Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler PPV WWE SummerSlam 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

1. Dolph Ziggler - świetna walka o pas IC.

2. CM Punk - pokonanie Jeff'a Hardy'ego i zdobycie pasa WHC.

3. Jeff Hardy - pomimo przegranej, rozegrał świetną walkę.

4. DX - powrót do gry i zwycięstwo nad Legacy.

5. Twój wybór ;)

Ankieta potrwa do następnego PPV WWE!

Swój głos uzasadnij postem!
  • Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luxier

1

• Aquiva.

1

• Despero

1

• Michael

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

DX!

Powrócili do gry ze znakomitym wejściem, jak zwykle niezwykli :t_up:

A sama walka była emocjonująca, dobrze że nikt mi nie zaspoilerował, bo trzymała w napięciu do końca, już myślałem że Legacy wygra, a tu proszę, Shawn udawał, że jest zmęczony, szybki SCM i pin :D

Moim zdaniem to Tejker podkreślił całą galę. Gdyby nie ta końcówka gala by ssała najzwyczajniej. Oprócz dwóch walk (Reya i TLC).

Głos na Dolpha. Koleś coraz bardziej mnie do siebie przekonuje i powoli staje się moim ulubieńcem. Skleił znakomity pojedynek z Rey'em. Zastanawiałem sie jeszcze nad Jeff'em, ale doszedłem do wniosku że on juz swoje plebiscyty powygrywał i pora na swieżą krew ;)

91794957345e1dece60d6b.jpg

Powrot DX i pokonanie The Legacy,wkoncu dostali hehe

DX, chodź nie pasuje to do wyboru najlepszego wrestlera :P

Świetna walki w psiakami Ortona i powrót HBK`a, a także wejście DX i nowe koszulki - wszystko jak najbardziej na plus :t_up:

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

Fan Ortona! A tak serio to gadanie.. CM Punk ;) Przyznam, że na stówkę obstawiałem wygraną Jeff'a. Myślałem, że nie możliwe jest by po raz trzeci jego title run (o ile można to tak nazwać) trwał jedno PPV, albo i nawet parę sekund (pozdro Extreme Rules) w walce pokazał się nieźle a resztę opisałem..

Świetna postawa w najlepszym starciu tego PPV = Ziggler Dolph jest oczywistym wyborem. :applause:

23c2684898.png

• Styl:  Ciemny

Zdecydowanie Ziggler. Przedstawiciel nielicznej dość świerzej krwi w wwe. Zawodnik który ma naprawdę świetne predyspozycje by zostac świetnym wrestlerem. I o dziwo WWE póki co go nie marnuje. Wspaniała walka z Reyem. Nic dodać nic ująć. Liczę że juz na breaking point zobaczymy go z IC title :)

15877257184b44c26ca49bf.jpg

• Reputacja:   2

Podzielam zdanie poprzedników. Dolph z walki na walkę staje się coraz lepszy. Ciekawe, gdzie znajduje się kres jego rozwoju? Mam nadzieję, że zbyt szybko do niego nie dotrzemy :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

zagłosowałem na Dolpha Zigglera ponieważ bardzo podobała mi się walka z Ryjem :twisted: mam nadzieje że na kolejnych PPV będzie również występował po tym PPV Dolpha stał się jednym z moich ulubionych Wrestlerów :P

Na mnie Dolph też zrobił wielkie wrażenie.Oddałbym na jego głos gdyby tylko...Wygrał.Zabrakło mu postawienia kropki nad "i". :| .Z tego powodu mój głos leci na bardzo dobry powrót do gry D-X.W walce udowodnili że jeszcze potrafią ze sobą współpracować.Głos na DX

Głos na DX :) Piękny powrót, czegoś takiego się nie spodziewałem, obawiałem się że po pierwszej walce DX sie rozpadnie :) Ale nie pokonali Legacy i w pięknym stylu na wczorajszym RAW zniszczyli Legacy i Vipera... 8) Dolph Ziggler walczył walczył ale niestety przegrał więc nie dostał głosu ode mnie... "Ktoś inny" zostawie bez komentarza a szkoda... :)

Mój głos leci na Dolpha. Nie, dlatego że to mój ulubiony wrestler tylko, dlatego że wspaniale walczył i zrobił na mnie ogromne wrażenie. A najbardziej mnie denerwuje to że przegrał, bo jakiś Rejek powie odchodzę i będzie trzymał pas 2 lata. :t_down:

Mój głos na Dolph`a Ziggler`a. Zrobił na mnie ogromne wrażenie podczas... no... równej walki o pas IC. a Sama walka była moim zdaniem najlepsza. Dolph ma przed sobą wielką przyszłość.

92603092449d38425a80b2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...