Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Impakt!...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

...Czyli jak WuWu4 i Kotek Dzef zaczeli przygodę z Bookingiem...

Na początku chciałbym zaznaczyć,że to jest moje archiwum gadu-gadu (

=)) ) które wklejam przy porozumieniu z WW4

Jeżeli temat jest w nie odpowiednim dziale proszę go przenieść

:)

Witamy na kolejnym impakcie! Przy stole komentatorskim zasiadają Paweł Boros Borkowski i ... "profesor zapasów" Aaaaandrzejjj Superonnn.

Welwetka, w swoim skąpym wdzianku, bierze mikrofon do ust i ... zaczyna mówić:

Spotkałam sie tu z wami tylko z jednej bardzo ważnej sprawy, mam wam do powiedzenia, rzecz, która odmieni losy TNA !AJ Styles

( Słychać theme AJ ). Wchodzi na ring i mówi...

- Aj.. Aj.. my... my, wczoraj coś zmajstrowaliśmy na ringu !

welwetka ze zdziwiem popatrzyła na Stasja)

- Pamietam, łamalismy nogi Kurtow (hehehe)

- dź.. dź... dzieckoamazing.

[Andrzej Supron] - ta, amazing

Pierwszą walką jest pojedynek pomiędzy ODB a Pojebem Dinerem o Pas kocaułts czempinos

Drugą walką jest Pojedynek pomiędzy Awesome Kong a Abyssem o miano największego Monstera

Pomiędzy 2 a 3 walką czeka nas mila niespodzianka z Angelioną Love a Madison Rejn

[Andrzej Supron] -Don jak myślisz kto może być tym nieznanym gościem w naszym ME

[borkowski] - podobno to ma być jakaś szycha, najlepszy z najlepszych... Ma korzenie z polski

Przed nami pierwsza walka wieczoru...

ODB .vs Dinner!O Knokałts Czempions!

Obaj panowie ( chociaż to moze panie, ch***j wie ...) sa już na ringu

Sędzia kazał zabić w ring - zaczynamy

Dinner od razu z impetem rzuca się na ODB, ale nie ona sie odsuwa i Diner ląduje w narożniku

[Andrzej Supron] - Boże co ona robi Klepie sie po dupie I teraz mu tą ręką w twarz Bosze co cipa z tego dinera

[borkowski] - Andrew pacz na Dinera on... tak on zaklada czapkę daszkiem do tylu, boże co za emocje Prawda Andrzeju

[Andrzej Supron] - To prawda dawno nie dzialo sie tyle w impact zone! Ale co teraz widzimy Diner wchodzi na liny i wykonuje , nie tylko nie on... wykonuje 450 splash

[borkowski] - Taaak udalo mu sie , sędzia odlicza ...1 , ...2 .. Nie ODB sie wyrywa, jak ona to zrobiła po prostu amazing

[borkowski] - A teraz... ? diner wsadza głowę ODB między nogi, podrzuca ją, boże co oni robią On ma glowę w jej udach a ona głowe w jego udach. Jakie to skomplikowane

[Andrzej Supron] - Czy oni sie lizą

[borkowski] - nie to tombstone pilidrajwer, Diner robi to niczym sławny na cały świat Andertejker sędzia liczy ..1 , ..2 , ..3

Mecz wygrywa Cody Dinner i zostaje nową kocałts czempinokom.

[borkowski] - Andrzeju co to bł za mecz tyle emocji, co szybko sie skończyl ale nie było źle.

[Andrzej Supron] - to prawda ale ja zaraz wracam, muszę sie skoczyc do toalety Jak wróce opowiesz mi o tym Andertajkerze czy jak mu tam , bo iwesz ja go nie znam

[borkowski] - a więc na mnie spadł zaszczyt komentowania 2 walki, zapraszam

[supron]Walka która wywołuje dreszcze na moich sutkach

[borek]Tak wiem też to czuje...tylko gdzieś indziej!

[supron]Wychodzą na ring!Awesome robi Kong super Gong na Abyssie!

[borek]Tak świetny ruch co powiesz o tym andrzeju?

[supron]Jej piersi..to poezja dla mych oczu!

[borek]Abyss rzuca Kong na pinezki co za ruch co za ruch

[supron]Och niesamowity ruch!

[borek]Taak!Czy Kong sie podniesie?

[supron]Chyba nie bo Abyss ją bardzo mocno przycisną!

[borek]Pin 1,2,3 and de nju KongGong Champion Aaabysssss!

[Andrzej]Och paweł jakież to podniecające!Zaraz na ring wyjdzie Angelina Love...

[borek]Tak,też widziałem jej nagie zdjęcia...

[supron]Przed nami atrakcja wieczoru Sekretna niespodzianka Angeliny Love i Madison Ray!

[borek]Jak myslisz andrzeju pogodziły się już

{Superon]Tak naprawdę gówno mnie to obchodzi ale będzie na co popatrzeć

[borek] Słychać już theme TBP

[supron]Ide cyknąć fotke z/w

[borek] Widzę już Angeline, co za widok Wjeżdża na małej rampie, która na środku na zamieszczoną rurę,

za nią jedzie Madison na takim samym powozie. Chyba czeka nas I w histori TNA walka na rurach Andrzeju wróciłeś już ?

[supron]Ale czad, położyłem się na ziemi i zrobiłem zdjęcie Madison, zobaczymy co ma pod sukienką

[borek]Obie panie sa już na ringu Właśnie zaczyna tańczyć Madison Ray, zoobaczymy co z tego będzie

[supron]Ale ona się wije jak kolumbijski wąż! tak nawiasem mówiąc, ciekawe czy mają tam węzę.

[borek]Skończyła, teraz kolej na Angelinę. Zaczyna.

[supron]Jak ona się porusza, te bioderka. Boże chyba sie przejde do niej!

[borek]Nie idź i za ładny jestes dla niej nie zasługuje na ciebie!

[supron]O boże

[borek]Co się stało?

[supron]Zoobacz na zdjęcie które zrobiłem.

[borek]Masz racje Sędzia musi to skończyć dyskwalifikacja

[supron]Dyskwalifikacja Przecież ona ma fleta ! większego ode mnie

[borek]Nie płacz to da się naprawić. Sa tacy specjaliści, oni się na tym znają.

[supron]dzięki, z ciebie jest na prawde dobry przyjaciel.

Czas na ME Sting vs Matt Morgan!

[supron] Witamy naszego gościa:Szef Wszystkich Szefów-Willem!

[borkowski]Jestem jego fanem....

[supron]Sędzia rąbną w gong zaczynamy!

[borkowski]Sting daje serie czopów Morganowi,i morgan odpowiada tym samym!

[supron]Paweł.nie sądzisz że mięśnie Matt'a wyglądają sexownie?

[borkowski]Tak andrzeju,rzeczywiście,ale powróćmy do walki

[supron]AAAACCHHH! Co za suplex od Morgana Sting nie wie co zrobić,bo narazie leży...

[borkowski]Ale co on robi?Wstaje

[supron]Och!Jego siła jest nie wiarygodna!

[supron]Matt ciągle w natarciu,sadza Stinga na narożniku

[Willem]Przestańcie pierdzielić!TNA ssie wwe najlepsze jest!

[borkowski]Zapomnieliśmy dodać że..

[supron]gala odbywa się w rodzinnym mieście Siny Massaczuset!

[Willem]Kocham go...

[borkowski]Wróćmy wkońcu do walki Morgan wykonuje superplexa na stingu!

[supron]Ach,och,ech,szech co za siła,co za pałer morgana!

[Willem]Ssie!

[supron]Próba pinu one,two aaajjjjajajajaj!

[Willem]Szef Wszystkich szefów nie będzie bezczynnie siedział i patrzył na to wszystko

dzwonie do mojego ziomka Ceny żeby mi z nimi pomógł!

[borkowski]Dobra Willu dzwoń my komentujemy tą walkę

[supron]Kik w piękną sexowną wielką głowe morgana od Stinga!

[W tej samej chwili Willu gada z Siną przez IPhone'a 3G!]Siemasz ziomek

Jestem tu w tym zadupiu pomóż mi z stringiem i narkomanem dobra?

Wiesz gdzie ta hala?Tam gdzie warzywniak to po prawo i jest.

[sina]Spoko zara bede!

[supron]Skorpion Det Lok od Stinga ależ morgan ma napięte muskuły!

[borkowski]Wylatuje Sina! Z łańcuchem!Za nim Badzias!I Willmer odchodzi ze stołu

komentatorskiego.Mają w ręce magazyn WWE4Kids i okładają nimi niemiłosiernie

Stinga i morgana

[supron]Och!Ach!Och!Jak to musi boleć!

[borkowski]Ale co to Badzias zaczyna mówić!

[badzias] My jesteśmy siłą WWE,ale Wilem i tak ssie bo wie że TNA ssie!

[Willem]A tym magazynem badzias to byś w łeb nie chciał?

[sina]Spoko,kolesie,Word Lajf jest z nami.Hustle Rojaliti Rispekt!

Czaicie to?Przeproście się!No Dalej badzias ty zacząłeś to nawlekaj!

[badzias]Sory lamusie,ssiesz...

[Willem]Spadaj na drzewo badzias!

[supron]A na najbliższym impakcie!Feud Sina/Badzias/Will vs Sting i morgan rozkręca się!

[borkowski]A Hardy dowiaduje sie że ma dziecko z Hemme

[supron i Borkowski]Do zobaczenia!

Impak studios 2009 entertejment
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• michalak547

1

• Wiurek

1

• Yanki

1

• Cutter

1

Top użytkownicy w tym temacie

Momentami było śmieszne, a momentami żałosne, ale ogólnie ocenie to na 7/10 .. Trochę zabrakło do ideału, ale nawet fajnie się czytało. Zagłosowałem na kontynuacje tego show. Ale mam wielką nadzieję że następny Impekt będzie w 100 procentach lepszy od tego, który został emitowany dzisiaj o 10:23. :t_up::applause: Willem i jego banda rlz. 8)=))

No to tak, jak mówił Wiurek. Czasami śmieszne a czasami żałosne. Mój głos na kontynuację. WuWu i Kotek popracujcie nad nie używaniem wulgaryzmów :t_up: Oby następny Impekt był lepszy od tego. :lol

92603092449d38425a80b2.jpg

Ssie. Tylko tak to się da określić. Żałosnee.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

A mnie tam sie podoba. Tak zalosne ze az smieszne. Kontynuujcie !

15877257184b44c26ca49bf.jpg