Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeślibym mógł prosić to chciałbym nick po prostu : "Koper". Dzięki :)

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

5

• czibamba

5

• Norbas

4

• FIZ

4

Top użytkownicy w tym temacie

Poprosiłbym o zmianę nicku na Robsson

Ja prosilbym o zmiane nicku na Edged Scott

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• 2 tygodnie później...

Prosiłbym o zmianę nick'u na RAGAMUFFIN

A świstak siedzi i zawija starą w te sreberka.

sOrry, że piszę ponownie. Ale czy mój Nick mógłby zaczynać się wielką literą ? Dziękuje z góry ;)

• 4 tygodnie później...

Ja proszę o zmianę na nick: Drajker

Dodano:

Kiedy się doczekam tej zmiany nicku, bo ja prosiłem o zmianę już 27 listopada, a dzisiaj jest już 18 grudnia?

2wbtedi.png

• 3 tygodnie później...

Proszę bardzo mocno o zmianę nicku na Fozzy , jeżeli Fozzy jest już zajęte , bo może tak być to proszę o nick Fozzy1899 . Ale głównie Fozzy. Uprzejmie dziękuje :)

Dop. Norbas - Zrobione.

Ja prosiłbym o zmianę nicku na HBK129

Mógłbym zmienić nick na SweetChinMusic? z góry dziękuje ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Prosze o zmiane nicku na patryniu.. wiem ze ten nick juz zajety ale chcialbym zeby tamte konto zastalo usuniete ,bo to jest moje drugie konto i dlatego :)

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Gratuluje przyznania się, w nagrodę pewnie dostaniesz bana, ale warto było WWE RAW. A już się bałem, że chcesz zmienić nicka na TNA IMPACT =))

16476371734edf391100c30.jpg

A już się bałem, że chcesz zmienić nicka na TNA IMPAC

Heh po pierwsze ja nie ogladam TNA wiec po co mialbym zmienic na taki nick.....

A po drugie po co mam klamac ze zbanowali mi konto i sobie zalozylem drugie, czasami warto sie przyznac...

.....

(Jesli dostane bana to chcialbym wam powiedziec ze milo spedzilem tutaj czas:) POZDRAWIAM)

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

08 styczeń 2010 - jeffhardy11 zmienił nick na HBK129

Hardy96 na AJKid

hbk111 na SweetChinMusic

Jeśli chodzi o Ciebie WWE Raw to zastanawiam się co z Tobą zrobić :x

Niech będzie - Twoje konto Patryniu zostanie przedterminowo odbanowane (miało być do końca marca), korzystaj z niego a konto WWE Raw zostanie usunięte.

Wykorzystaj swoją szansę bo za to co zrobiłeś powinien być stały ban, a kolejnej szansy na pewno już nie dostaniesz.

94370642845de365932a94.jpg

Bardzo dziekuje za ta szanse ktora dostalem, ale bym prosil zeby konto patryniu zostalo usuniete a WWE RAW zostalo i zmienilo nick na patryniu.

Mam juz tak duzo postow i to konto jest dla mnie bardzo wazne :),wiec prosze zebyscie mi nie usuwali tego konta...

pozdrawiam

dop. Norbas - dobra niech Ci już będzie :)

Dodano:

OO takkkk.......! Bardzo dziękuję............

Wiecej juz tak nie zrobie.... to bedzie dla mnie nauczka

Jeszcze raz dzięki. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za największego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty panuje jako ROH Pure Champion od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, przebijając 350-dniowe rządy Nigela McGuinnessa z tym tytułem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty’ego „dziwnym” przeżyciem, bo ma ogromny szacunek do McGuinnessa. Moriarty i McGuinness stoczyli walkę o tytuł na ROH Final Battle 2025, gdzie zwyciężył M
    • Grok
      Ricky Sosa, wschodząca gwiazda międzynarodowej sceny indie, zadebiutuje w TNA Wrestling. W zeszłym tygodniu ogłoszono, że Sosa został wycofany z nadchodzącego turnieju 16 Carat Gold w wXw w Niemczech z powodu „wielkiej szansy kariery”. Ta szansa to wydarzenia TNA Wrestling w tym tygodniu w Atlancie – Sosa wystąpi dla TNA zarówno w czwartek (5 marca), jak i piątek (6 marca). TNA promuje Sosę jako „jedną z najgorętszych wschodzących gwiazd wrestlingu”, zapowiadając jego udział w tych eventach.
    • Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
  • Dodaj nową pozycję...