Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka SummerSlam 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WWE Intercontinental Championship

Rey Mysterio© vs. Dolph Ziggler

Jack Swagger vs. MVP

WWE Unified Tag Team Championship

Chris Jericho© & The Big Show© vs. Cryme Time

Kane vs The Great Khali

Legacy vs. D-Generation X

ECW Championship

Christian© vs. William Regal

WWE Championship

Randy Orton© vs. John Cena

TLC Match 4 World Heavyweight Championship

Jeff Hardy© vs. Cm Punk

Ankieta potrwa do następnego PPV WWE!

Swój głos uzasadnij postem!
  • Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• The Heartbreak Kid

1

• Wyro

1

• JeffHardy12a

1

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Moim zdaniem walką wieczoru był ME. Dżef vs Punker. Znakomite Swanton Bomb z tej gigantycznej drabiny. Komentarze na Ircu po tej akcji brzmiały mniej więcej tak "zabili się" "nie żyją" "oł maj gat". I oczywiście to co odbyło się po walce wywarło na mnie niesamowite wrażenie, chodzi mi tutaj o powrót grabarza z doliny śmierci :)

Wybrałem DX vs Legacy. Dużo near falli, emocje do końca, na szczęście nie znałem wyników. Na początku obstawiałem zwycięstwo DX, ale w trakcie walki myślałem już, że wygrają pieski Ortona. Aż tu nagle świetny SCM i the end. Naprawdę, ten pojedynek był jednym z lepszych jakie ostatnio mieliśmy okazję obejrzeć w WWE. Wahałem się jeszcze czy nie wybrać TLC, bo to była także dobra walka ze świetnym zakończeniem, lecz zdecydowałem się na DX ze względu na to, że im markuję :)

Głos na Main Event.Walka Jeff Hardy vs. CM Punk mogła się podobać.W pamięci pozostanie na pewno Swanton Bomb.No i oczywiście nie zapomniana końcówka,czyli powrót Takera.Chokeslam i wspaniały comeback.Na to wszyscy fani liczyli. ;) Bez wątpienia ME i ten powrót to najważniejsze wydarzenia tego wieczoru.Walka zyskała w moich oczach także dzięki swojej stypulacji. :)

Zdecydowanie Opener trzymał najwyższy poziom. Bardzo dobra walka jak na zwykłą walkę singlową z domieszką emocji przez cały czas. Szkoda tylko wyniku.

910573292462b42a28a382.gif

Już miałem głosować na walkę Pank vs Hardi.. ale w ostatniej chwili kursor myszki powędrował na walkę Ziggler vs Mysterio. Wiele ładnych akcji, w końcu zobaczyłem cały move set Dolph'a (nie widziałem NoC).. tylko booking.. hurricanrana..

• Reputacja:   2

Mysterio vs Ziggler - paczka ładnych spotów i emocjonujących near falli. Main event to niestety kolejna (po Extreme Rules z Mattem i Ladder z Edgem) hardcorowa walka Jeffa, w której nie ma absolutnie nic oryginalnego, czego jeszcze byś nie widział. Co prawda wrestlerzy dawali z siebie wszystko, lecz za każdym razem zawodzili bookerzy. Tak też było tym razem. Dlatego z przyjemnością nagrodzę Reya (po raz 3 z rzędu) współtwórcą walki PPV.

Edytowane przez Gość

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Ja zagłosowałem na mejn iwent, bo choć Milos ma rację :

Main event to niestety kolejna (po Extreme Rules z Mattem i Ladder z Edgem) hardcorowa walka Jeffa, w której nie ma absolutnie nic oryginalnego, czego jeszcze byś nie widział. Co prawda wrestlerzy dawali z siebie wszystko, lecz za każdym razem zawodzili bookerzy.

To jednak mimo tego walka była b.dobra i miło się na nią patrzyło. Szkoda tylko, że Punk zdobył pas.. bardziej mi do niego pasuje pas IC lub ECW.. A Jeff, mam nadzieję, nie odejdzie z WWE a tylko zrobi sobie wakacje, tak jak Batista..

btw. Taker na champ`a !

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268

Opener czyli pojedynek Reya z Dolphem to ewidentnie najlepsza walka SS 09. Piękne akcje, emocjonujące near falle, tylko zakończenie nie to...

23c2684898.png

Ja również zagłosowałem na Ryj vs Dolph tylko jeden wielki minus walki zakończenie znowu ten mały gnój w masce wygrał !! :evil::evil:

Zdecydowanie DX vs Legacy. Do końca nie było wiadomo kto wygra. W pewnym momencie już pomyślałem , że wygrają te pieski Ortona. Jednak dziadki pokazały co potrafią. Zastanawiałem jeszcze się nad TLC . Wolałem jednak walke DX , bo miała niespodziewane zwroty akcji.

79363325354627f1096144.jpg

Zdecydowanie opener najlepszy.Ani przez chwile zamuły.Widać że się zawodnicy rozumieją :D

Ja głosuję na Main Event, za poświęcenie w walce. Wyśmienicie sprzedawali ból, kilka łądnych akcji. I mimo, iż mogło być zupełnie inaczej (lepiej), to nie ma co narzekać: było dobrze :thumb:

Zagłosowałem na wspaniały Main Event Jeff Hardy vs Cm Punk...

Po NoC w takiej samej ankeicie zagłosowałem na Ziggler vs Mysterio. Wtedy ta walka dostała jeden marny głosik ode mnie... Zdaję mi sie , że tamten pojedynek był ciekawszy niż ten Opener ...

Me byl świetny , Swanton Bomb z drabiny był powalający .

ME :t_up:

Zagłosowałem na walkę J.Hardy vs. CM Punk, lecz nie uważam że była to jakaś prze zajebista walka.. Uważam że walka była tylko dobra tak samo jak walka o pas IC czy DX vs. Legacy. Wszystkie te walki zasłużyły na oddanie na nich głosa, lecz najbardziej podobała mi się walka TLC.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...