Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact 6/08/2009 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Singles Match:

Eric Young (w/ Kiyoshi & Bashir) pokonał Daniels'a (w/ Chris Sabin & Alex Shelley)

2. 8 Man Tag Team War

Scott Steiner & Booker T & Doug Williams & Rob Terry pokonali Team 3D & Beer Money Inc.

3. Tag Team Match

Sarita & Taylor Wilde pokonały Alissę Flash i Traci Brooks

4. Second Match Of a Best Of Three Series

Matt Morgan pokonał AJ Styles'a

5. Singles Match

Sting pokonał Brutusa Magnusa (w/ Rob Terry & Doug Williams)

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• CezarMVP

1

• Łajt

1

• WW41674325921

1

Top użytkownicy w tym temacie

Impact bardzo dobry.Na początek jak zwykle speech MEM,później dołącza do nich World Elite.Wkońcu mamy pierwszą walkę.Eric kontra Chris.Walka jak walka na tygodniówce.Czyli krótko i przyzwoicie.Oczywiście MCMG też się pojawiło. :lol Drugi mecz rozpoczął już praktycznie impact.Z nazwy był to 8 Man Tag Team War tak naprawdę z tego zgadza się tylko słowo War.Działo się bardzo dużo.Pojawiło się World Elite,MEM,a na przeciwko nich Foley,Lashley,Sting,Team 3D,Beer Money...

Walczyli wszędzie od ringu począwszy na parkingu kończąc.Naprawdę nie można było narzekać na nudę.Walkę wygrał tak naprawdę Terry,ale czy to ważne? :P Tag team mecz pań do obejrzenia.Z dobrej strony pokazała się Sarita i to tyle dobrego z tej walki.Nieźle jak na panie.Best Of 3 Series match.Kolejny dobry pojedynek Morgana,który z meczu na mecz walczy coraz lepiej.Tym razem nie było 450 splash'a i mecz zakończył się wygraną Morgana.No i wreszcie Main Event.Sting kontra Magnus.Działo się dużo,ale już po walce.Gdy Sting zaczął poważnie przeważać od razu przybiegło MEM i WE.Z pomocą Stingowi przybiegł Lashley,a Foley za nim próbował biec. =)) Troche śmiesznie to wyglądało.Później mamy dominacje Mafii i Elite w ringu,gdy przybiega Hernandez.MEM i WE się wycofują i na tym kończymy ten wspaniały impact.Oby dalsze były równie udane.

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Dobry iMPACT!. Zamieszki w środku gali, to dla mnie, segment roku! Zawsze byłem zwolennikiem tego typu brawli, ale ten był chyba jednym z najlepiej zmontowanych - ech, te widoki z kamery ochrony, itp. Owszem, nie obyło się bez wad, m.in. okładanie krzesłem stołu przez Brother Raya - śmiesznie to wyglądało. Jakkolwiek - good stuff. Podobało mi się również zawiązanie (oby nie tymczasowej) koalicji Danielsa z MCMG's. Tag Team kobiet dobry - fajnie, że pokazują nowe knockouts. Drużyna złożona z Wilde i Sarity zostałaby u mnie optymistycznie przyjęta. Main Event, heh, jak na tygodniówkę przystało. Wyjście, odliczenie i zejście. Całość niby nic nadzwyczajnego, ale riot w środku na pewno zostanie na długo zapamiętany.

Good work Cornette. :t_up:

Zostawienie panu Russo wolnej ręki, jednak nie okazało się strzałem w stopę, tylko zaowocowało brawlem roku :t_up: Wszystkie walki były standardowe, nie zamulały, ale raczej na dlugo ich nie zapamiętam. Co do rozpierduchy jaką nam urządzili wrestlerzy- miazga! brakło tylko jakiegoś bumpa, ale i dawno czegoś takiego w TNA nie było, plus fajne zakończenie z wtargnięciem policji :t_up: . Bardzo podobało mi się to że walczyli tam prawie wszyscy zawodnicy, którzy obecnie pojawiają sie w tv. Następna sprawa: ciekawi mnie co creative team szykuje dla MCMG, po skumplowaniu się z Danielsem może zaczną razem feudować z World Elite?

Po za tym, przez dwa Impacty po VR została już wypromowana dwójka nowych orginalsów: Eric Young i Hernandez. Ja dla obydwu z nich przewiduje wejście do main eventów, szczególnie dla SuperMexa, który nie dość że ostatnio czysto pyknął Samoe Joe, to tym razem sam przegonił całą MEM + WE. Czyżby niedługo się stanie nową twarzą TNA? Nie miałbym nic przeciwko, bo IMO jest to wrestler nieprzeciętny.

Ogólnie Impact, bardzo na plus, bo tak zaplątał wszystko ze wszystkim, że naprawdę jestem ciekaw jak to się wszystko potoczy, aż nie mogę się doczekać kolejnego czwartku/piątku. Brawo!

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Czyżby niedługo się stanie nową twarzą TNA? Nie miałbym nic przeciwko, bo IMO jest to wrestler nieprzeciętny.

Lubię Hernandeza, ale jeżeli już, powinni to zrobić dawno temu. Nie wiem dokładnie ile go nie było, ale powrót po paru miesiącach i od razu wepchnięcie na szczyt mija się z celem. Ale TNA chce naprawiać błędy, nie mam nic przeciwko temu.

Zamieszki w środku gali, to dla mnie, segment roku!

ohhhhhhh yyyyeeeaaahhhh!!! Dokładnie taka sama myśl przemknęła mi przez mój skomplikowany móżdżek podczas oglądania Impekta.. Nie ma co gadać było tak niesamowite, ze się strasznie podnieciłem :P Co by nie gadać, zacząłem się przekonywać do federacji Carter i myślę, ze powolutku TNA zaczyna regularnie przeganiać WWE. Ten Impekt był jedną z najlepszych tygodniówek tego roku, do tego ten epicki brawl. Troszkę dziwić może to, że połączenie MEM i World Elite to ogromna ilość zapaśników. Może jeszcze denerwować coraz większa liczba zawodników w "kwiecie wieku". Co by nie gadać: Sting jest prześwietną postacią, British Invasion zaczynam kupować, Younga dalej nie lubię, Abyss powoli przechodzi zmianę gimmicku. Troszkę mnie dziwi, że w kontekście prawdopodobnego feudu z Lethal concequences ( :evil:) będzie odgrywał face'a...

Cóż, trzeba czekać na kolejnego impekta, bo zapowiada się nieźle...

Gdy wszedłem pod wieczór na BGZ, od razu przeczytałem w sb, jaki to impact był super, więc od razu wrzuciłem do mojego wypasionego programiku linki i za 1.5 godzinki miałem impacta, ale do rzeczy :D

Na początku gali, dobry spech MEM i WE. Pewnie na najbliższych impactach będą walki dziadków i elity kontra reszta świata. I mam nadzieje, że to się sprawdzi. Potem fajny wywiad z danielsem i MCMG, podobają mi się te ich zagrywki, w celu zwrócenia na siebie uwagi :D Pierwsza walka zjadliwa ( jak się to mówi ) nie najlepsza, nie najgorsza taka w sam raz. Drugi meczyk już się ładnie zapowiadał z nazwy jak i składu. Walka sama w sobie była niezła ale chyba wszystkich najbardziej zaciekawiło co się stało później :)

Zamieszki w środku gali, to dla mnie, segment roku!

Krótko i na temat :applause: Na pewno w dablju dalbju i nie znajdziecie takich segmentów. Tylko trochę martwi mnie brak w niej AJ ale to może, z powodu walki, która miała się odbyć po tej akcji, nie wiem. Ale trochę szkoda by było jakby AJ nie uczestniczył w tej walce pomiędzy MEM i WE vs. TNA.macie razje to walenie brothera Raya w stół pod którym był booker wyglądało zabawnie. I fajnie zostało to zakończone, przyjazdem policji.

Co do babek czyli mocnej części każdej tygodniowki ( przynajmniej ja tak uważam :P ), to świetnie zaprezentowała się sarita. Dawno nie widziałem aby jakaś babka tak skakała w ringu :) I od razu takie pytanko, kto to jest Alissa Flash?? Bo jakoś nigdy jej jeszcze nie widziałem ani nic o niej nie słyszałem.

W następnej walce od początku wiadomo było, że wygra Matt, bo po co by było oglądać walkę za tydzień skoro w rywalizacji by było 2 - 0 dla AJ :) A co do walki to trzymała poziom, Morgan przeważał cały pojedynek i w moich oczach, nieźle mu szło. Jest coraz lepszy mam nadzieje, że za niedługo zawita do ME!!

I została ostatnia walka czyli sting z brutusem, nie wiem dlaczego ale z tygodniówki na tygodniówkę ten anglik coraz bardziej mi się podoba. Jego styl walki , Gimmick i wygląd jakoś tak przyciągają mnie do niego :) Po walce też sporo się działo, sting przeważał wpadli WE potem przyszło wsparcie w postaci lashleya i Foleya. Później przyszła maffia i mieliśmy całą złą stronę TNA na ringu :D I to wejście Hernandeza, pokazał kto tu rządzi. Jednym słowem... będą z niego ludzie !! :t_up:

Alissa Flash... to Cheerleader Melissa, bądź Raisha Saeed. Jak kto woli ;)

Zachęcony takimi pozytywnymi komentarzami ogólnie o TNA i tego "Impektu" postanowiłem ściągnąć galę i obejrzeć ^^

Faktycznie to już nie TNA lamusów ale bardzo dobry wrestling-chyba zacznę oglądać na stałe tylko muszę wykminić kto gdzie z kim i jak bo narazię to nie wiem o co chodzi :P Jakieś Mafie nie mafie :D

Tak więc nie śmiać się bo na razie nie wiem kto jest kto ale po kolei:

1. Singles Match:

Eric Young (w/ Kiyoshi & Bashir) pokonał Daniels'a (w/ Chris Sabin & Alex Shelley)

Mi się ten mecz podobał(przypominam jestem świerzak w TNA) Eric Young jak i Daniels stworzyli fajne widowisko które dało radę :)

2. 8 Man Tag Team War

Scott Steiner & Booker T & Doug Williams & Rob Terry pokonali Team 3D & Beer Money Inc.

Popieram przedmówców-Zostało samo WAR :D Coś pięknego takiego segmentu jeszcze nigdy nie widziałem lali się wszędzie i z kimkolwiek :P Rozumiem ze Mafia to ci źli tak? :P

W wwe nigdy czegoś takiego nie zobaczymy ;]

3. Tag Team Match

Sarita & Taylor Wilde pokonały Alissę Flash i Traci Brooks

Szczerze to divy mnie nigdy nie interesowaly wiec przewinąłem.

4. Second Match Of a Best Of Three Series

Matt Morgan pokonał AJ Styles'a

Bardzo dobry mecz.Znowu o ile dobrze wykminiłem to AJ Styles to Face a Morgan heel. Obydwoje pokazali świetne umiejętności :)

Fajny finisher Morgana.

5. Singles Match

Sting pokonał Brutusa Magnusa (w/ Rob Terry & Doug Williams)

Pierwsze skojarzenie Sting=Undertaker :D

Walka przeciętna-nie wiem może się nie znam-ale była taka średniawa ^^

Ogólnie TNA na plus

Impact na plus

Segment na plus :D

Aaa no i wkońcu brak ulubienców Vinca-koksów :D