Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown 14/08/2009 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Singles Match

Dolph Ziggler pokonał Finlay'a

2. Singles Match

CM Punk pokonał Johna Morissona

3. Singles Match

Melina pokonała Laylę

4. Singles Match

Big Show (w/Chris Jericho) pokonał JTG (w/Shad)

5. 2 on 1 Handicap Match

The Hart Dynasty pokonało Jeff'a Hardy'ego

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Eddy1674325917

4

• dawidmks

3

• Wyro

2

• Hawokozja1674325940

1

Kolejny raz Smackdown pokazał że trzyma swój przezajebisty poziom ^^

1 Match

Ziggler naprawde zaskakuje ;] dobra walka w wykonaniu obydwu panów :) Kopniak w głowę od zigglera-:o coś pieknego :D

Match 2

holy szit ;] czmeu Morison nie dostał jeszcze jakiegos pasa.

To co on wyprawia w ringu jest przeciez przepiekne :D odziwo punk nie ssał aż tak bardzo i nie zamulal ;]

Match 3

Divy ssać

Match 4

Jak dla mnie ten mecz zaniżył gale SD! Slow rzucał nim po całym ringu potem duszonko i poddał się JTG. Nuda Slow zamluał.

Match 5

Bardzo dobry mecz HD kilka ładnych akcji pokazało. Hardy w sumie nic :P można powiedzieć że jobbnał im ale to było ukartowane aby zrobić storyline z tego co sie działo później :D

Wbiega Punk który atakuje Jeffa.Nastepnie wbiega Morison który ratuje Hardego.Nastepnie HD razem z Punkiem niszcza Morisona którego ratuje.... MAtt HArdy :o

Czyli dobrze tydzień temu przewidziałem że Faceturn Matta ^^-i dobrze. POgodzeni bracia stoją z morisonem w ringu a na backstage'u Ted obwieszcza Vincowi walke na za tydzien:

HD&PUNK vs. HARDY's&MORISON!!!

Bardzo dobry znowu smack :] 8/10

Friday Night SmackDown zaczynamy od rozmowy Punka z Longiem (GM SmackDown). Potem pojawia sie Jeff. Mowi cos ze pomimo kontuzji szyji jest tutaj dzisiaj i cos dam dalej...

1. Dolph Ziggler vs Finlay

Nie przepadam za Zigglerem, ale musze przyznac ze mnie pozytywnie zaskoczyl. W ostatnich tygodniach naprawde sie poprawil i tworzy coraz to lepsze show. Kilka ciekawych akcji ( zgadzam sie z przedmowca ze fajny kopniak w glowe). Dolph przewazal praktycznie przez cala walke. Finlay malo co pokazal. Przed walka bylem pewien ze Finlay wygra. Jednak nie. Pojawia sie Mike Knox. Ale nie atakuje Finlay'a tylko bacznie sie przygląda. Potem Jumping Russian Leg Sweep czy jakos tak czyli finisher Zigglera i zwyciestwo, ale dzieki temu ze Knox uderzyl Finaly'a jego fajka w noge. Na koniec Mike Knox wykonuje Cross Body a potem rzuca Irish Mena na schody. Szykuje sie kolejny nudny feud....

2.CM Punk vs John Morisson

Kolejna ich walka, ale w kazdej co raz bardziej zaskakuje mnie Morisson. Na chwile obecna jest to jeden z najbardziej efektownych wrestlerow w federacji. Liczylem na zwyciestwo Johna, a tu niestety Punk wygrywa. Ale i tak Morisson jest dla mnie o wiele lepszy od Punka. CM Punk zaczyna byc powoli nudny... Punk wygrywa po GTS...Szczerze mowiac liczylem na jakas jazde juz po walce ale niestety Punk szybko zszedl z ringu. Za to pod koniec gali zaszalał... :P

3.Melina vs Layla

Przewinąłem. Dobrze że Melina wygrala i licze, ze wroci do posiadania Women's Championship.

4.Big Show vs JTG

Tu zwyciezca byl z gory zlozony. Jak tydzien temu JTG fartownie (wg. mnie, chociaz po wyrownanej walce) pokonal Y2J'a, to tutaj nie mial najmniejszych szans. JTG nie istnial w ringu. Pewna wygrana Big Showa przez submition. Na koniec wkurzony Shad chce walczyc z Big Showem, ale wraz z Jericho odchodzą. Ciekawi mnie jak dlugo bedzie trwal ten feud ??? Moze po SummerSlam sie juz skonczy i Y2J Show vs DX !!! :P

5.The Hart Dynasty vs Jeff Hardy (2 on 1 Handicap mtch)

Tu tez wiedzialem ze Hardy nie da rady z ta kontuzja szyji. Praktycznie nic nie pokazal z wyjatkiem tej jednej akcji na poczatku i potem przednim suplexem. Fajna akcja na zakonczenie Hartów. I na koniec wisienka na torcie. Wbiega CM Punk i zaczyna okladac Jeff'a. Po kilku sekundach pojawia sie Morisson, ktory rzuca sie na Punka a potem na Tyson'a Kidd'a. Jednak CM Punk i Harci szybko pozbywaja sie Morissona z ringu. Nastepnie Punk wyrzuca Jeff'a z ringu i zakłada mu krzesło na szyje zeby wykonac akcje z przed tygodnia. Juz dobiegal do metalowego slupka kiedy pojawil sie Matt Hardy i uratowal brata. Rzucil sie na Punka, wrzocil go na ring ale ten po otrzymaniu serii ciosow wypadl z ringu. Potem Matt wyczyscil ring i zostali na nim Matt i Jeff leżący w narozniku. Matt partzyl na niego i podszedl, Jeff myslal ze zacznie go okladac, ale ku zdziwieniu wszystkich Matt pomaga wstac bratu !!! Hardy Boyz powracają !!! Za tydzien na SmackDown: The Hart Dynasty & CM Punk vs Hardy Boyz & John Morisson. Bedzie sie dzialo !!! :D :D :D

P.S. NA SummerSlam w walce TLC o pas WHC mozna sie chyba spodziewac interwencji Matt'a. Tak wiec Matt pomoze Jeffowi a ten zachowa pas. Tak mi sie wydaje :D :D :D

Ogolnie SmackDown oceniam 8/10. Glownie za koncowke !!! :)

Wy naprawdę musicie być na porządnym głodzie, żeby tak przeciętną, żeby nie powiedzieć po prostu słabą galę oceniać na 8. Pod nieobecność Edge'a, Taker'a i zaplątanego w Tag Teamy Jericho Smack drastycznie obniża swój poziom z każdą galą.

W sumie po tej gali można powiedzieć, że Punk jest już oficjalnie heelem, czyli to na co czekałem, ale przez sposób w jaki to się stało, te gamoniowate przeprosiny po atakach, podnoszenie ręki Hardasa jako zwycięzcy straciłem już niestety tę odrobinę sympatii, którą miałem do tego zawodnika.

Czyli dobrze tydzień temu przewidziałem że Faceturn Matta ^^-i dobrze.

Hę? Co przewidziales? Jeśli mnie pamięc nie myli to ten face turn mial juz miejsce na ostatniej gali, gdzie Pejsik pomógł bratu obronić pas. A prorok z Ciebie żaden, bo wszyscy wiedzieli o pogodzeniu tej dwójki w momencie gdy okazało się, że Matt po zupełnie nieudanym epiodzie na RAW, wraca w drafcie Trumpa na SmackDown, gdzie znów będzie korzystał z tego, że jego bratem jest Jeff.

Ted obwieszcza Vincowi walke na za tydzien:

HD&PUNK vs. HARDY's&MORISON!!!

No i czym się tak ekscytować? Po obrocie spraw w ME to był pewniak na przyszły tydzień. Jak dla mnie zwykły zapychacz. Na miejscu McMahona walnąłbym Tadziowi prosto w gębę "You're Fired!"

zaskakuje mnie Morisson. Na chwile obecna jest to jeden z najbardziej efektownych wrestlerow w federacji.

A to oprócz niego i Bourne'a są w ogóle jacyś efektowni? Bo poza Sheltonem który potrafi raz na rok spiąć dupsko w Money in the Bank to ja żadnego efektownego wrestlera w WWE nie zauważyłem. No chyba że dla was efektowne są dropkicki i leg dropy...

ku zdziwieniu wszystkich Matt pomaga wstac bratu !!!

Wszystkich to znaczy kogo? Z mamą i bratem oglądałeś SD i wszyscy byliście zdziwieni czy jak? Dla wszystkich to było oczywiste że Hardyz się pojednają, bo jaki sens miałaby wtedy zeszłotygodniowa pomoc w obronie pasa ?

Jesli miałbym wymieniać co było na plus na tej gali to chyba tylko MMA Elbows by Punk i Chris Jericho jako komentator. Po zakończeniu kariery w ringu Y2J mógłby się tym zająć, WWE potrzebuje heela-komentatora.

Korzystając z przytoczonego wyżej określenia - "wisienką na torcie" była dla mnie akcja z torturowaniem tłumacza ( nie będę pisał nazwiska bo i tak zrobię błąd). Sam już nie wiem co był głupsze - Kane jako bezwzględny psychopata, (który tydzień wcześniej wyskoczył na Khalasa z krzesłem i...uciekł między publiczność) czy mina Khaliego po wejściu do tej sali tortur, (ala Maciuś z Klanu, który obudził się w wannie po spożyciu browara bliżej nie znanej firmy. Dop. Carlos - To była znana w całej PL firma "Bartek" :P ) Khalas powinien wejść jak Tomyli Dżons, rozJ***ć drzwi łockiem, Kane'owi pociągnąć z bani, a na tłumacza nawrzeszczeć, że mu przynosi wstyd dając się tak upokarzać takiej ofermie. A Khali wszedł jak do damskiej przebieralni i gdyby Kane mu powiedział wynocha, to ten pewnie by grzecznie przeprosił i wyszedł. No comments.

P.S do pana dawida mks: nie streszczaj gali, żeby zwiększyć swojego posta, bo ten kto oglądał to widział co się działo, a ten kto nie oglądał to sobie przeczyta szczegółowy raport.

Ja tylko dodam że każdy ma swój gust i się o nim nie dyskutuje. Jeśli ty uważasz że smack był słaby to ok ale nie musisz zaraz zjeżdżać po innych za to że uważają inaczej.

Co do Matta wcale tydzień temu nie był to faceturn tylko jakby podkładka pod faceturn. Jakby było tak jak mówisz to by se rece uścisneli albo coś a Matt se poszedł-poprostu. Ja tak uważam ty inaczej i nie ma co o tym dyskutować.

No i czym się tak ekscytować? Po obrocie spraw w ME to był pewniak na przyszły tydzień. Jak dla mnie zwykły zapychacz. Na miejscu McMahona walnąłbym Tadziowi prosto w gębę "You're Fired!"

Znowu to samo-są gusta i gusciki-dla wielu osób jest się czym ekscytować bo pewnie będzie to bardzo dobra walka.

PS.To że jesteś modem nie znaczy że możesz wszystko więc proszę potraktuj se słowa krytyki jako sugestię a nie atak na Twoją osobę.

Pozdrawiam

EDIT:Jeśli dostane warna lub bana za tą wypowiedź to to będzie największa polewka świata i będzię to świdczyć

Edytowane przez Gość

Do pana/pani "Eddy":

1.Chodzilo mi o to ze poblicznosc pewnie myslala ze Matt bedzie bil Jeff'a. Ze ty ogladasz z babcia wrestling to nie znaczy ze wszyscy...

2.Myslisz, ze jak jestes modem czy adminem to mozesz wszystkich krytywkowac ??? Kazdy ma swoje zdanie i swoj gust. Nie pasuje ci to zachowaj to dla siebie...

3.Jakos ty mogles streszczac gale co nie ??? Te twoje Raporty by Eddy to nie streszczenia gal ??? Wez sie zastanow zanim cokolwiek powiesz, bo potem wychodzisz na idiote.

I "Wyro" ma w 100% racje co do ciebie. Jesli ci sie SmackDown nie podobal to zachowaj te swoje blyskotliwe uwagi dla siebie i rodziny :P

Pozdrawiam :)

P.S. Pewnie teraz jako mod dasz mi ostrzezenie albo bana i bedziesz kozak...ŻAL !!!

Eddy prosiak i tyle :] spadaj oglądaćzasyfione ROH czy tam Tna leszczu

Owned. Sami sobie zaprzeczacie. Zanim wyślecie takie posty jak te u góry to proponuje przeczytać je dwa razy i zastanowić się czy naprawdę warto. Tego nie trzeba komentować, ale ok zrobię to ten jeden jedyny raz. A więc:

Ja tylko dodam że każdy ma swój gust i się o nim nie dyskutuje. Jeśli ty uważasz że smack był słaby to ok ale nie musisz zaraz zjeżdżać po innych za to że uważają inaczej.
2.Myslisz, ze jak jestes modem czy adminem to mozesz wszystkich krytywkowac ??? Kazdy ma swoje zdanie i swoj gust. Nie pasuje ci to zachowaj to dla siebie...

Dokładnie. Mam swój gust i mi się SmackDown nie podobał. Mam prawo to napisać w moim komentarzu, tak dobitnie jak mi się tylko podoba. Nikogo w swoim poście nie skrytykowałem, ani nie najeżdżałem. Jeśli już to wy jedziecie po mnie, tylko dlatego, że nie zgodziłem się z waszymi opiniami. Nie wiem czy wiecie, ale to jest FORUM i tu się DYSKUTUJE i każdy - nieważne czy moderator, czy admin czy zwykły użytkownik ma prawo napisać swoją opinię i odnieść się do opini innych, cytując ich wypowiedzi. SD odebrałem inaczej niż wy i nie zgadzam się z tym co napisaliście. I właśnie po to jest forum żeby o tym dyskutować, a wy zamiast obronić swoje racje napisane w pierwszym poście, zanegowane przez mnie, atakujecie moją osobę.

Do pana/pani "Eddy":

Brawo mając 15 lat używasz besztów na poziomie 1 klasy podstawówki. Pan Eddy, a może jednak pani? Buahaha zlew na maks i rotfl na dywanie, po prostu post power jak nic. Jeśli nie masz do kogś szacunku i nie chce Ci się sprawdzić czyjejś płci w profilu to nie oczekuj że ten szacunek dostaniesz od innych. No chyba że sam się przyznajesz, że jestes ćwierćinteligentem, który nie zna ikon płci i nie wie, że Arek to imię męskie.

1.Chodzilo mi o to ze poblicznosc pewnie myslala ze Matt bedzie bil Jeff'a. Ze ty ogladasz z babcia wrestling to nie znaczy ze wszyscy...

A żebyś wiedział, że pokazywałem kiedyś babci wrestling (mimo wszystko jej się nie spodobał :P). Tylko ja mam trochę dsytansu i nie spinam się jeśli ktoś takie coś powie do mnie. A chodziło mi oto, że używanie słowa 'wszyscy' pisząc indywidualne odczucia to mocna nadinterpretacja. Nie zgadzam się z twoją opinią, bo moim zdaniem pojednanie Hardyz było oczywiste długo przed tym Smackiem. Z tego też pwodu zapytałem Cię, kto dla Ciebie oznacza 'wszyscy', bo dla mnie jedyna sensowna odpowiedź to rodzina.

3.Jakos ty mogles streszczac gale co nie ??? Te twoje Raporty by Eddy to nie streszczenia gal ??? Wez sie zastanow zanim cokolwiek powiesz, bo potem wychodzisz na idiote.

OStanie zdanie przeczytaj sam, bo w tym momencie pasuje do Ciebie. Jak sam błyskotliwie zauważyłeś to co ja piszę w wynikach RAW to tzw raporty, czyli streszczenia gal. SmackDown również ma swoje raporty, które pisze PietreQ. Z tego też powodu w moim PS'ie delikatnie zasugerowałem, że nie musisz tego robić tylko po to, żeby twój post wydawał się dłuższy. Bo to temat do komentowania, jak już ktos decyduje się przeczytac wasz post to po to, żeby przeczytać waszą opinię, a nie recap gali (bo recap sobie przeczyta od PietrQ'a jeśli sam jej nie obejrzał gali wcześniej). Tłumaczone łopatologicznie inaczej chyba nie wejdzie.

EDIT:Jeśli dostane warna lub bana za tą wypowiedź to to będzie największa polewka świata i będzię to świdczyć
P.S. Pewnie teraz jako mod dasz mi ostrzezenie albo bana i bedziesz kozak...ŻAL !!!

Taaa, stary oklepany tekst. CO tu do rzeczy ma fakt że jestem modem. To forum, dział dyskusje, więc dyskutujemy. Za to nie ma warna.

Eddy prosiak i tyle :] spadaj oglądaćzasyfione ROH czy tam Tna leszczu

Czy ja cię k***a za przeproszeniem obraziłem?! Nie! Więc radzę zmienić ton, bo inaczej będziemy rozmawiać. Nie podoba mi się WWE na obecną chwilę, ale to nie znaczy, że nie mogę oglądać i wyrażać swojej opini.

I DO WSZYSTKICH: Jeżeli wydaje się wam, że gdy ktoś nie zgadza się z waszym postem to was atakuje to jesteście w błędzie. To jest forum i tu mam do tego prawo. Jeżeli nie chcecie by ktoś odnosił się do waszych mądrości, to proponuję zmienić forum na blog, gdzie wszyscy wielbią Jeffa Hardy'ego, zcy kto tam jest waszym ulubionym wrestlerem.

Jesli ci sie SmackDown nie podobal to zachowaj te swoje blyskotliwe uwagi dla siebie i rodziny :P

Jeśli Ty masz prawo chwalić, ja mam prawo krytykować. Jeżeli tego nie rozumiesz to rzeczywiście nie masz tu czego szukać.

No i tekst "inaczej sobie porozmawamy" nie swiadczy ze sie czujesz wazniejszy jako mod ??? hahahaha.... :P :P

Reszta bez komentarza... Pzdr :)

Icon : Warn , powod?

Zabrania sie :

4.2. Obrażania, gróźb wobec innych użytkowników.

4.3. Wywoływania sporów i kłótni.

4.6. Obniżania poziomu merytorycznego i intelektualnego Forum poprzez pisanie postów o niskim poziomie intelektualnym.

Dop. Eddy// Zauważ gościu, że to nie było do Ciebie, tylko do człowieka, który mnie obraził. "Reszta bez komentarza" - no właśnie, bo co tu komentować kiedy nie ma się sensownego argumentu?

Icon : Koniec tematu Eddy...

LK : Dawid, chyba nie chcesz się z nami pożegnać ? ;)

Dodano:

Szczerze mowiac obojetne mi to jest czy zostane czy sie pozegnam... Fajne forum tylko niektorzy uzytkownicy sa... hm... inni, zeby nikogo nie obrazic. Zaloze 2 konto...co to za problem :P Pzdr :)

• Reputacja:   1

Ho ho ho, ale kiepski smackdown! najlepsze na nim były powtórki z wyprawy Huntera po Shawn'a, ale do rzeczy.

Początek z CM nawet udany tak w miarę..., ale wejście Hardasa już było spalone - Punk tydzień temu założył mu stołek i wepchnął na narożnik, a teraz co? jakaś reakcja... pfff "Jestem tutaj przybije parę pedalskich piątek i wrócę na back"

Dolph'a używają, żeby mogli ze sobą feudować finlay i knox =)) dobra, spoko wiem Rey ma urlop...a jakoś rozkładówkę zapchać trzeba. Walka w miarę Finlay dalej solidny, a renifer ruDOLF też daje radę.

Punk w końcu odkuł się za te 2 porażki! solidne i mądre posunięcie, aczkolwiek walka mogła być lepsza (pamiętny ECW championship match przed zawieszeniem morrisona). Na pewno można było zdziałać więcej.

divy raczej do baniacza...

Od czasu zajebistych feudów z takerem i ceną - przewijam walki show'a gdzie występuje samotnie także nie wiem co się działo, ale strzelam, że pewnie headbutt, punch może czokslem...

Harty pokonały kaleke hardiego któremu na pomoc przyszedł pulchny brat.... nie wykorzystanie potencjału feudu do reszty po co w ogóle szopka z WM tylko spieprzony wizerunek tłustego na jakiś czas - wniosek booking by russo.

I tyle... bez rewelacji jak co tydzień z resztą.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

1 match

Ja wiem, Ziggler to utalentowany zawodnik ale według mnie jeszcze nie powinien wygrywać z takimi wrestlerami jak Finlay. Dziwi mnie to że R-Truth nie dostał pushu ale to inna bajka. Walka średnia, spodziewałem się więcej od obu zapaśników. No i na koniec musiał się Knox wpierdzielić bo przecież taki zawodnik jak on nie da sobie w kaszę dmuchać. Czyżby feud Knox vs Finlay :thinking:

2 match

No według mnie to powinien być ME. Aż miło się oglądało :) No ale po dwóch przegranych CM Punka musiał wkońcu wygrać. Osobiście chciałbym aby na SS odbyła się walka Jeff Hardy vs CM Punk vs John Morrison. Może w niedalekiej przyszłości :t_up:

3 match

BEZ KOMENTARZA

4 match

Od początku wiedziałem że Big Show rozniesie JTG no bo jak by inaczej. JTG nie miał nawet cienia szans i sprawdziło sie. Pare uników i niewiele uderzeń w Showa. W końcu Chockeslam i submission. Dobrze że sędzia przerwał walkę bo nie wiadomo co mogło się z stać. Jericho i Show bezproblemowo obronią pasy.

5 match

Vince chcieć, Vince mieć. Handicap z pomiędzy tymi zawodnikami był by dobry tylko wtedy gdyby Jeff był w pełni sił. Początek walki niezły w wykonaniu hardasa ale po dropkicku z narożnika wszystko się zawaliło. Fajna akcja tag teamowa Hart Dynasty i pinfall. Natomiast po walce zaczęło się ciekawie. Wpada Punk i dobija WHC. No ale ni stąd ni zowąd wpada John Morrison i ustawia na początku Punka a potem Kidda i Smitha. Ale Punk działa krzesełkiem. Pomyślałem ,, po jaką cholerę znowu robi to samo z tym krzesełkiem? Nie ma już innych pomysłów?? ''

I interweniuje kto?? MATT HARDY!! Ustawia wszystkich na ringu i zostaje on i Jeff. Już wiedziałem wtedy że będzie zgoda pomiędzy braćmi i stało się. Nie możecie przegapić ME następnego SmackDown gdzie będą walczyć John Morrison & Hardys vs CM Punk & Hart Dynasty. :t_up:

Dodano:

a tak apropo to nie rozumiem was. Jak można się kłócić z adminami i moderatorami? Dzięki nim macie to forum więc co macie do gadania??!! Ja do Eddyego mam szacunek. Nie kapowalem o co biega ze spoilerami a on mi powiedział i już jest ok. Dostałem prawidłowe ostrzeżenie za nieprzestrzeganie regulaminu i więcej tego nie zrobie. CHWAŁA BGZ!! To jest moje jedyne źródło gdzie mogę pogadać z kimś o wrestlingu.

No to pora na mnie :P

1. mecz: Dolph Ziggler pokonał Finlay'a

Finlay'a lubie od dawna. Podoba mi sie jego styl walki. A Dolpha Zigglera do niedawna jeszcze uwazalem za kogos kto jedynie dobrze umie udawac bol. Po ostatnim PPV jednak nawet go polubilem.

Ogolnie walka trzymala poziom wg. mnie. Kopniak w glowe od Zigglera byl swietny. Az musialem to przewinac, zeby jeszcze raz zobaczyc :D

Nie wiem jedynie co robil tam Knox, ktory wyglada jak czlonkowie zespolu Amon Amarth :D

2. mecz: CM Punk pokonał Johna Morissona

Punk zaczal ostro ssac ze speachami i walka od kad rozpoczal sie jego "heelturn". Ten feud z Jeffem jest tragiczny, moim zdaniem.

Morisson jak zwykle swietny. Jego umiejetnosci sa zadziwiajace. Mam nadzieje, ze niedlugo siegnie po WHC, albo przynajmniej po IC :)

3. mecz: Melina pokonała Laylę

Mecz prawie caly przewinalem. Lubie Meline, dlatego mam nadzieje ze odzyska tytul ;)

4. mecz: Big Show (w/Chris Jericho) pokonał JTG (w/Shad)

Big Show jest moim ulubionym wrestlerem odkad tylko zaczalem ogladac WWE. Nie jest jakis super technicznie, ale go lubie. Chlopak ma ciekawy charakter, jest dowcipny, a i moim zdaniem przy mikrofonie tez sobie niezle radzi :) Dlatego denerwuja mnie juz te stale ataki na Showa, kiedy to proboje zejsc z ringu (chodzi o wypchniecia jak juz przeklada jedna noge).

CT nie trawie. I to strasznie. Moze dlatego, ze jestem metalowcem i nie przepadam za hip-hopowcami? :D Dlatego tez cieszy mnie ta wygrana Showa.

5. The Hart Dynasty pokonało Jeff'a Hardy'ego

Przyznam sie, ze przewijam prawie wszystkie walki Hart Dynasty. Po prostu ich nie kupuje. Tak bylo i tym razem. Zatrzymalem sie dopiero przy moim ulubionym momencie - jak na ring wpada kilku wrestlerow i kazdy kazdego ratuje. To lubie :D

To teraz troche offtopu:

Eddy, prosze Cie, przestan cwaniakowac i trzymaj poziom reszty moderatorow z tego forum. Twoj pierwszy post w tym temacie na kilometr zalatywal flamem i trollingiem, wiec przestan teraz gadac, ze wszyscy Cie atakuja, a Ty jestes niewinny, bo zrobiles to celowo ;]

Co do raportow:

OStanie zdanie przeczytaj sam, bo w tym momencie pasuje do Ciebie. Jak sam błyskotliwie zauważyłeś to co ja piszę w wynikach RAW to tzw raporty, czyli streszczenia gal. SmackDown również ma swoje raporty, które pisze PietreQ. Z tego też powodu w moim PS'ie delikatnie zasugerowałem, że nie musisz tego robić tylko po to, żeby twój post wydawał się dłuższy. Bo to temat do komentowania, jak już ktos decyduje się przeczytac wasz post to po to, żeby przeczytać waszą opinię, a nie recap gali (bo recap sobie przeczyta od PietrQ'a jeśli sam jej nie obejrzał gali wcześniej). Tłumaczone łopatologicznie inaczej chyba nie wejdzie.

Nie zebym mial cos do PietreQ'a, ale patrzac na ostatnie gale, to 4 gale z rzedu nie maja raportu. Dopiero z 17.07 ma raport.

Oczywiscie nie wnikam dlaczego ich brak. Nie mam pretensji do PietreQ'a o ich brak. Nie o to mi chodzi.

Chodzi mi o to, ze skoro nie ma raportow, to zwykly uzytkownik ma prawo opowiedziec co tam bylo ;)

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nie oglądałem gali i nie mam prawa odpisywać w tym temacie, ale muszę zrobić wyjątek. Polecam osobą piszącym tutaj zwolnić, ponieważ nie wnosi to nic do tematu - w końcu, nie dyskutujecie już o tym, co było na gali, tylko o tym, co kto, do kogo, kiedy i jak napisał. Nie podoba mi się postępowanie Eddy'ego - wiem, co chciał zrobić, a przynajmniej, tak sądzę. Miał, po prostu, zamiar napędzić w ten sposób dyskusję, poniekąd "zmuszając" do odpowiedzi wyżej piszących użytkowników. Zrobił to jednak dość, hm... agresywnie, czytając to pierwszy raz, odniosłem takie wrażenie. No nic, pojech fajny, 8 piw poszło, ale nikt nie zauważył, że te dwie, czy tam trzy osoby, napisało w miarę rozbudowane posty, a są tutaj nowi i takie akcje, mogą ich tylko zniechęcić. Nieładnie.

Taaa, oczywiście, że nie musiałem nikogo atakować. Mogłem napisać kolejny nudny post co mi się podobało, a co nie, który przeczytałyby góra 3 osoby. Czy taki post jak mój mógł zniechęcić? Sam czasem byłem krytykowany na początku swojej przygody z BGZ i wcale nie żaliłem na tych co mnie atakowali, tylko albo się broniłem albo najczęściej nie mówiłem nic, bo wiedziałem, że racja nie leży po mojej stronie. I moim zdaniem takie sytuacje raczej nie zniechęcają, ale utwardzają, bo jeśli ktoś poczuje się urażony i sam odejdzie z BGZ to jest moim zdaniem osobą, z której nie byłoby pożytku w przyszłości. Poza tym jeśli już ich zniechęciłem to nie do BGZ, ale do swojej osoby, no ale już trudno ;]

Najlepszy tekst zostawiłem sobie na koniec:

No nic, pojech fajny, 8 piw poszło, ale nikt nie zauważył, że te dwie, czy tam trzy osoby, napisało w miarę rozbudowane posty, a są tutaj nowi i takie akcje, mogą ich tylko zniechęcić. Nieładnie.

Heh, a gdy admini (w tym Ty) dostają jeszcze więcej piw za zbanowanie usera, który również mógłby być przyszłością, ale miał gorszy dzień i wdał się z kimś w kłótnię albo na przykład z nieznajomości regulaminu zaspoilerował całą galę, to jakoś specjalnie nie oponujesz i nie dostrzegasz tego, że za pół roku mógłby to być solidny moderator.