Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Niepotrzebni wrestlerzy WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jimmy Wang Yang - być może to dobry wrestler,ale w WWE nie dość, że bardzo rzadko występuje to w dodatku jak to robi to robi z siebie pośmiewisko

Chavo - w sumie nic do niego nie mam, ale teraz WWE zrobiło z niego karykaturę wrestlera

Hornswoggle - gdyby nie cenzura to napisałbym "a po kiego ch*ja on tu w ogóle jest"? Kompletnie nie rozumiem sensu, żeby ten kurdupel był w WWE.

TGK - występuje sporadycznie, teraz niby taki amant he he he. To jest jakiś nietrafiony pomysł

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymi94

2

• Boogeyman1996

2

• Yanki

2

• WojtASR

2

Top użytkownicy w tym temacie

Great Khali - Drewno i Tyle

Hornswoggle - Niby jest z DX Które pewnie sie rozpadnie. Zły Gimmick . Powinna byc walka na Wrestlemani 26 . Undertaker vs Hornswoggle :P

Santino Marella - Niby Dobry ale Denerwuje mnie to że robi z siebie idiote prawie na każdym Raw

Rey Mysterio - Gdy Był Intercontinetal Championem to jeszcze było dobrze , Walki z Y2J , Zigglerem a teraz zaczął Mnie nudzić

Krauser Is Back

Khali - wogóle go niema to po co go trzymają ?

Chavo - wogóle gościa nie widać

Masters - Jego postac jest prowadzona nie ciekawie i bez pomysłu

Fu Naki - Widział go ktoś kiedyś na ringu?

Chavo Guerrero - Jeśli ma być tak szmacony to ja za niego dziękuję.

Jimmy Wang Yang - Nie widziałem jeszcze jego wygranej solowej walki.

Evan Bourne - Nie chcę,żeby go wywalili,ale lepsze prowadzenie by mu się przydało.

IT'S TIME TO PLAY THE GAME

beznazwy1vu.jpg

I HEAR VOICES IN MY HEAD

Pierwsze co to powinni pozbyć się Santino Marelli.!!! Santino ośmiesza WWE.!

Gdyby to ode mnie zależało także wyrzucił bym Finlay'a i Khaliego. Wang Yang i Kung Fu Naki to są prawdziwe bez sensy w WWE. Nic nie pokazują i nic nie osiągają.! Banał. POZDRAWIAM.!!!

83854000799926186829.jpg

83861155504627407691.png

1. Jimmy Wang Yang - on wogóle coś tam robi poz jobbowaniem ?

2. Chavo - jest dobry niech go wyrzucą i niech TNA go weźmie i zrobi z nim coś, tak jak to zrobili z Elijah'em Burke'em aka The Pope'm.

3. Evan Bourne - jak wyżej

4. Khali - drewno, nic nie robi.

5. Carlito - bardzo dawno go nie widziałem, wogóle nic nie robi.

jameswoot.png

Chavo - jest dobry niech go wyrzucą i niech TNA go weźmie i zrobi z nim coś, tak jak to zrobili z Elijah'em Burke'em aka The Pope'm.

Też tak uważam.

1.Zdecydowanie The Great Khali, jest to drewno wyższej klasy, umie wykonać dwa triki i uuuuuuuuuuuuu jestem groźny......hehe, wiem oczywiście że Khaliego "zaimportowali" z Indii dla mnóstwa Indyjskich kibiców....Vince musi mieć kaske, uwaga trik Vinca nr 1

2.Horns...yyyy jak to się wogule pisze?? A tak na serio każdy mu jobbuje i ciągle wygrywa, że niby karzeł by wygrał z osobą zdrową? nie sądzę!! Dzieci lubią tą postać, kupują gadżety, a Vince ma kaske, uwaga trik Vinca nr2

3.Czy tylko mi się wydaje czy Drew McIntyre to kompletne drewno nr.10 w wwe?? Jak dla mnie mało utalentowany i niepotrzebny wrestler w wwe.

4.Finlay facet już troszkę stary, pozatem nie znajdą mu jakiegoś fajnego gimmiku, tylko lata z jakąś pałka i nap :censored: sza wszystkich jak popadnie, za każdym razem oczywiście sędzia nie widzi, a on wygrywa walki, dobrze że go teraz trochę przystopowali, jak dla mnie to czas by spakować walizeczki i pojechać do domciu, mówiąc Kończę Kariere

I jeszcze jedno, możecie nie pisać takich postów:

the miz - cienias, słaby gimmick i wogóle

Obejrzałeś jakąś jego walkę lub speecha?

The great khali jest nie potrzebny przecież to drewno

Usłyszał gdzieś na ośce i teraz pisze jedno zdanie, żeby sobie nabić postów!

Lecz sorki za off top.

e1dc04d5a2.jpg

Khali to może i drewno, może i zna dwa ciosy ale jak przy******* to mało kto wstanie, więc nie zgadzam sie, że powinni go zwolnić, poza tym wiecie jaką WWE czesze na nim kase??? Ludzie w Indiach szaleją za nim, są w siódmym niebie, że mają swojego człowieka w WWE..to samo z Chavito...facet wielokrotnie pokazywał, że umie sporo, że zna sie na rzeczy, ale fakt WWE go zepsuło i zrobiło sparingpartnerem Hornswogla a to już szczyt...Chavo ze swoimi umiejętnościami mógłby spokojnie być US championem (wyżej raczej nie) ale wracając do tematu:

1. Hornswoggle - co on tu w ogóle robi? Niby maskotka WWE, ale maskotka też musi mieć to coś co przyciąga ludzi a on? Kiedyś może śmieszyły mnie jego wejścia itd ale teraz to po prostu denne...

2. Jimmy Wang Yang - tuż po Chavo wydaje mi sie, że najbardziej zmarnowany wrestler w WWE...powinien odejść do jakiejś innej federacji, może miałby większe szanse pushu, bo umiejętności ma spore...

3. Kurt Hawkins - Hawkins i Ryder...kiedyś tych dwóch gości występowało często na Smackdown jako tzw przydu**** Edga no i nie powiem fajnie to robili xp przynajmniej COŚ robili. Zack wybił sie, przypomniał o sobie ludziom w ECW a Hawkins? WWE płaci mu za siedzenie w domu...mam nadzieje, że wroci do ringu bo naprawde przy ciekawym gimnicku mogłoby być z nim ciekawie...

4. Charlie Haas - tutaj chyba każdy sie ze mną zgodzi...nie wiem co on jeszcze robi w SmackDown...ostatni raz widziałem go na "ringu" jak prowadził konkurs na najpiękniejszą Dive (może coś przegapiłem ale widziałem go ostatni raz właśnie tam xD ) jakieś 2-3 lata temu...

5. Kung Fu Naki - kojarzy ktoś w ogóle tego gościa? Bo ja nie...

6. Finlay - z wielkim smutkiem wstawiam go do mojej listy...nie wiem dlaczego ale czuje jakiś sentyment do tego zawodnika, ale jak już ktoś wyżej napisał starzeje sie, coraz rzadziej występuje i raczej nie ma już dla niego przyszłości w WWE...

Chyba tyle :)

1. The Great Khali - nigdy go nie lubiłem i nie polubię. Co tu więcej pisać.

2. Chavo - jeden z lepszych Crusewieghtów w całym WWE - czyli jest niepotrzebny bo tej dywizji już nie ma, a biedny Chavo jobbuje na prawo i lewo. Eddie pewnie przewraca się grobie. C. Guerrero powinien przejść do TNA i walczyć w X-Division.

3. Matt Hardy - Matt według mnie jest bardziej uzdolniony i doświadczony od Jeffa i to on powinien być WWE Championem lecz wiemy jak było rzeczywistości. Smutne jest to że mimo całej kariery w WWE dostał tylko raz mistrzostwo świata. Matt odejdź z od Vinca i przejdź do brata.

Jest jeszcze kilku zawodników którzy nie nadają się do WWE (i tych za dobrych dla Vinca i tych za słabych) lecz to trójka jest mojej największymi niepotrzebnymi w WWE

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Gdyby to ode mnie zależało także wyrzucił bym Finlay'a i Khaliego. Nic nie pokazują i nic nie osiągają.! Banał.

O ile z tym pierwszym się zgodę, tak z 'tym' drugim ani trochę. Dzięki Khaliemu wrestling został rozpowszechniony w Indiach. McMahon'owi zależy na POPULARNOŚCI, na jak największym ROZPOWSZECHNIENIU swojej federacji, co za tym idzie - na zarabianych pieniądzach.

Ci, którzy byli ' niepotrzebni ' ( czyt. niewykorzystywani ) zostali w większości zwolnieni. Ale Ci, których w ogóle nie powinno być w WWE nadal są :

Hornswoggle - była maskotka DX, teraz, kiedy DX już nie ma on też jest zbędny. Jestem ciekawa jak teraz Vince wykorzysta jego osobę. Mam tylko nadzieje że nie zbudują feudu toczonego na poziomie Horn vs Chavo.

Finlay - jako iż nie należy on do najmłodszych talentów, nie ma dla niego miejsca w WWE. Mając 52 lata tylko raz zdobyć pas US?

Chavo Guerrero - czekam na jego zwolnienie. Zero pomysłów na tak dobrego wrestlera.

Goldust - j/w.

lita_4_w55.jpg

Character is what you are in the dark.

Khali? Powinien zostać, duża kasa dla vicusia dzięki niemu.

FU naki?? Widziałem go i to nie raz, lecz ani razu nie widziałem jego wygranej walki, powinien wylecieć.

Chavo? Powinien dostać wreście szansę na tytuły, jest za dobry by przegrywać z jakimś marellą czy hornswogllem.

Jimmy wang yang? Do widzenia Panu

Charlie hass? tjw.

Hornswoglle? razem z tatą niech wyleci bo tylko wstyd pokazywać nic ciekawego cały czas i tracąc czas

Goldust? żółty człowiek też już powinien wylecieć

Dh Smith? Ta osoba też powinna wylecieć

Slam Master? tjw.

Carlito i Primo? oboje jak dla mnie niedocenieni i już powinni odejść gdzieś indziej

To chyba tyle, nie chce mi się myśleć dalej

Carlito i Primo - w WWE nie widze miejsca na tych Portorykan,

Chris Masters - dobra mięśni temu panu gratuluje oraz dobrego nelsona, ale nic poza tym nie prezentuje,

Curt Hawkins - co on w ogóle jeszcze robi w WWE, sprząta szatnie?

Jimmy Wang Yang - j/w

Slam Master J - kompletny nie wypał, jego walka z Kane'm trwała tyle co Pudzian vs. Najman

Kung Fu-Naki - raz pokazał się za kulisami z R-Truthem i tyle go widziałem,

Ja moze napisze tych którzy powinni opusci WWE bo się marnują i lepiej dla nich (no chyba ze liczy się tylko hajs by opuscili WWE

Zaczne od Matta moze i brzuszek dostal ale nadal jest dobrym wrestlerem,dosatke jeden z głośniejszych popów od widowni, nie wiem dlaczego Vince na niego nie stawia.

Dalej Jimmy Wang Yang świetny wrestler już dawno powinnien opuscic WWE,gimmic kma tak zj*** że glowa mała

Carlito i Primo - Carlito jako hell jest świetny i marnuje się w WWE powinniem wraz z bratem opusci federacje VInca i zasilic TNA choc czy tam ne jest juz za dużo tagów? Przeciez MCMG czy Young Bucks tez prawie w ogóle nie walczą a są jeszcze lepszi niz bracia Colon.

• 3 tygodnie później...

Evan Bourne - Jobber..

Goldust - Nie wiem po co trzymaja go , gdy walczy raz w roku...

DJ Gabriel - nie lubie go i tyle ;d

Jimmy Wang Yang i Kung Fu Naki - kompletne bez talencia, które nic nie przydają się federacji.

Curt Hawkins

Luke Gallows

ShawnMichaelsSig.jpg

ICON