Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News! - Bryan Danielson w WWE!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

BryanDanielson01.jpg

Jak donosi rohwrestling.com, jedna z największych gwiazd i legend tej federacji, Bryan Danielson, podpisał kontrakt z World Wrestling Entertaiment. W notatce o przejściu Bryana, można przeczytać, że American Dragon wystąpi jeszcze na wrześniowych galach ROH w Philadelphi, Dayton, Chicago, Bostonie i Nowym Jorku. Ring of Honor było świetnym miejscem dla Danielsona, był tam szczęśliwy i mimo sporego ciosu dla ROH jaką jest odejście prawdopodobnie największej gwiazdy, życzą mu wszystkiego najlepszego w nowym etapie jego świetnej kariery.

Źródło: http://www.rohwrestling.com/news/Article.aspx?id=2952

Miejmy tylko nadzieję, że Bryan nie podzieli losu chociażby Colta Cabany i nie będzie musiał w WWE jobbować. Dzięki dla Michael'a za cynk...

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mirai

3

• IIL

2

• Eddy1674325917

2

• Boogeyman1996

1

Top użytkownicy w tym temacie

Gdy Michael napisał mi na gg,że Danielson przechodzi do WWE,nie uwierzyłem mu.Jak się później okazało ta informacja jest prawdą.Szczerze na razie nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Jeśli Bryan przeszedł do WWE tylko po to by jobbować komuś innemu to wielka szkoda dla wszystkich fanów jego talentu.Zobaczymy jakie plany ma WWE wobec Danielsona.Teraz pozostaje nam tylko czekać na dalszy rozwój wydarzeń.Jednak teraz śmiało można powiedzieć,że ROH straciło swoją wielką gwiazdę.

• Reputacja:   997
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

To, co jeszcze kiedyś było nie do pomyślenia, teraz staje się faktem - ROH zdechnie... od razu, albo powoli będzie dogorywać, upodobniając się do IWA MS. Federacja ta straciła prawdopodobnie największego drawa, oryginalną super-gwiazdę, znaną na całym świecie. To coś, porównywalnego, do straty AJ'a w TNA - wiele osób ogląda to show tylko dla niego. No nic, zobaczymy, co z tego wyniknie - niektórym przybyszom z fedu Silkina się powiodło, a jako, że Danielson, to konkretny wrestler w pełnym tego słowa znaczeniu, możliwe, że i tam zaistnieje.

Pozostanie miec nadzieje, że "Best in the World" wniesie coś do tej speluny wrestlingu jaką jest WWE. Boje się, że stanie się z nim to samo co z Coltem Cabaną... czyt. jobbowanie Khaliemu etc... Bryan, mam nadzieje, że wiesz co robisz...

jrthqr.jpg

To, co jeszcze kiedyś było nie do pomyślenia, teraz staje się faktem - ROH zdechnie... od razu, albo powoli będzie dogorywać, upodobniając się do IWA MS.

ROH umrze powolną śmiercią, szczególnie że VKM zainteresował się wrestlerami Ring of Honor. McGuinness, Black, Castagnoli, King, Aries, Steen - to tylko kilka nazwisk o których mówi się na zagranicznych forach i portalach. Jest też mowa o wpłynięciu na konto Cary'ego Silkina pewnej sumki z portfela McMahona, co ma być wstępem do ścisłej współpracy/wykupienia ROH. W tą ostatnią wieść jakoś nie chce mi się wierzyć, ale to jest możliwe. Wszystko jest możliwe w tym biznesie. Mówi się też o tym, że gdyby nie przenosiny na poniedziałek Wincenty mógłby w ogóle nie zareagować. Ale pożyjemy - zobaczymy, oby w ciągu najbliższych kilku dni sytuacja się wyjaśniła.

Daniel w WWE ?

Hmm...

To tylko dobrze wróży WWE jeśli dostanie szanse pokazania tego co prezentował w RoH, tak jak mówicie że All Super star w Ring of Honor, ale że bez niego cała federacja padnie jest ,,lekko'' przesadzone moim skromnym zdaniem :)

pezetvi7.png

Nie ma co tu gadać i narzekać. Świetna decyzja ze strony WWE. Na minus kupno Danielssona napewno im nie pójdzie... A co ze strony Danielssona? Cóż... nawet walczyć za dużo nie będzie musiał, a i tak cuś zarobi. W sumie nie musi się aż tak starać i tyle robić w swych walkach, a zarobi krocie... Wszystkiego najlepszego Danielsson na nowej drodze kariery.

Należy też zauważyć, że, ROH wrestling wypowiada się o Danielssonie w samych superlatywach:

Bryan has been an exemplary talent and a wonderful member of the Ring of Honor locker room and family since the inception of the company. We couldn’t be happier for Bryan and all of his successes, many of which Ring of Honor has been proud to witness first hand.We congratulate Bryan on the beginning of this next journey in his brilliant career, and wish him all the best as he progresses. Many Ring of Honor fans refer to Bryan as the “best in the world” and we look forward to looking on in earnest as he shows everyone watching the wrestling world’s biggest stage just why that is.

Na pewno udany transfer WWE. Jestem tylko ciekaw czy wykorzystają potencjał czy może wyląduje na ECW i będzie jobbował.

Jak dla mnie idealna osoba na Smacka która mogłaby nawiązać jakiś ciekawy feud np z Morrisonem czy rtruthem. Watpie żeby wszedl od razu do main eventu.

Z pewnością w przyszłości powalczy o pasy-może IC z 619?

Ewentualnie aby podnieść poziom RAW powalczy tam z jakimś średniakiem jak Miz czy Evan Bourne.

Porzyjemy zobaczymy, lecz oby tylko Vince nie zmarnował jego potencjału.

• Reputacja:   1

Breaking News? żarty...

Dla fanów feudów podwórkowych to może i Breaking News, ale dla fanów wrestlingu to zwykła wiadomość jak np. ricky ortiz zwolniony itp.

Bez przesady - zero przyszłości, jobber się przyda obstawiam pół roku i potem aloha =))

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

I to właśnie jest złe powinien zostac w RoH i tam kontynuować swoja kariere, a na pewno dobrze by na tym wyszedł. Ja słyszałem, że Vince ma zamiar wykupić całe RoH co bedzie już tragedią.

Badziewiarz czy Ci się to podoba czy nie, ale na tym forum są fani, którzy mają trochę szersze horyzonty niż WWE. Tobie, jako fanowi "prawdziwego" wrestlingu przejście Dragona może latać koło ch***, ale dla nich to spore wydarzenie, właśnie taki breaking news i to nieważne czy stanie się on Main Eventerem, czy będzie jobbował Sheamusowi. Bryan był wielką, jeśli nie największą gwiazdą ROH i jeśli ty porównujesz jego przejście do WWE do zwolnienia Ortiza, to raczej nie ma co z Tobą w tej kwestii dyskutować.

A tak jeszcze odnośnie tematu, to nie wydaje mi się, żeby WWE specjalnie zyskało na pozyskaniu Danielsona, z kolei ROH straciło i to naprawdę sporo (zwłaszcza, że za Danielsonem mogą isć kolejni). I to nie dlatego, że gwiazdki Vince'a są lepsze od Bryan'a bo to oczywiście bullshit. Problem w tym, że w WWE bedzie musiał wystartować od zera, a samymi umiejętnościami do Main Eventu nie wskoczy.

Ja nie oglądam ROH, ale widziałem kilka walk z tej federacji i ten koleś ma spore umiejętności. Jest lepszy niż większość rosteru WWE, jak dla mnie to on midcard dostanie, ale potem do ME się przedostanie...

Strasznie lubię tego zawodnika, i niestety nie wydaje mi się jego "przeprowadzka" do WWE. Głównie dlatego że zabraknie go w ROH, ale również nie wydaje mi się żeby w WWE udało mu się przebić do ME. W WWe umiejętności (którymi bije na głowę 90% makmochonlandii) to zdecydowanie za mało.

Zawodnik musi mieć osobowość, wyrazistość. Nie wydaje mi się żeby Danielson miał wystarczającą siłę przebicia żeby przeskoczyć takich zawodników jak Jerycho czy HBK.

Swoją drogą ciekawe czy zmienią mu ringname??

Danielson za ch***ja nie będzie main eventerem na żadnym brandzie w WWE. Dlaczego? Znalazłem 2 powody:

1) Gimmick - Niestety większość widzów WWE to idioci i dzieci z porażeniem mózgowym, krzyczące Cena! 619! Danielson ze swoim gimmickiem nie ma szans na dostanie się do ME. Poza tym jest to wrestler, walczący bardzo technicznie, co jest niestety dla niego kolejnym minusem, bo ludzie z WWE nie kupują takiego stylu walki. Nie dużo też da zmiana Gimmicku, bo Danielson to zawodnik, na którego publiczność niezbyt reaguje. No chyba, że wychodzi przed Final Countdown :applause:

2) VKM - Wiadomo, że jest to człowiek, który jest troszkę idiotom... Będzie chciał zapewne pokazać, że człowiek, który był w ME innego streamowskiego programu będzie u niego również ME...

Ale we'll see.Chciałbym bardzo, aby WWE wykupiło prawa do Final Countdown, bo wyjście Danielsona jest najlepszym w historii wrestlingu.

Do Randez oraz skaramanga - O jedno się nie bójcie, Bryan Danielson dostanie nowy Ring Name (tylko CM Punk nie dostał nowego po przeprowadzce do WWE) i nowy theme song, bo nie ma mowy, by jakikolwiek wrestler WWE wchodził w Final Countdown w WWE, VKM nie pozwoli na to. Mam nadzieje, że nie dostatnie theme songu jak Yoshi Tatsu czy inne Mario Bros lub nie dostanie ring name'a a'la Pikachu.

jrthqr.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...