Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News: Kurt Angle aresztowany!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

IMG_5660.jpg

PWInsider.com donosi, iż ranem 15 sierpnia (czasu amerykańskiego) aresztowany został obecny TNA World Heavyweight Champion - Kurt Angle. Powodem aresztowania miało być domniemane znęcanie się nad kobiecą gwiazdą TNA, która jest obecnie chroniona przed Angle'em. Jest to Trenesha Biggers, znana lepiej fanom wrestlingu pod ringname'em Rhaka Khan. Była ona w kawiarni Starbuck's i zauważyła Kurta, który za nią podążał, więc zadzwoniła po policję. Kiedy funkcjonariusze zjawili się na miejscu, znaleźli również w samochodzie wrestlera hormon wzrostu. Angle powiedział policjantom, iż ma receptę na te środki. Obecnie Kurtowi zarzuca się kierowanie samochodem z zawieszonym prawem jazdy, nielegalne posiadanie hormonu wzrostu oraz złamanie nakazu ochrony, a także niepokojenie.

Zapaśnik zaczął chodzić z Rhaką po rozwodzie z Karen. Nie potoczyło się to, jak miało, więc Khan opuściła dom Angle'a, a także zażądała nakaz ochrony przed Kurtem.

Mimo wszystko występ World Heavyweight Championa na Hard Justice i obrona pasa przeciwko Stingowi i Mattowi Morganowi nie stoi pod znakiem zapytania.

TheInsider.com informuje zaś, iż Kurt został aresztowany i jest w Allegheny County Jail. Doszło do zamieszania pod domem Kurta. Biggers wezwała policję i pokazała nakaz ochrony przed Angle'em. Policjanci wyprowadzili Kurta stamtąd. Około 8 rano Trenesha znów wezwała policję, mówiąc, iż Angle niepokoi ją. Pojechała do Starbuck's, by skorzystać z internetu i powiedziała policji, że Kurt miał jej telefon i kręcił się na parkingu. Podobno usuwał zdjęcia, które miały dowodzić o znęcaniu się.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• nekrofita

2

• Danielsson56

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nic dobrego się nie dzieje. Rozłamy w zarządzie, póki co, powinny nam wystarczyć... mam nadzieję, że nie będzie to miało odzwierciedlenia w storyline'ach i całość potoczy się wg. planu. Dwa miesiące przed BFG lepiej nie eksperymentować.

• Reputacja:   1

To normalne życie jest mniej ważne niż story na wrestlemanie sceny niezależnej? =))

Jeszcze parę wyskoków Kurt'a i tna straci wszystkich main eventerów, a z tego punku już tylko kroczek do WWE :D

Swoją dorgą hgh w samochodzie kurt sam mówiłeś, że inni wybrali złą drogę, a ty mimo to dalej się w to bawisz obyś tylko nie skończył jak co poniektórzy...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

kurw* co sie dzieje znow zaczolem ogladac TNA od lockdown i zaczelo sie wszytko jeba*

gwiazdeczki TNA i zaraz beda podkladac sie Cenie i HHH a reszta rosteru rozejdzie sie po indys

albo lepiej Mcmahon wykupi tna jak juz bedzie gowno warte i uczyni swoj 4 brand i bedzie taki sam cudny jak ecw :Dhmmm ale sie rozmazylem nie bylo by pieknie 150 pasow w jednej federacji 300 zawodnikow 200 story linow z ktorych nic nie wynika :D

nei no bez jaj jak go aresztowali to nie wystapi dzisiaj jak dzisiaj wystapi znaczy ze to nie prawda i zaraz sie to jakos zwiaze z JJ i wielski story line :D:D

zreszta mam to gdzies TNA sie robi kiepskie , wwe wiadomo tego sie nei d aogladac, ROH tez sie nudne powoli robi co ja mam ogladac?

zreszta mam to gdzies TNA sie robi kiepskie , wwe wiadomo tego sie nei d aogladac, ROH tez sie nudne powoli robi co ja mam ogladac?

Jak Ci się to nie podoba, to są też inne sceny wrestlingu...

Jeśli to prawda, to Angle narobił sobie kłopotów. Nie chodzi mi tylko o życie prywatne, ale i karierę zawodową... Storyline mogą zostać naruszone, przez co TNA może pomarzyć o dogonieniu WWE... Obok Kurta walczą tam tylko zawodnicy w średnim wieku, nieprzychylną na karierę sportową, a zwłaszcza tak ryzykowną.

Myślę jednak, że to nieprawda i wszystko będzie się rozgrywało prawidłowo, a i w życiu prywatnym Kurt sobie radzi :t_up:

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

nekrofita, (polecam słownik) Kurt Angle wystąpi dzisiaj na Hard Justice. Ciekawie się zrobi w main eventcie - wątpię, aby wg. planów Angle miał stracić pas, możliwe, że ta decyzja coś zmieni. Zobaczymy dziś w nocy.

Przestańcie tak panikować, z tego co wyczytałem, wcale nie siedzi w areszcie i normalnie wystąpi dzisiaj na ppv. Nawet gdyby miał przerwać na jakiś czas występy, to też świat by się nie zawalił, od października 2006 oglądamy go non-stop i jemu i nam, przydałby się jakis oddech.

Ostatnio w TNA dziwne rzeczy się dzieją. To z Jarretem, to z Angle'm. Cóż - samo życie, jak ktoś mądrze określił troszkę wcześniej. A tak na poważnie, wątpię żeby ten wyskok Kurta był brzemienny w jakiekolwiek skutki. Rozejdzie się po kościach. Jedyne co mnie martwi i trapi to ta sytuacja z Jeff'em i romans z Karen. Ktoś kiedyś napisał, że Angle nie posiada mocy aby wykoppać Jeff'a a tu ostatnie news - Jeff JEŻELI wróci to tylko i wyłącznie jako zwykły wrestler bez mocy bookowania. Może wykopać nie, ale zgnoić i upodlić to jak najbardziej....

beznazwyi.png

slownika nie mam siedze w angli i przyzwyczailem sie przez 2 miechy do czytania mowienia i pisania po angliesku po za tym dyslekcja i anglielska klawka wiec sory za bledy :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...