Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Singles Match

Hurricane Helms pokonał Paula Burchilla (w/Katie Lea)

2. Singles Match

Zack Ryder pokonał Yoshi Tatsu

3. Tag Team Match

Vladimir Kozlov & William Regal pokonali Christiana & Ezekiel'a Jacksona

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luxier

1

• DaveKRK

1

• Eddy1674325917

1

• Archer93

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Singles Match

Hurricane Helms pokonał Paula Burchilla

Dobry mecz.Powrót Huricana więc wiadomo że musiał wygrać :)

2. Singles Match

Szybki mecz.Kilka ciekawych akcji. Bez zamulenia.

3. Tag Team Match

No i się zapowiada bardzo ciekawy storyline.Mecz to wielkie okładanie Christiana.

Nagle wbije ezekiel i chokeslam na Christianie! regal pinuje i zwyciestwo.Nastepnie kozlov wykonuje chokeslama na christianie a potem znowu chokeslam od ezekiela. regal&ezekiel&kozlov unosza rece w gore razem :o

Mysle za za tydzien ujrzymy walke regal&kozlov&ezekiel vs Dreamer,Christian i ejszcze jakis fejs moze hurricane albo goldust

Swoja droga co za inteligent dal title shota regalowi :o trzeba lepiej bylo zrobic jakis fatal 4 way na zasadach extreme-ecw by nas nie zawiodlo.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Krótko. CIekawa walka, obaj zawodniczy łądnie sie pokazali. Cieszy powrót Hurricane Helms'a

Ocena : 7/10

Bardzo ładna szybka walka. Chciałym jakiegoś dłuższego feudu pomiędzy tymi panami bo pasują do siebie :) Dobre zgranie szybkość. Czego chcieć więcej na poziomie ECW ?

Ocena 8/10

Perełka. Ciesze się że obejrzałem bez spojlerów. Może dlatego całe ECW obejrzałem ze sporymi emocjami. Gdy Regal z Władkiem uszkodzili Tommiego Marzyciela, jako partnera stawiałem Tylera Reksa. Po wizycie Chrstiana u Tiffany wiedziałem już że będzie to Jackson. (Reks raczej by tak w drzwi nie naparzał) Wejścia zawodników. Miałem racje. Ezekiel. ALe z drugiej strony Ezekiel face'm? Generalnie te całe prezentowanie finisherów z władkiem się kupy nie trzymało żeby był feud miedzy Ezekielem a Kozlovem więc mi coś nie pasowała. Walka dała odpowiedź. Ładne okładanie Christiana. I finisher Ezekiela na ECW champie.Potem pokaz Kozlova i znow Ezekiela iwsniesienie rąk Ezekiela, Regala i Kozlova przez regala. Coś pięknego. Dawno w żadnym brandzie WWE nie widziałem tak świetnego main eventu. Cudo !

Ocena: 10/10

Ocena ogólna: 8.5/10

Oby tak dalej. RAW już pobite :)

15877257184b44c26ca49bf.jpg

Zacznę od tego, że zawsze lubiłem ECW. Teraz zaczynam uwielbiać ten brand. Dodanie tam Christiana i draft innych zawodników nie poszedł na marne. Federacja zaczęła sie ruszać, a gale stają się coraz ciekawsze.

Hurricane Helms pokonał Paula Burchilla

hmm, ta walka to ciekawy popis umiejętności obu zawodników, bo i Helms pokazał się z dobrej strony, to i Burchill również. Powinni dać większy push Burchillowi, żeby np zaczął feudować z Regalem, albo Kozlovem. Rozwiązanie ciekawe, a tak to się musi męczyć w openerach. Walka ciekawa, nie zamulała. Ciągle się coś działo. Zawodnicy różni całkowicie, ale skręcili kozacką walkę. 8/10

Robienie mega heela z Zacka Rydera udaje się, bo on jest dobry jako heel... po prostu. Mooim zdaniem powinien cały czas heelować, bo to mu najlepiej idzie. Technika moze nie zachwyca, ale theme nadrabia :P A Yoshi Tatsu to taki zwykły zawodnik, zapychacz gal. Fajnie wyglądają te jego kopnięcia, ale nic poza tym ciekawego nie robi. Ale jest lubiany przez publikę, i każdy chciał żeby on wygrał. Stało się inaczej ale moim zdaniem lepiej. Myślę że nie bedzie z tego jakiegoś feudu. Po prostu pojedyncza walka. 7/10

Powiedziałbym raczej, że to Kozlov & Regal & Jackson pokonali Christiana. No bo taka jest prawda, okładali go cały mecz przeciwnicy, a później jeszcze jego tag team partner dołożył do pieca, i klasyczna już wymiana finisherów między Kozlovem i Jacksonem. A propos tych panów, to myślałem że inaczej potoczą sie ich wspólne losy,a tu prosze, pobratał ich Regal, i chyba mamy nową grupę trzymającą władzę w ECW. Zastanawia mnie tylko co bedzie z Regalem, czy założy stajnie z tymi byczkami, i wygra pas i będzie największy przekozak w ECW, czy to było jednorazowe pokazanie sił, i nie wygra pasa i bedzie w Mid Carcie gdzies tam upchnięty. Walka była znakomita. Oby więcej takich w ECW. 9/10

Jak ju wcześniej mówiłem w ECW robi się bardzo ciekawie, a wracając do gali, to było to jedno z najlepszych ECW jakie ostatnio widziałem... Trzymało poziom cały czas, i znakomity Main Event. Ciekawie zapowiada nam się SummerSlam w kwestii ECW.

rvwzyx.jpg

1. Singles Match

Dobrze, że Hurricane wrócił.. Ciekawe czy szykują dla niego coś więcej.. :thinking: Walka nawet dobra.

2. Singles Match

Dosyć ciekawa walka, jej atut to przede wszystkim tempo - starcie miało świetne tempo, Panowie dobrze rozumieli się dobrze w ringu.

3. Tag Team Match

Na początku myślałem, że będzie handicap match i może Tommy przybiegnie w końcówce, a potem, że partnerem Zapałki będzie Yoshi Tatsu, ten jednak walczył w 2. walce. Potem już niemal pewny byłem, że to będzie Tyler Reks i byłem zawiedziony.. Okazało się jednak, że to Ezekiel 'Drewno' Jackson no i byłem wkur.... Pojedynek trochę zamulał całą walkę Regal i Kozlov znęcali się nad Christianem, potem jednak Jackson wykonał ECW Championowi swojego finishera, potem jeszcze akcja kończąca od Vladka i Regal odliczył Christiana, a potem cieszył się jakby badziewiarz dostał dożywotniego bana na IP =)) W pewnym momencie pomyślałem, że to odpowiedź WWE na World Elite w TNA =)) Stajnia skierowana przeciwko Kanadzie, w której skład wchodzą zawodnicy z USA, Wielkiej Brytanii i Rosji :8 :8 Main Event wpadł gorzej od pierwszych dwóch walk..

Całe ECW oceniam tak na 6/10, więc średnio. Przynajmniej mi się za bardzo nie spodobało..

2n9vzaf.jpg

Zapraszam do Ligi Bookerów!

http://bgz-wrestling.pl/viewforum.php?f=268