Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Singles Match

Ezekiel Jackson pokonał Danny'ego Danger'a

2. Singles Match

Sheamus pokonał Goldusta

3. Extreme Rules ECW Championship match

Christian© pokonał Tommy'ego Dreamer'a

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• dawidmks

1

• Archer93

1

• booZe

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

1.

no koments koejny obber ktory nawet nie uderzyl jacksona

potem wymiana spojrzen z kozlove i pokaz sily na joberze ;]

2.srednio ciekawa-no ale czego sie spodziewac po tych zawodnikach ;]

3.Sama walka w sobie się broni nie zaleznie kto walczy a jeszcze christian z dreamerem w ER-czego chciec wiecej

piekna walka :)

1.Ezekiel Jackson vs Danny Danger

Żal. Danger nawet raz nie udzerzył Jackson'a. Walka trwala chyba 53 sekundy o ile dobrze policzylem. Totalna dominacja Jacksona :P Potem wbija Kozlov i razem z Big murzynem pastwią sie nad Danger'em. Powinna w koncu byc walka Jackson vs Kozlov, a nie za kazdym razem tylko sie na siebie patrzą.

2.Sheamus vs Goldust

Nie no. Beznadzieja :/ Sheamus zrzucił Goldusta z narożnika i pin ??? Bez przesady. Bookerzy musieli byc na jakichs narkotykach jak no pisali. Żenada :/

3.ECW Championship:

Christian © vs Tommy Dreamer

Naprawdę dobra walka, ktora uratowala całe ECW i chyba tak mialo byc. Z resztą jak walczy Dreamer jeszcze na Extreme Rules to wiadomo ze bedzie ciekawie. :P Kilka fajnych akcji szczegolnie jak Dreamer czestowal Christiana hot-dogiem :P :P :P Fajny Killswitch na drzwi od samochodu. :P Chociaz wolalem zeby wygral Dreamer. :D

Ogolnie ECW oceniam 5/10. Gdyby nie walka o pas ECW dalbym 3/10. :P Pzdr

Welcome to ECW!

1) Abraham Washington show

AW: Tak bardzo Wam dziękuje! Chcę Was powitać w moim show i to ja jestem Waszym prowadzącym! Chcę, żebyście wiedzieli jak bardzo byłem zadowolony, gdy dowiedziałem się, że będziemy w NY. Ale też jak bardzo się zasmuciłem, gdy dowiedziałem się, że jedziemy do Long Island... Tylko mnie nie okradnijcie... Nie mam kasy, mam ochronę.. Spoko, żartuję... (YOU SUCK! GŁOŚNE ;) Chciałem zaprosić tu David'a Letterman'a i Sarę Palin, ale... Wiecie... (Oh Radio, tell me everything you know..) Przepraszam, ale.. co Ty robisz? Jak się nazywasz? Jack Ryder? ZR: Man.. to Long Island! I każdy wie, że jedyna dobra osoba, która tu przybyła to Zack Ryder! Wiecie o tym? Kupiliście bliety by usłyszeć - Woo Woo Woo, U know it! Ale co najważniejsze na gali jest ktoś specjalny dla mnie.. Kocham Cię, xoxo. AW: Gościu! Straciłeś rozum? Wychodzisz tu i kładziesz nogi na moją sofę! To jest drogie! Moim gościem miał być Shelton! ZR: Popatrz na mnie! Jestem lepszy. Benjamin znów wrócił? Charyzmatyczny, wysportowany, dobrze wyglądam i mam styl. Mogę śpiewać, tańczyć jestem bardzo rozrywkowy. AW: Posłuchaj, jedyny powód dla, którego Shelton jest moim gościem, to Tiffany. Ta jego muzyka.. Ain't no stoppin' me nooooowwww... nic nie powstrzyma mnie przed uśnięciem gdy patrze na niego... ZR: Posłuchaj, jest dobrym zawodnikiem, nie takim jak ja... (Ain't no stoppin' me noow!) SB: No nieźle... nie chciałem wychodzić wcześniej. Wiesz co AW, wyglądasz jak smerf. Takie ludziki, żyją w lesie, zbierają grzyby. Co do grzybów, Ryder, pewnie masz ich parę. AW: Wychodzisz tu i przeszkadzasz w moim show?! Huh? Może i gadam jak smerf, a Ty możesz pocałować mój czarny tyłek! SB: Zamknij się smerfie! A Ty.. Pozdrawiałeś swoją dziewczynę.. ja też.. ZR: Nikt inny nie będzie tego robił! SB: Aktualnie.. każdy to robi. AW: Ja też mogę! ZR: Zamknijcie się! O co Ci chodzi? Masz coś do mnie dlatego, że jestem lepszy od Ciebie? AW: Wiecie co mam pomysł. Może mały konkurs? Abraham idol! Zobaczymy kto jest - most entertaining! Zack! Wybierz piosenkę, którą zaśpiewasz! ZR: Moja dziewczyna tu jest więc zadedykuje jej tą piosenkę.. (śpiewa) Zapomniałem słów, pomożesz? AW: CO? Wybrałeś piosenke, której nie znasz, złe posunięcie... Tera shelton... Gdy kończył śpiewać zaatakował go Zack! Shelton odpowiada!

52a0263df5700cc7med.jpg

bffc4d6c84680decmed.jpg

828758871e0d8359med.jpg

49325f5a50223130med.jpg

ab4bde146b4e63a7med.jpg

3d5b77400273d945med.jpg

ad1b4f6cdf5503e3med.jpg

a686d800d426d8d4med.jpg

2) Ezekiel Jackson vs Danny Danger

Po szybkiej walce wygrywa.. Ezekiel... Wychodzi Kozlov... każdy jeszcze wykonuje po chokeslamie..

7328854f35b3aa5bmed.jpg

e515d91979a5468fmed.jpg

d7e31cb613314649med.jpg

Hurricane znów kogoś ratuje...

883588e23f09d19fmed.jpg

3) Sheamus vs Goldust

Czas na rewanż, za ubiegły tydzień. Goldust dostał szansę odegrania się Sheamusowi. Zaczynają tradcyjnie, klinczem, a na forearm Sheamus Goldie odpowiada punchami i whipem w narożnik. Splash jednak jest niecelny i Sheamus zaczyna atakować ramię rywala - po kilku ciosach zakłada armbar, ale Goldie jakoś sobie radzi. Wykonuje armdrag take down, ale Sheamus w odpowiedzi robi Divorce Court: 1..2..kick out. Kolejny armbar Irlandczyka. goldust znów zaczyna punchować, ale rywal rzuca go na liny i mamy mocny shoulder tackle: 1..2..kick out. Sheamus zakłada key lock i ustawia rywala na ramionach, ale ten się ześlizguje i mamy roll-up, a po nim nearfall. Gdy Sheamus zauważył, że armbarami tego pojedynku nie wygra, ciska rywala w narożnik i wykonuje wejście barkiem. Szybko jednak zmieniają się miejscami - Goldie punch***je, Irish Whip i mamy Running Bulldog. Goldust unika clothesline'u i demonstruje dwa własne oraz down uppercut. Powerslam!: 1..2..kick out, było blisko. Goldust wykonuje jeszcze Big boot, po czym wychodzi na narożnik. Sheamus szybko do niego doskakuje i zrzuca z impetem: 1..2..3! Irlandczyk opuścił ring i zabrał mikrofon. Powiedział, że oczekiwał złota, ale dostał tylko proch. Był to jego kolejny krok do szczytu na ECW...w tym momencie Goldust przerwał mu atakiem z tyłu. Rzucił go jeszcze w barierki i widać było, że się dopiero rozkręca, ale zaskoczony Sheamus uciekł do szatni..

d1cced4375ce60b3med.jpg

29d8156202be1814med.jpg

e2328b3669e00a66med.jpg

4) Tommy Dreamer vs Christian

Tommy wjeżdża z budką na hot dogi, a Christian z drzwiam samochodowymi! Wymiana ciosów i zmierzają po broń. Charisma broni się przed kendo stickiem pokrywą, jednak po chwili ratuje się ucieczką. Za ringiem dominuje Dreamer, seria ciosów stickiem i leg sweep połączony z tą bronią. Chcę wejść na ring z koszem, jednak dropkick od przeciwnika. Rozbieg i splash za ring! Silne uderzenia kulą. Podchodzą do barykady i leg sweep! Bierze rozbieg, jednak wpada w wózek. Dreamer coś wyciąga... stalowe części.. prosto w czaskę. Ma hot doga! Bierze gryza i wciera go w oponenta. Po przerwie cios koszem i pin. 1..2.. kick out. Whip i nieudany bulldog! Kontra! Uderzenie pokrywą! 1..2.. kick out. Cios w plecy połączony z pokrywą. Seria ciosów kendo stickiem, Dreamer ucieka. Próba whipu, jednak dostaje back body drop! Clothesline! Już są wśród publiki. Próba ciosu 'koszem'... unik i missle dropkick! Wkłada kosz w narożnik... jednak po chwili sam w niego wpada. Pumphandle suplex z kendo stickiem! Po pinie Christian szybko wstaje, i cios z wykorzystaniem lin. Wchodzi na 2 linę i rzuca w niego śmietnikiem. Tornado DDT nie udane.. wpada w 2 kosze! Pozycja na markowy dropkick! E! C! W! jednak ustawił tam kosz i cios kulą! ON JEST HARDKOREM! DDT... Nie kontra i okłada go kulą.. Idzie po krzesło. Biegnie na przeciwnika... jednak cios pokrywą! Pile... Killswitch! Engaged! Na drzwi! 1..2..3!

031c74325ac65fa7med.jpg

ad47ca7bbc84be02med.jpg

600b2b8e9c371758med.jpg

dd1cb09f915da26fmed.jpg

1196cc948eae0704med.jpg

8e5a3062b1ba0f96med.jpg

77116c6fb0aea83fmed.jpg

55209f070df8573cmed.jpg

f852e98e855bbedamed.jpg

Lubie komentować ECW bo według mnie jest to fajny, ale zaniedbany brand... Dużo osób które są naprawdę świetne, się tutaj nei może spełnić... ale do rzeczy

Ezekiel vs Danny

hmm...

tu akurat nic wielkiego nei pokazali.. Szybka walka, mało się działo.. chodziło w niej tylko o to, żeby przyszedł Kozlov, i pokazał że też uniesie Danny'ego. Tutaj chyba szykuje się nam niezły feud, no bo przecież nie na darmo wbił. A Ezekiel, po zwolnieniu Kenndricka może ożyć, dostać jakiś push, albo nie wiem co, ale na pewno będzie lepiej niż gdy był z Kenndrickiem.

Są nawet z Kozlovem podobni do siebie.. takie byczki :8

Sheamus vs Goldust

Walka żeby zapełnić kartę i tak już biedną. Nie no Goldust już się trochę starzeje ... Widać że się stara, to fakt, ale to nie wszystko. Sheamus coś tam pokazuje nawet ale bez większych sensacji, walka średnia nie ma co mówić...

Tommy Dreamer vs Christian

No a tu mnie dość mocno, ale pozytywnie zaskoczyli. Walka była super. wszystko ciekawie, hardcorowo... Dreamer ma nareszcie dobrego przeciwnika, z którym może toczyć walki na poziomie. Mimo że wygrał Christian, to i tak moim zdaniem lepszy był Tommy, który w takich walkach Extreme Rules czuje się jak ryba w wodzie. Brakuje tutaj jeszcze konkurencji dla Dreamera.. Jeszcze jakiś dobry zawodnik mógłby się włączyć do walki o ten pas. A o samej walce, to było klasyczne stoisko do hotdog'ów Tammyego.. A te drzwi Christiana to mnei zabiły . Ale świetnie to pokazali, jedna z lepszych walk w ECW ostatnio.. No oprócz walk ze Swaggerem :P

Tyle ode mnie ;)

rvwzyx.jpg

Ezekiel Jackson pokonał Danny'ego Danger'a

Tu raczej nie spodziewałem się cudów, porównując obu zawodników do siebie, nic nadzwyczajnego. Potem jak rzucali Dannym, to troche myło mi go szkoda :D

Tak jak przedmówca uważam, że szykuje się niezły feud.

Ocena walki : 6/10

Sheamus pokonał Goldusta

Nie wiem czemu, ale nie przepadam za Goldustem.. i miałem nadzieje że przegra, ale w jakiś bardziej efektowny sposób, a tu lipa, tylko zrzucił go z narożnika..

Ocena : 5/10

Christian© pokonał Tommy'ego Dreamer'a

OOO! I na tą walkę czekałem i się nie zawiodłem. Świetny pojedynek, ciekawy, nie nudny. Wreszcie coś na poziomie. Też uważam, że Tommy dominował w tej walce i należało mu się zwycięstwo, ale poczekamy zobaczymy.

Początek Gdy Tommy wjechał z wózkiem do hot dog'ów mnie rozwalił i drzwi Christiana, później, jak Dreamer wyjął hot dog'a ugryzł i wtarł go w twarz Christiana :) Walka bardzo mi się podobała

Ocena : 9.5/10

Ogólna ocena ECW ... no słabo, słabo, tylko walka o pas podciągnęła to na 8/10

!TWO WORDS FOR YA!

2dkip0n.jpg