Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ricky Ortiz Zwolniony !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

71_cast_img_main_2643.jpg
WWE has come to terms on the release of SmackDown Superstar Ricky Ortiz as of today, Aug. 8, 2009. We wish Ricky the best in all future endeavors.

WWE zwolniło gwiazdę brandu SmackDown Rickyego Ortiza dnia 08.08.2009. Życzą wszystkiego najlepszego w przyszłości.

Zaskoczeni ?

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Hardyz Boyz

2

• urbaniak88

1

• Aquiva.

1

• Hawokozja1674325940

1

Top użytkownicy w tym temacie

W sumie trudno się dziwić - na tego kolesia też nie mieli pomysłu. Z gimmickiem gościa ze ścierką daleko by przecież nie zaszedł...

Zaskoczeni ?

Tak. :8 Już na początku lipca pisałem, iż Ortiz zostanie szybko zwolniony. Kiepski wrestler + idiotyczny gimmick = to nie mogło skończyć się inaczej, niż słowami "Dziękujemy za współpracę i życzymy wszystkiego najlepszego w przyszłości".

23c2684898.png

I bardzo dobrze, nie cierpiałem gościa.. Zresztą.. Kto nie? Polityka WWE wciąż się nie zmienia, zobaczymy jak daleko dojdą z tym.. Haas? Może ktoś inny? Whatever.. Vince likes steroids cocks!

Szczerze, mówiąc nie jestem zdziwiony.

Ale jak będą w takim tempie wszystkich zwalniać to WWE całkiem opustoszeje :D:(

hulkhogannwo19d.jpg

1372dy0.gif

2363kw0.jpg

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

WWE jest jakieś dziwne!! Ortiz może nie był jakimś najlepszym wrestlerem ale najsłabszym też nie. A oni od razu go zwalniają, głupota :t_down: . Nie mają pomysłu. Ile gwiazd w SD jest które czekają tylko na walkę :x zamiast dać mu jakiś feud np z Finlay.

Ale jak będą w takim tempie wszystkich zwalniać to WWE całkiem opustoszeje

Nie zostanie tylko Cena, Triple H, Batista.

#SmartFanZone

Drewno w ringu, głupkowaty gimmick... odtrącał od siebie. Nie będę za nim tęsknił. Ortiz jeszcze jak był w ECW jakoś do siebie przyciągał, po przejściu heel-turna był pierwszy do odstrzału. I tak długo się trzymał. Ja z nim tęsknic nie będę.

jrthqr.jpg

tez go nie lubialem.

bardzo dobrze ze juz go nie ma.

dreno w ringu i tylko jobbował każdemu-bezsens

sory ale ja tego goscia nawet nie zauwazylem w wwe:D wiec raczej mi go nei szkoda

Hehe jakoś profil riciego jest w rosterze Smackdown!!To jakiś żart!!

no i co że jest? wwe zawsze z opoznieniem aktualizuje swoja strone jezeli chodzi o zmiany w rosterze

... No jakoś profil The Miza jakos z odrazu usuneli!!

• Reputacja:   1

... No jakoś profil The Miza jakos z odrazu usuneli!!

Bo sprawa z Mizem to storyline. A co do Ortiza to zadna strata. Jedno z wiekszych drewien jakie sie przewinely ostatnio przez WWE.

91794957345e1dece60d6b.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Ortiz jak ortiz.. pomyslu na niego nie bylo,raz na jakis czas pomachal swoja szmata, pewne bylo ze poleci. Teraz moim zdaniem czas na festusa bo tego juz duuugo nie widac, a nastepny zapewne bedzie Haas. Pojobbuje jeszcze pare razy i papa

15877257184b44c26ca49bf.jpg

No to nieźle już kolejne zwolnienie.

Za Rickim nie przepadałem, prawie go nie widziałem w WWE. Mam nadzieję że że życzenia WWE się spełnią i Ricki będzie "kimś ważnym" w świecie wrestlingu.

681b5e39b1615143.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...