republikańskie Jaśka , który pasuje. Wręcz k***a na siłę w myśl pcha mi się scenariusz , że w końcu dobry bohater - Janusz Cena dopina swego i zły Randy nie wytrzymuje zabójczego STF'a połączonego pewnie z jakimś kijem/pałą/liną/czym kolwiek ...takie typowe starcie skrajnie złego/skrajnie dobrego , gdzie dobry wczesniej cały czas był przekłamywany i przechytrzony przez złego ...aż w końcu złemu zostają odcięcte wszystkie sztuczki i w czystej walce - Janko YCSM(wrestle) Cena nie daje już szans rywalowi....walka może jakąś kichą nie będzie - ma nawet szanse być dobra.Szkoda tylko , że 90% na win Janusza i moja wyjątkowa niechęc do niego psuje mi oglądanie tego widowiska.

Swoją drogą ...gdyby jednak jakimś cudem na miare "Morze , weź spieprzaj! - Mojżesza" - Randy zdołała zpasować Cene - wreszcie zyskał solidne umocnienie pasa.

Co do walki o WHC. Jestem spokojny. Budujemy Punk'a jako Heel'a. Taker powracający - jeszcze pewnie nie formie - będzie skazany na win przez DQ. Walka może być całkiem dobra - chociażby przez obsadę...aczkolwiek spodziewam się , a raczej dopuszczam możliwość - że jesli ta walka face'owego Taker'a z heelowym Punk'iem - ma prowadzić do zatrzymania tytułu przez tego drugiego poprzez np. chamskie DQ oraz do umocnienia charakteru heelowego CM'a .....to prwadopodobne jest , że Taker może zamulać w tym matchu. To tak jako ciekawostka.

Gdyby Taker wpadł na Breaking Point i zaczął w ringu kombinować jak na WM , a nastąpnie wygrał przez DQ - CM wyszedłby na szmate , a nie na heel'a... jesli zaś Taker będzie przymulał - to raz , że Punk zabłyśnie w walce chwilowymi przewagami nad dużo bardziej spozycjonowanym Grabarzem i więcej na tym osiągnie jego promocja ...dwa , że Taker nawet jesli z premedytacją - zamulanie ma usprawiedliwione poprzez powrót z urlopu. Wynik raczej pewny - wygrana Grabarza przez DQ. Nie ma siły na to, by Punk ztappował powracającego Calaway'a...., aż tak ofiarny to chyba mareczek nie jest.... :lol

Aczkolwiek ...nie mówmy hop. Podobnie jak dawałem 90% na win Ceny a tylko 10% na Ortona - tako i tu jest szansa. Myśle , że możemy dać 90% na wygraną Taker'a po DQ/CO ...ale myślę że możemy dać 10% na czystą wygraną Punk'a. Nie wiem jakim sposobem - to odzielna dyskusja...ale zaryzykowac mogę. Nie zaryzykowałbym tylko stwierdzenia , że Taker dostanie z miejsca pas. ...

Co do pojedynku Tag'ów - nie wiele mam generalnie do powiedzenia. Obejrze z czystej ciekawości bo :

1. Lubie oglądać Montel'a - w ringu i zarówno poza nim. Ten zawodnik wkleił się do grupy wrestlerów , których z chęcią oglądam i dla którym walk - gotowy jestem poświęcić kawałek ratio z xwt.

2. Chce zobaczyć starcie Henry vs. Big show - nawet jesli będzie równie porywające co "Halloween Monster Smash Battle Royal" ... po prostu fetysz gigantów. (pozdro killer)

Dopisać chciałbym jeszcze , że zgodnie z LK , również chciałbym by Jericho znalazł się w innym miejscu. Ja generalnie chciałbym go jak WWE Title Holder'a... ale to może kiedyś jeszcze w wyniku jakiegoś ciekawego story.

Jesli chodzi o możliwe stracia. Jesli potwierdzi się sprawa z zawieszeniem Rey'a - to mamy lekki zamęt , bo zapewne Ziggler miał na tym PPV zgarnąć w końcu złoto. A tak zobaczymy o pas będzie jakiś open fight i czy raczej ktoś go zyska na gali lub HS. Mam tylko nadzieje , że nie będzie to Cigler. Aczkolwiek jest znowu 10% , że Vince straciwszy Rey'a - pas IC oleje... w końcu na wuja mu on ?

Jesli chodzi o ECW title. Mogliby zrobić tak , że Drewienko z siarką na czubku dobierze sobie 2 partnerów i zrobimy 3 vs 3 na stajnie "Triple R - Ruski , Rozjebany i Regał"... ale oczywiście czcze gadanie. Meblościanka pewnie sama w szlafroku zmierzy się w pół-lumberjacku z Christianem po czym ten znów zachowa pas. Wejdzie 300 kilo murzyna ...rzuci zapałką , wejdzie Władek , zrobi Hurra !! i po sprawie...prawdopodobny zamulacz- bo szkoda będzie bookerom czasu na rozpisanie z tego czegoś ciekawego - troche żałuje bo z odrobiną chęci dałoby się z tej stajni coś wykrzesać.

To samo Orton vs Jasiek-wiadomo że bedzie STFU bo to koronna stypulacja janusza.

Generalnie podzielam twoje zdanie. Aczkolwiek nie widziałem jeszcze Ceny w walce ze stypulacją STFU. Nie żebym się czepiał - od tego tworzymy forum , że jak ktoś czegoś nie wie/nie jest pewien pyta - nie musimy tu udawać znaFFców.

Oby Taker szybko zabral pas Punkowi i wziął się za innych-może zaatakuje go Kane albo coś...

Kane to może ewentualnie zaatakować Zakład Ubezpieczeń Społęcznym , bo jesli tak dalej bedzie przebiegac jego kariera , to emerytura czai się niczym mały głód na panią w czerwonej sukience , która nie może się doczekac aż dosiądzie męża , ale k***a burczy jej w brzuchu.

Chris Jericho© & Big Show© vs. MVP & Mark Henryhe o tym pojedynku nic nie napisze.

Rozumiem , że zajebałeś focha ?

Pas dla Takera i -mam nadzieję- późniejszy feud z Jericho lub Morrisonem..

Nie rozumiem was- Morrison jest solidnym Wrestler'em ...ale za CIENKIM. Przeczytajacie to uważnie DOBRY W RINGU ALE MIAŁKI jak fujara po stosunku. Ludzie - większość z was nie widzi w ogóle CM'a w walce z Taker'em , a gdzie już w ogóle mowa o tym by grabarz mu tappnał. A za chwile stawiacie koło niego zupełnie prawie zapomnianego Morrisona....może zaraz wyjmiecie Miza z rekawa ?

Witam,ta Gala jest zamiast Unforgiven??.Bo zauważyłem że ten sam termin.Nic nie rozumie co to za gala...

Dam ci podpowiedź. Zobacz w profil tam będzie pisało takie łądne 1/3...a to oznacza , że jeszcze dwie podpowiedzi i wszystko będziesz wiedział.

edit : opsss...sorki...nie widziałem , że ty już prawie wszystko wiesz ... no to teraz już wiesz wszystko...dozobaczenia ;)

e on byłby dla ciebie ciekawy nawet w bujanym foteliki w różowych kapciach, czytający dzieci z bulerbyn

powtarzasz się hauturij sakashfili.. :waving:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0

"I Quit" Match 4 WWE Championship

Randy Orton© vs. John Cena

Jeden z moich ulubionych rodzai walki.. :8 Mam nadzieję że będzie co oglądać. Ale i tak to pewne że wygra Cena. Z kilku prostych powodów :

- Cena nie umie powiedzieć `i quit`. Jest zbyt teminatorowaty i w końcu posiada supersiłe. Pewnie po całej walce oklepywania go przez Ortona on wykona STF u kuniec.

- Orton z pasem się przejada. I ostatnią walkę na SS też wygrał że tak powiem `na siłe`.

- Wydaje mi się i mam taką nadzieję, że ten feud się skończy na tej gali.

World Heavyweight Championship Match

CM Punk© vs The Undertaker

O. To będzie ciekawa walka. Patrząc na nich 2. widać przewagę Taker'a , ale punk jest (moim zdaniem) w dobrej formie i walka na pewno będzie ekscytująca. I wygra Taker. I tak jak wszyscy piszą... genialny byłby feud z Kane.

Unified Tag team Championship Match

Chris Jericho© & Big Show© vs. MVP & Mark Henry

To jest raczej jasne, że wygrają MVP z Heńkiem. Big szoł i Krzyś zbyt długo trzymają te pasy, moim zdaniem. I już mi się przejedli.

Na ostatnim RAW. Dali sobie już raz z mistrzami (co z tego, że z pomocą kastetu, ale jest ;) ) więc pewnie to powtórzą.

!TWO WORDS FOR YA!

2dkip0n.jpg

CM Punk vs. Undertaker, Wold Heavyweight Championship.

Nie ma bata, Taker seven time World Champion..., Calaway nigdy w swojej karierze nie Tappował, dodatkowo w tej walce nie ma dyskwalifikacji, nie wyobrażam sobie Undiego klepiącego trzy razy w matę, sądze że Vince da już teraz pas Takerowi, a Calaway zacznie feud z kimś bardziej wartościowym, a nie z kurduplem Punkiem, Morrisonem, czy wiecznie przegrywającym Jericho, obecnie na smak dałnie nie widać równego przeciwnika dla Grabarz'a. :thumb:

I Quit Match, Orton vs. Jasio Cena.

Kolejny raz ten Kotlet...., mam nadzieje że wygra Orton i zacznie Feud, z Shawn'em, któremu od dawna należy się pas, ale jakoś nie wyobrażam sobie Cenę, mówiącego ''I Quit'', nie wiem jak to WWE zrobi, ale sądze że Orton zatrzyma Pas.

Bitch Slow and Jericho vs. MVP and Mark Henry

Wygrana MVP i Mareczka, dlaczego ?, bo Slow i Jericho są beznadziejni..., po Breaking Point, wyrzucic Slow'a do Midcardu wraz z Jericho, bo nie widzę Chrisa w feudzie z Takerem, Jericho ostatnio jest ciągle pinowany przez, Ceny, Jeffy i inne popierdółki, MVP i Mareczek potrzymają troche pasy, i pózniej Marczek pewnie przejdzie Heel Turn, ah...szkoda pisać. :t_down:

Match 1 : WWE CHAMPIONSHIP "I QUIT" MATCH

Randy Orton© vs John Cena

Mam nadzieje ze przegra Orton , jezeli jego pieski sie włanczą to chyba Orton zatrzyma pas :):):)

MATCH 2:UNIFIED TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH

Big Show i Chris Jericho vs M.V.P I Mark Henry

Chyba myśle ze wygra drugi team , jak M.V.P I Heniek pokonali ich na raw :):):)

MATCH 3:INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP MATCH

Rey Mysterio© vs Dolph ZiggerMyśle ze wkońcu Zigger odbierze pas Reyowi

MATCH 4: WORLD HEAVYWEIGHT MATCH

C.M PUNK© vs The UntertakerNapewno wygra taker :):)

Jeff Hardy12 Mysterio nie zawalczy bo jest zawieszony, a ty piszesz o walce Mysterio vs ziggler.

MVP i Henry vs Show i Y2J

Walka moze być ciekawa ale i tak prawie pewne jest, że wygrają Show i Jericho, bo WWE moim zdaniem planuje dac pasy jakiemuś bardziej znanemu TT, a Mark i MVP maja za sobą tylko jedną walke razem. Więc moze na nastepnym PPV zobaczymy walke DX vs Show i Y2J albo znów Cryme Time ale mozliwe jest też, że WWE da walke o pasy TT jeszcze innemu Tag Teamowi.

CM Punk vs Taker

Tu chyba wygra Taker ale zawsze może być niespodzianka i Punk wygra i zatrzyma pas na jeszcze jedną gale ale na następnej już napewno straci pas więc to i tak nie ma znaczenia dla mnie ważne jest jak ta walka bedzie wyglądała może wyjść bardzo dobra ale mogą to spieprzyć w stu procentach.

Orton vs Cena

Tu Jasiek wygra napewno to jego koronna stypulacja. a tak wogóle to Orton nie ma żadnego submissonu więc headlockiem nie pokona Ceny. No czyli wreszcie zmiana mistrza ale chyba tylko można pomarzyć mozna niestety o końcu tego feudu.

Reszta walk może bedzie ciekawa prawie pewne, że Kane znowu bedzie musiał walczyć z Khaleką. Możliwe tez, że Kofi się zmierzy z Mizem ale tu się może duzo zdarzyć. Ciekawe tez co się stanie z IC może walka Ziggler vs Finlay vs Knox taka była o pretendentstwo to może jak reya nie ma to o pas. O ECW chyba każdy wie jaka będzie walka mam nadzieje, że lepsza niż zart na SS. A takto to powtórka z SS DX vs Legacy pewnie bedzie.

Randy Orton vs. John Cena

Nie wyobrażam sobie ,ani Ceny ,ani Ortona mówiącego "I Quit" ,myślę ,że walka potoczy się tradycyjni ,nieczyste ruchy ze strony ortona ,bohaterski Cena itd. i na koniec zapewne Legacy ruszy na pomoc Ortonowi ,który straci przez nich pas ,myślę ,że po gali Orton opieprzy swoje "pieski" i zacznie się feud Legacy vs Randy Orton. Cena dostanie pas i będzie żył długo i szczęśliwie.

CM Punk vs The Undertaker

WWE zgotuje Takerowi świetny powrót i zapewne wielu pomyślało by ,że Taker pokona Punka i łatwo zgarnie pas ,ale ja tak nie myślę ,uważam ,że Punk wygra i będzie feudował z Takerem o ten pas ,bo jeśli Taker zdobędzie pas na Breaking Point to nie będzie miał z kim feudować ,bo niby z kim? Charlie Haas to nie poziom na pas WHC ,Y2J ma dwa swoje pasy ,ale gdyby je stracił to z Takerem mógłby powalczyć ,dalej Curt Hawkins to jobberek który nad to występuje od święta ,nie ma co marzyć. DH Smith ,jest młody wszystko przed nim teraz raczej będzie w stajni z Tysonem i Natalyą ,Dolph Ziggler ,teraz raczej zgarnie pas IC i będzie go bronił ,na duecik nie ma szans. Edge jest poważnie kontuzjowany ,a nawet jak by nie był to feudów z Takerem toczył już wiele i nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki... Finlay będzie teraz toczył feud z Mikem Knoxem. Jimmy Wang Yang baaardzo rzadko występuje na SD. John Morrison ,on i Matt Hardy będą toczyć feud z Dynastią Harta ,Kung Fu Naki to nie ten poziom. R-Truth nie pasuje do walki z Takerem i nie jest spotykany w ME ,Kane jedyna osoba która obecnie była by odpowiednim przeciwnikiem dla Takera ,ale toczy feud z Khalim. Jak widać prawie nikt aktualnie nie pasuje do feudu z Takerem niż CM Punk ,ale przecież on niedawno stracił pas na rzecz Hardy'ego ,a drugi raz mu pasa tak od razu nie zabiorą. Walka zakończy się zapewne po Hell's Gate lub Anaconda Vise ,a ja uważam ,że po tym drugim submissionie. Feud między nimi będzie toczony jakiś czas i zakończy się na Hell in a Cell zwycięstwem Undertakera.

Chris Jericho & Big Show vs. MVP & Mark Henry

Tutaj co do wyniku można przewidzieć ,że wygra Y2J i Big Show ,może WWE nas zaskoczy i walkę zakończy submission Big Showa. W tag teamie Merka Henry'ego i MVP nie widzę przyszłości i zapewne pierwszą i ostatnią ich walką razem będzie pojedynek na Breaking Point.

Randy Orton vs. John Cena

Nie wyobrażam sobie ,ani Ceny ,ani Ortona mówiącego "I Quit" ,myślę ,że walka potoczy się tradycyjni ,nieczyste ruchy ze strony ortona ,bohaterski Cena itd. i na koniec zapewne Legacy ruszy na pomoc Ortonowi ,który straci przez nich pas ,myślę ,że po gali Orton opieprzy swoje "pieski" i zacznie się feud Legacy vs Randy Orton. Cena dostanie pas i będzie żył długo i szczęśliwie.

Zgadzam się z tym w 100%

CM Punk vs The Undertaker

Myślę że walka będzie zacięta i długa, lecz na koniec CM Punk założy Anaconda Vice i będzie po walce

Chris Jericho & Big Show vs. MVP & Mark Henry

To będzie szybka walka i zwycięstwo Chrisa Jericho z Big Showem

2d9o3gl.jpg

Zagadzam sie z Hardym96 z tą walką Randy Orton vs. John Cena. Oni są tak na siebie wkurzeni że ta walka może byc najbardziej ekscytująca.

W następnej walce nie wyobrażam sobie Undertakera mówiącego 'I Quit' to jest po prostu NIEMOŻLIWE!!!!Więc Cm Punk przegra.

Oczywiście jako że jestem fanem Chrisa Jericho to oczywiście jego team wygra.

1372dy0.gif

12004.png

1627.gif

28441.gif

31529.jpg

31154.gif

30022.jpg

Unified Tag team Championship Match

Chris Jericho© & Big Show© vs. MVP & Mark Henry

Dywizja Tag Team`ów "z dupy"?????

Zapowiada się ciekawie a zwróćcie uwage że obydwa teamy zaczynają tak samo: biorą ślub i od razu podróż poślubna z pasem w roli głównej

Tak poza tematem to chyba dawno nie było jakiegoś dużego tag team matchu: Y2J & BS, MVP & MH, Cryme Tyme, Legacy, The Hart Dynasty, The Hardy`s (albo Matt & Morrison). To 6 a jakby coś porządnie posklejać to może wymyślili by coś lepszego na te dywizje. Aha i nie ma nic gorszego niż Big Szał chwalący się pasami (jeszcze w tym niebieskim wdzianku co eksponuje jego cyce lepszy był ten czarny) a y2j "POD" nim x(((

I też mi się wydaje że będzie feud Legacy vs. Orton (po rozłamie raczej Priceless vs Orton)

dota_2_strygwyr_signature_by_arceee-d333d2j.jpg

Zapominacie o DX vs Legacy ale coś mi śmierdzi że HBK skończy ten mecz

Jasio vs Orton- Jak dla mnie może być różnie bo i Quit można równie dobrze powiedzieć po kopniaku w twarz o ile ma się jeszcze na to siłę...

Ray vs Ziggler- Powiadacie hmmm no niestety mysterio straci pas oby Dolph przez to się trochę rozwinoł lub po prostu niech gimmnik zmieni bo w tym to no....

Tag teams Hmmm będzie bardzo techniczny mecz ale coś mi się zdaje że cios mocy a potem zmiana z Y2J i walls of jericho

Kane VS Khali- No nie dość ten mecz prześp

CM Punk VS Undertaker- mam nadzieję że Taker wygra a później feud z Morrisonem jak by nie patrzeć Johnowi walki o tytuły od dłuższego czasu się należą

Hmmm wymyśliliśmy z kumplem jak Orton pokona Jasieńka otóż już na rozpoczęciu walki Orton wytacza ciężkie działa swój morderczy headlock ale Jasio się wydostaje parę ciosów buuu ahhh buuu ahhhh i tak przez 10 minut po czym Orton w końcu wyskakuje z RKO z dupy po czym podnosi ledwo stojącego Janusza oplata mu ręce o liny wyskakuje za ring szybko wyciąga z pod niego.... laptopa wraz kabelkiem do terminatorów oraz jakieś CD wskakuje z powrotem na ring odpala lapka Kwadrat już wie co jest grane próbuje się uwolnić ale nic z tego Randy wkłada CD do lapka wsadza kabel do.... nosa Jaśka po który szamocze się jak opętany po czym traci przytomność (reset) Orton wyrzuca lapka cena się podnosi ale on już czeka powoli odplątuje liny i cóż to tak proszę państwa przewraca Cene i zakłada mu prze kutaśnego Headlocka w parterze cena krzyczy na cały regulator I QUIT I QUIT I QUIT

Edytowane przez Gość
sig.png

Cena vs. Orton

Tak mi się wydaje, że to już koniec dziwnego epizodu panowania Ortona.... Cena pewnie zgarnie pas, stawiam 99,999% i swój dom, że John wygra.

Deadman vs. Punk

Undertaker pewnie przegra. Dlaczego? Takie po prostu mam przeczucie chociaz wiem ze to niedorzeczne :P

Y2J & SHow vs. MVP i Henry

Dla mnie ta druga para powinna wygrac aczkolwiek obstawialbym na tych pierwszych.

Mysterio vs. Ziggler

Życzę pasu Zigglerowi bo na niego zasluzyl. Aczkolwiek jesli Mysterio bedzie dobrze walczyl to pewnie to wygra.

Regal vs. Christian

Hmmm tutaj zupełnie nie wiem, ale mam nadzieje ze wygra Regal :)

co do pasa wwe jeszcze jest opcja ze legacy zaatakuje ortona: on wygra przez DQ wiec cena przegra i bedzie "i quit" dla jasia, pas zostaje zawieszony orton odzyskuje go na najblizszym raw w jakims fatal4way z ciotami czy packchallenge też z ciotami (tak tez sie moze zacząć feud legacy (priceless) vs orton) i wszyscy oprocz ortona zyją długo i nieszczęśliwie

dota_2_strygwyr_signature_by_arceee-d333d2j.jpg

World Heavyweight Champion CM Punk vs. Undertaker (Submission Match)

WWE Champion Randy Orton vs. John Cena ("I Quit" Match)

D-Generation X vs. Cody Rhodes & Ted DiBiase (Submissions Count Anywhere Match)

Mark Henry & Montel Vontavious Porter vs. Unified Tag Team Champions Chris Jericho & Big Show

Intercontinental Champion Rey Mysterio vs. Dolph Ziggler :D:D:):lol

co do pasa wwe jeszcze jest opcja ze legacy zaatakuje ortona: on wygra przez DQ wiec cena przegra i bedzie "i quit" dla jasia, pas zostaje zawieszony orton odzyskuje go na najblizszym raw w jakims fatal4way z ciotami czy packchallenge też z ciotami (tak tez sie moze zacząć feud legacy (priceless) vs orton) i wszyscy oprocz ortona zyją długo i nieszczęśliwie

hmm tak nie może byc :) bo jak wleci LEGACY żeby pomóc Cena'ie to nie będzie DQ, będzie tak tylko wtedy gdy ktokolwiek pomoże Ortonowi :) no chyba, że o czymś nie wiem :D